|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
helo
![]() nadrabiałam pół dnia, w ratach i nic nie cytowałam ![]() więc: witam nowe mamusie ![]() gratuluję udanych wizyt i chyba samych dziewczynek (chyba że mi coś umknęło... ![]() gratuluję zakupów i dostanych różności ![]() ehhhmm :/ nie pamiętam ![]() no i siosra zamawiała z allegro staniki do karmienia i ja też sobie zamówiłam jeden - polecam w razie co: http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...845045154.html no i co do wagi maluszków. ta która jest podawana z usg ma +/- 20% błędu. Mój mały w 20t5d miał 377g a w 25t2d 748g a w 25t6d 867g (te dwa ostatnie od dwóch różnych lekarzy - więc kilka dni a widać sporą różnicę ![]() no i tż dzisiaj wymyślił że może jednak będzie Konrad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
![]() ojej znowu pizza? ![]() ojj już czuję tą ekscytację ![]() ![]() ![]() spoko luzik ![]() Cytat:
![]() ja taki chciałabym: http://allegro.pl/2-pak-za-25-90-biu...853343831.html nie jest sexi, taki zwyczajny w sumie... ![]() ![]()
![]() |
#3003 |
Zadomowienie
|
Ciekawe jak tam czubasek, dzisiaj jej wielki dzień
![]()
#3004 |
Raczkowanie
|
kasikzaki to masz Usg w tym samym dniu co ja - czyli 13.10
![]() Ja wtedy potwierdzę czy jest na 100 %chłopak. Bo jak na razie to tak na 80% jest Hubert. Już się nie mogę doczekać. Mój mąż właśnie do mnie dzwonił, bo jest w delegacji i teraz na weekend nie przyjechał i mówił mi ,że widział dzisiaj ładne ciuszki ale nie kupił bo musi mieć pewność czy jest Hubert czy Lilianka.... cieszę się , że zaczyna o tym myśleć.... chciałabym aby się zmienił - i aby dzidzia go zmieniła. Niech oszaleje na jej punkcie. ![]() Czasem mnie denerwuje że jest taki nie ogarnięty i zapomina o niektórych rzeczach... nie ogarnięty itp. może dziecko go zmieni i będzie bardziej odpowiedzialny. bardzo bym chciała. Doloris181 witamy ![]() ![]() ja na 29 luty/1 marzec ładną masz już gromadkę w domku, i super jak jest córka ![]() pozdrawiam ciepło.... bo robi się coraz zimniej na dworze.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
Kasik, faktycznie, czubasek dzisiaj ślubuje
![]() ![]() Dziewczynki, ja zmykam spać dobranoc ![]()
![]() |
#3006 | |
Wtajemniczenie
|
Hej musie
![]() Cytat:
![]() ale mam dzisiaj lenia ![]() ![]()
![]() |
#3007 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, proponuje dodac polecanych sprzedawcow do pierwszej strony, bo wtedy bedzie kazdej latwo skorzystac w razio co.
Poza tym to naszla mnie dzisiaj nieodparta pokusa na jakies ciasto. Mysle sobie,ze caly czas wpierniczam ciasteczka i wafelki, a to przeciez samo swinstwo, wiec jak juz musze slodkie, to moze chociaz domowe. No i pojechalam w dresach do kaufa, zakupilam twarog, brzoskiwnie i inne takie do serniczka i razem z mama zrobilysmy taki szybki, ale niestety...brzegi sie spalily, a w srodku jest zbyt wilgotny, wiec trzeba jesc lyzeczka :/ no i spod tez sie przypiekl, wiec podsumowujac jest taki sobie. Dobrze, ze mala blaszke zrobilysmy. Ale co bylo najsmieszniejsze... Przez caly dzien Nietoperek siedzial raczej cicho i po jego harcach az mnie to dziwilo i troche niepokoilo. Zagadywalam,pukalam,a tam jakies takie ledwo co pukniecie w zamian i koniec. Jednak jak sie rozniosl po domu zapach serniczka, to maly tak zaczal walic, ze myslalam, ze zaraz wyskoczy z tego brzucha ![]() ![]() probowalam wyskoczyc sie przejsc, ale pogoda okropna i skapitulowalam... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Monia, dawaj pozniej foty, jak wygladasz ![]() ![]() Cytat:
ja sie zastanawiam z kolei, czy nie brac co drugi dzien, bo moj dzieciak to rosnie jak na drozdzach ![]() ona to nie tylko muchy morduje, z tego co sie juz tutaj chwalila ![]() Cytat:
a gdzie dorwalas taki plaszczyk? a plackow to zazdroszcze ale jutro moze sobie zalatwie...kto wie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no tak !!! ojejjjjjj, ciekawe, jak tam impreza to mi przypomnialo o tym, ze Renatka jeszcze nie wkleila zadnych zdjec ze swojego slubu ![]() czyli teraz juz tylko ja zostalam bezboznica bez slubu i samotnie bede sie smazyc w piekle ? ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-10-08 o 22:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o zaczął sobie delikatnie jeździć, ale mam nadzieję, że da mi spać i nie zacznie nadrabiać zaległości w nocy ![]() ![]() eee tam takiego co się je łyżeczką to ja nie chcę! ![]() Ważę 64 kg ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-08 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zadomowienie
|
i do tego jesze czułam sie jak by troche pijana hhihi
ja też jadlam pizze o 9 bozieeeeeeeeeeeeee
#3010 |
Zadomowienie
|
pearpearl posmażymy się razem
![]()
#3011 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki proszę o pomoc!
Co lepiej: nowy kojec z 3 gratisami 119 zł- przesyłka gratis używany kojec za 70 zł + 15 zł przesyłka ?? używany wygląda ładnie, co Wy na to?? Używacie poduchy codziennie? Wygodnie się śpi?? ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-08 o 23:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 | ||||
Wtajemniczenie
|
o matko !!!!!!! alez ja jestem wyrodna matka !!!! umknelo mi,ze Nietoperek skoczyl dzisiaj 22 tygodnie...
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nawet nie staje na wage i tak przezywam comiesieczny szok u poloznej, wiec po co sie katowac ![]() oooooo, "żółwik", wspolniczko ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3013 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pięknie mamuśka! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no y... tak! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kurka nie wiem co robić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-08 o 23:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | ||||
Wtajemniczenie
|
wstyd jak cholera pomizialam, poglaskalam, kolysanke zaspiewalam, moze mi wybaczy ![]() a tz ma problem, ze zapomnialam o naszej "miesiecznicy" ![]() ![]() Cytat:
bo u mnie skrobanki i szorowanki, ale bez mocniejszych uderzen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko z tym tyciem mamy inaczej - maly rosnie ![]() ![]() Cytat:
tylko dobrze ja wypierz ![]() mysle, ze pokochasz poduszeczke... ja poki co nie wyobrazam sobie spac bez niej ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- ok, sprobuje usnac dobranoc ![]()
![]() |
#3015 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to się nie podlizuj!! ![]() jak mój tż mówił na początku związku... "a wiesz, że dzisiaj mamy miesiączkę????" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do tycia- hmm, ja nigdy w życiu nie tyłam ogólnie... moja waga od liceum była 52-53 a teraz od 2 lat z 55-56 max no a teraz 64 to szok, ale cieszę się, bo cyc urósł chociaż ![]() ![]() ![]() I stanik na mus muszę zakupić, bo prawy cyc mnie denerwuje i co chwila mi wypływa siara ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Zaczynamy dziś z moim zajączkiem 26 tydzień!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- i gdzie moja wspólniczka Pearl?? ![]() ![]() ![]() ![]() Patrzcie laski co znalazłam: http://allegro.pl/lozeczko-sosnowe-m...840798505.html nówka za 157 zł i to już z materacem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Raczkowanie
|
pearpearl ja tez pojdę sie smażyc z Toba
![]()
#3018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuje sobie kupic biustonosz taki - http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...856705975.html Nie jest tani, ale mi sie straaaasznie nie podobaja te bawełniane zwyczajne ![]() ![]() ![]() Planujecie kupic laktator? bo ja sie zastanawiam czy kupowac przed porodem czy dopiero po, jak bedzie wiadomo czy sie w ogole przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie
![]() Kamciurka to nie my ich wynajeliśmy tylko spółdzielnia od której dostaliśmy mieszkanie, my im za to nie płacimy, więc sobie robią co chcą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajny ten stanik. Muszę się rozejrzeć za jakimiś. Jak wybierasz rozmiar?? Obwód taki jak teraz a co z miseczką? Bierzesz większą i jeśli tak, to o ile ![]() Ja wczoraj patrzyłam na staniki dla siebie, takie sexy ładne z Kingi boi dziewczyny mnie zainteresowały - ale ze mnie wyrodna matka ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa Konrad - słodkie imię ;-P o właśnie, mam nadzieję że nasza Mamuśka wyglądała cudnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() e tam, co wy dziewczyny takie religijne ![]() Haniula - planuję, ale kupi mi tż jak będzie potrzebny, pokazałam mu w sklepie jak wygląda i mi kupi ten wybrany jeśli będę go potrzebowała.
http://s10.suwaczek.com/20100807650116.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png było 83 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MissZuzia Czas edycji: 2011-10-09 o 08:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() Cytat:
![]() ide robic sniadanko ![]() Agacia cz i co z tym Twoim plamieniem? uspokoilo sie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój mąż przecież sie będzie córka zajmował ale po pracy. Ja nie pracuje i chyba oczywiste że jego praca jest bardzo ważna...nierozumiem twojego oburzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jedyne co to snuje rozważania jaka będzie i jak trzeba wychowac itp ale żeby sie czegos dowiedział to niiii zimnoooo.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja kupuję na pewno i chyba ręczny bo podobno najlepsze są ale kupie pewnie listopad/grudzień dopiero ![]()
![]() |
#3024 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Słoneczko dzisiaj nieśmiało wygląda i pomyślałam że wypiorę wypełnienie wózka.. tylko nie wiem czy to MUSI być wyprane w dzieciowym proszku? Bo ja nie kupiłam jeszcze takiego ![]() Ja chyba laktatora nie kupuję przed porodem, nie wiadomo jak to będzie. Wybiorę sobie model, zapiszę i w razie w. tż kupi ![]() no, cena, ale to i tak mało jak na mnie, bo ja akurat staniki kupuję drogie :/ nasze polskie i tańsze rozmiarowo mi zupełnie nie odpowiadają ![]() Cytat:
![]() kiedyś już był pomysł sprzedawców na pierwszej stronie, nie wiem czy już tam czegoś nie ma ![]() ja też biorę co 2-3 dzień witaminy. Wyniki mi się poprawiły, więc spokojnie będę to kontrolować Cytat:
![]() ![]() jak kupuję ciuszki z lumpa to też używane, więc to jedno i to samo. A kasa w kieszeni... Cytat:
![]() a stanik ok, wybrałam 75F, teraz noszę 70 FF (ale angieslkie firmy), a nosiłam 65F wcześniej ![]() ![]() Czubasku radości i miłości pełno Wam życzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() nie nadrabiam, bo nie mam za dużo czasu, ale wpadłam tylko z takim pytaniem. Macie może jakieś pomysły co można kupić dla dziecka na chrzciny, bo moja mama została zaproszona, ale do rodziny z którą w sumie większego kontaktu nie mamy. Nie jest chrzestną ani nic takiego i tak się głowimy co można by kupić, bo kasy woli nie dawać. Dziecko ma 4,5 miesiąca
#3027 |
Zakorzenienie
|
czesc baby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | ||
Zadomowienie
|
dzien doberek a ja mam dzisia wolne
![]() a pogoda jak zwykle tragiczna :/ zjadłam juz platki wypilam kawke z czekolada i ogdNEŁAM nowe 9210 i Gotowe na Wszystko ![]() A teraz czas wziąsc dupe w troki i zabrac sie za sprzatnie hihi Wczoraj byliśmy odwiedzic znajomych i kolezanka jest tez w ciazy troszke młodszej odemnie ale jaki ona ma brzuch to jest masakra :/ fak jest taki ze ona miała spory brzuszek jak zaszła ale ja taki to chyba bede miŁA na koncu ciazy hihi wogóle po ostaiej wizycie na uSG stwierdzam ze mam mały brzuszek bo te wszystkie baby co tam siedziały to miały sporowieksze odemnie ![]() Cytat:
ja mam w ksztalcie litery U i napoczatku uwazałam ja za rewelacyjna a teraz to juz sama nie wiem :/ cały czas lezy na łozku ale czasami jej porostu nie uzywam :/ Cytat:
![]() Co do laktatorow ja mam elektryczny ![]() zreszta do konca wyprawki brakuje nam naprawde nie wielu rzeczy a ja dopiero jestem w połowie ciazy hihi i juz sie nie moge doczekac światecznych Wyprzedazy ![]() AgaMILi studiowałam i mieszkałam przez trzy lata w Krosnie ![]() ![]()
![]() |
#3029 | |
BAN stały
|
Ale mam dzis lenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z milych rzeczy to w srode przychodzi nam nowe lozko dla Milenki, wczoraj zamowilam i jestem super zadawolona ![]() http://www.next.co.uk/x484164s1 . A dzis ide kupic jej zaslony z ksiezniczkami ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baby to masz w nosie! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.