![]() |
#781 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
2000 et une Rose 30 ml - Lancome - KUPIŁAM !
W poszukiwaniu nwości trafiłam na unikat , ktorego szukałam od trzech lat ![]() nie fiem skąd wezme piniondze, bo zapłaciłam wczoraj przefurtaną na ciuchy ratę , ale coś się wymyśłi ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-10 o 02:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i teraz doczytałam Justysiu tez gratuluję ![]() niech się dopsz nosi ![]() edit: Maszkarella? No to tym bardziej ![]() (Jak Ci się znudzi, to możesz mi podesłać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-10 o 08:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#786 | ||
Zakorzenienie
|
Nadam się na detektywa co? I czytanie między wierszami ![]() ![]() O dziękować, szczególnie za dzień ![]() ![]() No ale ja przecie namyślona od samego początku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A to nie znaju ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
No, no nagrodę ma Ci gryx dać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 | |||
Zakorzenienie
|
aaa się ociągałam z właczaniem kompa, myśląc że znowu kole 9.00-10.00 pojwi sie Spoora lub Maja
![]() dzień dobry Betty ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie nigdzie wysłać nie chcieli ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-10 o 08:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||
Zakorzenienie
|
dobra myśl
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() możecie mnie za to na wakacje zaprosić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobry... coś szumi jakby w grzejnikach ale nadal zimne ![]() Jadę do sądu jako świadek w sprawie stłuczki, która była ponad rok temu i w ogóle nie pamiętam już jak to było ![]() Więc jakby co to żegnajcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#791 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co Ty tak Dziecino wcześnie wstajesz? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tż jednak się nie poddał przeciwnościom losu i zaczął się naumiewać sam używając garczków, kolan, powietrza ![]() Cytat:
![]() Może to w uchach Ci szumi ![]() Cytat:
![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tyż się próbowałam sama naumić rysować, na gitarze grać itp... i lyypa ![]() Albo poczebuja rilly dobrego ucitiela, co wskaże paluchem dzie błędy robię i odpowie na wsje pytania, albo się nie nadaje i taka ze mnie ![]()
![]() |
#793 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() już żem dobita w dniu dzisiejszym ![]() ![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() i tako jedną łapą na klawiszach zagram wsjo ze słuchu a obydwiema już muszę podumać ![]()
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
![]() jak to na faking wsi, c'nie? w okolicy żadnych zajęć nie ma, a żeby dojeżdżać do miasta cza mieć czas i piniondze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ze słuchu to nic, nawet jedną nie dam rady ![]() co najwyżej zafałszować paszczowo ![]() poniedziałowy rozweselacz ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/549943/r...2,kur/wo!.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-10 o 09:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Mam- tylko odlewkę
![]() Cytat:
![]() Ja też! ![]() Cytat:
![]() Maju- apropo odchu- ja jestem zmobilizowana, tylko ruszać mi się nie chce ![]() Booooo- waga dzięki tym maślankom pokazała ponad kilo mniej!!!! ![]() ![]() ![]() jeszcze 1- 1,5 kg i będę całkiem zadowolona ![]()
![]() |
#796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mam talent do jedzenia i do picia piwa ino ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-10 o 09:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łatwiej mnie już będzie wyru(ch)szać, niż oderwać od koryta ![]() Wybywam zawieźć mamę do lekarza, bo coś jej się choróbsko przyplątało ![]()
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | ||||
Panaroja
|
U mnie ich nie ma
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.biedactwo ![]() Byle tylko znaleźć , ach ![]() Cytat:
![]() JAAAA !!!! w życiu tam nie pojadę , zimno , ciemno i depresyjnie , mowy ni ma ![]() Cytat:
![]() 2.małżon ![]() Gratulacje !!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zniszczyłam sobie obcas w moich nowych cudnych bucikach - wpadłam w metalową kratkę i mi się skóra zdrapała ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Ewusiu mi też coś zaszumiało w kaloryferach ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() I spadam do pracy za pół godz ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
![]() Zaszumiało, zabulgotała woda i ....i.... teraz grzeją ![]() Niech chwilę pogrzeją sobie i idę pozakręcać ![]() Wysłałam cv na dosyć fajne stanowisko, przynajmniej tak mi się wydaje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#803 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
![]() to jest profanacja natury! ![]() Cytat:
![]() kokufa w norwegi pono donrze płaco w moim zawodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bidna ![]() to w sumie chcialas to co moj did, tylko moj ma 10 lat i juz na wszystko chodził..oporócz szkoły muz..chciala na fortepian chodzic, ale ja nie chcialam i sie jakos rozejszło po kościch ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-10 o 11:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem, jak to boli Za wcześnie wyszłaś z domu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Ja chodziłam na fortepian, choć bardzo chciłam uczyć się śpiewu- i nie gram, ale śpiewam I nikt nie łowi u mnie- a ja owszem Co do rysunku- zawsze chciałam, rysowałam i chodziłam gdzie się da- i tak mi zostało
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To starsza niż Ty ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mnie nawet nikt nie zadzwonił ![]() cza w tym tyg. znów bedzie przeglądać i wysyłąc, bleeh, nie znoszeu ![]()
![]() |
#807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ![]() ![]() Cytat:
![]() Polly napisałaś, że did chodził na wszystko - tzn zrezygnowała już ?, nie podobało jej się? Czy po prostu jeszcze szuka swej pasji? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- "Szukamy tłumacza z polskiego na niemiecki ze znajmością języka angielskiego"
( oryginalna pisownia z ogłoszenia zachowana ![]() gryxiu wspólnymi siłami będziemy mieć pracę ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
sciongłam plakaty wyborcze
![]() parszywce jedne, żeby tymi gębami mi drzewa koło domu szpecić ![]() Głooodna jestem ![]() Jeszcze się uszczepiłam łode grypska, bedeu ze 2 dni zdychać ![]() z dobrych wieści - napalo dziś u mnei w piecu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-10 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
ziutki
![]() Roz i Ju gratuluję flaszek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a które to? ![]() łał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Panaroja
|
Eee , niii , dużo lepiej
![]() Musiałam iść do pracy ![]() ![]() ![]() To po co i dlaczemu się szczepisz , skoro zdychasz ![]() Chyba mi się Womanity odpodobywuje i dobrze , jedna pozycja mniej na wishliście , bedzie można wstawić cóś inne ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.