|
|
#2221 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer - Lublin
Owszem ale z tych dwóch Pań polecam ci Marlenę, naprawdę warto.
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Ok, dzięki
napiszę jak wrażenia
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie chodzę do Studio Modnej Fryzury w Bigmarze na Hempla. koloryzacja za każdym razem super- jestem zachwycona kolorem . polecam
|
|
|
#2224 |
|
Przyczajenie
|
Poleci mi ktoś dobrego fryzjera, najlepiej niedaleko Krakowskiego Przedmieścia? Chciałabym zrobić poprawkę po fryzjerze, który wbrew temu co mu pokazałam na zdjęciu obciął mnie za długo. Chodziłoby o podcięcie kilku cm. No i żeby ceny były studenckie
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kogo byście poleciły do podcięcia końcówek i podcięcia + wymodelowania doczepianych włosów (clip in) ?
Okolice Czuby/Centrum/ Głęboka. Myślałam o salonie Trendy i słynnej pani Edycie/Ewelinie (już nie wiem jak ona dokładnie się nazywa ) ale z tego co widzę to nam gdzieś znikła :/ Rzućcie proszę jakieś propozycje, bo na dniach chciałam się umówić, trzeba się ogarnąć na wesele znajomej 14go
Edytowane przez Dark_Kicia_Miau! Czas edycji: 2011-10-04 o 21:06 |
|
|
|
|
#2226 |
|
Przyczajenie
|
Mam do Was pytanie? W jakim miejscu Lublina brakuje Wam salonu fryzjerskiego?
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2228 |
|
Przyczajenie
|
po odejsciu Eweliny byłam u pani Magdy w Trendy ale ścieła mnie okropnie, w ogole nie rowno, chociaż scinałam włosy na prosto żeby odrastały dobrze, więc nie zbyt wymyślna fryzura.. ścinała mnie maszynka do golenia, ani razu nie użyła nożyczek. trwało to góra 15 min, a suszenie pół godziny. nigdy więcej do niej nie pójde bo w ogóle nie potrafi ścinać włosów!
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, a do kogo polecacie pójść w Salonie Trendy? bo chciałabym się wybrać zmienić coś ze swoimi włosami
czekam na podpowiedzi pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, chyba ludzie na ulicy również bo szeptali o mojej fryzurze ;P . Co prawda zrobił mi dosyć odważną fryzurę (asymetria, z boku wygolone prawie, z tyłu dłuższe, później krócej i znowu długa grzywka no i ogniście rudy kolor ) ale czułam się w niej rewelacyjnie. Byłam u niego kilka razy, ostatnio chciałam się zapisać, ale nie ma do niego miejsc do końca roku, więc zanim się do niego zapisze muszę pójść do jakiegoś innego salonu, bo nieźle zarosłam ;P.Serdecznie polecam ! |
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Froggie, dzięki za podpowiedź
jakoś mnie jednak podkusiło i zapisałam się do HairLine na czesanie/upięcie, zobaczymy co z tego wyjdzie..
Edytowane przez Dark_Kicia_Miau! Czas edycji: 2011-10-06 o 14:23 |
|
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie strzyże lekką ręką 40minut, TŻ też ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2233 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Szukam gdzies jakiegos salonu gdzie ladnie wymodeluja mi wlosy na wesele ale nie chce zadnego upiecia tylko jakies ladne loki mi sie marza no i mam tez ombre Macie jakies takie salony ?
life is a risk... but i like it -dam o paznokcie -zapuszczam wlosy ( jeszcze jakies 15 cm, dam rade !) -dbam o cere ![]() 04.05.2011 Zdałam Theory Test i 22.12.2011 bede juz mogla jezdzic ![]() Patrycja |
|
|
|
|
#2234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za info, kurcze mówisz poważnie że do końca roku nie ma miejsc do niego? jakie są ceny, np za twoją metamorfozę.. bo i ja chce zmienić kompletnie swoją fryzurę pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Przyczajenie
|
ostatecznie możliwe że pomyliłam imię bądź są dwie Magdy w Trendy, ja mówię o takiej z dość krótkimi blond włosami. Zresztą każdemu może coś nie wyjść, ale ja drugi raz do niej już nie pójdę
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za ścięcie z tego co pamiętam to 70, a z farbowaniem no to nie więcej niż 200 zł, 170, 180, nie pamiętam dokładnie,bo za pierwszym razem mnie tylko farbował, później już sama
|
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
no nic to trzeba szukać kogoś innego ;/ a może znasz jeszcze kto równie dobrze obcina, bo do nowego roku to ja nie wytrzymam z moimi włosami ble..:P pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapisałam się dziś do TRENDY na głębokiej, mam nadzieję że to dobry wybór... odezwę się po strzyżeniu .. to już w czwartek <stres> trzymaj kciuki pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z trendy nie byłam zadowolona
|
|
#2241 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny,
Chciałabym ostrzec i szczerze odradzić zakład fryzjerski na ul. Sowińskiego 4. Pracują tam dwie fryzjerski p.Sylwia Kamińska-Kozieł i p. Agnieszka Wareska. Co chwila ich oferta pojawia się na gruponach, gruperach itp. Odradzam ponieważ: -p.Sylwia- bardziej chamskiej i niemiłej fryzjerski nie spotkałam w całym moim życiu. Nie doradza koloru, obwinia klienta za to, że nie wie czego chce, a jak kolor jej nie wyjdzie to oczywiście wina klienta i złego światła. Koleżanka usłyszała od niej słowa: "Z Pani włosów to już nic się nie da zrobić". Ogólnie sprawia wrażenie jakby praca ją męczyła, jej mina wyraża jedno "czego ty ode mnie chcesz? - idz sobie !" -p.Agnieszka - miła, jednakże przyszłam pomalować odrosty i właściwie z odrostami wyszłam a na dodatek moje włosy po jej obcięciu wyglądały jakby ciachnęła je z zamkniętymi oczami. Masakra. Byłam tam ja i moje koleżanki (zakup na gruponie)- wszystkie wyszłyśmy z okropnymi włosami i wrażeniem, że to nasza wina.
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze kiepsko... dobrze że o tym napisałaś.. przynajmniej jakieś ostrzeżenie na przyszłość... yhhh |
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kupić, ale cos mnie tkneło może i dobrze
|
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba, byłam w TRENDY tak jak pisałam wcześniej... obcinała mnie p.Magda.. także polecam pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kolejny raz polecam Monike i Karoline z salonu na ul. Pieknej. Uwielbiam je, chodze tam dla przyjemnosci
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a kogo polecacie z Pierre na cięcie? Chciałam zmienić fryzurkę .... od zawsze miałam włosy do łopatek a teraz chciałabym coś fajnego,żeby fryzjer potrafił mi dobrać fryzurkę do twarzy ... myślałam coś o ścięciu na Viktorię czy coś takiego
Chciałam się wybrać do Karola Brzyskiego ale przeczytałam właśnie że ciężko się już teraz dostać ....
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jednak idę do Andrzeja na Leonarda, polecony przez znajomą, zobaczymy jak to będzie, nie chce radykalnej zmiany, tylko podciąć końcówki i grzywkę zrobić, z resztą planów włosowych wstrzymam się do wizyty u Karola
|
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To też napisz czy wszystko ok pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Raczkowanie
|
Polecam i Andrzeja i Martusie
i dla refleksji dodam(duzo tutaj czytalam ze fryzjer obcial inaczje niz bylo na zdjeciu ktore przyniosłam) Kazda ma inne wlosy ciensze grubsze,rzadkie, inna faktura.Panie w gazetach maja komputerowo zrobione dodane wymodelowane przez zawodowców.Nie osiagniecie takiego samego efektu tzn 90% z was.Nie ma sensu isc ze zdjeciem chyba ze pokazac ze chce sie podobnie.Wtedy dobry fryzjer powinien wam powiedziec ze sory ale to nie wyjdzie bo to czy tamto ale moge zrobic to i to zeby było ładnie
Edytowane przez SANJU85 Czas edycji: 2011-10-22 o 13:59 |
|
|
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy możecie polecić fryzjera, który zrobi mi trwałą styling texturizer? Bo znalazłam tylko jednego, w akademii piękna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

napiszę jak wrażenia
) ale z tego co widzę to nam gdzieś znikła :/ Rzućcie proszę jakieś propozycje, bo na dniach chciałam się umówić, trzeba się ogarnąć na wesele znajomej 14go 
flejksy