![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Ech, no i tak jak myślałam, kolejna wiadomość od niego... :/ Tym razem na gg, przeprasza, że napisał, ale myślał, że ja odpisze i mówi, że już nie będzie pisał, skoro ja sobie tego nie życzę, ale że naprawdę tęskni.... :/
Już widzę, jak nie będzie pisał, ciekawe ile wytrzyma... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
mam dosc czuje ze moje zycie sie skonczylo...
#1773 |
Raczkowanie
|
Skończył się tylko pewien etap w życiu
![]() Przypomnij sobie może czasy zanim go poznałaś, albo kiedy byłaś z kimś innym, to są najlepsze dowody na to, że potrafisz bez niego żyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
jezu ja tego nie wytrzymam
#1775 | ||||
Raczkowanie
|
Jesteś bardzo silną kobietą! Podziwiam!
Co z tego, że miałaś przygody z ex-em, skoro teraz poradziłaś sobie z większą tragedią? Podziwiam!!!! Jesteś wielka!! ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że się szybko wygoi.. bo się w domu zanudzę;D Cytat:
![]() To jest takie robienie sobie "furtki" a u nas wzbudzanie nadziei, że się jeszcze ułoży... Cytat:
![]() Wierzę, że uda mi się wyjść z dołka, jeśli Ci się udało, uda się też mi!! A jak nie teraz, to za jakiś czas! Czas mam, siłę do walki mam, więc będzie dobrze! Ja się obawiam Sympatii z jednego względu.. Mam ładne zdjęcia i z tego co mi mówią jestem naprawdę ładna.. Nie chcę, aby ktoś się sugerował moim wyglądem.. A bez zdjęcia mój profil, nie jest konkurencyjny.. A ja jestem wartościową dziewczyną i z zasadami i chciałabym, aby ktoś kierował sie tym, a nie tym jak wyglądam... Dearlie, a jak Twoje postanowienie nie podglądania eksa na fb?(czytaj dalej, opiszę co ja zrobiłam ![]() Cytat:
mmm5 - jak zaczniesz mysleć całkiem trzeźwo (różnie ten czas przychodzi..) to zobaczysz, że to jest całkowita prawda! A teraz.. Na fb napisałam, żeby wszyscy wiedzieli, że póki co nidgzie na imprezę nie wychdozę, że jestem sierotą i sobie nogę uszkodziłam..Że się spieszyłam i byłam w bólu nie zwróciłam uwagi, ze nie zaznaczyłam, aby ex nie widział.. Tego samego dnia wieczorem usunęłam go ze znajomych (W KOŃCU! ![]() ![]() ![]() I mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa.. Brakuje mi mężczyzny obok, ale nie koniecznie jego.. Jego mi brakuje, bo jest ostatnim i tylko jego pamiętam obecnie, ale był złym człowiekiem, nie dorastającym mi do pięt! o! Malla, widzisz? I mi się udało ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Raczkowanie
|
też tak miałam wczoraj i dzisiaj. I zrobiłam to co do tej pory wydawało mi się głupiutkim pomysłem z głupiutkich poradników dla głupiutkich dziewczynek. Wypisałam sobie jego wady. Miało być 10, skończyło się na 50. Wierz mi że nie miałam żadnej ochoty po tym płakać za nim, bardziej zaczął mnie śmieszyć i brzydzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
tez wypisywalam sobie jego wady ale nic mi to nie daje.cala sie trzese rycze od 4 godzin nawet teraz jak to pisze leca mi lzy. chcialabym byc silniejsza psychicznie a nie takim słabeuszem do tego z brakiem pewności siebie i niska samoocena
![]() tak sie juz trzymalam.wierzylam ze juz z tego wychodze ale nie.przyszlo wszystko ze zdwojoną siła. przepraszam ze wam tak truję ale ,musze sie komus wygadac
