Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 14:30   #4651
Tincia
Wtajemniczenie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
a mam chętkę na kalafiorową
Ja dostałam dziś od mamy kalafiorową na obiadek

Białe pampersy to kosztuja tak od 45zł do 48zł- zależy od sklepu. Raz w e.leclerc'u była promocja to wtedy kosztowały 41,65- czy jakoś tak, bo kupiłam jedną pake.

Muffinko- ładny pokoik i widze misia z bebilonu

A ja zahaczyłam o lumpka i oczywiście wyhaczyłam śliczny mały sweterek jak nowy :P hehe...

Moja niunia też fika... aż się zastanawiam kiedy spi, bo jak w nocy sie przebudzę, to też fika...

A ja na spacery do biedrony nie mam już siły... męczę się masakrycznie- pewnie przez katar, więc dziś tylko przygotuje jeszcze obiadek i oszczędzam się...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:31   #4652
owieczka86
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Witam serdecznie

Wczoraj odpoczeliśmy z Tż-tem cały dzień w łóżeczku spędziliśmy
Dziś Tż ma urodzinki i zaplanowałam że zrobię dla nas kolecję,niedawno wróciłam ze sklepu i wzięłam się za robienie deserku - tęczowe galaretki z owocami mój mąż uwielbia galaretki a na kolację planuję zrobić spagetti - nic specjalnego ale Tż ostatnio mówił że chętnie by zjadł
A po kolacji i galaretkowym deserku do łóżeczka na jeszcze lepszy deserek... myślę że się ucieszy bo ostatnio wcale nie miałam ochoty na te sprawy ...

Wizyte u lekarza mam przełożoną z czwartku na poniedziałek - doktorce coś tam wypadło.

Co do farbowanai włosów ja w czasie ciązy nie farbuję, swoje naturalne mam dość ciemne więc odrostów praktycznie nie widać
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:32   #4653
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie ale mam schize... pewnie mnie wysmiejecie ale nie wiem co zrobic
gin bedzie mi dzis wymaz pobieral... i teraz nie wiem jak sie rozebrac wiem, ze leginsy i gatki ale co ze skarpetkami?
glupio bede wygladac gola w skarpetkach ale jak je zdejme to moze uznac ze rozebralam sie jak do seksu a nie badania
hehe ja miałam do tej pory zazwyczaj podkolanówki i sama swojego widoku w podkolanówkach samych nie znoszę, więc ściągałam

oolong gdzie jesteś? mam pytanie, bo nie pamiętam jakie polecałaś staniki do karmienia, a zdanie co do pewnego stanika miałyśmy podobne. Muszę się zaopatrzyć w jakies 2 pary, bo jeden już mam.
Acha nie wiem, czy potrzebuecie takich recenzji, ale macie :P :
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...cyjne,,ga.html
Stary 2011-10-10, 14:33   #4654
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ratujcie ale mam schize... pewnie mnie wysmiejecie ale nie wiem co zrobic
gin bedzie mi dzis wymaz pobieral... i teraz nie wiem jak sie rozebrac wiem, ze leginsy i gatki ale co ze skarpetkami?
glupio bede wygladac gola w skarpetkach ale jak je zdejme to moze uznac ze rozebralam sie jak do seksu a nie badania
haha Ale masz schizeeeee, ja zawsze prawie na samolot wsiadam w antygwałtach hehe, no za sexi to to nie wygląda, ale masz być zbadana a nie... przeleciana

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-10-10, 14:33   #4655
ela3010
Zadomowienie

Goldika rozbawiłaś mnie tymi skarpeciuchami, ja tam w skarpetkach śmigam, w sumie seks też można w slarpetkach.

Ja ostatnio wskoczyłam na fotel u gina a zapomniałam zdjąć majciochy, to dopiero, ale gin miał ubaw, ja mniejszy.

Dziewczyny zapraszam do klubu....
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:34   #4656
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
czy w ciąży mogę pic herbatę pokrzywy? chciałam wzmocnić włosy no ale nie wiem czy moge pić napar z pokrzywy
chyba można, ale nei za duzo bo działa moczopędnie to chyba wypłukuje sole mineralne z organizmu- co nie jest korzystne dla nas, ale z drugiej strony podwyższa poziom hemoglobiny we krwi- sama zgłupiałam
może pij co drugi dzień
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:37   #4657
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Muff ta narzuta z czego i nadal jest w Bierdonce? b.łądna
To posciel niby z kory kupilam rok temu, wiec raczej juz nie ma

Cytat:
Muffinko sliczny kacik dla synka Tylko chyba dziwnie masz ochraniacz zamocowany na szczebelkach
A dlaczemu? Bo ja pierwszy raz takie rzeczy jak zakladanie ochraniacza robie zawiesilam tylko na tyl, bo musze mlodego widziec, zeby sie nie schizowac

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
dziewczyny też macie takie wielkie torby???
na tych zdjeciach co wrzucilam jest torba kolo komody, mozesz sobie spojrzec, nie jest jakas strasznie wielka chyba.

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Wróciłam

I tak po pierwsze nie mam żadnych skurczy albo są małe mam cały wypis ale nie kumam z tego prawie nic a położna też nie była rozmowna leżałam pod aparaturą godzinę i nic się nie działo mała miała puls prawie cały czas 150.
W środę mam się zgłosić na 8 rano dadzą mi żel dopochwowy jakiś na rozwarcie szyjki (i chyba skurcze ale nie wiem) i mam wrócić do domu, na 6 godz i wrócić do szpitala tam mnie zbadają i jak się nic nie ruszy to znowu mi to zaaplikują nie wiem ile razy będę tak jeździć
No ale jest jeden plus nie muszę jutro na siłę zakładać wątku mogę w każdej chwili w środę
Szkoda, ze nic sie nie dzieje, ale moze wezmie cie jeszcze z zaskoczenia przed sroda w kazdym razie i tak gora w czwartek bedziesz miec core przy sobie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:37   #4658
owieczka86
Zadomowienie

ja też zawsze w podkolanówkach na samolot wsiadam wiem że wygląda się głupio mój Tz zawsze się ze mnie śmieje ale przecież lekarz nóg nie bada hehe
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:38   #4659
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Mój TŻ ma urodzinki w następną środę też muszę coś przyszykować kolacja lub obiadek jak wróci z pracy. Prezent już mam

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:44   #4660
ggoraa
Zadomowienie

A ja siedze i mysle nad ciachem.... w czwartek 10 rocznica slubu. Zaprosilam babcie moje , tesciow i szwagra z dziewczyna. Wcale mi sie nie chce robic nic wystawnego, tylko deser i kawa. Ale narazie brak pomyslow.
Moze 3bit i karpatka wystarczy? Zaraz zrobie to : http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/ciasta-i-d...zowanego,44477 . jesli wyjda dobre to zrobie na czwartek.
Stary 2011-10-10, 14:47   #4661
truscafka
Zadomowienie

goldika taka z efektem mikro - hmmm sama nie wiem, na pewno jest mocniejsza
ja w zeszłym tygodniu robiłam sobie kwasy pod oczy bo mam schiza na punkcie zmarszczek pod oczami których nie mam ale mogę mieć , ale to wiesz - sama sobie robiłam i tak na wyczucie...

skarpetki ze świniami

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość

Ja ostatnio wskoczyłam na fotel u gina a zapomniałam zdjąć majciochy, to dopiero, ale gin miał ubaw, ja mniejszy.
mnie się kiedyś tak chciało sikać ze zapomniałam ściągnąć majciochy do sikania!! było sikanie z filtrowaniem

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:50   #4662
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
haha Ale masz schizeeeee, ja zawsze prawie na samolot wsiadam w antygwałtach hehe, no za sexi to to nie wygląda, ale masz być zbadana a nie... przeleciana
az zakrztusilam sie herbata

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Goldika rozbawiłaś mnie tymi skarpeciuchami, ja tam w skarpetkach śmigam, w sumie seks też można w slarpetkach.

