|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
co myślicie o sukni sharon http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...olekcja15.html ?
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Tośka gratuluję
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się nie podoba jak wstążka przecina guziki z tyłu.Jak się czujesz? |
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3305 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dzięki, wiem, ale to jednak rekonstrukcja stawu
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam przeszczep chrząstki z kości udowej, żyję, skaczę, biegam, tańczę, mam się super, nic mu nie będzie
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#3307 |
|
Polka Ogarniaczka
|
to dobrze, dzięki (wychodzę na histeryczkę teraz, how sweet
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc będziesz miała wyjątkową okazję być opiekuńczą i oddaną partnerką
|
|
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doła mam porównywalnego z tym, po ekscesach z eksem.
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj oglądałam "City of Angels" (ten plus choroby, że mogę nadrobić filmowe zaległości ) i się przestraszyłam, że jestem nieczuła, bo ledwie dwa razy mnie ścisnęło w dołku ale teraz już wiem, że to po prostu film chyba nie ten, bo oglądam właśnie "Awakenings" i ryczę jak głupia toteż wracam do oglądania
|
|
#3312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś a ja chyba jestem ostatnio bardziej cicha i elegancka zwłaszcza jak was posądzam o zbreźny seks poszłam zagłosować bo trafiła do mnie capri, facet mi w styczniu przepisze 4,5 z marketingu ale na ćwiki chcę chodzić tylko na wykład nie i teraz mam jeszcze godzinkę do ćwiczeń z matmy ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
ale dobrze że opanowaliście sytuację ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeesc
jestem znów na chwilkę, ale zawsze cos ciekawego się w tym tygodniu wydarzyło ?
|
#3314 | ||||||||
|
MBZ♥
|
Cytat:
![]() Magda co to za przytulasy z TŻ? ![]() Skimos kciukam dalej Pony a jaki masz teraz kolor? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dbrze, że jesteś zadwlona z pracy Peach ale słodko Wstawania spółczuję Stygmatku przykro mi bardzo, że Słodki tak się zachowałtak jak Carmi zauważyła, zwykły pospolity burak pastewny! Claris to Wasza działka? ![]() Cytat:
Gratuluję! Arrakis to tak troche jest, że jak jakiś Facet nas oleje-koncząc związek tekstem:jesteś wspaniała, nie zasługuję na Ciebie, nie możemy być razem-bla bla bla to mamy poczucie porażki i gryczy-i nawet będąc szczęśliwą w związku gdzieś pojawia się cień gdy widzimy Go z Kimś Innym. Wtedy trzeba pomyśleć Naszej Drugiej Połowie i wspomnieć cudne chwile z NiąGwizdak pieknie Mąż to wymyślił Frezyjko świetna biżu ale pokaż na Tobie i możesz marudzić ile chceszmam przeczucie, że niedługo będziemy opijać Twój pierwszy dzień w pracy.Kawka zdjecie poproszę! ![]() Naj obkupiłaś się? Stefani jak tam po dniu piękności? ![]() Gothko Mayu o jakiej sukience myslisz? Carmi ja coś nie mogę uwierzyć w tą wielką przemianę tej laski blondynki sukienka okale lepsza ta od Żywczyka Glen ![]() Cytat:
![]() Powodzenia na studiach Cytat:
![]() Chciałabym pójść n spotkanie z Martyną Kupiłaś coś w Cubusie? Caprioszku mam nadzieję, że czujesz się lepiej i nie męczą Cię ludzie przychodzący głosowac ![]() Justyś dużo zdówka Kochana ![]() Carmi też marzę o hunterach Cytat:
Opłata za ślub dopiero tuż przed samym ślubem-daliśmy 500zł i 100 zł dla organisty, ktry wgle nie grał bo meliśmy skrzypaczki, gitarzystę, i swojego organistę ![]() Nie pytaliśmy-pocztą pantoflową wiedzieliśmy ile mniej więcej się u nas daje. O możliwość udzielania ślubu przez innego księdza trzeba zapytać proboszcza w danej parafii-powinien wyrazić zgodę-u nas trzeba zapłacić i temu i temu. Odprawiającemu więcej czyli w naszym przypadku to byłoby 200 i 300.Cytat:
![]() Matma to zło ![]() Hawwa mam nadzieję, że znajdziesz odpowiedniego lekarza, takieg, któremu będziesz mogła zaufać. Pronienia nie zależą od lekarza. Także najlepiej samej pójść i sprawdzić czy Ci odpowiada. Trzmam kciuki ![]() Crozee co u Ciebie?już po remoncie?jak się czujesz? Aleks trzymam kciuki byś jak najprędzej znalazła pracęi wpraszam się na biad ![]() Carmi często tak się wymieniacie obiadami?-fajnie tak to będzie bolało, nie wiem jak długo, ale będzie-każdeg dnia troszkę mniej.. Dobrze, że nie poszliście na całość bo wtedy dopiero źle byś się czuła. U nas dobrze trochę stresu-ale jestem dobrej mysli, intensywny piątek i sobota a teraz zasłużony odpoczynek po obiadku ************************* *** Smerfetko plus z bycia w ciąży?---powiększenie bimbałków monopol na zachcianki i miewanie skrajnych nastrojów, zatrzymanie sie okresu na plus minus 9 miesięcy zbliżenie z TŻ, a potem to możliwość kochania, rozpieszczania Dziecka, które obdarzy Cię miłością bezwarunkową