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2011-10-08 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czas naprawdę leczy rany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ricca166 ma rację, skup się na tej liście. Ponoć wywoływanie negatywnych emocji względem ex też nie jest dobre, ale tak naprawdę to jest właśnie czas żeby go sobie obrzydzić po całości. Na chłodną analizę i wybaczanie przyjdzie czas za parę miesięcy jak ex będzie mglistym wspomnieniem. Więc zrób tą listę, ja zaczynałam ją pisać rycząc słuchając Adele,w międzyczasie przechodziłam przez absolutne wkurzenie, złość na niego i na siebie że z nim byłam, a skończyłam ze zwyczajnym rozbawieniem jego osobą i ulgą że już nie jesteśmy razem, bo na dłuższą metę niektórych wad bym w życiu nie zniosła. Skup się na każdej głupiej wadzie, ja napisałam nawet 10 linijek o tym jak okropnie wyglądała jego alergia skórna i jak nie znosiłam tego że nie ma normalnej gładkiej skóry, ot głupota- ale pomaga ![]() Edytowane przez kasiolek1990 Czas edycji: 2011-10-08 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Raczkowanie
|
Jestem kolejna tutaj;/ oboje plakalismy, oboje... Ja przeciez Go nadal Kocham, tylko po prostu bylam nieszczesliwa. Mialo mi byc latwiej, bo przeciez ja Go zostawilam, a jednak czuje sie jakby mi ktos zycie odebral i podarowal jakies resztki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to jestem z Ciebie taaaaka dumna! I to z wielu powodów! ![]() ![]() Oj w złą godzinę zapytałaś, bo właśnie przed chwilą go podglądałam. ![]() ![]() Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-10-08 o 21:35 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
Podziwiam Cię za siłę. Za bardzo kochałam, żeby skończyć. Ty mimo miłości, pokazałaś, że masz do siebie szacunek. Gratuluję.
#1783 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, że postawiłyście mnie na nogi
![]()
#1784 | ||||
Raczkowanie
|
A ja wiem, że kiedyś wrócą, ale to na pewno nie w najbliższym czasie i chcę się cieszyć wolnością zarówno od facetów jak i od tych natrętnych myśli
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli ja po 7 latach się wyleczyłam, to i Ty dasz radę!!!!! Wierzę w to z całego serca!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pomóżcie mi zrozumieć siebie...
Teraz naprawde jestem KROK DO PRZODU, a nawet dwa- zaczęłam o siebie dbać, zajmuje się tym, co sprawia mi radośc, oraz ODKOCHAŁAM SIĘ. Minęły 2 miesiące. A odkochałam się, bo widzę exa codziennie na uczelni, jest dla mnie miły, ja dla niego też. Ale po prostu patrze na niego tak, jakby był inną osobą. Taką, zanim go poznałam. Nieciekawy, natarczywy, egoistyczny. I jest mi go ŻAL. Chce, żeby sobie ułożyl życie, ale wiem, że bedzie mial problemy ze znalezieniem dziewczyny dla siebie, takiej jak on chce... Żeby mu dawała tyle ile miał u mnie, żeby do tego była ładna, zgrabna i mądra. Na początku się cieszyłam, jak ludzie mowili, że jest idiotą ze ze mną skonczyl. A teraz... wrecz tego nie lubie. To cos oznacza? ![]()
Aga walczy o idealną sylwetkę ! -> cel: 54 kg moje recenzje -> https://wizaz.pl/kosmetyki/recenzent...ent=boangelina Edytowane przez boangelina Czas edycji: 2011-10-09 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez maymay6 Czas edycji: 2011-10-09 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
u mnie mija 2 tyg. musiałam napisac bo sobie nie radze jestem w opłakanym stanie. wyje nie jem nie spie, zezarlam juz pudelko tapsów na uspokojenie NIE ZYJE.
skonczylo sie tak ze stwierdził ze jestem taka siaka i owaka, ze za nim nie latałam tak wywnioskowalam... ze jaka to ja dama jestem nie rozumiem prostych rzeczy. potem cios tam sie odzywał.. pare dni temu miał ze mna isc w pewne miejsce, nie poszedłzekomo nie mógł, a jak sie okazało znajomi widzieli go w klubie,. tchórz jak mnie przez przyopadek widzi na ulicy ooo jak miło cie widziec a przychodzi co do czego unika. jestem tak załamana powniewaz pokładalam wielkie nadzieje w tej znajomosci, był to kolejny zawód na przestrzeni kilku lat i moja psycha juz nie funkcjonuje nikt mi nie pomaga kolezanki nie maja czasu.. jestem SAMA dusze w sobie wszystko... znow wyje i nic jeszcze nie zjadlam.
