Żonki 2009 cz. XXX - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 09:32   #1591
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No troszkę więcej mamOstatnio jestem na etapie nieprzyznawania się do tego ile mam lat,nie żebym miała z tym problem,po prostu irytują mnie reakcje ludzi,bo nie wyglądam na tyle ile mam...z jednej strony to jest fajne,ale czasami mam tego serdecznie dość
ja mam podobny problem tylko niektórzy myślą że mam mniej niż 18lat jak sie mnie o dowód pytają najlepsze było hasło kobiety w tesco jak dowód pokazałam "na zdjęciu wygląda Pani jakoś poważniej

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
India ja nic nie doradzę w sprawie dywanów, poddaje się, kilka mi się podoba i nie mogłabym się zdecydować

śliwenka współczuje mdłości, nawet po wodzie(masakra)-jak myślę o swojej przyszłej ciąży to własnie tego się najbardziej obawiam. Zwłaszcza gdybym była miała pracować, no nie potrafię sobie tego wyobrazić

Scio odwiedzaj nas częściej

Piszecie o studiach- ja tam się cieszę,że mam je za sobą Był to miły czas ale jak sobie przypomnę to wkuwanie zwłaszcza na egzaminy ustne to mnie trzęsie. I chociaż wiem, że czeka mnie co najmniej jedna podyplomówka to jednak nie teraz, chcę sobie jeszcze odpocząć

teraz po wodzie mnie mdli bo tabletki biorę

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no super sie zapowiada ten film

dziekuje

u nas sa juz dekoracje swiateczne

boska sukienka laska

jak dla mnie 2

hey

Tesciowe poinformowani mega szczesliwi tesciowa az do gory podskoczyla tesciu tez cieszy sie z pierwszej wnuczki/wnuka

A my dzisiaj jedziemy do Little Italy taka wloska dzielnica w NYC z restauracjami,muzyka itp
super że teściowie już wiedzą i się cieszą

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Mąż mi przyniósł lapka do łóżka bo mu spać nie dawałam hehe I kazał siedzieć aż się wyspi buahaha

Wczoraj wrócił o 22.30 bardzo mu się zajęcia podoboają i nawet dostał plusa na ćwiczeniach z elektronicznych pomiarów bo pierwszy pomiar robił w życiu a zrobił go idealnie i az wykładowca był w szoku mam męża zdolniachę Ale mówił tez , ze miał wykłady (zobaczymy jak na ćw. będzie) z geodezji z geomatyką i zapisał 20 stron i nawet nie wiedział o czym pisze

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witam w niedzielny poranek

Pogoda do Raczymy się z mężem właśnie kawusią i królewcem
Idziecie na wybory?

Ja ze swojej też jestem zadowolona. Jednak podyplomówka to zupełnie inne studia, bardziej nastawione "życiowo" niż te dające jakiś tytuł.

Fajny! Myślę, że nawet do salonu by pasował

jasne że idziemy bo przecież jak reklamują będę mieć kaca moralnego

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 10:02   #1592
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
od października znicze od 3 listopada choinki
no dobra od 3 listopada mikołaje a od grudnia choinki

Apropo mikolaji to nie wiem czy wam mowilam ale w moim lidlu juz od miesiaca jest polka z mikolajami... wprawdzie nie wyeksponowana a wcisnieta w sam rog sklepu ale i tak bylam w szoku...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 10:25   #1593
klion78
Zadomowienie

Kochane witajcie
Wpadam tylko na chwileczkę by przedstawic Wam mojego synka Maksia.
Jak skończy osiemnaście lat postaram się Was nadrobic.
Zdjęc mamy na razie niewiele a to jest moje ulubione.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2177.jpg (105,0 KB, 72 załadowań)
Stary 2011-10-09, 10:28   #1594
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Kochane witajcie
ale maleństwo
słodka minka, jej ja juz nie pamietam jak to było jak Julka taka malutka była

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 10:30   #1595
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane witajcie
hej Maks śliczny, a mamusia w dobrym humorze widać
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 10:46   #1596
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane witajcie
ale słodki okruszek jeszcze raz gratulacje
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 11:37   #1597
bzyczka1
Zakorzenienie

Klion po pierwsze gratuluję, a po drugie Maks jest śliczny

Ja idę głosować...ale kompletnie nie wiem na kogo :/

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:14   #1598
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:53   #1599
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Kochane witajcie
Juz urodziłaś Gratulaje Słońce

Dziękuje dziewczyny za gratulacje.