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-09 o 15:44 |
||||||||
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Mam straszna ochotę na ten film: http://www.imdb.com/video/imdb/vi3294271769/
Cześć byou, dawno Cię nie było Ogólnie jakaś cisza wyborcza na wątku panuje Co do obiadów, to różnie bywa, ale ja się lubię dzielić tym co przyniosę do pracy. Iza teraz też częściej przynosi, bo jest w ciąży i zdrowiej się odżywia, więc jadamy wspólnie
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
hej! a ja właśnie wróciłam ze szkoły i z wyborów i z kościoła
![]() kupiłam sobie taki szalik w h&m komin bo się tak zimno zrobiło że masakra... i jeszcze lakier wiśniowy
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za uwagi odnośnie zalet ciąży ![]() to mój pierwszy post z mojego netbuczka oficjalnie go dostanę na święta, ale fajny jest
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi wydaje mi się, że będzie fajny ten film
a przynajmniej dobrze się zapowiada.
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki jest dokładny tytuł i kiedy jest jego premiera?
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Brrry ale paskudna pogoda. Zimno, szaro i do
Spełniliśmy z tż-tem obywatelski obowiązek. A teraz dziecko morduje potworki a ja robię obiad. Carmi twoją sałatkę z ruccoli będę testować zaraz
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
BYou Ty to jesteś miszczu nadrabiania
![]() nic nie kupiłam w Cubusie, nawet nie wchodziłam ![]() Carmi co do spraw ślubnych, my płaciliśmy siostrze zakonnej kiedy mieliśmy już za sobą spisany protokół, spotkania w poradni i z księdzem - czyli kilka dni przed ślubem. A płaciliśmy 500 zł i organiście osobno 150 zł - a kwoty nikt na nas nie wymuszał - po prostu zrobiłam rozeznanie szybciej ![]() Stygmatku
|
#3324 |
|
MBZ♥
|
u mnie rano padało, a teraz trchę słońca, ale zimno. i od jutra będa grzać. znak, że zima blisko
![]() na wybory idziemy wieczorem ![]() oglądam własnie moje wielkie cygańskie wesele-tam mają suknie
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja jestem już z powrotem w mieszkaniu. Wczoraj pojechałam rano do rodziców, potem z siostrą na zakupy, później objadłam się pysznym jedzonkiem, dziś też poleniuchowałam, pojadłam, zaglosowałam i wróciłam. Mam popołudnie dla siebie, chyba zaraz poczytam gazetke, potem wskoczę do wanny i położę się szybciej spać, bo przez tą pogodę zmulona jestem taka i śpiąca... Peach, za echinaccę płaciłam chyba jakoś 6 zł za dwa listki tabletek, czyli tyle ile mozna maksymalnie przyjąć przez te 10 dni. Cerutin w promocji też jakoś tak kosztował, a tran wiadomo - droższy jest. Aha, i chciałam powiedzieć, że zazdroszczę Gwizdakowi i Byou mężów ![]() Byou, a te przytulasy to nie wiem sama skąd Nie zasługuje na nie ostatnio...
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3327 |
|
MBZ♥
|
Magda to popędź obecnego
przywieź Go na zjazd, a Zazdrośnice Go wyszkolą i będziesz miała Super TŻ
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę jak mi się nie chce mgr pisać, im mniej mi zostało tym gorzej. A muszę ją skończyć w tym tygodniu |
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
:d:d:d
|
#3330 |
|
MBZ♥
|
wiecie co jest najlepsze w wyborach?:Cisza wyborcza
zero sndaży, walk miedzy politykami mniej lub badziej subtelnychmogłaby trwać miesiąc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

) i się przestraszyłam, że jestem nieczuła, bo ledwie dwa razy mnie ścisnęło w dołku 

zwłaszcza jak was posądzam o zbreźny seks
ale dobrze że opanowaliście sytuację
13.03.2008
to tak troche jest, że jak jakiś Facet nas oleje-koncząc związek tekstem:jesteś wspaniała, nie zasługuję na Ciebie, nie możemy być razem-bla bla bla to mamy poczucie porażki i gryczy-i nawet będąc szczęśliwą w związku gdzieś pojawia się cień gdy widzimy Go z Kimś Innym. Wtedy trzeba pomyśleć Naszej Drugiej Połowie i wspomnieć cudne chwile z Nią