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak u mnie, też nikt mi nie pomaga, a jak ktoś próbował to byłam taka nie miła, że już jestem sama, całkowicie sama. Nie wiem jak Cie pocieszyć bo sama się strasznie czuje. Mojego byłego nawet nie ma w Pl,wygrzewa się na plaży palant ![]() (pojechał na szkolenie które jest praktycznie wakacjami)
![]() |
#1791 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
No cóż chyba problem rozstania dotyczy i mnie
![]() Tego dnia gdy się rozstaliśmy akurat zaczęłam drugi kierunek ( tym razem studia zaoczne) i teraz studiuję dwa kierunki, tego dnia organizowałam koncert, zbiórkę charytatywną i rozwieszałam plakaty, następne 2 dni też. Najważniejsze, że nie byłam sama, rozstaliśmy się w piątek a ja nie miałam nawet czasu przemyśleć tego wszystkiego, tak byłam zaganiana i w zasadzie dalej jestem, mam teraz chwilkę przerwy. Powód rozstania? ![]() Nie chciał ze mną porozmawiać, powiedział, że będzie to dla niego trudne. Nie patrzył na mnie i na moje uczucia, nie przeprosił, nic nie wytłumaczył. Nie cierpię takiego zachowania. Przecież to mnie też dotyczy, nie tylko on się liczy. Odpowiedzi na moje smsy były długość dwóch- trzech słów. Przecież to mnie bardziej dotknęło, ja zostałam porzucona. Nie jest mi źle z tego powodu, że podjął decyzję o rozstaniu, źle mi bo tak mnie potraktował rozstając się w taki dziwny sposób, przecież on ma ponad 23 lata, ludzie w tym wieku już chyba są trochę dojrzali, czuję się okropnie, nie wiem co mam o tym myśleć. Z jednego tylko się cieszę, z tego że się rozstaliśmy i że ten jego egoizm i chamstwo (chodzi o brak rozmowy face to face) teraz się wydało a nie za jakiś czas. Najgorsze jest to wszystko, że on mówił jeszcze kilka dni temu, że muszę poznać jego mamę, tatę, że pojedziemy w góry, że coś mi ugotuje, odwiedzi mnie w mieszkaniu, że pojedziemy na zamek, do kina. Tyle miał planów, a w jeden dzień wszystko się odmieniło. Musiałam się gdzieś wyżalić ![]() Edytowane przez kana_91 Czas edycji: 2011-10-09 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co jest NAJGORSZEEE? strasznie okropnie do idealizuje to jest straszneeeeeeee ! jak sobie z tym poradzic ?
![]() |
#1795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak sobie poradzić z idealizowaniem? Nie wiem. Ja z kolei nie idealizuję mojego exa, uważam, że postąpił nie fair. Zresztą sam przyznał że jest chamski i że jest tchórzem, "przepraszam" nie powiedział. A na argumenty, że mnie cały czas oszukiwał i okłamywał nie odpowiedział, nie zaprzeczył. Dlaczego o swoim byłym masz dobre zdanie? Zachował się okropnie, fakt że sprawił, że czujesz się źle znaczy, że on nie jest idealny. Nawet nie próbował się zrehabilitować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Wiem jak to jest z tym idealizowaniem. Na początku po zerwaniu była nienawiść, jaki to on jest straszny. Potem powoli zaczynają przychodzić myśli przecież on nie był taki zły.. Później już w ogóle jego wady znikają i ojej jaki on był dobry,to straszne że nie jesteśmy razem. Właśnie nie można tak.. Najlepiej sobie te wady jego wypisać i w widocznym miejscu zawiesić i jak znowu się zaczynie go chwalić to na nie spojrzeć.
#1797 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
amor vincit omnia
|
a ja im więcej wad u Niego znajduję i im bardziej chcę się od tego oderwać- tym bardziej zaczynam nienawidzić samej siebie i wytykać sobie swoje własne wady...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Rozeznanie
|
3 tygodnie temu płakałam w dzien rozstania, dzisiaj tez mi się na to zebrało, nie wiem z jakiego powodu tak po prostu i ciągle gdybam, że mogłoby być inaczej.
Uświadomiłam sobie, że rozstałam się z nim w niedziele, gdy usłyszałam tą ostatnią niedziele.. to mnie akurat rozbawiło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.