|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Mam pytanie do pań w ciąży, posiadającymi dzieci i do całej reszty. Dlaczego wg Was warto jest byc w ciąży?
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała zrobić te muffiny Carmi z malinami i maliny mam mrożone, a teraz chcę zrobić... Jak szybko rozmrozić maliny?
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli grzeją, to przy kaloryferze je postaw, albo w woreczku włóż do garnka/miski, zalej bardzo ciepłą wodą i ją wymieniaj jak się wychłodzi
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
no nie pomogłaś mi, ale taka prawda
|
#3276 |
|
Zadomowienie
|
Siemka
![]() Trzeci raz w ciągu roku się przytrułam czymś. Masakra. Cały dzioeń boli mnie żołądek, męczy biegunka umieeeeram.![]() Z tż chcielibyśmy ślub we wrześniu przyszłego roku, ale jak się tak rozglądamy za salami to ciężko już z wolnymi terminami na ten czas... Przynajmniej u mnie w okolicy. Ech, może się coś znajdzie i to jeszcze w miarę tanio... |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
![]() Jutro mam zajęcia praktyczne na studiach A przed chwilą skończyłam robić kolczyka Mąż stwierdził "a wiesz, że to nawet ładne?"
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
aanix nie łam się. Znajdziecie z pewnością. Przeglądaj też fora bo czasem ktoś odwołuje i zwalnia się termin. No i zdrowia życzę
|
|
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
rain, pokażesz swoje dzieło?
![]() aleks, dzięki Będziemy szukać i się rozglądać.---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Idę spać, dobranoc
|
|
|
|
#3280 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Miłe Panie - mam tż
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
eeee ale olałyście moje zdjęcia
|
|
|
|
#3282 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a ja ich nie widzę
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Antośka gratuluję!
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie na wrzesień to na początek/połowę października na pewno ![]() Cytat:
![]() I będziesz dobrą towarzyszką życia |
||
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na genialny pomysł bycia w komisji wyborczej i to na ranną zmianę, tak więc nie śpię od pół godziny a usnęłam na dobre po północy... Jupiiiiiii!
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Witam miłe panie po drugim dniu nocki
![]() Niestety z TŻ popełniliśmy błąd.... dziś jest kończona produkcja i ja wyszłam pół godziny przed czasem a TŻ został i będzie gdzieś w pracy do 8 ...a pojechalismy jednym samochodem ..... więc wzięłam samochód i wróciłam a teraz zamiast spać czekam sobie zeby jechać po TŻ
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego leje deszcz, wiatr napiernicza a wieczorem to nawet burza była (burza w październiku )
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wpadam i wypadam, bo lecę na zajęcia Wczoraj się nasłuchaliśmy, jaką elitą jesteśmy i jak ważni jesteśmy dla uczelni, na której studiujemy ![]() Zobaczymy, co zrobią z elity w czasie sesji ![]() Wieczorem znajomi przyjechali i do 1 w nocy graliśmy w Tabu Początkowo z Mrówką, ale nie wytrzymała imprezy i odpadła koło 22
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Claris gdzie te zdjęcia? Na poczcie nic nie ma.
Gwizdak, jak Mrówka znosi rozłąkę? |
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A zdjęcia Claris były dołączone do postu, ja widziałam ![]() Claris, gdyby wszystko dobrze się ułożyło to może w przyszłości będę mieszkać ok.7 km od Ciebie
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doczytałam, że już wszystko okej po kłótni ![]() gratuluję wczoraj byliśmy na zakupach - ludzi pełno zwłaszcza w Cubusie mieli 30% obniżki i w Burger King bo zrobili wielkie otwarcie ![]() a tak po za tym w Galerii był pokaz mody i była też Martyna Wojciechowska i opowiadała o swoich podróżach szkoda, że książki nie wzięłam to bym miała autograf![]() Po zakupach mieliśmy jechać do kina (na Johnny Englisha 2) okazało się, że jest mega korek i nie da rady wyjechać z galerii... więc przerzuciliśmy się na skmkę, tylko niestety moja siostra jechała w tym korku samochodem i ostatecznie spóźniliśmy się na seans 30 minut ![]() I pierwszy raz doceniłam te reklamy przed filmem, bo akurat weszliśmy do sali na ostatniej reklamie i nic nie straciliśmy z filmu a film bardzo nam się podobał - brakowało mi właśnie takiej komedii , bo już bokiem wychodziły mi filmy 3D przepełnione efektami
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda w piątek też lało i okropnie zmarzłam ale już wczoraj u mnie w domu (70 km od Rzeszowa) było pięknie- aż na spacer poszłam pooglądać kolorowe drzewa. Porobiłabym sobie ludziki z kasztanów i żołędzi, a co Dzień dobry wszystkim znad kubka z kawa |
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3294 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dziękuję Wam
trochę dziwnie się czuje, ale micha się ogółem cieszy baardzo
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziś jest jeszcze większy hardkor z tą chorobą, bardzo dobrze, że jednak wzięłam wolne na jutro. Umyłam naczynia, nastawiłam pranie i już nic więcej nie jestem w stanie zrobić Tośka, gratuluję! ![]() Claris, a co to? ![]() U mnie też piękna jesień. Tzn. od wczoraj przeplatana deszczem i chmurami, ale poza tym słoneczko, tylko zimno ![]() Chyba z tego wszystkiego w Simsy pogram, dawno tego nie robiłam może nawet komp nie będzie mi się wyłączał
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Claris zauważyłyśmy, ale ja np. bałam się coś pisać żeby się nie zbłaźnić zgadując co pokazujesz
ziemia pod dom?
|
#3297 |
|
Polka Ogarniaczka
|
jak ja nienawidziłam jak mi się komp wyłączał
![]() A mój tż ( ) będzie miał planowaną operację kolana na styczeń, boję się ![]() A Ty, się justyna, trzymaj Biedo i nie choruj
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-10-09 o 10:38 |
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwuś, Rain, Frezi, Glen, Motylku, crozee i reszto mężatek jak wyglądały u Was opłaty w kościele? Czy płaciłyście podczas spisywania protokołu, czy przed mszą? Kiedy i ile za zapowiedzi? Czy mamy pytać księdza o koszty, czy po prostu dać kopertę? Co w sytuacji, jeżeli ślubu będzie udzielał "wasz" ksiądz? Chcemy poprosić mojego kolegę z LO i podstawówki, ale nie wiemy, czy nie będzie trzeba zapłacić podwójnie - jemu i proboszczowi parafii (ksiądz pochodzi z tej samej parafii co ja, ale obecnie pracuje kilkadziesiąt km od rodzinnego miasta). Ślub będzie w mojej parafii.
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już trochę lepiej się czuję, piję Ferwex.Cytat:
|
||
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie ponad dobę a wy naprztykałyście tylko 3 strony ?
potem nadrobię; zaraz idę na ćwiczenia z marketingu, potem na wykładzie spytam czy mi przepiszę 4,5 co na pewno zrobią więc tu wrócę do domu znowu sprzątać. Na 10 miała być Informatyka (TI) ale gościu nie przyszedł nic nie mówiąc :/ inni mieli jeszcze gorzej bo ktoś im nie przyszedł bez zapowiedzi na 8. Nocował u mnie Mateusz i strasznie chrapał :P nie jestem wypoczęta ale dzisiaj już lżejszy dzień. Już jedynie matma po południu będzie ciężka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

no nie pomogłaś mi, ale taka prawda
umieeeeram.

do tego leje deszcz, wiatr napiernicza a wieczorem to nawet burza była (burza w październiku
) 

trochę dziwnie się czuje, ale micha się ogółem cieszy baardzo