|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
jak to ??? a moze wróciła i zabrała to dziecko gdzies?? kurde moze zadzwońcie do niej nawet ja sie zaczełam martwić ![]() co za nieodpowiedzialnosc! moj seba tez sie wyspał ![]() 3 h od 16 30 wykapany najedzony piszczy z radosci w bujaku ![]() na sennego z pewnoscia nie wygląda
|
|
#602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogłam nie słyszeć jak kąpałam Piotrusia...może go gdzieś zabrała rzeczywiście...będe czatowął zanim wróci to się okaże ![]() wieice co jak ją spotka to mam ochotę na nią dosłownie nawrzeszczeć, ale chyba nie powinnam
|
|
#603 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za udane chrzcinyCytat:
![]() Helooo, jeszcze mnie tu nie było dzisiaj, bo wiecie co sobie zrobiłam uderzyłam się o krzesło i obiłam sobie kość ogonową Najlepsze życzenia dla świętujących
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak to moria napisąła ? do pyska bym jej naszczała moria aj low ju Ty wiesz prawda?
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Był zmęczony, ziewał i jęczał, ale spać nie chciał Ale już zasnął. Więc biorę się za pracę
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie mogla tak zasuwać jak mały samochodzik jak Ty a w ogole torbooooooo pisłam Ci dzisiaj jak bardzo Cię kocham i nic ![]() rozumiem... rozumiem... wychodze i nie wiem czy wróce
|
|
#607 |
|
Wtajemniczenie
|
mWróciła przed chwilą...sama...dzieciak siedział w domu cały czas sam
weszła i coś gadac do niego zaczęła...jak małz był z psem to mówił, że u niej się światło nie palii, wieć miałam nadzieję, że zabrała jednak małego jak byłam w łazience...a tu wychodzi na to, że on jeszcze po ciemku siedział wiecie co nóż się w kieszeni otwiera....już mogła zapukać do nas i go zostawić....bynajmniej sam by nie siedział
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
standartowo nikt nie zauważył, że mnie nie ma ![]() grazin, wiem wiem, ze sie czesto z Sebkiem kąpiecie, kasia, zdrowka dla nikosi, bidulka wszystkiego dobrego, dla swiętujących dzisiaj dzieciaczkow ja na studiach wczoraj do 15 dzisiaj od 8 do 11 nie bedzie latwo ![]() OLEŃKA ZACZYNA RACZKOWAĆ tak na dobre, całe łóżko przejdzie, i podnosi sie fajnie tzn nóżki, dupkę i skacze ![]() siedzi sobie sama w foteliku samochodowym, tzn podnosi sie na lokciach, prostuje i siedzi dzisiaj w restauracji jak bylismy na obiedzie to ludzie nie mogli sie napatrzec ![]() najchetniej to by tz z talerza rybke i suroowki posciagala, a jal patrzyla na frytki i cole ![]() jak ja posadze na lozku to siedzi sama |
|
|
|
#609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o proszę ile nowych umiejętności już nie mogę się doczekać kiedy mój szkrab siadać zacznie
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
antropia zartujesz
Co z niej za matka...c*ipa glupia ![]() agus dla Olenki. Ale nam rosna watkowe dzieciaczki Nadia maltretuje Sophie
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko śpi, ale nie wiadomo ile pośpi
tak więc spadam do wyrka razem z nim. Przeszłam już na smoczek nr 3, bo przy 2 w połowie butli usypiał Z jakich smoczków piją wasze dzieci?Antropia, co za baba biedny chłopczyk ![]() Grazin, super że chrzciny się udały Aguś, wow ile nowych umiejętności Mary, jak po imprezie?
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden dzień, a potem nadrabiam spotkania towarzyskie ![]() A serio, to może nawet jutro albo we wtorek skończę, bo mi szybko idzie wybaaaaaacz mi, juuuuuuuuuuuuż wieeeem, nie potaaaaaafię dłuuuuuuuużej żyyyyyć bez Cieeeeeebie... itd. jak to śpiewał Stachursky (słuchałam go w gimnazjum )A mówiła Ci Siasiek o moich planach na koniec miesiąca? Bez namiotu (Siasia obiecała, że mnie przenocuje), ale pewnie zawitam do Tychów i Oświęcimia ![]() Cytat:
![]() A widziałyście to: http://www.tvn24.pl/-1,1720229,0,1,m...wiadomosc.html ?? NORMALNIE NÓŻ SIĘ W KIESZENI OTWIERA!!!
|
|
|
#613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile umiejetnosci nasza najstarsza dzidzia juz taka dojrzała!! brawo brawo Cytat:
weź jej zwróc uwage albo do opieki społecznej ją zgłos kurde dziecku moze psychike zryć doszczętnie. Cytat:
![]() boże nie czytajcie tego poniżej bo mnie poniosło :P ale sobie przypomniałąm cos i sie zdenerwowałam a nie opowiedziałam wam sytuacji z tortem na chrzcinach ![]() a więc na poczatku zeszłego tygodnia pisze do mnie siostra tż (ta ciężarna) i pyta czy zamówiłąm sobie tort ja mowie ze nie zamówiłam bo upieke ciasto albo dwa ciasta i nie bedzie tortu na to ona, ze dobrze bo ona chce nam zamówić ja jej na to że nie trzeba bo wiem jaka maja sytuacje z kasa ze do 10 im nie starcza ... i że nie potrzebuje zeby sie wykosztowywała na to ona ze koniecznie musi zamowic ten tort no to ja upiekłam 1 ciasto a dzisiaj o 8 rano dzwoni ze tortu nie ma bo zamknieta cukiernia (chyba mało ktora cukiernia o 7 rano w niedziele jest otwarta) to mi sie nóż w kieszeni otwierał bo nikt nie prosił jej zeby ten tort zamawiała i zeby udawała ze jest ciotką roku! ale jak juz sie zobligowała to ja olałam to drugie ciasto a na 15 osob to jedno totroche mało... i na szybko musielismy jechac do cukierni i kupować tort... nie rozumiem jej w ogole. wiem w jakiej sa sytuacji, sama kupuje jej rzeczy dla tego nienarodzonego dziecka nie chce od nich prezentów ani niczego dla małego pytała sie tez czy mam cos upatrzonego co bym chciała na chrzciny dla małego to ja mowie zeby mi album na zdjecia kupiła taki do wklejania i ja sie bede cieszyc i mi sie to przyda i oni sie nie wykosztuja to ona wymysliła ze zamowi dla malego jakis chodziko jeździk czy cos. nie wiem co to nie widziałam pokazywała to tż na all i mowil ze to cos ponad 300zł kosztowało jak to jets jakis chodzik to i tak do tego małego nie włozeno ale podobno to zamowila i nie przysżo jeszcze wiec nie dostał tego i pewnie nie dostanie i nie zebym marzyła o tym... ale PO CO TAK GADAĆ DUZO A NIC NIE ROBIC!? tak samo jak pierwszy raz malego przyszli zobaczyc to beata powiedziała ze po wypłącie mu kupia jakas kule z projetkorme pozytywką i jakies cuda na kiju... i nic w koncu nie dostał zeby była jasnosc nie oczekiwałam na prezent no ale po co to gadac??!???! irytujaca kobieta rozumiecie o co mi biega? alle si erozpisałam, nie czytajcie tych bzdur
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak po ogien, spedzilismy dzisiaj mily dzien we trojke, TZ zrobil sniadanie, obiad, zrehabilitowal sie totalnie.
Zoska znow dzisiaj wyla przy jedzeniu, niestety widze ze ma bialy osad na podniebieniu wiec plesniawy na szczescie wciagnela troche kaszki i owocki, wiec moze damy rade. choc caly dzien byla meeega maruda, moze to jednak zeby? nie pociagne tak dlugo bo nic sie nei da ostatnio przy niej zrobic, musze jakis sposob wymyslec na to marudzenie ![]() jutro bede po poludniu bo na 12:30 idziemy do lekarza ![]() gosiek wspolczuje bolu, ja tez sobie kiedys obilam i bolalo mnie z tydzien a siniak to mialam taki, ze szkoda gadac mam nadzieje ze szybko ci przejdzie![]() matall zazdroszcze samozaparcia, milej pracy ![]() antropia normalnie noz sie w kieszeni otwiera jak sie czyta takie historie nooo... agus gratuluje nowej umiejetnosci Olenki , a Zoska nawet sie dobrze na brzuszek sama nie przewraca no...gusiaczku u nas tez pol dnia Sofia maltretowala Sophie Ps. daj znac jak dojdzie butla, bo wyslalam zwyklym priorytetem a nie poleconym, pani powiedziala ze bedzie szybciej![]() moniak widze ze mamy podobny system, ja teraz jak mam gorsze nocki to tez staram sie chodzic spac z Zoska princi jak milo cie widziec Zoska tez miala okres rzadkich kup kilka dni ale lekarz mowil ze to sie zdarza , przeszlo samo.u was zimno? u nas rano bylo 2 stopnie a w dzien 5... moria ja chce fotki bo ciekawa jestem. kurcze tez musze cos takiego wymyslec. ja mam zwykla mate taka jak do jogi i Zoska tam sie buja, tylko ciagle ja wlasnie myc musze od jej ulewania i slinienia... grazin gratuluje udanego chrztu, zdjecia wymiataja....nasza LADY IN RED ![]() spadam spac, kofciam was bardzo aaa ciekawe jak daisyy na paintballu
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to superowojaki Ty jestes znak zodiaku? nie strzelec? bo strzelce lubia podróże Ty to jestes szalona kobietaa do Oświęcimia przyjedziesz zwiedzać obóz czy mnie odwiedzić?? ![]() superowo na prawde ![]() tez słuchałam stachurskiego w liceum:P
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin Doskonale wiem o co Ci chodzi
![]() Anula Dam znac jak tylko przyjdzie ![]() hmmmmmm cos ta moja corka nie wyglada na spiaca
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ten józefowicz w tańcu z gwiazdsami surowo ocenia co nie?
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ja spacyfikowałam małego suszarką i śpi zobaczymy jak długo bo ostatnio noce kiepskie są anula życze wytrwałosci z małym skrzeczącym potworkiem mam nadzieje ze szybko jej minie!!
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
matall widziałam jak ostro walczyłaś na wątku o klapsach
to tam coś napisałaś, że mówisz, że Cię wywalą ??Grazin myślałam żeby to gdzieś zgłosić,a le jak sytuacje będą się powtarzać...to był pierwszy taki wyskok ....nie wiem czy w ogóle powinnam, i co ew. dziwna sytuacja jakby mu się coś stało to bym sobie do końca życia nie wybaczyła, że tak to zostawiłam,a z drugiej strony,może musiała na prawdę pilnie wyjść i już tak nie postąpi...no nie wiem...picz i tyle
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obóz już zwiedzałam Jakoś w gimnazjum na wycieczce
|
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin
byłam dokladnie w takiej sytuacji, ale z fotografem na ślub....chrzesta małża zadzoniła na 3 miechy przed i uparła się, żeby jej facet nam zdjęcia zdrobił, bo jest fotografem...a na 3 dni przed ślubem wysłala sms, że jego nie będzie jakiego wku.rwa mieliśmy...jak sobie przypomnę to mnie krwe zalewa ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- koziorożec koziorożca pozdrawia
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie napisałam nic, co by obrażało kogokolwiek ![]() Szkoda, że są ludzie, którzy nie potrafią zaakceptować, że ktoś ma inne zdanie niż oni ![]() Dlatego odsubskrybowałam i już nie czytam ![]() Bo jeszcze wyjdzie, że moi rodzice, to przestępcy i powinni być w więzieniu No, a ja mam nie po kolei w głowie, bo nie naskakuję na obcych ludzi na ulicy
|
|
|
#622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz 7 lat to w koncu nie jets jakies male dziecko, co nie zmienia faktu ze nie powinna go zostawiac samego. a to jakas patologia czy normalna rodzina?? ![]() Cytat:
wasza sytuacja nieporównywalnie gorsza ale o to samo chodzi. no ale po co powiedz mi po co komus cos obiecywac i nic z tego nie robic. ja jak cos obiecuje to chocby skały szczały to to zrobie ale nigdy bym nie naobiecwała cudów na kiju
|
|
#623 | |
|
Wtajemniczenie
|
[
Cytat:
![]() samotna mataka, córkę oddała do ojca na wychwanie...a syna zostawiła...ogólnie zadbana i i ten syn też...no ale szwędaczka jakiej mało ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- faceci to są kuta jednak tępi dobranoc
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-10-09 o 21:46 |
|
|
|
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
Grazin wściek tortowo-prezentowy rozumiem i też nie cierpię takich osób
![]() agus87 ale Twoja Olusia zdolna! gratuluję! Ja już się nie mogę doczekać aż Jul zacznie raczkować ![]() A ja gapa się zapomniałam pochwalić! Dziś było pierwsze am am i nie był to cyc a marchewka Wesoło było Jul rzucał się na łyżeczkę i otwierał szeroko buzię a potem wszystko pięknie językiem wypychał z buzi na zewnątrz
|
|
#625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]()
Lolka K190172 Zosiaaa Princi Paulizia 82anusia Gusia MoniaK Moria Gosiek Agus dziekujemy za zyczenia no u mnie byly po 40e, a pozniej przecenili na 20, ale nie byly tak sliczne jak te "Lolkowe" Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem od czego to zalezy bo raz ma cieplutkie a raz lodowate, wiec juz sie nie przejmuje.ja ogladam i powiem Ci, ze znam to "od srodka" - tzn. nie zupelnie, ale irlandzkich travellersow mam na codzien i ich gole, nawet w srodku grudnia, dziewczyny tez - dosc ciekawy widok ![]() Wiem o co Ci chodzi, laska najwyrazniej ma wyrzuty z tego tytulu i cos tam probuje, tylko szkoda, ze robi z siebie idiotke i Wam komplikuje zycie. Rozumiem, ze ktos moze nie miec pieniedzy, tylko po co udaje, ze je ma ??? Ten chodzik z pewnoscia "zaginie" gdzie i okaze sie, ze do niej nie dotarl ![]() Antropia tak mi szkoda tego chlopca ![]() A my po co miesiecznym torciku - foty na fejsie niebawem, po pieeeeeknym spacerze i w ogole po cudownym rodzinnym dniu Maya prawie caly dzien przespala ![]() Zwazylam ja, wazy 7kg i mierzy 64cm - pomiary domowe, wiec z pewnym bledem moga byc. Ide sprobowac ogarnac klub, btw - pisalam o tesciowej, nie wiem czy zauwazylyscie ![]() Jeszcze raz dziekuje za zyczenia dla Mayki, kochane jestescie |
||||
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
antropia a co znowu chłop zrobił? kill him
eve no jestem przekonana ze zaginie na poczcie i w sumie dobrze tez nie rozumiem udawania ze sie ma pieniadze .... wrrride przeczytac o teściowej eve i spac bo mi sie oczy zamykaja ![]() wiec dobranoc
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie znalazłam chwilę, żeby nadrobić, bo wcześniej tylko klub ogarnęłam
![]() Daisy, Gusia, Moria, SiLLee, Zosia, Paulizia, Lolka, dzięki Waszym życzeniom impreza się udała Graża, kaca nie miałam, bo ja nie umiem się upić, wiedząc, że dziecina w domu na mnie czeka Weszłam w stan podchmielenia, a kiedy wróciłam w nocy do domu, byłam trzeźwa jak szpadel ![]() MoniaK, impreza super, dzięki Aguś, dla Oleńki! Silna kobitka Antropia, okropna baba! Ja to bym polazła pewnie pod te drzwi rozmawiać z dzieciakiem, albo zadzwoniła po Straż Miejską. No bez wyobraźni ta baba! Jestem przerażona, jaka nieodpowiedzialna flądra ![]() Moria, z tym ubieraniem to ja też mam problem. Podobnie jak Ty jestem zmarzluchem, ale Hanię ubieram tak jak siebie + kocyk, jeśli wychodzimy na spacer, bo Ona w wózku się mniej rusza niż ja idąc Polarki w MC widziałam, śliczne, ale my mamy zapas polarów [po córeczce Przyjaciółki]. Na liście zakupów na nadchodzące miesiące mamy rajstopki, skarpetki, kombinezon zimowy i jakieś butki - takie bardziej skarpetowe. Z tą kołdrą jesteś genialna! Kiedy fejsa zakładasz? Bez Ciebie fejs, to nie fejs!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