Tak sie zastanawiam nad tymi studiami. Najlepiej m sie pracowało z 4 klasistami na praktykach. Zawsze chłone wszystko co piszą nasze nauczycelki przedszkolne. Sporo czytam dla siebie na ten temat. Jak zdawałam mature chciałam isc na wczesnoszkolną, ale był test ze śpiewu i troche mnie to odstraszyło. I tak sie zastanawiam czy nie isc teraz. Przez pierwszy rok dostawałabym stypendium socjalne, ok. 250 zł/mies. I rok kosztuje 2700 zł potem moze styp. naukowe by sie udało zdobyc Tylko jest sens? Po to jednak troche kasy, o prace raczej ciezko. No i jak bym skonczła to bym miala juz 28 lat
Sama nie wiem, gdyby to nie wiązało się z kosztam to bym poszła na bank A moze lepiej odpuscic.

Aha i pytanie nr dwa, czy jak się studiuje zaocznie to mozna chodzićna kursy z urzędu pracy?

ZABCIU ogromne gratulacje Rośnijcie zdrowo i spokojnie
ah i mam przeczucie, ze to będzie dziewczynka

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 12:58   #1600
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-09, 13:00   #1601
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Samba przedstawiam Ci jak to u nas wyglądało w zeszła zimę. a zapomniałam dodac, że w to ogrzewanie wlicza się jeszcze korzystanie z kuchenki gazowej przez tescia. Przedstawiam Ci tylko nasza czesc, jaka powstaje przy podzile rachunku na połowe.
aaa i pamietaj, ze my tam nie mieszkalismy, byc moze tej zimy bedziemy placic wiecej bo ja jestem strasznym zmarzluchem

XI 525 zł
XII 730zł
I 470 zł
II 570 zł
III-V 100zł

atomufka wiesz ja załuje, że nie zainwestowalismy w te plaszcze wodne, rekuperacje itp pewnie utrzymanie byłoby tansze, a tak d.pa rachunki nasz czasem osłabiaja
odp na fb
dzieki slonce na pewno taniej by to wychodzilo gdyby nie dom tesciow... my bedziemy mieli jeszcze wlasnie kominek z plaszczem wodnym + w przyszlosci planujemy kolektory, wiec chyba faktycznie na razie nastawimy sie na gaz a gdyby bylo ciezko z rachunkami to w przyszlosci przerzucimy sie na zwykly piec, jak juz bedziemy mieli garaz i bedziemy mieli gdzie to trzymac...

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
bede u kuzynki na urodzinach

aniczko nie wchodz nigdy do tej restaurcji-nie warto
bosh widzialam wczoraj ten program normalnie wlascicielka tragiczna hehe

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
a wiesz co jest najsmieszniejsze-sprawdza sie powiedzenie-nie wazne jak o tobie mowia dobrze czy zle-byle by mowili - dzis tam jest pelno ludzi!! maz mi wlasnie mowil ze przejezdza tamtedy do pracy po drodze. jak zawsze pusto to dzis pelo aut
moze mysleli ze geslerka tam jest i ze darmo wszystko daja

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za męża pracę! Mam nadzieje, że ją dostanie!

BOSKIE!!! chciałabym takie, identyczne, tylko 2 cm niższe! Ale boskie są! Jeszcze z takie pieniądze! genialne!

Witajcie!

Dzisiaj poszłam z mamą na sklepy. Kupiłam sobie sukienkę (o taką http://www.hm.com/pl/product/95434?article=95434-A czarną) Później mama zabrała mnie na chińszczyznę także dzień jak najbardziej udany!
Zdałoby mi się dzisiaj jeszcze posprzątać, ale chyba mi się nie chcę, więc do 20:00 czekam na mężula.

RELAXXXXXxxxx
no zobaczymy jak to bedzie z ta praca... po jedno fajnie by bylo gdyby ja dostal, a po drugie lepiej zeby nie... bo ta praca to jako konstruktor mialaby byc i nie na pol roku, ani na rok tylko na dluzej (wg niemca samo wdrozenie nowego pracownika to od pol roku do roku).... takze jesli by wszystko poszlo ok to w gre wchodzilaby przeprowadzka...bo bez sensu on tam a ja tutaj.... a wtedy co z domem itd... no ale na razie czekamy na odpowiedz i nie ma co gdybac... choc gdyby dostal ta prace to ja juz mam caly plan B opracowany nie wiem tylko co wtedy z domem...czy konczyc go mimo wszystko... w sensie malowac i meblowac... czy na razie zostawic tak jak jest... bo sprzedac na pewno nie fajnie by bylo jakby znalazl w ogole jakas prace juz no bo jednak bez pracy to ciezko... chociaz poki co to nie narzekamy bo przynajmniej tz ma czas by robic na budowie od rana do wieczora... no ale jeszcze miesiac i brak pracy zacznie doskwierac...

tez bym chciala takie buty i tez 2 cm nizsze a sukienka boska

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Niestety święta przez to tracą cały swój urok. W Amsterdamie jest sklep z ozdobami świątecznymi czynny cały rok i przed nim jest tablica z info ile dni zostało do świąt, np. do świąt 350 dni

Dywan z pandą RULEZ Z linka tego sprzedawcy podoba mi się ten z liśćmi - zarąbisty.
A u Ciebie widzę jednokolorowy fioletowy jasny.

widzialam ostatnio taki sklep w Berlinie a co do dywanu to podoba mi sie ten pomysl!!!

Cytat:
Iwka, a wiesz, ze ja juz tez o tym myślałam ale nie taki mocny fiolet, tylko taki stonowany. wczoraj znalazłam cos takiego http://allegro.pl/dywan-150x200-cm-s...811687806.html i bardzo mi sie ten kolor spodobała. nawet zdecydowałam sie, ze zamówie takie dwa do sypialni tylko okragłe. a reszta dziewczat co mysli??
ja sie jak najbardziej zgadzam z Iwka

Cytat:
Kochane witajcie
jest piekny

Laseczki a ja juz dawno mialam zapytac: ten makaron z tunczykiem to wy jecie na goraco czy na zimno??

A ja dostalam ciote i tak mnie boli brzuch ze juz dawno sie tak zle nie czulam...leze i dogorywam... ale przynajmniej nadrobilam bo ostatnio w ogole nie mialam czasu...

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2011-10-09 o 13:01
Stary 2011-10-09, 13:06   #1602
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-09, 13:10   #1603
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Iwka, a wiesz, ze ja juz tez o tym myślałam ale nie taki mocny fiolet, tylko taki stonowany. wczoraj znalazłam cos takiego http://allegro.pl/dywan-150x200-cm-s...811687806.html i bardzo mi sie ten kolor spodobała. nawet zdecydowałam sie, ze zamówie takie dwa do sypialni tylko okragłe. a reszta dziewczat co mysli??
India - w myślach mi czytasz - bardzo podoba mi się ten kolor I do salonu i do sypialni

Cytat:

Idziecie na wybory?

Ja ze swojej też jestem zadowolona. Jednak podyplomówka to zupełnie inne studia, bardziej nastawione "życiowo" niż te dające jakiś tytuł.

My się za chwilkę zbieramy i jedziemy głosować.

Cytat:
Cześć
Mąż mi przyniósł lapka do łóżka bo mu spać nie dawałam hehe I kazał siedzieć aż się wyspi buahaha
Wczoraj wrócił o 22.30 bardzo mu się zajęcia podoboają i nawet dostał plusa na ćwiczeniach z elektronicznych pomiarów bo pierwszy pomiar robił w życiu a zrobił go idealnie i az wykładowca był w szoku mam męża zdolniachę Ale mówił tez , ze miał wykłady (zobaczymy jak na ćw. będzie) z geodezji z geomatyką i zapisał 20 stron i nawet nie wiedział o czym pisze
Madzia - powiem tak - łatwiej Tż nie będzie. Sama na studiach miałam przedmioty geodezyjne i niech poczeka na Fotogrametrię i Teledetekcję - najtrudniejszy egzamin w moim życiu. Albo Geometria Wykreślna. Czad. Tż chce po tym firmę swoją zał ożyć?