Dziewczyny zapraszam do klubu....
no to sie ginek zdziwil pewnie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

A dlaczemu? Bo ja pierwszy raz takie rzeczy jak zakladanie ochraniacza robie zawiesilam tylko na tyl, bo musze mlodego widziec, zeby sie nie schizowac
bo mi sie wydaje ze ochraniacz ma chronic glowke malucha i raczki. Dlatego zawsze widzialam zawieszane na tej krotkiej stronie od glowki i etam nie umiem tego opisac. W linku widac co mam na mysli http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290...zka-miodek.jpg

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Gora Ty zawsze robisz mi smaka jakims ciastem
podzielisz sie przepisem na 3bita? Chyba w weekend zrobie bo mamy z Tz ochote na mega slodkie ciasto wlasnie

Truscafko to chyba poczekam z ta maseczka na porod, dzieki za odp
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 14:57   #4663
muffinka90
Zakorzenienie

goldiko juz jarze tylko ze to nie jest taki wypchany, chcialam tylko, zeby od sciany nie ciagnelo, nie wiem tylko, czy nie bedzie mnie wkurzal, ale jak cos, to sciagne

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:07   #4664
sozaa
Rozeznanie

rany, jeszcze godzina w pracy. Dzis nie mam absolutnie NIC do robienia. Jest już dziewczyna na moje zastępstwo i robi wszystko to co ja wczesniej, czasami jej tylko w czyms pomagam, ale juz coraz mniej, bo ona juz dużo wie. Dostala tylko jeszcze jeden duzy projekt do skończenia i miałam ja przeszkolić, ale rojektu skończyć nie mogę, bo cały czas się w systemie cos psuje, a dzis cały serwer na którtm jest ten system padł i siedzę i przeglądam internet, ale ile można? Książke mogłabym sobie poczytać, no ale bez przesady, jakby to wyglądało....
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:07   #4665
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

goldika spoko, jemu to wsio jedno czy bedziesz w skarpetkach czy nie, nawet uwagi nie zwroci.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:08   #4666
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
goldiko juz jarze tylko ze to nie jest taki wypchany, chcialam tylko, zeby od sciany nie ciagnelo, nie wiem tylko, czy nie bedzie mnie wkurzal, ale jak cos, to sciagne
aaa to rozumiem
w sumie moglam na to wpasc bo sama mam ochraniacz na calej dlugosci lozeczka od sciany ale tez przy glowce i do polowy dlugiej przedniej sciany
Stary 2011-10-10, 15:09   #4667
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
az zakrztusilam sie herbata
Dobrze, że ja nic nie piłam, bo też mnie nieźle rozbawiłaś Ale te świnie mogą być fajnym pomysłem! Zakładaj skarpetki ze świńskimi świniami !!! hehe... zobaczymy, czy gin zwróci uwagę

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-10-10 o 15:10
Stary 2011-10-10, 15:14   #4668
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]Gora Ty zawsze robisz mi smaka jakims ciastem
podzielisz sie przepisem na 3bita? Chyba w weekend zrobie bo mamy z Tz ochote na mega slodkie ciasto wlasnie
Prosze bardzo kochana. Pisane z głowy- wiec jak cos pokielbasilam, to odrazu sie pytaj
Ciasto biszkoptowe:
1. 4 jajka
3. 1/2 szklanki cukru
4. 1/2 szlanki mąki pszennej
5. 1 budyń waniliowy
6. 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia

Masa budyniowa:
1. 2 szklanki mleka
2. 2 łyzki mąki pszennej
3. 2 łyżki mąki ziemniaczanej
4. 1 margaryna Kasia
5. 6 łyżek cukru
6. 1/2 opakowania cukru waniliowego

Krem ze śniezki
1. 1 śnieżka
2. 1 galaretka cytrynowa / agrestowa
3. 1 szkl mleka

Ponadto:
1. 2 paczki krakersów słonych
2. 1 gorzka czekolada
3. 1 puszka mleka skondensowanego, słodzonego(ugotować ok 4 godz.) ewentualnie gotowy krem krówka

Wykonanie:

Biszkopt:
Białka ubić z cukrem. Dodać żółtka i ubijać dalej.Na koniec dodać suche składniki.Lekko wymieszać
Piec ok 30 min w 160 stopniach.

Masa budyniowa:
Wlać 1 i 1/5 szklanki mleka do garnka, wsypac cukier waniliowy i zwykły - mieszać do rozpuszczenia
Reszte mleka wymieszac z mąka i dodać do garnka. Gotować na małym ogniu ciągle mieszając, aż zesztywnieje.
Odstawić do ostudzenia. Margaryne i ostudzony budyń ubić razem na jednolitą masę.

Śnieżkę ubić ze szklanką mleka, galaretkę rozpuścić w 1 szkl wody i ostudzoną ubić ze śnieżką.

Układanie:

biszkopt
masa budyniowa
krakersy
mleko skondensowane/ masa krówkowa
krakersy
krem ze śnieżki
starta gorzka czekolada
Stary 2011-10-10, 15:15   #4669
Myszeczka86
Zakorzenienie

Ja na samolot też w skarpetkach zawsze wskakuje

Własnie wyczyściłam łóżeczko i teraz schnie ale sie nawkurzałam zeby go rozłożyc wrrr tż to samo.

Gratuluje laseczki kolejnych tygodni klask i:

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:20   #4670
goldika
Zakorzenienie

Wlasnie kumpela mnie wkurzyla... oczywiscie pretensje ze nie pisze do niej codziennie na facebooku. A jak jej powiedzialam, ze mam nauke, zaliczenia... to mi powiedziala, ze to moj problem
z wyrzutami, ze sama chcialam dziecko i ja nie obchodzi ze nie mam czasu. Mam z nia gadac bo ona chce i tyle. A gadac chciala oczywiscie o ✂✂✂✂✂✂✂ach w stylu kto z kim i kiedy.

W ogole w ciagu ostatniego tyg psuja mi sie relacje z przyjaciolkami. One koniecznie chca byc na 1szym miejscu. I maja pretensje, ze zdecydowalismy sie na dziecko z tz

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Gora dzieki za przepis zapisalam sobie od razu na pulpicie
Stary 2011-10-10, 15:23   #4671
Tincia
Wtajemniczenie

goldika- dziwne masz te koleżanki jak o nich piszesz

A ja właśnie załapałam schize, że moge urodzić zaraz a wszystko w rozsypce- pokoik nie gotowy, ciuszki itd. więc siedze w szafie i robię miejsce dla dzidzi... a później będę z żelazkiem szaleć.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-10-10, 15:23   #4672
milagrosa
Raczkowanie

my dziś zaczęłyśmy 36tydz

ja na samolot też w skarpetkach... sexi nie sexi ale co tam
mąż mnie ogląda bez skarpetek

aniu kurczę ale to trwa.... życzę Ci skurczów żeby przyszły jeszcze same z siebie

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:24   #4673
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie kumpela mnie wkurzyla... oczywiscie pretensje ze nie pisze do niej codziennie na facebooku. A jak jej powiedzialam, ze mam nauke, zaliczenia... to mi powiedziala, ze to moj problem
z wyrzutami, ze sama chcialam dziecko i ja nie obchodzi ze nie mam czasu. Mam z nia gadac bo ona chce i tyle. A gadac chciala oczywiscie o ✂✂✂✂✂✂✂ach w stylu kto z kim i kiedy.

W ogole w ciagu ostatniego tyg psuja mi sie relacje z przyjaciolkami. One koniecznie chca byc na 1szym miejscu. I maja pretensje, ze zdecydowalismy sie na dziecko z tz

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Gora dzieki za przepis zapisalam sobie od razu na pulpicie
No to niezla ta kumpela... olej ja. To jest tzw toksyczna znajomosc. Jej potrzeby sa najwazniejsze a twoimi sie wcale nie przejmuje. Niech se kupi psa jak chce miec kogos na kazde wezwanie. Pewnie zazdrosc przez nia przemawia, ze realizujesz swoje plany i marzenia.
Stary 2011-10-10, 15:32   #4674
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

goldika ja bym powiedziala, ze malo tego ze teraz nie mam czasu to jak sie dziecko urodzi to bedzie calym twoim swiatem.
Ciekawe co by wtedy powiedziala....

Nic madrego taka kolezanka, dokladnie TOKSTYCZNA znajomosc.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:33   #4675
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
goldika- dziwne masz te koleżanki jak o nich piszesz

A ja właśnie załapałam schize, że moge urodzić zaraz a wszystko w rozsypce- pokoik nie gotowy, ciuszki itd. więc siedze w szafie i robię miejsce dla dzidzi... a później będę z żelazkiem szaleć.
one sa jakies schizofreniczne... fakt, ze maja po 22lata dopiero ale odnosze wrazenie, ze zamiast sie rozwijac to sie cofaja. Wydaje mi sie, ze boja sie ze "straca" mnie? druga z kolei ciagle mi mowi, ze po porodzie to na pewno zrobie sie zaniedbana, brzydka, nie bedzie mi sie chcialo pomalowac.
A ta co dzis mnie wkurzyla to w zaleznosci jaki ma nastroj to gada jak to bardzo chcialaby miec juz dziecko, a 2dni pozniej twierdzi, ze macierzynstwo w wieku 22lat to marnowanie sobie zycia... potem znowu chce miec dziecko i tak w kolko.
Chyba bede musiala zweryfikowac te moje znajomosci
Stary 2011-10-10, 15:34   #4676
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
czy w ciąży mogę pic herbatę pokrzywy? chciałam wzmocnić włosy no ale nie wiem czy moge pić napar z pokrzywy
Mozna.Ponoc nawet dobra na puchniecie,tzn zbieranie sie wody w nogach i dloniach.

Ja sie wbijam na fotel w skarpetach ,obojetnie,jakie akurat mam.

W ogole posprzatalam cale mieszkanie (kurze,podlogi odkurzanie + mycie,lazienka,kuchnia),a teraz biore sie za ciacho.tylko od tego stania i chodzenia znowu bola mnie 4 litery,wiecie,o co chodzi
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:36   #4677
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
goldika ja bym powiedziala, ze malo tego ze teraz nie mam czasu to jak sie dziecko urodzi to bedzie calym twoim swiatem.
Ciekawe co by wtedy powiedziala....

Nic madrego taka kolezanka, dokladnie TOKSTYCZNA znajomosc.
wiem co by powiedziala... "to teraz bedziesz miala mniej czasu dla mnie??" i foch.
Ta druga juz mi powiedziala, ze nie chce tego dziecka (mojego) bo bedzie dla mnie najwazniejsze a ona nie chce zeby ktos byl dla mnie az tak wazny.

Jak teraz czytam co pisze to zastanawiam sie po co ja w ogole mam takie znajomosci... ten rodzaj znajomosci pasowal mi w liceum jak patrzylysmy tylko gdzie wbic na impreze. Do nich nie dociera, ze moje zycie moze wygladac inaczej niz ich.
Stary 2011-10-10, 15:37   #4678
milagrosa
Raczkowanie

nic mi nie mówicie o koleżankach.... mam jedną taką- nie dość że wygłasza przy mnie swoje teorie jak to ona nie wyobraża sobie mieć dziecka (bo to niszczy związek, nie ma się na nic czasu itp itd)
to w dodatku pierwsze o co pyta jak gadamy przez tel "i co gruba już jesteś?" albo "i co dużo już przytyłaś?"
jakby to było najważniejsze...

a jak mnie zobaczyła w 7 miesiącu to stwierdziła że tylko brzuch mi urósł i miała niezadowolona minę bo myślała że będę jak słoń wyglądać

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 15:39   #4679
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
wiem co by powiedziala... "to teraz bedziesz miala mniej czasu dla mnie??" i foch.
Ta druga juz mi powiedziala, ze nie chce tego dziecka (mojego) bo bedzie dla mnie najwazniejsze a ona nie chce zeby ktos byl dla mnie az tak wazny.

Jak teraz czytam co pisze to zastanawiam sie po co ja w ogole mam takie znajomosci... ten rodzaj znajomosci pasowal mi w liceum jak patrzylysmy tylko gdzie wbic na impreze. Do nich nie dociera, ze moje zycie moze wygladac inaczej niz ich.
Ja pierdziele.... ej no rozumiem takie teksty w ustach 6-cio letniego dziecka! Nie no... trzeba bylo napisac- wiesz, to ja oddam dziecko , a zajme sie tylko wami!!! Nie zasmiecaj sobie nerwow takimi glupotami tylko podziekuj za znajomosc z tymi pasozytami.
Stary 2011-10-10, 15:42   #4680
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Co do moich koleżanek, to odkąd wyszlam za mąż, nie mam żadnej i dobrze mi z tym
Koledzy, też dziwnie się obrazili...
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości