|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
ktosia ja poznałam naszą Gucię z realu i muszę powiedzieć ze laska z niej zaj e bista
nawet mąz tak powiedział, a jak jeszcze kiedyś coś napisze o swoich piersiach to dostanie w DUPE!!! Scio kochana super ze jesteś, jeśli chodzi o studia to idz zawsze lepiej mieć jakąś alternatywę! idz idz jak to lubisz to spełniaj marzenia zwłaszcza ze mówiłaś że chciałaś iśc a egzamin ze śpiewu cię zniechęcił - a córcia rewelacyjna ![]() klion witamy Cię i Maksia!!! rewelacyjny chłopak dużo sił dla was!! rosi ja robiłam na latarniku i wyszło mi tak jak głosowałam ![]() Ana wrażenia z oglądania filmu super było dużo alkoholu i jeszcze więcej smiechu ![]() nawet ja wypiłam 4 drinki i było mi fajnie mąż miał ubaw z filmu i z nas bo na trzeźwo
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-10-09 o 18:56 |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki India
![]() Madzia od tego. Chciałam iść zaiocznie na prywatną uczelnie, a na niej rekrutacja przedłużona do 15 października. |
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Scio aaaa no to super, zapisuj się
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś jakaś zakręcona jestem
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że jednak większość z Was spełniła swój obywatelski obowiązek. My też byliśmy głosować, bez większego przekonania
![]() Cytat:
A co nie Teraz dokończę podyplomówkę, od września najprawdopodobniej pójdę na kurs przygotowujący do DELE, a potem zdałoby się zrobić magisterkę. Tylko jeszcze nie wiem, czy pójdę dalej na fil. angielską czy bardziej w kierunku pedagogicznym.![]() Niedziela zapowiadała się leniwie, a kończy się bardzo sympatycznie. Pojechaliśmy do kolegi na siłownię, chłopcy sobie ćwiczyli, my z Celusią się obijałyśmy, zjedliśmy potem obiadek i w sumie o 17.30 ściągneliśmy do domu
|
|
|
|
|
#1627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie aż tak nie odmładzają na szczęście ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te antybiotyki to serio osłabiające jakieś, ale na szczęście dzis ostatnia tabletka... ale i dochodzi stres i niestety ...dzieje się jak dzieje... ale cudna twarzyczka
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
witam z wieczora
Klion - moje piekne gratulacje slicznego Maksia! nie czekaj kochana do 18stki Maksia tylko pisz tu jak porod, jaki maly jest,spioszek czy towarzystki bobasek!! jak nas nie nadrobisz to bic nie bedziemy ale napisz wiecej jak u Ciebie!! Scio - Agatka urocza! a co do studiow-ta moj glos masz na-ISC! nigdy nie jest za pozno na nauke,a jesli jest to cos co cie intersuje to tym bardziej. Jak sie uda znalezc prace w szkole czy przedszkolu to super jak nie to wiedza zawsze bedzie twoja. Moja mama szla na studia w wieku 40lat wiec na nauke niegdy nie jest za pozno! Ja sie nadal nie za dobrze czuje. Bol gardla juz lecze antybiotykiem a sprawy zoladkowo-jelitowa jakos nie chca minac
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia współczuję.
Misqa ja musiałam zmienić antybiotyk. |
|
|
|
#1632 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
India - ja bym wzięła do salonu z krótszym włosiem - łatwiej się odkurza.
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wyszło szydło z worka i poszło sobie na spacer o poglądach politycznych dysputować nie będziem bo będzie dym awanti i polecą gromy a tak tu iście sielankowo ostatnio aż by się chciało powiedzieć że nudno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- ojoj dzień dobry, koleżanka nie śpi?
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dziecko mi się pozmieniało przedwczoraj poszła spać dopiero o 21,30 mniej więcej, dokładnie nie wiem bo w końcu zmęczona położyłam ją do łóżeczka powiedziałam dobranoc i w końcu po jakimś czasie zasnęła. A tak to robiła balony ze śliny i gadała. A powinna być padnięta bo dzień wcześniej dała w nocy popalić. Ale za to przespała całą noc do 7 rano, w nocy coś jęczała ale nie wstałam do niej i spała dalej. Paskudka jak się jej daje ręce to się podnosi do siadania. A jeszcze nie dawno była takim oseskiem Moja kuzynka w piątek urodziła synka, 58 cm, 3900. Drugie dziecko i znowu przez cc. Poprzedni synek urodził się 64cm i 4500. Już się nie mogę doczekać aż do niej pojedziemy, a musimy troszkę poczekać niech się lepiej po cięciu poczuje.
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Marta no przeważnie ok 6 wstajemy juz na dobre
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
klion ale slodziak!!!!!!!!!!!
Scio jak masz kasiore to pewnie ze idz.baja ja Ciebie rosumiem! Bo ja tez powiedzialam po mgr ze zadnych wiecej studiow nigdy!! Ale wiesz ze z nudow troche zaczelam sie za czyms rozgladac? zwlaszcza jak widzialam jak moj maz jezdzi sobie na podypplomowke i jak fajnie go te studia wciagnely. Pozazdroscilam mu - zwlaszcza ze ja w domu z dzieckiem. No ale poki co nie mam pieniedzy na studia. |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i widzę że noc przespana super ![]() pewnie jak pojedziesz do kuzynki i zobaczysz maleństwo to powiesz że twoja Lili to taka dużaaaa ![]() ojaaaa ranne ptaszki my dziś o 6 wstaliśmy i hmm nie najgorzej, mieszkanie sprżatnięte młody się bawi pranie i zmywarka wstawione, jeszcze obiad dla młodego, dla nas ziemniaki i koniec a to dopiero wpół 9, dzień się takiiii długi zrobił ![]()
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Bardzo miło Cytat:
Cytat:
Fajnie, że dzidziuś w rodzinie się urodził, Lila będzie miala z kim się bawić
|
||
|
|
|
#1641 | |||||
|
Rozeznanie
|
hej
![]() niezła nadpłata ![]() Cytat:
![]() super butki - ja też muszę kupić ale nic mi się nie podoba ![]() Cytat:
doczytałam że wybór padł na cały fioletowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() My też byliśmy na wyborach, a poza tym w sobotę mieliśmy szlifowanie ścian więc było trochę biało - sprzątaliśmy cały wieczór a wczoraj widzę że ten pył jeszcze wychodzi
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia no moze i bym mogla. tylko na co mam isc? bo do wyboru widzialam kosmetyczke albo ochroniarza
|
|
|
|
#1643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chyba zaraz z jednej strony mi smrodzą podgrzewaną ropą - otworzyłam okno a tam jakiś stary autobus się "rozgrzewa"
|
|
#1644 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- hej, hi, hello
|
|
|
|
|
#1646 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mam nadzieje, że brzuchol już dzisiaj nie boli! Cytat:
Ooo, muszę sobie podejść do Lidla To ja też takie chcę! ![]() Agatka rewelacja! Cytat:
![]() Kochana, jakie macie plany na weekend? Bo w ciągu 2 dni będę wiedziała jak mąż pracuje i może uda się nam spotkać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
KLION, Maksymilian jest śliczny! Ogromne gratulacje i zaglądaj do nas jak najczęściej! Witajcie! Ja wczoraj pojechałam do rodziców, zjadłam pyszny obiad, przy okazji się farbnęłam i jeszcze zagłosowałam Także dzień bardzo udany.Prócz tego, że rano nie najlepiej się czułam, bo w sobotę przesadziłam z ginem z tonikiem. Zaszaleliśmy z mężem. Ale było bardzo miło.
|
|
#1647 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z mężem raz kiedyś można zaszaleć ![]() Mój mąż w sobotę wieczorem wchodzi taki zatroskany do pokoju i mówi: - Martwię się... Ja już przerażona: - O co? On: Że to wino co stoi w barku się zmarnuje ![]() No i wypiliśmy wino ![]() Widzisz, Kliwia, wybór jest oczywisty ![]() A tematy polityczne same w sobie są kontrowersyjne Ale ja tam mogę gadać |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jak ja bym się napiła jakiegoś dobrego winka...
tż ostatnio pije żubra złocistego czy jak on tam sie zwie..podobno pycha
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie mówiłam Wam, ale mój małżonek robi pierwsze w swoim życiu wino. Teraz czekamy 8 m-cy żeby móc spróbować jego wynalazku, ale "buzuje" pięknie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

nawet mąz tak powiedział, a jak jeszcze kiedyś coś napisze o swoich piersiach to dostanie w DUPE!!! 

Teraz dokończę podyplomówkę, od września najprawdopodobniej pójdę na kurs przygotowujący do DELE, a potem zdałoby się zrobić magisterkę. Tylko jeszcze nie wiem, czy pójdę dalej na fil. angielską czy bardziej w kierunku pedagogicznym.
najlepsze było hasło kobiety w tesco jak dowód pokazałam "na zdjęciu wygląda Pani jakoś poważniej
nie aż tak nie odmładzają na szczęście 

Ja tez mam jeden antybiotyk po którem prawie mdleję.

z jednej strony mi smrodzą podgrzewaną ropą - otworzyłam okno a tam jakiś stary autobus się "rozgrzewa"