|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Ale ciszaaaa
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Planowaliśmy w wakacje
ale jakoś nie było okazji więc trudno mi powiedziec kiedy się wreszcie wybierzemy...
|
#2973 |
|
Uzależnienie
|
No dziewczyny ja już głos oddałam
|
#2974 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię kotów ale chcę się przełamać i jak kiedyś będziemy mieli swój dom to też bym chciała kotka![]() Cytat:
Jak się wali to się wali wszystko...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
masakra ![]() Dzień dobry A raczej dobry wieczór...Ja dopiero jestem w domu. Wczoraj dzień minął bardzo miło Oczywiście jestem niewyspana bo najierw Tż-ta kot się lizał całą noc i już mnie szlak trafiał, nienawidzę tego odgłosu Tż nad ranem nie mógł spać i poszedł się przejść Do południa okropnie się kłócilśmy, ale to straaasznie No ale potem poszliśmy do kościoła a po kościele spełniliśmy obywatelski obowiązek ale to Tż mnie zaciągnął No a teraz wpadłam do domu i od razu dorwałam się do kompa Masakara dziewczyny nie wiem jak u Was ale u Nas nib słońce świeci ale jest okropnie ziiimno Jutro idę kupić sobie komin i rękawiczki... Nie ma bata![]() No i postanowiłam, że kupię tą farbę i z Tż-tem pomalujemy mój pokój. Jutro wypłata
|
|||||||||
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam śnieg jest biały
szukałam jasnego żeby pasował do butów ![]() Obejrzeliśmy z TŻ właśnie dwie płyty z wesel, stare bo z 2003 i 2005. Wiem już jakiego filmu nie chce i to nawet nie chodzi o to że stare tylko o sposób filmowania - tego się nie da oglądać ![]() i fajna orkiestra ale nikt nie wie jak sie nazywają ani nawet skąd mieli nr
|
|
|
|
#2976 |
|
Uzależnienie
|
Oj u mnie też zimno, brrr. Też muszę sobie coś ciepłego kupić na zimę ale nie wiem co z moim stypendium naukowym
|
#2977 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, przypominam sie. Jestem taka zabiegana w weekend, że nie miałam czasu zajrzeć
. Zabieram sie do nadrabiania bo ciekawa jestem co naskrobałyście. Ciekawe ile mi zejdzie ![]() Buziaki kochane
|
|
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
Wpadłam się tylko przywitać, teraz mnie nie będzie aż do środy, bo TŻ ma wolne no i spędzamy czas razem Poza tym chyba się przeprowdzamy, tzn przeprowadzamy się na pewno, ale jeszcze nie wiem kiedy, myślę że do końca miesiąca Bo puki co mieszkamy w pokoju z łazienką :/ Ludzie z którymi mieszkamy w domu to jacyś pomyleńcy Raz już się z nią pokłóciliśmy, to teraz robi na złość mi brakuje już nerwów,więc wyprowadzamy się do takiej "kawalerki"... Małe, ale sami Bo nie ma nic gorszego niż wspólna kuchnia...Pozdrawiam Was i buziaki
|
#2979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Ojj tam ojj tam ![]() Ja tam lubie bo teraz nie mam nnego wyjścia![]()
|
|
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze świętowanie się udało ![]() Kurcze kochana mam nadzieje, ze już wszystko oki... nie wolno się kłócić bo malina po dupie nastrzela ![]() U mnie tez ziiiiimno ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
nadrabiaj
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny jak zimno
Ręce miałam lodowate jak wróciłam do domu, ale najbardziej zmarzły mi uszy
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak malutkie ale sami
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mówię, że nie lubię
Ale wiesz, trzeba najpierw na żywo
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj strasznie jest. Musze wkońcu jechać kubić jakieś cieplejsze buty i płaszczyk. ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- No w sumie racja ![]() ale np my z tż najpier mieliśmy wirtual i na drugi dzień było mi głupio mu w oczy spojrzeć takie rzeczy wypisywałąm
|
|
|
#2985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ona jest ciągle w ruchu Położy się, ja wyciągnę aparat i już podbiega sprawdzić co to Cytat:
ile dałaś?Cytat:
|
||||
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komin - od zeszłęgo roku kupuje i nie umię kupić ![]() My z TŻem po obiadku u rodziców. Szkód żadnych nie było jak wróciliśmy Obowiązek obywatelski spełniony ![]() Teraz wypoczywamy I stwierdziliśmy, że jesteśmy jak starzy ludzie Wieczorem padamy z nóg i nawet na przyjemności nie mamy sił
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Tż do mnie niedawno zadzwonił i powiedział, że rozawiał z rodzicami o weselu
zaniemówiłam... Przecież mają takie podejście a nie inne Okazało się, że chyba otworzyli w końcu oczy i wzięli to na poważnie. A mama Tż-ta nie chciała o tym mówić i nawet myśleć bo okazało się, że boi się wyfrunięcia ostatniego syna z gniazda Zostanie zorganizowane spotkanie na początku roku i już się stresuję
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Dastin, Ty masz spotkanie na początku roku, a ja w sobotę
w dodatku teraz T przyjechał od rodziców i powiedział mi, że jego mama chce, żeby były jednak takie oficjalne zaręczyny..... że jak mi rodzice do nich przyjadą, to T ma klęknąć, poprosić mnie o rękę, moich rodziców też itp itd
|
#2989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy te ofiacjalne zaręczyny nam w czymś pomogą, czy to coś zmieni To jest tylko ich widzi mi się A to Twoi rodzice przyjdą do Twojego Tż-ta rodziców? U mnie będzie tak, że Tż-ta rodzice przyjdą do Nas bo wydaje mi się, że tak powinno być.Moi teściowie tak samo myslą... to dla nich te piep.rzone zaręczyny robimy Jeszcze rozumiem, że moi rodzice by chcieli, żeby klękał ale nierodzice Tz-taciekawe na jak długo...
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Całe szczęście że my w żadne oficjalne zaręczyny się bawić nie musimy
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję ;/ Ja nie wiem, u mnie to było traktowane jako zwykłe spotkanie poznawze - nawet nie rozmawiali o tym, kto ile kasy na wesele da.
|
|
|
#2993 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak nam wyjazd wypadł Cytat:
mogliście go iść reklamować ![]() Cytat:
![]() eh, dzisiaj mi było trudno rozstać się z tżtem, kolejny tydzień bez niego ale na szczęście w czwartek rano przyjedzie
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mowie wam jakie jaja....
od srody slecze nad ta rachunkowowcia. ostatnio co bylo zaliczenie w zeszly piatek to ona wyslala takiemu chlopakowi z grupy smsem wyniki i on to wrzucil na maila - nazwiska osob ktore zdaly. wchodzimy dzis na sale - 6 osob. jak zobaczyla ze tylko tyle to stwierdzila ze nie bedziemy pisac tylko rozmawiac. no to ja juz normalnie myslalam ze zejde tam. same dziewczyny pisaly wiec tak zesmy przezywaly bo malo umialysmy. jedna osoba zdala, druga nie, i weszlam ja. siadlam, kazala mi zadanie rozwiazywac i dac indeks. dalam indeks, zaczelam konta otwierac... -ale po co pani tu dzis przyszla?? -yyy zaliczyc -ale pani byla ostatnio -no tak ale nie zaliczylam -jak pani nie zaliczyla jak pani ma 4 -jak to???????????????? -no dobry ma pani szooooooooooooooooook. nie bylo mnie na tej liscie. musial mnie nie przepisac. ja piernicze. i po cholere tyle nad tym siedzialam, jak moglam ten czas na matme poswiecic. i pewnie gdyby nie to to bym dzis wcale nie pojechala na wyklady. no ale cale szczescie ze zaliczone. jeszcze mi sie pyta o alibi na 1 termin (bo nie poszlam - mialam wesele), a ja mowie ze bylam swiadkiem na slubie przyjaciolki "a to ma pani alibi" i wpisala mi 1 termin![]() noszzzz kurde ![]() teraz mam z czym innym problem... w sobote sobie zalatwilam platne przedluzenie sesji. wbili mi w karte ale nie placilam jeszcze bo dopiero wtedy mam zaplacic jak mi sie na wirtualnym dziekanacioe pojawi ile. myslalam ze tego dzis nie zalicze a teraz mam tylko matme - zaliczenie i egzamin. a jest cos takiego jak wpis warunkowy z przedmiotu - bezplatny. i cholera nie wiem czy mi to przysluguje jak mam i zaliczenie i egzamin. kuuurde.... wykonczy mnie ta szkola. bo jakby mi przyslugiwalo to niepotrzebnie wbijalam to przedluzenie no ale bede dzwonic jutro do dziekanatu.
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masakra.... Mma nadzieję, że Ci anulują to przedłużenie...---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- idę się kąpać i spać także Dobrej nocy
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieje ze moge sobie ten warunek wziac jak mam i zaliczenie i egzamin... bo przedluzenia jeszcze nie placilam i jutro bede dzwonic wiec mysle ze nie wprowadza mnie w system jeszcze...
a ten chlopak mi mowil ze przeciez ty zaliczylas rachunkowosc. ja mowie cos ty - nie bylo mnie na liscie. no to stwierdzil ze moze mu sie cos pomylilo. tylko szkoda tych 4 dni ktore moglam na matme poswiecic... ale wazne ze zaliczone ale wam zanudzam ta moja szkola ![]() ale juz niedlugo oby sie udalo z ta matma jeszcze...
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I w zasadzie wszystko już umówione, wszyscy byli nastawieni (chyba tylko oprócz matki T) na takie właśnie luźne spotkanie, omówienie wesela itp, a tu nagle ona wyskakuje z tymi oficjalnymi zaręczynami, bo jest ich niby zwolenniczką Cytat:
|
|
#3000 |
|
Wtajemniczenie
|
melleczka gratuluję miłego zaskoczenia
i trzymam za matmę ![]() a tu moje buty i płaszcz, zdj robione telefonem, więc brzydkie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

ale jakoś nie było okazji
więc trudno mi powiedziec kiedy się wreszcie wybierzemy...

Jak się wali to się wali wszystko...
masakra 
Tż nad ranem nie mógł spać i poszedł się przejść
Raz już się z nią pokłóciliśmy, to teraz robi na złość

zaniemówiłam... Przecież mają takie podejście a nie inne
w dodatku teraz T przyjechał od rodziców i powiedział mi, że jego mama chce, żeby były jednak takie oficjalne zaręczyny..... że jak mi rodzice do nich przyjadą, to T ma klęknąć, poprosić mnie o rękę, moich rodziców też itp itd
Czy te ofiacjalne zaręczyny nam w czymś pomogą, czy to coś zmieni
współczuję ;/ Ja nie wiem, u mnie to było traktowane jako zwykłe spotkanie poznawze - nawet nie rozmawiali o tym, kto ile kasy na wesele da.
mogliście go iść reklamować
za matmę