hejka
antropia smutna sprawa z tym chłopcem, pogadaj z matką ale jeśli chodzi o zgłaszanie to ostrożnie - lepiej w domu dziecka mu nie będzie lub w jakimś pogotowiu opiekuńczym grazin fajnie że chrzciny się udały a ta niesłowność to rzeczywiście wkurzająca moria pomysł fajny, ja myślę nad zakupem gąbki o grubości 2 cm i na to poszewka muszę ceny obczaić oj wieczór ciężki przed 19 tą zabrałam młodego do kąpieli i od 7,10 usypianie o 8 zasnął więc poszłam czytać Jasiowi skończyłam wracam a młody się śmieje i smoczek obraca na wszystkie strony no więc od nowa usypianie. Zasnął o 21 ej a parę minut później Jaś zapłakany bo coś mu się śniło strasznego ................ Padam dziś
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Matall, chciałam powiedzieć, że Twój Edzik to niezły siłacz! Cudo chłopanio
Dobranoc, dziewczyny! Zmykam spać, tylko jeszcze znajdę w necie, jak gotować dynię
|
|
|
|
#630 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorową porą,
wiszę na pasku już od popołudnia, część nadrobiłam a odpisać czasu brak ale tak na szybciutko princi dla Flavcia za wczorajsze święto ![]() eve ![]() za miesięcznicę dla Mayeczki;listopadowa dla Izuni tysiąca uśmiechów;oj zadaje sobie to pytanie od kilku tygodni, mam wrażenie, że normalnie tylko ja jestem jakaś niezorganizowana, zanim się obejrzę, to już trzeba na nowo iść spać ![]() Cytat:
![]() skorpion pozdrawia dwa koziorożce ![]() Cytat:
za nasze nocki ![]() aguś_87 pięknie Ci postępy robi Oleńka ![]() gosiek strasznie Ci współczuję kasiu łódzka niezmiennie zdrówka dla Nikosi grazin dobrze, że macie już za sobą chrzciny, miałam taką przyjaciółkę dawno temu - pradawne czasy już się nie lubimy; Sebusia pozdrawiamy punktowo codziennie ![]() antropia -matka coś na kształt tej, którą opisywałam parę dni temu, jak jej mój TŻ powiedział, że jej 4 letnie dziecko ma ospę, to stwierdziła, że to tylko komary i do lekarza się nie wybiera. mary poziomkowa dziękuję za wątek żywieniowy w K (nie chcę tam zaśmiecać) jesteś CUUDOWNA (my wprawdzie jeszcze tylko UU ale już na dniach planuję poszerzać) jeszcze wiele rzeczy mam wynotowanych do odpisania ale muszę iść polaktatorować więc napiszę jutro dziś był u Wikusia rehabilitant na wizycie prawie 2 godziny, wymęczył mi chłopczyka, znowu mam głowę pełną nowych wrażeń, nowych wiadomości, idziemy chyba we wtorek na USG główki i strasznie się boję. Dziewczyny cieszę się, ze Was znalazłam, wprawdzie już po porodzie ale i tak jestem szczęśliwa, że tu jestem dobranoc Mamusie i ich dzidziusie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

cisza jest u niej...a jak ona jest to dość gwarno jest zawsze..mieszkamy drzwi w drzwi praktycznie.... Kurdę, ale małego też nie słychać 

za udane chrzciny
bo przymierzałam się chyba z milion pięćset razy i nie wiem, czy w końcu któregoś wysłałam 

Co z niej za matka...c*ipa glupia
tak więc spadam do wyrka razem z nim. Przeszłam już na smoczek nr 3, bo przy 2 w połowie butli usypiał
Z jakich smoczków piją wasze dzieci?
biedny chłopczyk 

wybaaaaaacz mi, juuuuuuuuuuuuż wieeeem, nie potaaaaaafię dłuuuuuuuużej żyyyyyć bez Cieeeeeebie... itd. jak to śpiewał Stachursky (słuchałam go w gimnazjum 

za nasze nocki