|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Carmi fajna piosenka ![]() Do mnie dziś przyjeżdzaja rodzice i babcia i moja suczka
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy w całym zamieszaniu zdążyłam wam napisać: Uczelnia pobrała sobie pieniądze na legitymację i indeks z przelewu zatytułowanego jako czesne i aż do wczoraj nie wiedziałam że umniejszono te pieniądze o 21 zł i nie mogą przez to przejść przez matrycę i uiścić mi czesnego ! Po prostu chamstwo, jak mi naliczą odsetki to będę zła bo na kartce nie napisali DO KIEDY należy zapłacić za indeks i legitymację :[ w każdym razie tata im przelał te brakujące 21 to zobaczymy czy teraz przejdzie
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Carmi, aaa, uwielbiam tę piosenkę! Ale super! a co Ci się śniło? ![]() Ja nie wiem, czy zimno, kolejny dzień nie ruszam się z łóżka. A planuję jechać dzisiaj na pocztę i ogarnąć się jakoś po tym weekendzie, ale zamiast polepszenia to jest gorzej, jedno ucho mam całkiem zatkane, katar mam ropny (na biało, bo to obrzydliwe) i w ogóle nie mogę jakoś wrócić do formy
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że z najeczką huśtałyśmy się na jakimś placu zabaw na huśtawce i przyszła Jusia w objęciach swojego D. i zaczęli się droczyć. Jusia powiedziała, że zaraz muszą uciekać, bo jada na imieniny ciotki D., która jest stara i zrzędliwa i na pewno będzie nudno i cały czas się śmiała. Ja powiedziałam, że ostro pojechała, a najka na to, żebym nie była chamska
Jusia z D. cały czas się szturchali i powiedzieli, że już są na takim etapie, że mogą sobie dogryzać. Jusia miała żółty luźny sweter i spodnietypu boyfriend, a D. miał dłuższe blond włosy, więc jak się odwrócili żeby odejść, to krzyknęłam za nimi, że z tyłu są nie do odróżnienia, a najka spojrzała na mnie karcąco. Potem Jusia i D. wrócili i jak D. stanął z boku, to zauważyłam że ma dokładnie takie same włosy jak te na zdjeciu które wklejała Justyna, a ona ma ledwo za brodę i w końcu się przyznała, że wkleiła zdjęcie włosów D. żeby zrobić na nas wrażenie. Koniec
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-10 o 10:22 |
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi ooo super, że cza-czę będziecie tańczyć
![]() ano zimno dzisiaj, ale za to w pociągu było tyle osób i tak mocno grzali, że spokojnie było ponad 30 stopni ![]() wysłuchałam dzisiaj komplementów, iż z szarej myszki zrobiłam się kobietą z tym czymś (błyskiem w oku)
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
. Fajnie, że będziesz miała gości.Cytat:
![]() Współczuję choroby , ja już jakoś doszłam do siebie.
|
||
|
|
|
#3459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest brunetem.
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3462 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Dlaczego jest tak zimno? Carmi sen wymiata ![]() Powodzenia w nauce tańca ![]() Justyś Ty lepiej się wybierz do lekarza ![]() Ilsa a nie będziesz musiała się wybrać do Pań dziekanatowych?
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ilsa, wietrzę, wietrzę i to dokładnie, wyrzucam na zewnątrz pościel, przetrzepuję, a balkon zamykam jakoś po pół godziny. Nie wiem, tak jakby ze zwykłego przeziębienia zrobiła się jakaś głupia infekcja By, nie bardzo mam czas właśnie, już jutro muszę wyjść wcześniej z pracy, bo mam dentystę i dermatologa, a w pracy nie wiem, czy ktoś o tym w ogóle pamięta...
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilsa, no nie wiem czy jestem niedostępna z resztą to kobita mówiła, a kolega potwierdził
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
CARMI mi YT nie działa w pracy
co to za piosenka ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Ołkej, ja się podnoszę, zjem śniadanie, posprzątam, zmienię pościel, przygotuję rzeczy do wysyłki,ogarnę się i pojadę, może akurat do tego czasu mi trochę przejdzie
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
HEj
to może ja się trochę usprawieliwię teraz w pracy nie mam neta, więc dlatego mnie nie ma, w domu nie chcę mi się siedzieć po pracy, bo troche szkoda przegapić tego co teraz się dzieje między mna a tż ![]() Mianowicie on cały czas jest taki słodki romantyczny, zabiera mnie na romantyczne kolacje, koncerty, robimy wspolne domowe obiadki przy swiecach, kolacyjki, duzo rozmawiamy rozwiązujemy problemy zwazkowe wszytskie dłuuugimi rozmowami, tż sam z siebie to wszystko wymyśla, szuka też dla nas mieszkania rozwiązaliśmy wiele tematów które nas drażniły bądź na które nie potrafiliśmy rozmawiać, mało się kłócimy i ogólnie delektuje się tym co jest bo przemiana jest ogromna. nie wiem czym to jest spowodowane, ale to nie ważne, jak tylko odzyskam mojego neta w pracy to bede już na bieżąco na razie czasu nie starcza, oprócz tego ze jesteśmy ze sobą, spotykamy się ze znajomymi, no i studiujemy mimo, że zaocznie ja co drugi dzień jestem na uczelni więc po 10h w pracy siedze tam i nie wiem o co kaman, także mam nadzieję ze moja nieobecność będzie mi wybaczona i piszcie co ze zlotem najlepiej na tel jakby co ;-)tesknie ![]()
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Michael Buble - everything
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umarłam
|
|
#3470 |
|
MBZ♥
|
Karo
trzymam kciuki za Was i dzywaj się jak będziesz mogła
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej dla nich żebym się nie musiała tam wybierać
Karola, cieszę się że on jest taki kochany dla Ciebie; musisz być dumna z takiego miłego faceta oby szczęście się was trzymało ciekawe co on szykuje za wyjazd a mieszkanie w Puszczy ?
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Karola wybaczam Ci Twoją nieobecność
![]() cieszę się, że super Ci się układa z Tż-tem - oby tak dalej
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
My już wyspani po pracy , ja dziś mam wolne a TŻ idze do pracy niebawem jedziemy do miasta załatwić sprawy I powiem szczerze,że 2 nocki przeżyłam ok nawet wczoraj spałam tylko 4 godziny funkcjonowałam normalnie a czułam się świetnie ![]() Nie miałam pracy to nikt nic odemnie nie chciał a teraz wszystkim się przypomniało o mnie ![]() Wczoraj byłam 5 godzin u kuzynki pomóc jej zrobić plakaty a dziś idę dać drugiej kuzynce korki z maty chociaż pare groszy sobie dorobię na drobne wydatki
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
a moja mama nadal sei do mnie nie odzywa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Karo to super,że układa wam się Świetnie
![]() ja dziś na 13 do szkoły heh
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
![]() Świat jest piękny. Mam wspanialego TŻ Cieszę się bardzo ![]() Bardzo dobrze, nawet kolezanka w sobotę się spytała, czy aby w ciąży nie jestem, bo tak super wyglądam. Ale nie, nie jestem ![]() Carmel, dobrze że sobie wyjaśniliście wszystko. Rain, bardzo cieplutko przytulam ![]() Claris, gratuluję poczatków prac przy budowie domu Stygmatku, trzymaj się. Troche się pomaż, a potem weźmiesz się w garśc i wszystko się ułoży. |
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Stef super prezent,ale ja bym się bała
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

W dodatku to bardzo dobra koleżanka (ta od zerwania z chłopakiem), więc na pewno nie weźmie dużo $ (o ile w ogóle coś weźmie) i bardziej się nakręca na tą naukę niż my 

13.03.2008
Ale super! 

. Fajnie, że będziesz miała gości.
, ja już jakoś doszłam do siebie.

co to za piosenka ??
a mieszkanie w Puszczy ?