Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 10:56   #4261
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

a wiecie co jest najgorsze? ... że dzisiaj znowu jestem w pracy
Stary 2011-10-09, 10:59   #4262
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Hej dziewczynki

Kozica Górska to może ja postaram się być z tym transparentem w końcu mam rzut beretem do Kiełczowa

Dziś we Wrocku beznadziejna pogoda pochmurno i zimno ale jestem cała w skowronkach bo mój Tż dzisiaj do mnie przyjedzie

http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2011-10-09 o 11:04
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:04   #4263
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Witam się z Wami

Ja tylko wbiłam, żeby Wam przypomnieć o wyborach. Po prostu idźcie! Każdy głos się liczy!!!!

Ja idę! Nawet z rozpadającą się skóra na twarzy (bo po kwasach jestem)
oooo ja też chodzę na kwasy migdałowy. A Ty?
Stary 2011-10-09, 11:05   #4264
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z Wami

Ja tylko wbiłam, żeby Wam przypomnieć o wyborach. Po prostu idźcie! Każdy głos się liczy!!!!

Ja bym poszła, ale niestety nie jestem w swoim mieście. Na załatwianie tych pozwoleń nie miałabym czasu nawet.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:06   #4265
Madziuniusia
Zakorzenienie

a ja jestem w pracy i nie mam jak iść:P zresztą i tak bym nie poszła
Stary 2011-10-09, 11:09   #4266
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

My prawdopodobnie też takie klasyczne będziemy mieć A jaka cena skoro mówisz, że tanie?
za 1000-1200 można kupić komplet
ale widziałam chyba wczoraj na jednych cene jakoś 398 za sztuke wiec nawet 1000 za dwie nie wyjdzie.
Teraz sobie uświadomiłam, że za dwie obrączki zapłacimy tyle co mój jeden pierścionek zaręczynowy ups

Edytowane przez M_ilkaa
Czas edycji: 2011-10-09 o 11:15
M_ilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:14   #4267
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny które noszą okulary mam pytanie na ślubie będziecie mieli okulary czy soczewki?Soczewki pewnie wygodniejsze,ale ja jakoś bym raczej nie mogła mieć,jestem bardziej przyzwyczajona do okularów,jakoś pewniej się czuję.
ja będę miec soczewki napewno bo mi ostatnio okulary w tańcu przyszkadzały

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Witam się z Wami

ja idę napewno

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:17   #4268
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
oooo ja też chodzę na kwasy migdałowy. A Ty?
Miałam TCA. I cały tydzień mam wycięty z życiorysu, bo mam wyższe stężenie(50%). Wczoraj wyglądam jakby mnie ktoś twarzą przeciągnął po asfalcie, a dzisiaj zrobiła się już niezła skorupa i trochę się złuszcza. LA e czego się nie robi dla zdrowia i urody!

[B]Madziuniusa[B] dużo zdrówka życzę!

Melody i jak ciacho smakowało????

Czarnooka Paula współczuję Ci! Mam nadzieję, że siostra szybko znajdzie nowe mieszkanie i już Wam na głowę nie będzie wchodzić!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:21   #4269
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
za 1000-1200 można kupić komplet
ale widziałam chyba wczoraj na jednych cene jakoś 398 za sztuke wiec nawet 1000 za dwie nie wyjdzie.
Teraz sobie uświadomiłam, że za dwie obrączki zapłacimy tyle co mój jeden pierścionek zaręczynowy ups
Jakoś tanio jak na apart. My jak byliśmy to taniej niż 800zł za sztukę o tej próbie 585 nie widziałam

A u nas piękna pogoda przynajmniej narazie chcemy pójść na spacer do lasu zobaczymy jak mam to wyjdzie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:25   #4270
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Jakoś tanio jak na apart. My jak byliśmy to taniej niż 800zł za sztukę o tej próbie 585 nie widziałam

A u nas piękna pogoda przynajmniej narazie chcemy pójść na spacer do lasu zobaczymy jak mam to wyjdzie
ja w sumie podejrzewałam że te "zwykłe" w salonie będą w tych cenach bo w sklepie internetowym aparta wcześniej patrzyłam i ceny się pokrywają
Stary 2011-10-09, 11:48   #4271
gosiulka22
Wtajemniczenie

Witam Dziewuszki
ja juz po kościółku i po wyborach obywatelski obowiązek spełniony
Obiadek nawet już ugotowałam u mnie zimno tylko 5 stopni
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam

Przyszły mi dziś próbki zaproszeń zamówiłam tylko 2 a przyszły aż 5 ;o i to rózne oraz jedna zawieszka

Kolory są troszkę przekłamane ;/ na moich fotkach ale zaproszenia są super już wiem która wstążeczkę wybieram

A wybrałam te:
http://imageshack.us/photo/my-images/8/08102011779.jpg/
a wstążeczka dokładnie wygląda tak :
http://imageshack.us/photo/my-images/6/08102011792.jpg/
mnie się najbardziej podobaja 3 i 4 ale Twoje też bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dziewczyny nie nadrabiam dzisiejszego dnia.. padam na twarz... masakra. Dopiero się wykąpałam-caly dzien na uczelni.

Wiecie co? DOSTAŁAM CIASTO OD TEŚCIOWEJ! "Wez i zawiez Monice, powiedz ze ode mnie dla synowej" <----- tak powiedziała
Normalnie pierwszy raz w życiu ! Fajne uczucie
To nic że nie nawidze ciasta z jabłkami
oo jak miło z jej strony
Bardzo ładnie powiedziała
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Ja dopiero wróciłam. Pojechałam do mojego domu po kurtki i plaszcze zimowe. Masakra z ta pogoda;/. TŻ polazł do kumpli na piwo i zostałam sama na stancji

I mam mega nerwa ;/

Dowiedzialam sie ze moja siostra z mezem i synkiem sie maja wprowadzic na jakis czas do moich rodziców. Maja swoje mieszkanie ale w kamienicy, z piecem i tym leniom nie chce sie palic w kominku;/
kupuja nowe mieszkanie w bloku, poki co maja do mamy sie wprowadzic. Wszystko ok ale ta moja siostra jest okropna ;/ len jakich malo! a jej synek to tajfun normalny ;/
moi rodzice nie maja serca im odmowic, a sa juz dosyc starzy ( ponad 60lat) i nie maja sily na usługiwanie komus ;/
a wiem jak to bedzie wygladalo;/ przynies, podaj, pozamatiaj ;/ i nianczenie dzieciaka.
Nie chce zebyscie powiedzialy ze nie mam serca bo mam... ale znam kaske ;/ no cholera mnie bierze ;/ beda lezec przed tv i nic mamie nie pomoga. Bedzie ich służaca, a mama nie potrafi odmówić. Nawet im uwagi nie zwróci na nic. No i nie mam jak wrócic do domu, nawet na week bo nie mam gdzie spac;/
ale to najmniejszy problem.
Ale nerw....
jakbym skądś to znała...ehh mam tak samo z siostrą.
wiec nie dziwię Ci się że jesteś zła
Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny .
Muszę się Wam pochwalić- udało się nam znaleść oprawę muzyczną na Nasz ślub Skrzypce+organy, a wyniesie nas to zaledwie 250zł. Wstępnie jesteśmy umówieni, a więcej szczegółów (głównie utwory) to będziemy omawiać w maju. Jestem taka szczęśliwa, że mam już to za sobą

Cytat:
byliśmy wczoraj oglądać obrączki w Aparcie - zdecydowaliśmy się chyba na najprostszy wzór - takie nam obojgu podobaja się najbardziej
Czeka się na nie tylko 2 tygodnie i można je pomniejszyć bez problemu i powiększyć nawet do 4 rozmiarów.
Oczywiście w standardzie w cenie grawer do 21 znaków - akurat na imię i datę ślubu starczy
Pani powiedziałam nam także , że można wybrać np. dla kobiety 3 mm a dla mężczyzny 4 mm w zależności do jakiej dłoni co pasuje - w sensie , że nie ma obowiązku kupowania kompletu jednakowych.
Przy okazji są tanie jak barszcz
bardzo ładne, proste i eleganckie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:07   #4272
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pari s Pokaż wiadomość
Oriflame_Rybnik ani jedno ani drugie, soczewek nie mogę nosić, bola mnie po nich oczy, nie widzę z daleka, więc jakoś dam sobie radę, chociaż jestem ślepa jak kret. W okularach też nie chodzę na codzien, nie lubię okularów żadnych, chociaż wiem, że powinnam, to jednak nie dam się przekonać. Uważam, że lepiej wygladam bez nich. Nie podobaja mi się też panny młode w okularach. Chyba już lepiej na ten jeden dzien założyć soczewki.
ewika19, to niestety za daleko. Ja zachodniopomorskie, ale życzę Ci udanego ślubu i wesela.
ja sobie nie wyobrażam bez soczewek, nawet okularów nie mam na zmianę (chociaż chyba powinnam), a co do bolących oczu po soczewkach może masz źle dobrane

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:16   #4273
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki jak zwykle nie umiem nadrobić......ach łzy mam w oczach heh, byłam dziś w salonach wstąpiłam do sarah i zmierzyłam kilka modeli, wszystkie ładne, we wszystkich ładnie wyglądałam hehe, suknie ślubne już tak mają hehe.....ale do rzeczy.............

zaliczka wpłacona, suknia zacznie się szyć w przyszłym roku, na pewno zmienią się szczegóły, dekolt w serduszko, inny kwiatek itd oczywiście kolor sukni będzie biały, nie jak na zdjęciu - biel zakurzona , wierzch może będzie z satyny jedwabnej, a nie z kreszowanej, zobaczymy jeszcze jeszcze nie wiem jaki welon, jakie bolerko itd, ale ogólnie......w dniu ślubu, będę wyglądać mniej więcej tak...... zaszalałyśmy z sesją
gratulacje
Cytat:
Napisane przez halunia86 Pokaż wiadomość
a czy ktoraś z was ma Tż młodszego od siebie? Ja mam 25 l a mój Tż 24??
Ja mam o kilka miesiecy, w dniu slubu bede starsza

Cytat:
Ja dopiero wróciłam. Pojechałam do mojego domu po kurtki i plaszcze zimowe. Masakra z ta pogoda;/. TŻ polazł do kumpli na piwo i zostałam sama na stancji

I mam mega nerwa ;/

Dowiedzialam sie ze moja siostra z mezem i synkiem sie maja wprowadzic na jakis czas do moich rodziców. Maja swoje mieszkanie ale w kamienicy, z piecem i tym leniom nie chce sie palic w kominku;/
kupuja nowe mieszkanie w bloku, poki co maja do mamy sie wprowadzic. Wszystko ok ale ta moja siostra jest okropna ;/ len jakich malo! a jej synek to tajfun normalny ;/
moi rodzice nie maja serca im odmowic, a sa juz dosyc starzy ( ponad 60lat) i nie maja sily na usługiwanie komus ;/
a wiem jak to bedzie wygladalo;/ przynies, podaj, pozamatiaj ;/ i nianczenie dzieciaka.
Nie chce zebyscie powiedzialy ze nie mam serca bo mam... ale znam kaske ;/ no cholera mnie bierze ;/ beda lezec przed tv i nic mamie nie pomoga. Bedzie ich służaca, a mama nie potrafi odmówić. Nawet im uwagi nie zwróci na nic. No i nie mam jak wrócic do domu, nawet na week bo nie mam gdzie spac;/
ale to najmniejszy problem.
Ale nerw....
Moze teraz taka nie bedzie... oby!

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja będę miec soczewki napewno bo mi ostatnio okulary w tańcu przyszkadzały
Ja tez obowiazkowo soczewki 1 raz zakupilam soczewki na sudniowke, zeby w okularach nie isc a wszystko widziec i teraz nie widze innej opcji!

Ale mialam koszmar senny! Dzien przed slubem zorienotowalismy sie ze nie wyslalismy zaproszen i nikt nie wiem na ktora godz jest slub a przyjezdni goscie pewnie nawet daty nie znaja-tata jednak uswiadamial mnie, ze przeciez kilka miesiecy temu rozmawial z rodzika i na pewno wiedza kiedy przyjechac i ze sa zaproszeni W dniu slubu przed koscioelm jak sie znalazlam to zza murow przybiegla cala rodzinka hehe, ja jeszcze dzien wczesniej jezdzilam za bukietem i butami i nic mi sie nie podobalo! W koncu na slub poszlam w czarnych skorzanych polbutach i... mama mi doradzila zebym wziela kwiatka doniczkoweg - cos a'la fiolek Ja jednak stwierdzialm ze za pol godziny wrocimy moze jeszcze ktos dojedzie a my w tym czasie pojedziemy po buty, rajstopy i kwiatki
Ide probowac malowac pazurki ta "wodna" metoda, ciekawe czy mi sie uda...
Milej niedzieli i biegiem na glosowanie!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:42   #4274
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

A mnie chróbsko złapało...

zamiast byc na uczelni leże w łózku....
A do tego prawie nie mówie, bo mam chrype taką ze brak słów..

No to miłego dnia dziewczęta
patiss89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:04   #4275
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość

jakbym skądś to znała...ehh mam tak samo z siostrą.
wiec nie dziwię Ci się że jesteś zła

Gosza

Czarnooka Paula współczuję Ci! Mam nadzieję, że siostra szybko znajdzie nowe mieszkanie i już Wam na głowę nie będzie wchodzić!

dzieki dziewczyny
az mnie zatrzeslo wczoraj jak dowiedzialas sie o jej super planie

miec swoje mieszkanie a zwalac sie komus z dzieckiem i mezem nierobem na glowe to chore jest ;/

i boje sie ze jak wejdzie to dopiero na wiosne wyjdzie - bo jak w raju bedzie miala u mamy. Ta zrobi wszystko i ani slowa nie powie skargi;/.

Ale to szkoda gadac.

Ja dzisiaj wstałam po 9 ;D
mucha mnie obudzila bo bzyczala na oknie - swoja droga o tej porze to much juz nie ma

U mnie jest 14 stopni, ale baaardzo zimno jest - wlasnie wróciliśmy z koscioła.

Jakie macie plany na dzis?

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość

wracaj do zdrówka kochana ;*

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:07   #4276
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Jakie macie plany na dzis?
ja niedługo bede jadła obiad, spacer z psem i całe popołudnie i wieczór z TŻcikiem

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:

duuuuużo zdrowia
Stary 2011-10-09, 13:08   #4277
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
ja niedługo bede jadła obiad, spacer z psem i całe popołudnie i wieczór z TŻcikiem

mi TŻ właśnie guziki do płaszczyka przyszywa ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-09, 13:39   #4278
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:

mi TŻ właśnie guziki do płaszczyka przyszywa ;D
fajnie masz
mój TŻ średnio lubi się z igla i nitką
Stary 2011-10-09, 13:42   #4279
marylka80
Zadomowienie

A ja jestem dzis na pokazach mody slubnej w Amsterdamie, zobaczymy co maja ciekawego na 2012 r. Wieczorkiem postaram sie wrzucic wam kilka fotek
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:45   #4280
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie masz
mój TŻ średnio lubi się z igla i nitką
heh on nie ma wyboru ;D

ja wszystkiego sama nie ogarniam ;D wiec gotuje, odkurza, zmywa, pierze itp ;D

równouprawnienie ;D

ale tu cisza dzisiaj

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-09, 13:47   #4281
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A ja jestem dzis na pokazach mody slubnej w Amsterdamie, zobaczymy co maja ciekawego na 2012 r. Wieczorkiem postaram sie wrzucic wam kilka fotek
wow !! czekamy na fotki !!

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
heh on nie ma wyboru ;D

ja wszystkiego sama nie ogarniam ;D wiec gotuje, odkurza, zmywa, pierze itp ;D

równouprawnienie ;D

ale tu cisza dzisiaj
kandydat na męża idealny
Stary 2011-10-09, 13:50   #4282
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny .
Muszę się Wam pochwalić- udało się nam znaleść oprawę muzyczną na Nasz ślub Skrzypce+organy, a wyniesie nas to zaledwie 250zł. Wstępnie jesteśmy umówieni, a więcej szczegółów (głównie utwory) to będziemy omawiać w maju. Jestem taka szczęśliwa, że mam już to za sobą

Cytat:
byliśmy wczoraj oglądać obrączki w Aparcie - zdecydowaliśmy się chyba na najprostszy wzór - takie nam obojgu podobaja się najbardziej
Czeka się na nie tylko 2 tygodnie i można je pomniejszyć bez problemu i powiększyć nawet do 4 rozmiarów.
Oczywiście w standardzie w cenie grawer do 21 znaków - akurat na imię i datę ślubu starczy
Pani powiedziałam nam także , że można wybrać np. dla kobiety 3 mm a dla mężczyzny 4 mm w zależności do jakiej dłoni co pasuje - w sensie , że nie ma obowiązku kupowania kompletu jednakowych.
Przy okazji są tanie jak barszcz
bardzo ładne
Cytat:
ja na co dzień noszę okulary i soczewki na zmianę w zależności od nastroju , pory dnia czy zaopatrzenia w świeże soczewki
na ślub na bank będę miała soczewki.
musiałabyś zbadać wzrok pod kątem soczewek u optometrysty i spróbować kupić sobie soczewki na jakiś czas przed ślubem i sama wtedy ocenisz.
co do pewności w okularach to ja na początku jak zaczęłam używać soczewek to miałam cały czas wrażenie , że mi spadną z oczu ale to na szczęście nie możliwe jak są dobrze dopasowane
ja tak samo częściej soczewki ale okulary też czasem noszę, zwłaszcza po domu, ale na ślub na 100% soczewki.
Do soczewek na pewno trzeba się przyzwyczaić więc jak ktoś się chce zdecydować na ślub to musi sporo wcześniej dobrać i ponosić
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Wracam do świata żywych!
W czwartek jak byłam w pracy, około 21 zaczęło być mi niedobrze i w końcu całą noc wymiotowałam. Nie do życia byłam. W piątek słaba, że ledwo na nogach stałam. Wczoraj lepiej. Dzisiaj rano mały kryzys ale już nawet ok....
Nie nadrobię was

Cytat:
ja już byłam i był normalnie tłum ludzi, trzeba było w kolejach stać po karty i do zasłonek
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
oo, to czekamy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:51   #4283
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
wow !! czekamy na fotki !!

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

kandydat na męża idealny

ja tez czekam na fotki

chociaz suknie juz mam ;D

ale popatrzec mozna ;D

mój TŻ lepiej gotuje niz ja

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-09, 14:06   #4284
smerf_etka13
Raczkowanie

Hej kobietki miałam wczoraj nalot dalszych ciotek, które bywają u nas raz na ruski rok, ale jak już przyjadą to nerwy po nich zostają na długo :/ otóż próbowały moją mame namówić na to abym nie kupowała sukienki tylko żebym ją wypożyczyła bo to taniej wyjdzie a skoro jest tyle wydatków to dobrze byłoby na czymś zaoszczędzić i takie bleble.... Mama stwierdziła że ma mnie jedną i mi kupi bo chciałaby żebym miała suknię o jakiej zawsze marzyłam a te(ciotki) do niej z ryjem że jak to tak pożyczyć też taką można a nie że ja sobie wymyślam bóg wie jaką drogą i do mnie że mogłabym nie wymyślać tylko ,,uszanować'' pozostałe koszty wesela. Na szczęście mój dziadek nie wytrzymał(bo kiedyś mówiliśmy na temat wypożyczania sukni) i powiedział(w sumie krzyknął) że on mi da na tą sukienke i koniec tematu bo on sie denerować nie chce i to szanowne ciocie troche uciszyło naprawde nie wiem po co sie wtrącają skoro nawet na to wesele nie będą proszone
smerf_etka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 14:09   #4285
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Hej kobietki miałam wczoraj nalot dalszych ciotek, które bywają u nas raz na ruski rok, ale jak już przyjadą to nerwy po nich zostają na długo :/ otóż próbowały moją mame namówić na to abym nie kupowała sukienki tylko żebym ją wypożyczyła bo to taniej wyjdzie a skoro jest tyle wydatków to dobrze byłoby na czymś zaoszczędzić i takie bleble.... Mama stwierdziła że ma mnie jedną i mi kupi bo chciałaby żebym miała suknię o jakiej zawsze marzyłam a te(ciotki) do niej z ryjem że jak to tak pożyczyć też taką można a nie że ja sobie wymyślam bóg wie jaką drogą i do mnie że mogłabym nie wymyślać tylko ,,uszanować'' pozostałe koszty wesela. Na szczęście mój dziadek nie wytrzymał(bo kiedyś mówiliśmy na temat wypożyczania sukni) i powiedział(w sumie krzyknął) że on mi da na tą sukienke i koniec tematu bo on sie denerować nie chce i to szanowne ciocie troche uciszyło naprawde nie wiem po co sie wtrącają skoro nawet na to wesele nie będą proszone
brak słów
Stary 2011-10-09, 14:24   #4286
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
O! Ciotki dobre rady... jak ja takie uwielbiam....

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 14:40   #4287
evoonia86
Zakorzenienie

hello
Cytat:
Cześć dziewczyny .
gratuluję pięknie to wyjdzie
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny które noszą okulary mam pytanie na ślubie będziecie mieli okulary czy soczewki?Soczewki pewnie wygodniejsze,ale ja jakoś bym raczej nie mogła mieć,jestem bardziej przyzwyczajona do okularów,jakoś pewniej się czuję.
ja nosiłam okulary, ale od jakiegoś czasu przerzuciłam sie na soczewki i tak zostanie

Cytat:
dużo zdrówka
Stary 2011-10-09, 14:42   #4288
melod_y
Zakorzenienie

ja własnie wróciłam z wykładu Nie było tragicznie, aczkolwiek już wiadomo że egzamin będzie tragiczny
także ja zaczynam weekend

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 15:02   #4289
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

a ja dzisiaj zrobilam schabowe i wrzucilam frytki do frytkownicy i taki obiad TŻ dałam ;D

a on bo kocha to jesc ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-09, 15:04   #4290
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dzisiaj zrobilam schabowe i wrzucilam frytki do frytkownicy i taki obiad TŻ dałam ;D

a on bo kocha to jesc ;D
ja zjadłam sobie reszte spagettiii
Ale frytkami bym nie pogardziła

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości