Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 22:09   #4381
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Cześć PMki

Wróciliśmy z Zakopanego, było cudnie widoki piękne!

Pamiętacie jak się na samym początku października śmiałam, że jesień w tym roku przebiła lato, bo było 24st?
No a 7 października załapaliśmy się z TŻtem na pierwszy śnieg w tym roku Nie mam jeszcze zdjęć z aparatu, ale na potwierdzenie wrzucam dwa robione komórką

I idę was conieco nadrobić
Jeju jak ja Ci zazdroszczę tego wypadu!!!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja to jak ja slysze to polewe mam ;D

bo poznałam mojego tż na karaoke i ja spiewac mielismy razem ;D
i tamtej nocy on juz został u mnie na stancji ;D

a piosenka zaczyna sie : Stało sie tak jak chciałem, taka noc raz w zyciu zdarza się - Dałaś mi swoje ciało
;D

ale ja mu wtedy nie dałam
jak to czytałam, to byłam przekonana, że wylądowaliście razem w łóżku i sobie myślałam, ale im się udało od łóżka do miłości a tu takie pozytywne zaskoczenie. Czyli samej zdarzyło mi się pochopnie sytuację ocenić...

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
wdg mnie pierwsza piosebka powinna coś znaczyć dla pary;*
Nasze Love&marriage Sinatry cos tam może znaczyć

Jeszcze co do "naszych pierwszych piosenek". To u nas pierwsze poważne wyznania poleciały przy Dodzie Nie ukrywam, że piosenka Virgin- Dla R dużo dla nas wtedy znaczyła, bardzo dużo. I dalej mamy do niej ogromny sentyment!!!!
Wtedy na czasie była też Stick with U- PussycatDolls i bardzo pozytywnie nam się kojarzy. Tez jest taka nasza. Tym bardziej, że często puszczali ją w radiu w czasie naszych intymnych samochodowych schadzek i odwożenia na pociąg na studia. Normalnie mi się ciepło robi jak ją słyszę. I to mówię ja, miłośniczka mocniejszych rockowych klimatów i zawiłych tekstów. Tak mnie wtedy TŻ w sobie rozczulił, że było mi obojętne czego słucham.
Ale tak najbardziej nasza i tak jest Iris- Gogo Dolls

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:10   #4382
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Jak sie znajdą wśród gości jakieś ciocię ąę, to się biedaczki mogą kotletem zadławić, albo coś My z TŻem jesteśmy zdania, że ma być wesoło, w końcu to radosny dzień

A co do piosenki na pierwszy taniec, to nie mamy jeszcze koncepcji. Chociaż, jak nic nie wymyślimy to raczej będzie Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam. Piosenka jest nam bardzo bliska pod wieloma względami, ale przez to, że jest dość popularna wśród tych wybieranych na pierwszy taniec, chcielibyśmy jednak coś mniej znanego i tu jest problem. Ale nic to, damy radę i będzie beautiful.

ważne ze bedzie z jajem ;D na wesoło ;D

u nas na 150 osob to z 60 bedzie ponizej 30 roku życia

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:12   #4383
Nika0208
Rozeznanie

cos mi się popsuło....ten komentarz mial byc dla Czarnooka_Paula - szyba to moja dunka , a do ciebie Magma- mamy taki sentyment do niej...., jeszcze zastanawiamy się nad "szukaj mnie" i Grechuty - takiej miłości nam zycze
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:13   #4384
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jeju jak ja Ci zazdroszczę tego wypadu!!!

jak to czytałam, to byłam przekonana, że wylądowaliście razem w łóżku i sobie myślałam, ale im się udało od łóżka do miłości a tu takie pozytywne zaskoczenie. Czyli samej zdarzyło mi się pochopnie sytuację ocenić...

Nasze Love&marriage Sinatry cos tam może znaczyć

Jeszcze co do "naszych pierwszych piosenek". To u nas pierwsze poważne wyznania poleciały przy Dodzie Nie ukrywam, że piosenka Virgin- Dla R dużo dla nas wtedy znaczyła, bardzo dużo. I dalej mamy do niej ogromny sentyment!!!!
Wtedy na czasie była też Stick with U- PussycatDolls i bardzo pozytywnie nam się kojarzy. Tez jest taka nasza. Tym bardziej, że często puszczali ją w radiu w czasie naszych intymnych samochodowych schadzek i odwożenia na pociąg na studia. Normalnie mi się ciepło robi jak ją słyszę. I to mówię ja, miłośniczka mocniejszych rockowych klimatów i zawiłych tekstów. Tak mnie wtedy TŻ w sobie rozczulił, że było mi obojętne czego słucham.
Ale tak najbardziej nasza i tak jest Iris- Gogo Dolls

heh nie taka łatwa ze mnie sztuka ;D

te piosenki które wymieniłas uwielbiam

a Iris to juz mega

pussy znam na pamiec ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-09, 22:14   #4385
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
ważne ze bedzie z jajem ;D na wesoło ;D

u nas na 150 osob to z 60 bedzie ponizej 30 roku życia
Dobrze, jak jest takie przemieszanie wiekowe, bo wtedy się ludzie lepiej bawią.
Zdarzyło mi się raz być na weselu, gdzie była przewaga gości takich dobrze po 50. Osób było bardzo dużo, a młodych dosłownie garstka, że ginęli w tłumie starszych. Zabawa się nie kleiła zupełnie. No ale młodzi ulegli namowom rodziców, że trzeba zaprosić ciotki xyz, bo tak wypada i właśnie przez to impreza była, jak była. Teraz żałują, że posłuchali rodziców.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:16   #4386
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
cos mi się popsuło....ten komentarz mial byc dla Czarnooka_Paula - szyba to moja dunka , a do ciebie Magma- mamy taki sentyment do niej...., jeszcze zastanawiamy się nad "szukaj mnie" i Grechuty - takiej miłości nam zycze
A no to już wszystko jasne

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:16   #4387
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Magma jest bardzo ok.
I zapomniałam pogratulować pstrąga Z rodziny wędkarzy się wywodzę, ale tatusia niestety zadowolić łowieniem ryb nie mogę, zbyt głośnia i roztrzepana jestem, by z nimi na ryby jechać

Cytat:
Napisane przez GilmoreGirl Pokaż wiadomość
Moje drogie!
Na początku chciałabym się przywitać, gdyż jestem tu nowa zupełnie niedawno zdecydowaliśmy się na ślub w przyszłym roku, no i wtedy się zaczęło... ehhh ogarniam powoli to wszystko i mam nadzieję, że nie zwariuję! Przy okazji mam też do Was pytanie- ślub bierzemy w małej górskiej miejscowości, nie są to wielkie szczyty górskie, tylko nasze Sudety, ale marzy mi się taka suknia, a ślub zapanowany jest na maj i nie wiem czy odkryte nogi to dobry pomysł...
Witaj serdecznie!!! Suknia prezentuje się bardzo świetnie! Ciekawe jak na "żywo" wygląda?? Ja myślę, że jest ok, bo za krótki ten przód też nie jest.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-10-09, 22:17   #4388
GilmoreGirl
Raczkowanie

Cytat:
Witaj jaką macie datę?? opowiadaj o Was, pokazuj pierścionek zaręczynowy, i mów co macie już załatwione
No to opowiadam co nieco Jesteśmy razem od prawie 8 lat, zaręczeni od roku (co prawda pierwsze oświadczyny były 4 lata temu, ale to dłuuuga historia ) ślub mamy 19 maja w Zieleńcu w Kotlinie Kłodzkiej ( 100 km od Wrocławia) Tak jak napisałam, ogarniam powoli to całe zamieszanie Załatwiony kościół, sala i zespół. Obecnie ustalamy menu i poszukujemy obrączek, a gdy mam wolny wieczór, to poszukuję natchnienia w kwestii bukietu i to chyba tyle jeśli znajdę to wrzucę pierścionek- oczywiście za duży a co do tej sukni, to baaaardzo proszę o ten link allegrowy ze zdjęciami!
Stary 2011-10-09, 22:20   #4389
Madziuniusia
Zakorzenienie

dziewczyny a jaki mamy tytuł nastepnego wątku? bo jeszcze tylko 20 stron max dwa dni roboty
Stary 2011-10-09, 22:21   #4390
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
w temacie okularów to mój TŻ ma taki problem bo od malego nosi okulary ja odkąd go znam nosi okulary i bez nich wg mnie wygląda głupio i sam nie wie czy wymieniać na soczewki czy nie
Ja też przez większość swojego życia nosiłam okulary i teraz każdy mi mówi, że wyglądam inaczej. Wszyscy się przyzwyczaili i ja też. Pomału jednak zaczynam się sobie podobać bez nich Może niech Twój Tż spróbuje ponosić przez kilka tygodni soczewki i się przekonacie. Jak się ściągnie okularki to i tak wyraz twarzy się zmienia na "tępy" jak to mój Tż określił przynajmniej tak było przy wadzie jaką ja miałam

Cytat:
Moje drogie!
Na początku chciałabym się przywitać, gdyż jestem tu nowa zupełnie niedawno zdecydowaliśmy się na ślub w przyszłym roku, no i wtedy się zaczęło... ehhh ogarniam powoli to wszystko i mam nadzieję, że nie zwariuję! Przy okazji mam też do Was pytanie- ślub bierzemy w małej górskiej miejscowości, nie są to wielkie szczyty górskie, tylko nasze Sudety, ale marzy mi się taka suknia, a ślub zapanowany jest na maj i nie wiem czy odkryte nogi to dobry pomysł...
Witaj Suknia bardzo ładna

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:21   #4391
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
No to opowiadam co nieco Jesteśmy razem od prawie 8 lat, zaręczeni od roku (co prawda pierwsze oświadczyny były 4 lata temu, ale to dłuuuga historia ) ślub mamy 19 maja w Zieleńcu w Kotlinie Kłodzkiej ( 100 km od Wrocławia) Tak jak napisałam, ogarniam powoli to całe zamieszanie Załatwiony kościół, sala i zespół. Obecnie ustalamy menu i poszukujemy obrączek, a gdy mam wolny wieczór, to poszukuję natchnienia w kwestii bukietu i to chyba tyle jeśli znajdę to wrzucę pierścionek- oczywiście za duży a co do tej sukni, to baaaardzo proszę o ten link allegrowy ze zdjęciami!
To weselicho będzie w pięknych okolicznościach przyrody.
A do Sudetów, to zawsze będę miała sentyment

W ogóle super, że się pojawiła kolejna PM z Dolnego Śląska.
Stary 2011-10-09, 22:21   #4392
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Zdarzyło mi się raz być na weselu, gdzie była przewaga gości takich dobrze po 50. Osób było bardzo dużo, a młodych dosłownie garstka, że ginęli w tłumie starszych. Zabawa się nie kleiła zupełnie. No ale młodzi ulegli namowom rodziców, że trzeba zaprosić ciotki xyz, bo tak wypada i właśnie przez to impreza była, jak była. Teraz żałują, że posłuchali rodziców.

no dokładnie ;D

a na tej piosence opierały sie nasze 2 ostatnie sylwki na których bawilismy sie z naszymi znajomymi ;D wiec jak usłysza ta piosenke na 1 taniec to im kopary opadna i padna ze

ide sie pluskac

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-09, 22:22   #4393
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dziewczyny a jaki mamy tytuł nastepnego wątku? bo jeszcze tylko 20 stron max dwa dni roboty
Jak się wszystkie gaduły sprężą, to i jutro się świeżutki wątek otworzy W nas jest siła, w nas jest moc!
Stary 2011-10-09, 22:23   #4394
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Magma jest bardzo ok.
I zapomniałam pogratulować pstrąga Z rodziny wędkarzy się wywodzę, ale tatusia niestety zadowolić łowieniem ryb nie mogę, zbyt głośnia i roztrzepana jestem, by z nimi na ryby jechać
Dziekuje bardzo My na ryby nie jeżdzimy bo TŻ zrobił sobie staw koło domu i tam ma różnego rodzaju rybki na początku tez nie mogłam usiedzieć w miejscu i nic nie mówić, dopóki nie wzięłam wędki w rękę i nie poczułam pierwszego brania teraz moge siedzieć i patrzeć na ten spławik....

Cytat:
Opowiadaj o tych pierwszych zaręczynach... My tu lubimy bardzo takie historie jeżeli znajdziesz jakieś inspiracje bukietu to obowiązkowo musisz sie pochwalić a oto link do Twojej sukni http://allegro.pl/cymbeline-euriell-...802717256.html a mierzyłaś tą suknie??

Pani Mgr
Stary 2011-10-09, 22:24   #4395
Kessi_86
Wtajemniczenie

Witam się wieczornie

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
A ja mam dylemat...

Która WAM się bardziej podobają.. bo moj Tż powiedział, obojetnie a ja nie potrafie się zdecydować...
Zaproszenia bardzo ładne i jedne i drugie, ale ja bym była bardziej za 2

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
I skonczył się mój wekend z TZ....pojechał do domu,
Co do soczewek - nosze od 3 lat i nie wyobrazam sobie inaczej, ale usze zaopatrzyc się wkoncu w okulary na zmiane, i na slubie będę w soczewkach.
I jestem zadowolona z moich wczorajszych zakupów...doradzał mi TŻ, kupiłam sobie botki zrobiłam im zdjęcie...ale wyszły na zdjęciu szare a w rzeczywistości są ciemne brązowe....
Butki bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
dziękuję za wsparcie;* jakoś powoli coś się znajdzie podeśle link jutro dobrze?? i musze sie wziąć za ćwiczenia. co sądzicie o wypożyczanej sukni?? bo zastanawiam się czy i tak nie zaoszczędzić

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

ważne, że zaprosiła nie ma co szukać dziury w całym. A ja na skarba musze czekać do piątku albo soboty znów;(
Mnie też namawiają na wypożyczenie ale ja chyba jestem bardziej za kupnem sukni bo potem jeszcze zdjęcia w plenerze w tygodniu a suknie trzeba będzie oddać jak najszybciej a jeszcze wrazie co się zaplami winem to już trzeba nawet w poniedziałek odać

Cytat:
a cena po prostu super

No to powiem Ci że fajny ten sn miałaś

Kuruj się i wracaj szybko do zdrowia

NIe dziwie Ci sie że masz dylemat... ale ja chyba skłaniam się bardziej do tych drugich https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1318172049

za zaklepanie sali... a zespołu musisz szukać cierpliwie... na pewno dasz rade

Dziewczyny a ja dziś byłam z mama u TŻta i jego rodziców... to był 2 spotkanie teściów... pierwszy raz widzieli sie w święta Bożego Narodzenia na oficjalnych zaręczynach... myslałam że będzie gorzej, że nie bedą mieli o czym rozmawiać, ale nie było źle
I jeszcze muszę się Wam czymś pochwalić... dziś złapałam po raz kolejny rybę pięknego pstrąga... i właśnie mam go w zamrażarce... ale niedługo bedzie z niego pyszny obiadek
za złapanie rybki

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Patiss89, wg mnie 2 zaproszenie

Ja mam takie pytanie... jakie wybraliście piosenki na podziękowania dla rodziców ? bo ja nie mam pojęcia
Ja piosenki jeszcze nie mam wybranej bo nie wiem jaką bo ja mam tylko mamę a TŻ ma oboje rodziców a wszystkie prawie są skierowane do obojga rodziców, myślę że zespół podpowie coś w tej sprawie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Super te zawieszki

Cytat:
Moje drogie!
Witaj i opowiadaj o was
Stary 2011-10-09, 22:26   #4396
GilmoreGirl
Raczkowanie

Cytat:
To weselicho będzie w pięknych okolicznościach przyrody.
A do Sudetów, to zawsze będę miała sentyment

W ogóle super, że się pojawiła kolejna PM z Dolnego Śląska.
Te piękne okoliczności przyrody ostatni mnie przeraziły, bo gdy w piątek byłam załatwiać formalności związane z salą, to o 15.00 mgła była tak gęsta, że nic nie było widać, o deszczu nie wspominając! ale mam nadzieję, że w maju będzie ładnie!
Stary 2011-10-09, 22:26   #4397
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
coś miało być o koko-lokach ale jak dalej to nie pamiętam
Stary 2011-10-09, 22:26   #4398
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Jak się wszystkie gaduły sprężą, to i jutro się świeżutki wątek otworzy W nas jest siła, w nas jest moc!
Tak jak było z poprzednim wątkiem co Kindzia nas podpuściła pare chwil i juz nowy wątek był

Pani Mgr
Stary 2011-10-09, 22:30   #4399
niut0
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie życzenia udanego wyjazdu
Było naprawdę świetnie, mieliśmy cudny pokój! Już bardziej pod kawalerkę podchodził, urządzony nie na zasadzie "wsadziliśmy to co było", ale bardziej przemyślany - 90% Ikea

Widoki absolutnie przepiękne my nie przepadamy za bardzo za górami, ale byliśmy zachwyceni Pogoda nam trochę pokrzyżowała szyki, nie spodziewaliśmy się, że aż tak zimno będzie i że np zimowa czapka sie przyda Na szczęscie mieliśmy ciepłe kurtki i trapery więc żyjemy

A spacer w śniegu, po parasolem- super! Totalnie nas zaskoczył, ale o dziwo mieliśmy z tego pierwszego śniegu wielką radochę

Mam jeszcze inne zdjęcia, pięknych widoków - już zapomniałam jakie nasze góry są ładne Wrzucę wam jak dostanę zdjęcia

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
niutku udanego wyjazdu i grzecznie tam i uważaj na moją teściową bo gdzieś tam grasuje

o matko, padłam

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Ja nawet słyszałam historie, że ludzie (a przynajmniej kobiety), żeby zmobilizować się do pracy w domu, ubierają się na biurowo, malują, wychodzą z domu, robią dwa kółka wkoło bloku i wracają chodzi o to, żeby mieć wrażenie, że się zmieniło miejsce. Ja bym musiała tak robić, bo moja mobilizacja w domu jest zerowa
ciekawe

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
no kochana to lepiej zacznij szukać

a ja podsyłam Wam fotki butków.
Super!
Zostawiłabym zakryte, bo muszę mieć rajstopy, żeby mnie buty nie obtarły, a przy odkrytych palcach to odpada

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wróciłam do domu od TŻ i jest mi teraz cholernie smutno
tak się do niego przyzwyczaiłam przez ten tydzień a teraz będę kłaść się i budzić sama
łączę się w bólu ja też już nie umiem się doczekać

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
my na 56 osób + bramy mieliśmy 70 butelek, a z racji, że mieliśmy też 120 butelek piwa i one w większości zeszły (zostało ok 40 butelek) to wódki nam zostało ok 40 butelek , do tego było 14 butelek wina - zostały 3.
Myślę, że to w dużej mierze zależy od preferencji rodziny U mojej koleżanki piwo nie poszło prawie wcale, w większości wódka. Znowu w rodzinie TŻta Panie piją tylko wino, więc będziemy go potrzebować więcej

Tylko wiecie co... Strasznie mnie po tym wypadzie kolana bolą To nie zakwasy, tylko coś tak z boku, najmocniej gdy np schodziłam ze schodów/górki... I to już nie jest zabawne bo na 1 i 2 weselu też mnie już pod koniec bolały, muszę coś z tym zrobić, żeby na własnym nie bolały...
Stary 2011-10-09, 22:35   #4400
GilmoreGirl
Raczkowanie

Cytat:
Opowiadaj o tych pierwszych zaręczynach... My tu lubimy bardzo takie historie jeżeli znajdziesz jakieś inspiracje bukietu to obowiązkowo musisz sie pochwalić a oto link do Twojej sukni http://allegro.pl/cymbeline-euriell-...802717256.html a mierzyłaś tą suknie??
Ehhh te pierwsze oświadczyny to po prostu wielkie nieporozmienie! Nie jest to jakaś fascynująca historia, a wręcz zwyczajna- pewnego pięknego dnia pokłóciliśmy się siarczyście, czyli tak że spakowałam się i wróciłam do domku(byliśmy wtedy na wakacjach) następnego dnia, zbudziłam się rano obok wielkiego bukietu róż i zdąrzyłam tylko śpiochów z oczu się pozbyć a mój chłopiec przycupnąwszy na kolanko pierścionek wyciągnął (nawiasem mówiąc baaardzo nie ładny) ehh i taka to historia! Oświadczyn nie przyjęłam, bo przecież do końca życia z kłótnią naszą by mi się kojarzyły i na następne musiałam czekać dwa lata-moje przyjaciółki się śmieją, że za karę
Sukienki jeszcze nie mierzyłam- umówiłam sie na to za dwa tygodnie. Nie jestem za wysoka więc może mnie 'skracać', ale póki nie przymierzę, to sie nie dowiem
Stary 2011-10-09, 22:37   #4401
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie sushi jeszcze nie jadłam. A chciałabym bardzo spróbować, ale musiałabym trafić do sushibaru w którym na oczach klientów robią ten rarytas.
a czemu musiałabyś widzieć? tzn tam gdzie my dziś byliśmy można było podpatrywać,a le nas to nie interesowało, woleliśmy pogadać o ślubie
Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
A ja mam dylemat...

Która WAM się bardziej podobają.. bo moj Tż powiedział, obojetnie a ja nie potrafie się zdecydować...
ciężki wybór... ale chyba drugie
Cytat:
Cześć PMki

Wróciliśmy z Zakopanego, było cudnie widoki piękne!

Pamiętacie jak się na samym początku października śmiałam, że jesień w tym roku przebiła lato, bo było 24st?
No a 7 października załapaliśmy się z TŻtem na pierwszy śnieg w tym roku Nie mam jeszcze zdjęć z aparatu, ale na potwierdzenie wrzucam dwa robione komórką
czyli zaliczyłaś lato i zimę w jednym tygodniu
Cytat:
witam majową PM

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:37   #4402
marylka80
Zadomowienie

Jestem...wrocilam nie dawno z Amsterdamu z pokazow mody...no musze wam powiedziec ze calkiem zaskoczona bylam, bo 2 sukienki nawet wpadly mi w oko Zdjatka zapodam wam jutro, bo dzis padam na mordke....

gosza_m jak tam sprawa z twoja sukienka na czym stanelo? Bo dostalam dzis maila z jednego salonu w PL ze maja te sukienke na wyprzedazy, ktora tak bardzo ci sie podoba chyba Cymbeline z kokardka, poprzedni model tej mojej Eleonore. Maja ja za UWAGA 990 zl...pomyslalam ze moze sprzyda ci sie taka informacja bo cena super, maja ja w rozmiarze 38-40 kolor bialy. Dla mnie ani kolor ani rozmiar nie pasuje, bo gdyby byla 36 smietankowa to kupilabym ja w ciemno Jak bedziesz zainteresowana to daj znac, przesle ci namiary na priva.

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2011-10-09 o 22:38
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:40   #4403
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
te piosenki które wymieniłas uwielbiam

a Iris to juz mega

pussy znam na pamiec ;D

Cytat:
Mi tam ciotki nie straszne, bo mam dwie takie już przed 80, co razem takiego czadu zawsze dają. Obje mężów pochowały i bawią się razem ze sobą, fajnie to wygląda jak dwie babki grubo po 70tce wywijają na parkiecie. I to są akurat takie ciotki, które mimo tego, że codziennie siedzą w kościele to tez potrafią pochwalić makijaż, krótką spódniczkę i nawet pogadać o seksie.

Cytat:
A ja wiem, gdzie Zieleniec jest Byłam tam na nartach

Cytat:
Oj pewnie propozycje posypią się jutro. I nowy watek także. A ja mama jutro siostrzenicę pod opieką, więc nie wiem jak to z czasem będzie...

