|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Cytat:
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na pojemność zwróciłam uwagę, bo używałam wcześniej kremów z lini Clinical i one też 30ml...ale muszę powiedzieć że już pare dni używam ten krem Genics i jestem baaardzo zadowolona![]() A tak w ogóle to witam z kawą...córcia jak zwykle spać nie daje, ale zaraz ją małż na wybory zabierze ![]() Mąż chce mi kupić ten ekspres, ale uparł się na Circolo, bo mu się podoba...ja obstawiam za pingwinkiem, bo działanie takie samo a ile kasy w portfelu...jeszcze 12 dni do rocznicy...zobaczymy co z tego wyjdzie...
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja z kawka, juz dwa razy bylam z psem na spacerze
, uf kaloryfery grzeja i jest jej ciepło, a na dworze pada, a ONA nie lubi jak mokro, wiec ja sie lituje i potem mam, ech życie, dobrze za męża nie ma bo pies spał by w kojcu. miłej niedzieli
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Nas deszczowo i ciemno strasznie....
|
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
się zdziwi
|
|
#2286 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak więc trzeba się zmobilizować, przygotować mielaki (dziś idziemy z obiadkiem do mojej babci), zrobić karpatkę i ruszac w trasę. Nawet nie wiedziałam, że do tego stopnia można zająć się praca i domem, by zapomnieć o wyborach Tak na prawdę to nie złożyłam nawet zamówienia z K14, bo nie miałam kiedy, ale od poniedziałku mam nocki, więc i złożę zamówienie i jeszcze będę w domu kiedy przyjedzie kurier Idę was nadrobić, bo jak nie dziś to nie wiem kiedy dam radę.
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj
![]() ![]() boże ale jestem wykonczona dopiero co z pracy wróciłam
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,
Wolny mam dzień to przed pójściem do kościoła napiszę trochę Sarunieczka, normalnie tak Ci zazdroszczę pingwinka że szok .. a sama nie mam czasu zająć się zakupami za to w tym tygodniu jadę z dziećmi do Wawy na shopping i zwiedzanko hej, każdy jak z pracy wróci jest wykończony, nie tylko Ty pracowałam do 38 tygodnia ciąży i też nie było lekko - nie Ty pierwsza nie ostatnia jesteś w ciąży i pracujesz.. głowa do góry lece kawę robić... taką zwykłą a nie przy pomocy pingwinka
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja z kawą
rozpuszczalną oglądałam tv do 3![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
ale i tak przeginałam, bo w sumie to od połowy ciąży zabronił pracować, a ja swoje ale później mną "potrząsnął" i powiedział albo będę leżeć w domu albo do szpitala więc wybrałam mniejsze zło podejrzewam, że gdyby nie zagrażający przedwczesny poród, to pracowałabym do końca
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? ![]() teraz z ciążami jest inaczej- nowe pokolenia chyba uważają ją za stan chorobowy- u nas jak jest teraz jakaś stażystka w ciazy, to zaraz na zwolnienie na całą ciążę.. ogólnie do stażystek mam jakieś uprzedzenia.. mają 20-22 lata i ciągle narzekają jakie sa zmęczone - jakieś słabe czy co?? i jak wstaną od biurka bo trzeba gdzieś coś zanieść to prawie mdleją ... ale to ze stażystkami tylko taką historię mamy Ja bym pracowała też dłużej, ale już cięzko było brzuszek ubrać.. współpracownicy też męczyli się patrząc na mnie bo i pytali zawsze rano "to jeszcze nie urodziłaś?" no i to była druga połowa stycznia więc ślisko jak diabli - więc stwierdziłam że nie będe ryzykować, na urlop nie szłam bo potem był mi potrzebny bardziej- tylko poszłam do gina po zwolnienie-dał bez żadnego "ale" Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-10-09 o 09:17 |
|
|
|
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Właśnie wstałam - a za niedługo lecę do pracy na 8h Wczoraj Mamuśka mi się zapytała czemu znalazłam kolejną pracę, skoro ta u Taty jest dobrze płatna. A ja jej na to, że trzeba, bo przynajmniej całą pensję na kosmetyki i ciuchy wydam Niby głównie w weekendy będę pracować, ale czasem jest tak, że Tata siedzi za granicą i tak wiele roboty nie mam, to sobie pójdę do pracy, a co ![]() Cytat:
![]() Postaram się dzisiaj coś zrobić, ale nie obiecuję, bo jest zimno więc ludzi tłum w sklepie i nie wiem czy bedę mieć tyle czasu. Ale najwyżej jutro podjadę bo i tak muszę tam na chwilę wskoczyć i porobię foteczki ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Ja rozumiem przypadki gdy ktoś długo sie starał i od początku ciąża zagrożona, ale bez przesady.U mnie jest laseczka co jest w 6 miesiącu i nawet nie myśli żeby iść na L4. Powiedziała, że tak może dopiero pod koniec 8 pójdzie, co by mogła się przygotować do wszystkiego.
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-10-09 o 09:51 |
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Gatunek 2
a później już nie mogłam zasnąć i wszystko jak leci
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gdzieś to mam jak kto się na to patrzy
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba, że padnę zanim zdąże to napisać
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
i naprawdę się bałaś??
Cytat:
co ogólnie znaczy tyle że się zdenerwowałaś bo akurat teraz wypadło na mnie że napisałam nie po Twojej mysli... ale ja też mam to (...) ogólnie odkąd zaszłaś w ciążę jesteś drażliwa i narzekająca i ciągle na coś się uskarżasz zamiast cieszyć się życiem i tryskać energią jak to zwykle jest u kobiet w ciąży. Ale spoko , zwykle tak jak lubisz głaszczemy Cię po głowie i pocieszamy więc nie narzekaj ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
dlatego też nie mam jak napisać pamiętnika o moim zmęczeniu tu.. z braku czasu w tygodniu nie moge nawet tu popisać to nikt nie wie kiedy jestem zmęczona i kiedy mnie boli głowa albo coś.... |
||
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów sie co piszesz !!!
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
śniadanko zjedzone
![]() spijam kawkę przy kompie i dalej do kuchni pod tym względem uwielbiam niedzielę, bo lubię gotować ![]() a więc dzis w planach ugotowanie rosołku, z którego zrobię galaretki(tymbalki) do pracy z mięskiem, jajeczkiem, groszkiem i marchewką w pracy takie rzeczy smakują tysiąc razy bardziej potem trzeba się wziąć za obiadek - lazania, ale ... nie mam makaronu typowego dla tego dania, więc będzie ze spaghetii jakoś tak poukładam a więc raczej powiennam pisać - zapekanka makarnowa ![]() i potem tartę malinową ... będę podawać , jak będzie jeszcze ciepła i na wierzch gałka lodów ![]() ambitnie nie? ![]() a wieczorkiem będą moi rodzice na chwilę ![]() mykam do kuchni - obdzierać kuraka ze skóry ![]() będę zaglądać cheneelle - bez stresu
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-10-09 o 10:29 |
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
w dzień się nie boję takich filmów![]() umyłam perukę, na wybory trzeba iść może po obiedzie
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Sarunieczka miała być o 10 na kawie pewnie jeszcze śpi
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co najdziwniejsze- odebrali nam prawie całkiem możliwość otrzymywania faktur innych niż w pdf - bo to niby ważne dla środowiska aby nie drukować kilku kartek- a serum jest w kilku pudełkach! gdzie tu sens?? pudełka są ekologiczne a faktury papierowe już nie?? |
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Majka wczoraj dodała post na fb gdzie zarzekała się, że będzie spać do 10 Dokiu zabierz mnie ze sobą do Wa-wy na zakupy ![]() Jamapi ambitnie
|
|
#2307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jamapi- przez Ciebie się głodna zrobiłam. Cytat:
Obstawiam że zaraz będzie- po kościele. |
||||
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Ja jeszcze nie otwierałam Genics - aktualnie leżą w torbie w CK i czekają aż Mamuśka je odbierze Ale faktycznie wielkie pudła mają ![]() Stefan i Metka w nocy śpią w stodole. Rano Tatusiek po nich idzie i wtedy już cały dzień siedzą w domu (z małymi przerwami ). A dziś nie chce im się ruszyć tyłka i siedzą zagrzebani w słomie![]() Kupiłam wczoraj w stonce herbatę grzaniec malinowy. Nie smakuje mi - wyczuwam cynamon lub przyprawę do piernika, a nie lubię Tatusiek przed chwilą go pił i cały czas powtarzał, że jaki mocny Ja tam tego nie czułam---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Mam dziś w planach malowanie włosów Mam nadzieję, że Mamuśka znajdzie czas, żeby mi je pomalować A jak nie to wykorzystam Benka![]() I jak będę miała ochotę, to zrobię babkę czekoladową z kokosem Oczywiście z pudła |
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
nie jadę dziś do kościółka z mężem i synkiem - jadą sami... mnie też dziś coś boli
więc raz nie pojadę- a jak nie przejdzie to jutro tel do pracy , do lekarza i na zwolnienie się udam zaraz zrobię sobie wish listę z k15.. przyznam że chciałabym sprzedać 4 Oustpoken dla perfumek Little Dot... widziałam je na Staffie - są zapakowane w eleganckie pudełeczko i leżą w nim w idealnie dopasowanych wnękach- są w sam raz na prezent dla mamy lub teściowej - są to podobne perfumki do tych które na początku istnienia Avon były dodawane jako gratisy do sprzedawanych książek .. za to ich zapachy są mocne ale takie banalne.. np jeden to fiołek, drugi róża... trzeciego nie wąchałam .. ale takie banalne zapachy lubiła moja mam bo chyba w PRL innych nie było, bowiem pamiętam że ktoś jej kiedyś kupił olejek różany w Czechach i tak go strasznie szanowała.. więc to zapachy dla niej tak więc chciałabym sprzedać 4 szt Outspoken i mieć te perfumki bo święta zbliżają się coraz bardziej i zaczynam już chomikować kosmetyki na prezenty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

A to już wszystko wiadomo 
Ja na pojemność zwróciłam uwagę, bo używałam wcześniej kremów z lini Clinical i one też 30ml...ale muszę powiedzieć że już pare dni używam ten krem Genics i jestem baaardzo zadowolona
, uf kaloryfery grzeja i jest jej ciepło, a na dworze pada, a ONA nie lubi jak mokro, wiec ja sie lituje i potem mam, ech życie, dobrze za męża nie ma bo pies spał by w kojcu. miłej niedzieli

się zdziwi 

Adam 18.11.2012

w pracy takie rzeczy smakują tysiąc razy bardziej 

Ja tam tego nie czułam