Cytat:
Kochane witajcie
Ale śliczny

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dzieki slonce na pewno taniej by to wychodzilo gdyby nie dom tesciow... my bedziemy mieli jeszcze wlasnie kominek z plaszczem wodnym + w przyszlosci planujemy kolektory, wiec chyba faktycznie na razie nastawimy sie na gaz a gdyby bylo ciezko z rachunkami to w przyszlosci przerzucimy sie na zwykly piec, jak juz bedziemy mieli garaz i bedziemy mieli gdzie to trzymac...

bosh widzialam wczoraj ten program normalnie wlascicielka tragiczna hehe

moze mysleli ze geslerka tam jest i ze darmo wszystko daja

no zobaczymy jak to bedzie z ta praca... po jedno fajnie by bylo gdyby ja dostal, a po drugie lepiej zeby nie... bo ta praca to jako konstruktor mialaby byc i nie na pol roku, ani na rok tylko na dluzej (wg niemca samo wdrozenie nowego pracownika to od pol roku do roku).... takze jesli by wszystko poszlo ok to w gre wchodzilaby przeprowadzka...bo bez sensu on tam a ja tutaj.... a wtedy co z domem itd... no ale na razie czekamy na odpowiedz i nie ma co gdybac... choc gdyby dostal ta prace to ja juz mam caly plan B opracowany nie wiem tylko co wtedy z domem...czy konczyc go mimo wszystko... w sensie malowac i meblowac... czy na razie zostawic tak jak jest... bo sprzedac na pewno nie fajnie by bylo jakby znalazl w ogole jakas prace juz no bo jednak bez pracy to ciezko... chociaz poki co to nie narzekamy bo przynajmniej tz ma czas by robic na budowie od rana do wieczora... no ale jeszcze miesiac i brak pracy zacznie doskwierac...

tez bym chciala takie buty i tez 2 cm nizsze a sukienka boska

widzialam ostatnio taki sklep w Berlinie a co do dywanu to podoba mi sie ten pomysl!!!

ja sie jak najbardziej zgadzam z Iwka

jest piekny
Laseczki a ja juz dawno mialam zapytac: ten makaron z tunczykiem to wy jecie na goraco czy na zimno??

A ja dostalam ciote i tak mnie boli brzuch ze juz dawno sie tak zle nie czulam...leze i dogorywam... ale przynajmniej nadrobilam bo ostatnio w ogole nie mialam czasu...
Samba - trzymam kciuki za Tż. Myślę, że gdybyście oboje mieli wyjechać nie ma sensu wykańczać domu, w którym się nie mieszka. Jeśli firma zainwestuje w wyszkolenie Tż, mogą dołączyć specjalne zapisy w kontrakcie ile czasu trzeba odpracować później w firmie - inaczej trzeba ponieść koszty takich szkoleń.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 13:20   #1604
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba - trzymam kciuki za Tż. Myślę, że gdybyście oboje mieli wyjechać nie ma sensu wykańczać domu, w którym się nie mieszka. Jeśli firma zainwestuje w wyszkolenie Tż, mogą dołączyć specjalne zapisy w kontrakcie ile czasu trzeba odpracować później w firmie - inaczej trzeba ponieść koszty takich szkoleń.
no na pewno oboje bo bez sensu zeby on siedzial tam sam a ja tutaj sama... jeszcze z jego tata i siostrzyczka w domu bo do mamy nie wroce bo bym musiala dojezdzac do pracy po 80 km tylko ze moj ewentualny wyjazd to tak mysle ze w perspektywie roku... nie szybciej... bo tz musi miec tam pewna sytuacje i musimy wiedziec ze tam nam bedzie lepiej i chcemy tam zostac na dluzej... w przeciwnym razie nie ma sensu zebym ja rezygnowala z pracy tutaj i sie przenosila, bo jak cos pojdzie nie po naszej mysli to zostaniemy kompletnie na lodzie... tym bardziej ze ani tz ani ja nie umiemy niemieckiego... tyle ze w jego pracy to nie jest warunek konieczny bo niemcy tak bardzo potrzebuja konstruktorow ze powiedzieli ze sa w stanie zatrudnic nawet bez jezyka... no ale ja nie mam po co zwalniac sie z pracy i jechac tam szukac niewiadomo czego bez jezyka, takze najpierw on by musial miec pewna ta prace i dopiero moglabym tam jechac i czegos szukac... u mnie w pracy rozpoczelam wlasnie nauke niemieckiego takze jakbym miala dodatkowa motywacje to moze cos bym sie nauczyla a potem wdrazam plan B i wyjezdzam no ale nie ma co dzielic skory na zywym niedzwiedziu :P
Stary 2011-10-09, 13:29   #1605
iwka28
Wtajemniczenie

Samba - w każdym razie trzymam kciuki

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 16:45   #1606
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laseczki ogrzewajace domki gazem jakie dostajecie rachunki za gaz?? bo tez sie w sumie zastanawiamy nad gazowym ogrzewaniem bo mamy pomieszczenie gospodarcze w srodku domu i nie za bardzo nam sie usmiecha latac z wiaderkiem i brudzic,,, takze gaz bylby najlepszy tylko boimy sie czy nie zbankrutujemy..
ja już się kiedyś na temat wypowiadałam

iii to nawet dwukrotnie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
idziemy dziś do znajomych oglądać nasz film z wesela, po 2 latach do tego dojrzeliśmy ale tylko z dużą dawką alkoholu
raz go widzieliśmy i to większość przewinęliśmy nie lubie takich filmów, jestem mega zadowolona z fotek są boskie oddają ducha dnia mogę je oglądać non stop a film.. no cóz może go wkońcu zobaczymy a ja nie to kolejne podejście za 8 lat, na okrągłą rocznice
wowww
i jak wrażenia?

Cytat:
Ana - język sobie przypomnisz więc co jest jak dla mnie olbrzymim plusem tych zajęć. Ja bym się cieszyła jakbym miała język do magisterki, ale niestety u mnie skończył się po drugim roku - gratuluję mojej uczelni programu kształcenia. W efekcie musiałam sama się potem uczyć płacąc za lekcje.
To niech on będzie dla osób chętnych. Ja nie mam teraz ani czasu ani chęci żeby poświęcać się językowi.

Mieliśmy teraz zajęcia i okazało się, że niby mamy mieć ten poziom co w poprzednie lata zakończony certyfikatem... a my już go zdawaliśmy koszmar... do tego babki w dziekancie mówią, że prawo tak przewiduje, dupa jasiu znalazłam standardy i ustawy i nieprawda! coś im się z lekka pomieszało chyba zrobimy aferę

Cytat:
dzieki dziewczyny, oczywiscie nie bede mogła sie zdecydowac.
nieudolnie dokleiłam dywany do zdjecia-łatwiej mozna sobie to wyobrazic.
Plus do całosci na srdoku dywanu ciemny kawatradowy stolik, choc w przyszłosci chyba jednak wymienie na szklany
ostatni ożywi pokój

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dzięki laski
Wiekiem nie przejmuję się absolutnie,tymbardziej ,że wszyscy dają mi maks 25 lat Bardziej przejmuję się tym ,że nie dam rady w tej szkole,trudne jednak te makijaże
ja skończyłam kurs

Cytat:
To Ty masz więcej?

Ale pomyśl sobie, że taka szkoła też jest życiowo bardzo przydatna. Ja mam w planach też kiedyś zrobić coś ze stylizacji i wizażu tak dla samej siebie. Ale to za jakieś... 100 lat, jak juz pokończę to co na razie zaplanowałam
a co zaplanowałaś?

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Piszecie o studiach- ja tam się cieszę,że mam je za sobą Był to miły czas ale jak sobie przypomnę to wkuwanie zwłaszcza na egzaminy ustne to mnie trzęsie. I chociaż wiem, że czeka mnie co najmniej jedna podyplomówka to jednak nie teraz, chcę sobie jeszcze odpocząć
chciałabym już móc tak powiedzieć

Cytat:
Cześć

wpadnie w rytm ale na pewno będziecie mieć duuużo mniej czasu dla siebie... uroki...

Cytat:

Idziecie na wybory?

byłam na wyborach

Cytat:
Kochane witajcie
o matko!!! to Ty już urodziłaś??? kiedy??? szok
cudny
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 17:16   #1607
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-09, 17:30   #1608
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
a ja dziś tragicznie się czuję, miałam jechać z Julką na basen, ale takie zawroty głowy mam, że czasem aż boję się wstawać z krzesła... chyba ten antybiotyk mnie tak osłabił.
I jeszcze sen miałam - w ciąży byłam.... :/

ooo i India-poranny ptaszek
szybkiego powrotu do zdrowia kochana

a z ta ciaza .. to moze jednak?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

super że teściowie już wiedzą i się cieszą

Cytat:
Kochane witajcie
jaki slodziak
gratulacje dla Was

pogrubbione -

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ja idę głosować...ale kompletnie nie wiem na kogo :/
ja na szczescie problem z glosowaniem mam z glowy

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
ZABCIU ogromne gratulacje Rośnijcie zdrowo i spokojnie
ah i mam przeczucie, ze to będzie dziewczynka
dziekuje kochana
oby Twoje przeczucie sie sprawdzilo

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja sie obijam czekam na powtorke "Mam talent"

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 17:47   #1609
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India - w myślach mi czytasz - bardzo podoba mi się ten kolor I do salonu i do sypialni
.
uff jakos udało mi sie przekonac meza do fioletu postanowione bedzie jednokolorowy ale teraz mam dylemat kupic taki bardziej wykładzinowy czy shaggy

wykładzinowy http://allegro.pl/dywan-150x200-cm-s...811687806.html

shaggy http://allegro.pl/shaggy-fiolet-dywa...852353031.html

powiem szczerze, ze ten bardziej włochaty wolałabym w sypialni, obawiam sie takiego w salonie szczególnie przy stoliku gdzie jada moj TZ i zawsze jest pełno okruchów a wy jak myslicie?

Samba trzymam kciuki aby poukładało sie dla was jak najelpiej

my wlansie wrocilismy z wyborów

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2011-10-09 o 17:48
Stary 2011-10-09, 17:57   #1610
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-09, 18:05   #1611
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Normalnie spodobało mi się to, ze mąz wyjechał i teraz cała niedzielę sie od siebie odkleić nie możemy

Przeziębienie mi prawie przeszło. Na wszelkie co byłam u teściowej aby mnie osłuchała i wszystko super, tylko katarek został uffff

MisQa a jest szansa na ciążę?? Ja tez mam jeden antybiotyk po którem prawie mdleję.

klion gratulacje

SAMBA ja wcinam na ciepło

iwka chciałby coś swojego ale by musiał jeszcze egz. państwowy zdać. Bardziej go to szacowanie kręci

Rosette właśnie widziałam, ale mam juz tę całą serię. Książki są super, więc jak ktoś chce to polecam baaaaardzo gorąco. Rok temu je też w LIdlu kupiłam.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 18:09   #1612
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-09, 18:11   #1613
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Bardzo fajne są. A nie, ja tylko tych Tapas nie mam. A resztę mam

Stary 2011-10-09, 18:13   #1614
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziewczyny pomóżcie mam isc na te studia czy nie? bardzo jestem skołowana

Agatka jest już z nami
Stary 2011-10-09, 18:16   #1615
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Scio jeny, miałam ci odpisać i zapomniałam z tego wszytskiego Kochana jeśli cię kreci praca w przedszkolu lub 1-3 (bo pisałaś o praktykach w kl. 4) to jak najbardziej tak. Nigdy nie ejst na to za późno.

Stary 2011-10-09, 18:16   #1616
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-10-09 o 18:18
Stary 2011-10-09, 18:29   #1617
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio jeny, miałam ci odpisać i zapomniałam z tego wszytskiego Kochana jeśli cię kreci praca w przedszkolu lub 1-3 (bo pisałaś o praktykach w kl. 4) to jak najbardziej tak. Nigdy nie ejst na to za późno.
Dzięki Madziu
Własne mnie kręci.

Cytat:
Treść usunięta

Gdyby nie kasa to bym sę nawet chwile nie wahała

Przy okazji pochwalę się moją Agulą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg agulek.jpg (29,5 KB, 37 załadowań)

Agatka jest już z nami
Stary 2011-10-09, 18:32   #1618
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Normalnie spodobało mi się to, ze mąz wyjechał i teraz cała niedzielę sie od siebie odkleić nie możemy

Przeziębienie mi prawie przeszło. Na wszelkie co byłam u teściowej aby mnie osłuchała i wszystko super, tylko katarek został uffff
.
no Madzia a wiec teraz widac, że obsiskiwanie sie z mezem to najlepszy lek na przeziebienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie mam isc na te studia czy nie? bardzo jestem skołowana
Kochana nauczyciel to dobry zawód, tylko zeby udało sie wkrecic do szkoly. ale zobacz jak to jest u dziewczyn, udało sie wiec i Ty bedziesz miała szanse, a 28 lat to wcale nie jest tak duzo. Najwazniejsze jest, ze Ciebie to interesuje i bedziesz chodzic tam z przyjemniscia, to juz połowa sukcesu

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Agatka słodka i chyba lubi kąpiele - ma zadowolona minke
Stary 2011-10-09, 18:35   #1619
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no Madzia a wiec teraz widac, że obsiskiwanie sie z mezem to najlepszy lek na przeziebienie
w pierwszej chwili przeczytałam bez drugiego "s" i mi wyszło obsikiwanie hehe

Scio to idź i nie zastanawiaj się. Ale od tego roku to już chyba nie?? A Agatka cudna.

Stary 2011-10-09, 18:36   #1620
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

India do salonu to bym chyba ten zwykly wybrala, ale sama nie wiem...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości