|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Red, chcesz Scenta?
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm dobry pomysł gdyby nie to że staram się nie jeść po 19-tej
Widziałaś że wyglądam jak świnkaZacznę masowo piec ciasta!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
a to o mnie!
http://kwejk.pl/obrazek/546950
|
#636 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak teraz myślę,że w sumie lepiej na parkingu w galerii niż jakby miał mi paść na zjeździe z autostrady, gdzie też jest mocno pod górę, albo na środku skrzyżowania A tak, z nowym akumulatorem i po dolaniu oleju, do domu wracałam jak nówką ![]() z minusów-posiadanie nowego akumulatora=nieposiadaniu nowych butów
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-10-09 o 22:07 |
|
|
|
|
#638 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o ile bede miec.... dlaczego sama nie zrobiłam? chociaz komórką?
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
od jutra znó się będę musiałą zacząć schudzać i ćwiczyć
![]() czymta kciuki albo dajta kpa w rzyć, jak się znów obżerać bedeu kciała Idu kompu-kompu w gorącej wodzie i spać
|
#640 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chciałam poziutować znad curry ale zanim nadrobiłam to zjadłam
no to ziutuję znad pustej miski poszłam około 13 na wybory co mnie tak zaktywizowało że pojechałam na wystawę na SGH w ramach Warszawy w Budowie i wróciłam spacerkiem po nieznanych mi jeszcze uliczkach Mokotowa, piękna pogoda a wieczorem pojechałam do Tesco, drogo tam ![]() i poczytałam o tym jak sobie rządzi Platforma w Warszawie, masakra np. chcą sprywatyzować SPEC, czyli przedsiębiorstwo energetyczne, i wszystko utajniają, inni radni spoza PO nie mają wglądu do dokumentów a PO już zapowiada że po prywatyzacji tym bardziej wszystko będzie tajne... albo wydanie 500 milionów na stadion Legii przy braku finansowania Muzeum Sztuki Nowoczesnej które potrzebuje 10 mln rocznie i za to co poszło na stadion Legii mogłoby działać 50 lat... pani prezydent potrafi wydać parę milionów na jedną opinię prawną mimo że ma swój miejski zespół prawników... i inne takie.... dlatego właśnie nie chcę czytać, słuchać i oglądać niczego związanego z polityką, tylko się można bezsilnie wkufiać ![]() Cytat:
Cytat:
a o czym mowa? wg mnie na mieszkanie, życie w danym kraju składa się wiele czynników, takie "drobiazgi" też, w Polsce jest mnóstwo rzeczy niedobrych ale nie znaczy to że w innych krajach są same plusy i na nic nie można narzekać e tam, nie stać, możesz wsiąść w SKM i masz Włochy... albo się nie depilować przez miesiąc i też będą piękne Włochy Cytat:
panna mało metalowa ![]() w czarnych Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#641 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też idę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiesz co myslę?
![]() ![]() Cytat:
ja jak sobie połączyłam kropki - show-biznes modelling - branża filmowa- Ukraina - to mi wysżło poornomovies no chyba że usługi lajw jeszcze - yyyyyyyyh aa, i gwoli jasności - ja to wkleiłam jako kuriozum tu, obraz jak bardzo to jest official - a nie jako przedmiot mych dywagacji ad.2 Cytat:
![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-09 o 22:31 |
||
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#645 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
auta to som studnie bez dna - stety i niestety - ale i tak mieć musze - od niedawna wybieram tanio i tanio ( bo mnie nie stać ) bo jednak uważam ze lepiej drogo i dłużej ( germany, japan) |
|
|
|
|
#647 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie, i jedne i drugie Włochy znam z autopsji
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja chodze w kaszkiecie takim z daszkiem (chroni przez śniegiem wpadającym do oczu ) a jak jest arktyczny mróz to w wełnianej czapie typu smerfetka czapka musi być obowiązkowo od listopada do marca inaczej zamarzam Cytat:
u mnie też nadal nie grzeją ![]() Cytat:
Wróciłam z sushi. W jedzeniu pałeczkami jestem totalnie beznadziejna i w ogóle mi się nie poprawia a TŻ je nimi jakby się w Chinach urodził
|
||||||
|
|
|
#649 | |
|
Nindżopesz
|
Niestety nadal mnie nie stać
Ale dzięki za pamięć Cytat:
Ale ouda dawno nie mierzyłam.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |||
|
Zakorzenienie
|
no, na przykład, w domu się zagrzeje od piekarnika
![]() Cytat:
![]() Ja nigdzie nie napisałam że gdziekolwiek indziej jest wszystko lepsze niż tu
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś do snu mnie Photophobia utuli: "Only your voice Could save me from this void… 'cause this will be my last cut.. " http://www.youtube.com/watch?v=V8G3l...eature=related
|
|
#652 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Bydlaki
![]() A ja zgrubnę
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja tak nie potrafię
|
|
|
#656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki fason/krój/model? ![]() Ale ich więcej było ![]() Cytat:
Pogrubione dobrym uzasadnieniem jest dla zakaszkiecenia się,.. ale ja bym chyba w takim nakryciu musku wyglądała jak ćwierć doopy zza .. kaszkietu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Myślałam, że na nas barowiczów tak mówisz ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Czy tylko mi nazwa sklepu się kojarzy? http://allegro.pl/camel-david-jones-...843321689.html Czy to po prostu sklep z rzeczami na zimę ?
|||
|
|
|
#657 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
kopa w doopę chyba chcesz
![]() aaa, no chyba że tak, to w takim razie Cytat:
no właśnie zupełnie nie chiński |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tym razem same pałeczki... a rękami jakoś mi tak niezręcznie nawet pizzy w knajpie tak nie jem ![]() sztućcowy szczyt
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

Widziałaś że wyglądam jak świnka

nawet pizzy w knajpie tak nie jem