|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#14162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietaj jednak i uprzedz o tym klientkę, ze nie mozna odeslac produktow po uplywie 3 miesiecy od ich zakupu i jesli ich zuzycie przekracza 25% (normy unijne ![]() ![]() ), oczywiscie musisz tez wypelnic formularz przesylki zwrotnejsprawdzialam na stronie avonu jak sie zwraca produkt i jest tam napisane: Zasady zwrotu produktów z ofert łączonych W przypadku ofert łączonych typu: “Kup 2 produkty ze stron od ... do ... za kwotę X, a produkt Z otrzymasz gratis" lub “Kup 2 produkty ze stron od ... do ... za kwotę X, a produkt Z będziesz mogła kupić za 0,50 groszy” lub "Kup jeden, drugi otrzymasz za darmo" należy pamiętać, aby:
Twoja Klientka w katalogu 08 skorzystała z następującej oferty łączonej: kupiła jeden balsam do ust, a drugi dostała gratis. Co zrobić, gdy Klientka deklaruje zwrot jednego produktu z oferty na balsam? Podczas przyjmowania od Klientki zwrotu jednego balsamu, poproś ją o drugi balsam - gratisowy, ponieważ produkty zakupione w opisanym przykładzie traktujesz jako komplet. Takze musisz caly komplet kremów odesłać, łącznie z zegarkiem |
|
|
|
|
#14163 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale w katalogu nie było opcji 3xkrem plus zegarek tylko my miałyśmy jako konsultantki w ramach demo bodajże. oświećcie mnie jeżeli się mylę, ale demo chyba nie podlega zwrotom?
ps. odpisali w sprawie notesików, kartek świątecznych i ramek - wliczają się do bazy opustu
|
|
|
|
#14164 |
|
Konto usunięte
|
Zaraz paczka przyjedzie
|
|
|
|
#14165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też się wydaje ,że demo nie podlega zwrotom potwierdzenie ze strefy konsultantki: Zwrotowi nie podlegają: produkty zniszczone/uszkodzone świadomie lub wskutek niewłaściwego ich stosowania produkty których zużycie przekracza 25% biżuteria uszkodzona w wyniku noszenia produkty nadesłane po upływie 3-miesięcznego okresu gwarancji produkty z ofert netto produkty demo próbki |
|
|
|
|
#14166 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14167 |
|
Konto usunięte
|
Co do sytuacji: ten kremik już dawno był i być może za późno, i skoro długo używała to chyba też będzie ponad 25%
Akurat to nieważne ale jak ja ide do sklepu i coś się okazuje, że nie pasuje np wysypka to trudno oddaje komuś czy sprzedaję
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#14168 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;2987222]Co do sytuacji: ten kremik już dawno był i być może za późno, i skoro długo używała to chyba też będzie ponad 25%
Akurat to nieważne ale jak ja ide do sklepu i coś się okazuje, że nie pasuje np wysypka to trudno oddaje komuś czy sprzedaję [/QUOTE]albo wystawiamy na targowisku
|
#14169 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=sunik1;2986266]
Cytat:
BEZ STRASU na Dietetyce.Teraz już chudnę bardzo powoli i coraz mniej wierzę że uda mi się osiągnąć to 58 kg ale narazie się nie poddaje. Zresztą cieszę się z tego co już osiągnełam. Zaczełam w maju. Bądź cierpliwa skoro ćwiczysz i jesz mniej to waga na pewno spadnie. Może tracisz cm. Proponowałabym jeszcze ok 1,5 l wody mineralnej niegazowanej dziennie, herbatkę czerwona i zieloną i nie jeść 3-4 godz. przed snem. Wpadnij na nasz wątek bo tam łatwiej o motywację i od każdego można się coś ciekawego dowiedzieć. |
|
|
|
|
#14170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)na żywwo widziałam tylko sunshine i jest baaardzo złoty-jak dla mnie za bardzo
|
|
|
|
|
#14171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14172 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm musze powiedziec ze jestem zaskoczona i to bardzo pozytywnie dzialaniem troikalnego scrubu z brązowym cukrem
rzeczywiscie rewelacja co ja bym bez was zrobiła... szkoda tylko ze juz wycofali...i z moim tępem i iloscia zuzywania to chyba długo go nie bde miec ![]() A co do BST wreszcie przyszedl... i podoba mi sie duzo bardziej niz w katalogu ![]() ![]()
|
|
|
|
#14173 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14174 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=donia27;2987276]
Cytat:
ja od dziecinstwa cierpie na niedowage![]() Nie bede Ci mowic, ile waze, bo sams ie w kompleksy wpedzam
|
|
|
|
|
#14175 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie umiem schudnąć
Kiedyś tylko ale dlatego, że miałam okrutną depresję a teraz mam się świetnie i wczoraj jadłam tort i ciasto Nie umiem odmówić ![]() Paczki jeszcze nie ma! |
|
|
|
#14176 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że łatwiej schunąc niz przytyć. Waze o zgrozo troszke ponad 40 kg przy wzroscie 160
Ale zebym nie dostała po uszach, ze off-topowo napisze wstępne zamówienie z 13: passion dance i tak zachwalany przez Was tusz pełnia rzęs
|
|
|
|
#14177 |
|
Zakorzenienie
|
Reeva, na pewno paka przyjdzie
nic sie nie martw ja też chciałabym schudnąć, ale to nie jest takie proste. teraz już sie ograniczam jak mogę, ale jakoś mało skutecznie. więc u mnie raczej jest na odwrót, że łatwiej przytyć niż schudnąć
|
#14178 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że by przyszła i jak tylko zdąrzyłam narzekać to "dzyń, dzyń"
Te pędzelki z CT jakie malutkie Ale elegancko, jak dla mnie w sam raz, bo nie będę zapychała torby do szkoły tymi wielkimi pędzlami Roletka
|
|
|
|
#14179 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
a ja zapomnialam napisac o moich wrazeniach na temat sake zapach jak dla mnie ok nie odpycha rzeczywiscie uczuc czyms znajomym utrzumuje sie srednio nie tak mocno jak wanilia widzialm misia ale zdjecia nie mialam jak zrobic bo byl za babka( w birze) wiec nijak sie nie dalo, ale pozwolila mi go dotchnac wiec jest bardzo fajny jak dla mnie upewnilam sie co do jego zakupu ![]() a wlasnie pozatym wyjda wersje walentykowe w 02 bo widzialm w takim opakowaniu kilka rzeczy w biurze ![]() ![]() w katalogu 12 zakupilam sobie ta kredke do korygowani amakijazu i niestety okazala sie nie wypalem moze cos sciera ale jak ja mocniej przycisnelam to sie zlamala wiem z eto bylo delikatne ale jakos mi sie tak zrobilo trudno
|
#14180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i czy ona mu dziwnie zwisa tak jak ktos tu mowil wczesniej![]() a co do wersji walentynkowych..to wersje walentynkowe czego to będą?
|
|
|
|
|
#14181 |
|
Zakorzenienie
|
ja się musze osobiście chyba pofatygować na biuro, żeby miśka obejrzeć
a też jestem ciekawa czego będą wersje walentynkowe ??
|
#14182 |
|
Konto usunięte
|
Zerknęłam sobie na tą kredkę złocisą i wygląda ok ale jak się używa to nie wiem
Nie dla mnie :P A co do cienia z tego zestawu to malutko
|
|
|
|
#14183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tej seri walentynkowej to ja widzialm cos na zasasdzie balsamiku do ust w serduszka
|
|
#14184 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki majulka za odpowiedz
ja już chce misia ja kocham misie
|
|
|
|
#14185 |
|
Raczkowanie
|
.a ja sobie ostatnio sprobowalam takiego serun na puszace sie wlosy.. i musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona.. moje wlosy sie czesto pusza i sa trudne do ulozenia.. musze je porzadnie wyprostowac zeby cos z nich bylo a to strasznie je niszczy. a po serum sa delikatne, miekkie, iiiii... nie pusza sie.. nawet na deszczu
bardzo mi sie to podobaaaa no.. to chyba tyle
|
#14186 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14188 |
|
Przyczajenie
|
Witam ponownie!!!
Jesli zaglada tu jakas konsultantka z Tychow to bardzo prosze o kontakt na e-mail basiek51@poczta.fm Pozdrawiam goraco FRESA |
|
|
|
#14189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam zajść do biura i zrobić temu jednemu jedynemu sesje zdjęciową, ale dziś się doiedziałam że mam prace klasową z matmy no więc sie ucze cały czas ![]() Ale może jutro
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

Akurat to nieważne ale jak ja ide do sklepu i coś się okazuje, że nie pasuje np wysypka to trudno
oddaje komuś czy sprzedaję 

i ciasto
Roletka
malutko 

no więc sie ucze cały czas