Mi się takie coś wymyśliło, ale to już zbyt oklepane jest, ale napiszę, a co! :
Choć za oknem ciągle pada, nam się tutaj dobrze gada- PM 2012

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-10-09, 22:40   #4404
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za wszystkie życzenia udanego wyjazdu
Było naprawdę świetnie, mieliśmy cudny pokój! Już bardziej pod kawalerkę podchodził, urządzony nie na zasadzie "wsadziliśmy to co było", ale bardziej przemyślany - 90% Ikea

czy mogłabyś podac namiary na ten pokój ( może być na priv)
ja jestem na etapie przeczesywania netu - noclegi w Zakopcu na podróż poślubną
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:40   #4405
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Te piękne okoliczności przyrody ostatni mnie przeraziły, bo gdy w piątek byłam załatwiać formalności związane z salą, to o 15.00 mgła była tak gęsta, że nic nie było widać, o deszczu nie wspominając! ale mam nadzieję, że w maju będzie ładnie!
Będzie ładnie. Na przyszły rok poczyniłyśmy już zamówienia pogodowe dla każdej z nas
Stary 2011-10-09, 22:42   #4406
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

a ja juz uciekam do łóżka bo TŻ juz zasypia

pa laseczki

Mia i Tosia <3

Stary 2011-10-09, 22:44   #4407
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie ładnie. Na przyszły rok poczyniłyśmy już zamówienia pogodowe dla każdej z nas
wizażowa

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

na wszystkie soboty wg kalendarza a pierwszego postu
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-09, 22:45   #4408
GilmoreGirl
Raczkowanie

Cytat:
Wiedziałam, że tu znajdę wszelaką pomoc-nawet pogodową!
Stary 2011-10-09, 22:47   #4409
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a czemu musiałabyś widzieć? tzn tam gdzie my dziś byliśmy można było podpatrywać,a le nas to nie interesowało, woleliśmy pogadać o ślubie

ciężki wybór... ale chyba drugie

czyli zaliczyłaś lato i zimę w jednym tygodniu

witam majową PM
Pierwszy raz chciałabym zobaczyć i mieć pewność, że to ze świeżej ryby jest, bo tatarem się kiedyś zatrułam i takie mam uprzedzenie małe niestety.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Jestem...wrocilam nie dawno z Amsterdamu z pokazow mody...no musze wam powiedziec ze calkiem zaskoczona bylam, bo 2 sukienki nawet wpadly mi w oko Zdjatka zapodam wam jutro, bo dzis padam na mordke....

gosza_m jak tam sprawa z twoja sukienka na czym stanelo? Bo dostalam dzis maila z jednego salonu w PL ze maja te sukienke na wyprzedazy, ktora tak bardzo ci sie podoba chyba Cymbeline z kokardka, poprzedni model tej mojej Eleonore. Maja ja za UWAGA 990 zl...pomyslalam ze moze sprzyda ci sie taka informacja bo cena super, maja ja w rozmiarze 38-40 kolor bialy. Dla mnie ani kolor ani rozmiar nie pasuje, bo gdyby byla 36 smietankowa to kupilabym ja w ciemno Jak bedziesz zainteresowana to daj znac, przesle ci namiary na priva.
Stanęło na tym, że nie mam jej w okolicy, a w najbliższym czasie nie mam szans na wyjechanie gdzieś dalej i szukam czegoś innego poblisku. Kurka, taka oferta, ja też potrzebuję rozmiar 36, a tak to mnie korci, żeby ją zobaczyć i sprawdzić czy da się ją zwężyć... ale namiary możesz przesłać, chętnie to sprawdzę

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-10-09, 22:47   #4410
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
czy mogłabyś podac namiary na ten pokój ( może być na priv)
ja jestem na etapie przeczesywania netu - noclegi w Zakopcu na podróż poślubną
Jasne, zaraz wyślę tylko TŻta zapytam
edit: już mam http://www.apartamentybrzozowa.pl/apartamenty
Tylko obawiam się, że ten pokój może się nie sprawdzić latem(o ile też dostaniecie na parterze). Cała jedna ściana była oszklona, to samo z jedną ścianą przedpokoju - wyglądało super, były zasłonki + żaluzje więc w niczym to nie przeszkadzało, ALE latem może być duszno bo otwierało się tylko jedno małe okienko w przedpokoju... Chyba, że upewnicie się, że dostaniecie pokoje na piętrze

TŻ znalazł też inne, tańsze, a na zdjeciach bardzo fajnie wyglądają - ale tutaj już nie było miejsc http://www.luksusowe-apartamenty.pl/..._krupowki.html

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości