![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różności na październik :) Zapraszam :)
Witaj
![]() Znajdziesz u mnie coś za Hot Couture i/lub Jil, Jil Sander? Nie wiem, czy interesują Cię zapachy niszowe: mam parę używek do oddania, więc jakbyś nic nic znalazła w wątku - daj znak ![]()
![]() |
#33 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Del Rae, Bois de Paradis (ok. 11/50 ml) - Armani Prive Bois D'Encens (ok. 7/50 ml) - Hermessence, Osmante Yunnan (ok. 4/15 ml) Wszystkie wymienione wody to prawdziwe perfumeryjne cuda i strasznie trudno byłoby mi się z nimi rozstawać ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Jednak chyba podziękuję, ten J'adore już jest trudno dostępny, więc wolałabym go wymienić na coś wishowego. Nic innego u mnie nie znajdziesz? Poza wątkiem mam jeszcze kilka zapachów, ale niestety mniejsze pojemności.
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Mało tego Gaiaczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
jesli ani roz ani puder Cie nie interesuja to niestety nie, bo mam jedynie rozswietlacz limitowany By Candlelight ale raczej go nie oddam,generalnie Maca nei lubie wiec nie posiadam
![]() |
#38 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() + próbki - Chloe, Lavande (1 ml) - Jil sander, Stylessence (2 ml) - Amouage, Dia Men (1,4 ml) - Bvlgari Black (1,8 ml) nie wiem jak to miałoby sie do Jil i czy z Eau Blanche byłoby za dużo ![]() Cytat:
![]() mam jeszcze z wish Kashminy troszke (z 4ml może) w ozdobnym atomku, co Ty na to? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogę zrobić próbki z każdego flakonu i oddać razem ze wskazanymi przez Ciebie próbkami + Flakonik Brecourt w zamian za któryś z Twoich zapachów (Jil lub HC). Mogę Jeszcze dorzucić Olejek Iso E-Super (do 20 ml)+ coś jeszcze, co znalazłabyś w moim wątku. Nie wiem tylko, czy taka wymiana pasowałaby Tobie ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ehh ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przemyśl to proszę i daj znak ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Cytat:
Napisane przez dusia65 ![]() mam Stelle piwoniową,z 25ml zostało ok 20, oryginał z flakonikiem, mam też maczki, interesuje mnie MDCH L'eau jejku, powiedz czego moge szukać Ci na dokładkę ![]() ![]() oczywiście Stella, Mac - Emanuel Ungaro - puder Flower Mist Dew zostało tyle co na fotce wkład freshwater to najbardziej, ale też blanc type i da bling i pewnie coś jeszcze ![]() Najpierw zdecyduj co za MDCh przygarniesz ![]() lubię jeszcze Fragilkę, ale sama nie wiem czy chcę napewno a co jeszcze masz do oddania?, u mnie tylko paletka mac w negocjacjach, reszta do wzięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za zestaw lakierów zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
kurcze, cały czas pod górkę
![]() ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29878439]Cytat: Napisane przez dusia65 ![]() mam Stelle piwoniową,z 25ml zostało ok 20, oryginał z flakonikiem, mam też maczki, interesuje mnie MDCH L'eau jejku, powiedz czego moge szukać Ci na dokładkę ![]() ![]() oczywiście Stella, Mac - Emanuel Ungaro - puder Flower Mist Dew zostało tyle co na fotce wkład freshwater to najbardziej, ale też blanc type i da bling i pewnie coś jeszcze ![]() Najpierw zdecyduj co za MDCh przygarniesz ![]() lubię jeszcze Fragilkę, ale sama nie wiem czy chcę napewno a co jeszcze masz do oddania?, u mnie tylko paletka mac w negocjacjach, reszta do wzięcia ![]() [/QUOTE] fajnie by było gdybyś i fragile chciała ![]() da bling już nie aktualny? jeśli coś sie nie zgadza z wartościami to mów od razu bo nie we wszystkim się orientuję ![]() za Mdch z chęcią wziełabym Stelle i Flower Mist Dew (z chęcią nowy jeśli coś jeszcze byś ode mnie wzieła, ale uzywanym też się zadowolę ![]() jeśli podtrzymałabyś zainteresowanie Fragile to wziełabym wkłady Freshwater, Da bling jeśli aktualne i płyn Mac do pędzli.... ale coś czuje, że to za dużo jak za moje rzeczy więc może powiedz jakich zapachów szukasz? Z pielęgnacji mogę oddać Lush Skin Drink, 3 razy użyty, mleczko 9 to 5, raz użyte... z innych to np lakier Mac Ocean Dip, Givenchy Manucure i może jeszcze jakiś inny kolor bym przemyślała ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Dorotko czyli Mdch zaklep dla mnie , spokojnie oddam Stelle+puder używany+moge dołożyć dlewkę Brit Red jeśli chcesz bo widzę że szukasz, mam połowę z 20 czy 15, (nie wiem jaki to flakonik taki pękaty?)
Da blinga chwilowo zostawiam sobie, w czwartek będę w Macu i poszukam podobnego różu, jeśli znajdę to będzie też do oddania, albo i nie ![]() Z zapachów szukam tylko womanity, ale nie za dużo, z pielęgnacji tylko naturalne z ecocertem, lakierów używam tylko czerwonych lub jaśniutkich mlecznych płyn Mac i Freshwater mogę za Fragilkę oddać ale to chyba ciut mało będzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
kusicielka niedobra
![]() ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29889561]Dorotko czyli Mdch zaklep dla mnie , spokojnie oddam Stelle+puder używany+moge dołożyć dlewkę Brit Red jeśli chcesz bo widzę że szukasz, mam połowę z 20 czy 15, (nie wiem jaki to flakonik taki pękaty?) Da blinga chwilowo zostawiam sobie, w czwartek będę w Macu i poszukam podobnego różu, jeśli znajdę to będzie też do oddania, albo i nie ![]() Z zapachów szukam tylko womanity, ale nie za dużo, z pielęgnacji tylko naturalne z ecocertem, lakierów używam tylko czerwonych lub jaśniutkich mlecznych płyn Mac i Freshwater mogę za Fragilkę oddać ale to chyba ciut mało będzie?[/QUOTE] Mdch zarezerwowane ![]() Womanity mam małą flaszeczkę 10ml, ale mimo, że nie używam to ciężko mi sie z nią rozstać, bo jestem święcie przekonana, że przyjdzie na nią czas ![]() z lakierów może właśnie przypasowałyby Ci te opiki co mam w wątku? bo givenchy Manucure to typowo do frencha raczej, chociaż zalezy co kto lubi ![]() Brit red to raczej wydębię w całości mam nadzieję, więc odlewki juz bym nie brała od Ciebie ![]() jeśli Ci sie nie spieszy to możemy poczekać do czwartku bo z chęcią przygarnełabym da bling gdyby sie zwolniło, wtedy prosiłabym o rezerwację choć stelli i freshwater do tego czasu ![]() i jeśli za fragile jest mało i da bling by sie nie zwolniło to mam oko na pędzelek 239, ale to Ty musiałabyś wtedy coś dobrać chyba i mam nadzieję, że podoba Ci sie coś z lakierów ![]() uff... mam nadzieję, że przebrnełaś i połapałaś sie coś w tym co napisałam ![]() aaa... i mam pytanie, ten puderek Mac nadawałby sie dla jasnej karnacji jako róż? przyznam się, że nigdy nie używałam różów i nie wiem czy ten byłby dobry na początek przygody z nimi ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się paletka Lancome. Mam np. Kenzo Amour, 30ml. z ubytkiem 50%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o puder maca to dla początkujących jak najbardziej, krzywdy nie zrobi a świeżości policzkom doda na pewno
![]() za MDCh rezerwuję Stelle , Freshwater i puder Maca, a w piątek zobaczymy co dalej ( w czwartek wrócę b. późno) Co do Fragile to chyba jednak podziękuję, wygrzebałam próbasa i jakoś inaczej ją zapamiętałam, no niby ok, ale nie do końca ![]() Womanity kocham miłością zmienną, raz uwielbiam i mogłabym sie kąpać w niej(nim?), a raz odrzuca na kilometr, wiec szkoda kupować flakonika ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2011-10-11 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;29901115]Jeśli chodzi o puder maca to dla początkujących jak najbardziej, krzywdy nie zrobi a świeżości policzkom doda na pewno
![]() za MDCh rezerwuję Stelle , Freshwater i puder Maca, a w piątek zobaczymy co dalej ( w czwartek wrócę b. późno) Co do Fragile to chyba jednak podziękuję, wygrzebałam próbasa i jakoś inaczej ją zapamiętałam, no niby ok, ale nie do końca ![]() Womanity kocham miłością zmienną, raz uwielbiam i mogłabym sie kąpać w niej(nim?), a raz odrzuca na kilometr, wiec szkoda kupować flakonika ![]() dziękuję za rezerwację ![]() a napewno wersję edt wąchałaś? one chyba troszke sie różnią ![]() jak coś to o ile dobrze pamiętam robiłam Ci olewkę Mademoiselle kiedyś i mogłabym odlać jeszcze bo mam dużą flaszkę, a nie używam zbyt często ![]() no ale odkładamy decyzjedo piątku, może coś jeszcze wymyślę do tego czasu ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sephorki wyczaiłam wcześniej u Ciebie, ale jakoś mnie nie ciągną ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mademoiselle znam i lubię, nawet zastanawiałam sie czy szukac nowego flakonika bo się kończy, tylko też rzadko używam, bo mam faze na Chanel 19 poudre i Zena ![]() przemyśle i odezwę się w piątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.