![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Nie wiem. Zapewne jestem pierwsza, bo mam egzamin na 9:00. Recenzent pracę ocenił na 5, promotor też, mi się wydaje, że umiem co trzeba - niby nie powinno być źle, ale mam stresa! i Wam strasznie d.pe truję! Kajam się! Kupiłam im bombonierki za 15 zł, bo droższych i lepszych nie było w okolicy (a schodziłam wszystkie możliwe sklepy) - chciałam promotorowi Merci kupić, ale nie było
![]() A ja bym nie pucowała bo by mi się nie chciało. Jak robiłam zdjęcia pokoju na Gocławiu to tylko posprzątałam większy bajzel, ale to tak z wierzchu tylko ![]() Zlot kombinujecie beze mnie? Baty będą! |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2133 | |
Zadomowienie
|
Gaja ja lece do i z Warszawy, wiec nie wywoluj wilka z lasu, bo jeszcze Ciebie tez dopadne
![]() a co do obrony to nie trujesz.. ja przed licencjatem mialam tez pelna gacie ze strachu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Tak czy siak chyba do środy rano ze mną wytrzymacie, nie? a potem możecie mnie rytualnie spalić na stosie
![]() Już zbieram warszawską ekipę i robimy komitet powitalny! ![]() Ja tez lubię mieć czysto, ale z pewnych puchatych powodów, nigdy nie jest idealnie czysto. ów puchaty powód właśnie biega jak szalony dokoła stosu pościeli. Robi już 10 okrążenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() po drugie, wiesz co, może i dobrze, że ten chłopak częściowo bierze przykład z Twojego TŻ, przynajmniej planuje sobie życie, bo z kolei kumple mojego TŻ w ogóle nie palą się do takich spraw... znam ich około piętnastu, i jeden z nich jest zaręczony... a najbliższy przyjaciel TŻ to w ogóle wszystko w dupie ma... niestety, znajomości z takimi leserami odbijają się również na własnym życiu ;/ Cytat:
![]() eh, z tym lotem trochę lipa, Tata powiedział, że woli poczekać do wiosny niż w grudniu latać ![]() ![]() Calipso Kochana trzymajcie się ![]() ![]() ![]() są już wstępne wyniki wyborów kurde Dziewczyny, zawiodłyście mnie trochę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a puchatej Ci zazdroszcze... jestem w stanie nawet poswiecic jakas posciel, byle miec takiego slodziaka ![]() Monique - sory, soorrry. ja na wybory chodze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2138 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
D. już w locie. Dzisiaj pomogłam mu się spakować i już tęsknię. Wraca na weekend i nie wiadomo jeszcze, czy w następny poniedziałek też będzie musiał wylądować w Niemczech, czy nie. Jest opcja, że będzie tam na stałe przez miesiąc, dwa albo i więcej i będzie przyjeżdżać na weekendy do szkoły, ale to nie jest pewne. Ponoć Niemcy chcą ich tam na stałe. ![]() Poczytam, co napisałyście. BTW: Gaaja drugie zdjęcie z Cziką jest przepiękne! BTW2: miała może któraś z Was dyskomfort po odstawieniu tabletek? Niebawem minie miesiąc od kiedy nie biorę tabletek i od kilku dni chodzę z obrzmiałym podbrzuszem. Nie boli mnie, ale czuję spory dyskomfort - jakbym miała wzdęcie/niestrawność.
#2139 |
Zadomowienie
|
Gala, a nie a jakiejs mini szansy zebys mogla z TZ do tych Niemiec pojechac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa...co do wyborów - byłam, ale szczerze mówiąc zagłosowałam z ciężkim bólem serca bo partia, którą wybrałam choć jest najbliższa moim przekonaniom, to osoby ją reprezentujące mnie strasznie drażnią - nie lubię chyba ani jednego polityka z tego ugrupowania.
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-10-09 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki ide na jakis film, bo mnie te wybory dobily ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czemu byłaś sama za tym, aby ślub był wcześniej? Robicie duże wesele czy małe?
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
duze... myslalam ze w 150 sie zmiescimy moze... wyszlo 180 jesli zaprosimy tylko najblizsza rodzine i znajomych.... myslalam o slubie wczesniej bo takie byly wczesniejsze ustalenia... ja juz jestem po 1 odwolanym slubie, poniekad przez to ze po zareczynach zwlekalismy ze slubem, wiec moze jakos tak mi w glowie zostalo, ze znowu sie posypie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szybko zleci te 1,5 roku, zobaczysz ![]() Pokazywałaś nam tu swoje typy sukni/ wystroju/bukietu? Masz już wybraną salę? ![]()
![]() |
#2146 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() również uważam, że nie było na kogo, ale poszłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kurcze, wiecie co, dopiero zaczynam żyć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2147 | ||
Zakorzenienie
|
![]() [QUOTE=Gajaa;29869548] Kinia, a u Was temat cywilnego ucichł? [QUOTE] Taaaa zginal smiercia naturalna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Alus kuruj sie kochana ![]() ![]() Mnie dzis po poludniu tz zabral do siebie ,byl jego brat ze swoimi dziewczynami ,wiec tradycyjnie pobawilismy im troche malutka ,a starsza przepytywalismy do sprawdzianu. Jak pojechali tz zebralo sie na tance i chyba ze 2 godziny cwiczylismy w jego pokoju:P,a potem powrot do siebie i swojego pustego pokoju ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-10-09 o 21:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Widzę kochana jak Ci przykro z tego powodu ![]()
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
moniq ladnie sie imprezuje:P
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakos przetrwalam weekend w robocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny do ginekologa idę w przyszłym tygodniu, ale zaczęłam się niepokoić. Mam napięte podbrzusze od jakiś 3-4 dni. Towarzyszy temu uczucie wzdęcia podobne, jak przy niestrawności (z tym, że to się dzieje w podbrzuszu). Przed chwilą zabolał mnie lewy jajnik (pierwszy raz).
Zaczęłam mieć schizy, że to może ciąża (ale przecież okres miałam miesiąc temu, a od tego czasu kochaliśmy się tylko 3 razy i to bardzo ostrożnie z użyciem prezerwatywy) albo torbiel. ![]()
#2152 |
Zakorzenienie
|
a gdyby jednak to byla ciaza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zadomowienie
|
Szczerze? Załamałabym się.
Uważamy jak mało kto...nawet podczas brania pigułek. Mama mówi, że takich objawów nie miała i twierdzi, że pewnie się podziębiłam, bo chodziłam kilka dni boso po mieszkaniu (wiem, że to nierozsądne, ale szczeniak mi pogryzł buty ![]() Może to też jakaś reakcja organizmu na odstawienie tabsów. Za tydzień powinnam mieć mój pierwszy od roku normalny, naturalny okres. Edit: no i po cichu liczę na to, że skoro mam PCO i hiperprolaktynemię, to jednak tak łatwo nie da się wpaść.
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-10-09 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
aaa zapomnialam ze ty po tabsach. pewnie to reakcja organizmu, jajniki znowu produkuja i stad te bole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() na urodzinach koleżanki ![]() u niej w domu był mały 'biforek' i było tyle różnych alkoholi... więc musiało się skończyć źle ![]() ![]() jeszcze lecieliśmy biegiem do autobusu i TŻ potknął się o coś (było ciemno) i przewrócił ![]() ![]() ![]() ![]() no ba ![]() f*ck yeah! ![]()
#2156 |
Zakorzenienie
|
loooo matko. biedny ten twoj TŻ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zadomowienie
|
Galadriela nie przejmuj się, ja jak odstawiłam tabsy, też czułam się troszkę dziwnie, jakaś 'pusta' w środku
![]() ![]() ![]() pomimo dziwnego uczucia, które miałam przez jakieś 1,5 miesiąca idę do gina dopiero we wtorek, bo tak powiedział mi na ostatniej wizycie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- no biedny ![]() ![]() ![]() i te podrapane dłonie... eh ![]()
#2158 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() Mnie weekend zleciał tak że szok jutro na zajęcia ![]() A właśnie Aluś jak ci się studiuje zaocznie? ciężko się przestawić czy w miarę spoko ![]() Gaja nie panikuj z obroną pójdzie wszystko dobrze zobaczysz ![]() Moniq super że odezwali się w sprawie rozmowy o pracę ![]() A pamiętacie jak mój tż mówił że do końca roku coś się wykluje? no więc dziś ładnie wziął mnie na kolanka i mówi że mnie bardzo kocha i w ogóle i czy nie będę zła jak mnie wyrobi się przed obiecaną datą ale że z jego planem na to są straszne komplikacje że nawet sobie nie wyobrażam ale że poczynił już pewne kroki i że ja nie mogę mieć byle jakich tylko perfekcyjne (zaręczyny w domyśle jak zrozumiałam).. sama nie wiem co o tym myśleć |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też czuję jakby pustkę/balon napełniony powietrzem, który rozpycha mnie od środka albo jakby coś mnie zasysało. ![]() Pierwszy raz coś takiego czuję - stąd mój niepokój. Dziewczyny jeszcze raz przepraszam, że wpadam na nasz wątek z samym gderaniem, ale naprawdę nie mam komu się wygadać (na rodziców nie mam co liczyć).
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-10-09 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
Gala od tego jestesmy.. zeby sie wyplakiwac u nas na ramieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.