|
|
#3902 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi
|
|
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;29883739]jeśli chodzi o zwykły prosty podpis to możesz to zrobić nawet w paincie
ja zwykle używam picassy, bo i tak nie umiem robić takich ładnych, fikuśnych napisów [/QUOTE]Ja używam polecanego tu już wcześniej Photo Filter, zwykły, łatwy program do obróbki ![]() Też bym chciała umieć robić takie napisy, jak np. Brunettka na swoich zdjęciach. Do dziewczyn, które się na tym znają: Dużo z tym zachodu? w czym najłatwiej to zrobić? PS? czy w Gimpie tez da radę?
|
|
|
|
#3904 |
|
Moderator
|
A ja do podpisów używam programu on line picnik. Nie trzeba nic na komputerze instalować. A podpisy/znaki wodne można robić łatwo - różnymi czcionkami i kolorami i regulować przezroczystość.
Sporo funkcji tam jest płatnych ale akurat podpisy są za darmo
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam kiedyś ten program, ale do takich zwyczajnych starczy mi picassa Może się kiedyś nauczę, w sumie kiedyś coś umiałam w PSie....
|
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak jak mówiłam jestem anty techniczna, ale ogólnie mogę polecić też program PhotoScape
jest tam opcja tekstowa i też wybór czcionek i innych tego typu duperelków
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie też jak tak piszecie o tym to zaczęłam to dogłębniej analizować. Z drugiej strony dziewczyny wrzucają fotki swoich makijaży, swoich dzieł sztuki na pazurkach, fryzur , czegoś co jest tylko ich inwencja i pomysłem. Ja póki , co nie mam takich fot, ale jak zacznę je robić to pomyślę o tym podpisywaniu
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja nie podpisuje i sie nie denerwuje - nie mam czasu szukac na allegrze i innych swoich zdjec wiec nawet jakby ktos mi ukradl - nie dowiem sie
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mozecie polecic jakis dobry podklad kryjacy?
|
|
|
|
#3912 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a co z tym portalem bobyy?
zgodziła się któraś z Was na te testy? bo ja ciągle nie wiem co odpisać ![]() zapytałam o szczegóły i w odpowiedzi dostałam: "W fazach testu serwisu liczę na to, że dodasz swój produkt lub kilka, które posiadasz na blogu. Możesz również dodać swój blog. Po uruchomieniu serwisu będziemy nawiązywać współpracę z blogerami i przesyłać kosmetyki do testów a także rozmawiać w sprawie dodatkowej formy współpracy." trochę mi to pachnie czymś w stylu LaDivy Taki ekstremalnie kryjący to Dermacol, ale on się nie nadaje do noszenia na co dzień. Z takich przyjaźniejszych dla skóry to Revlon Colorstay albo Lirene Intensive Cover
Edytowane przez descentrada Czas edycji: 2011-10-10 o 15:21 |
|
|
|
#3913 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Także podpisuję i podpisywać będę, zawsze to chociaż minimalna ochrona..---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- revlon colorstay chociaż mogliby zrobić jeszcze jakieś jaśniejsze odcienie w tonacji żółtej/neutralnej ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
takich wulkanów jak po nim to w życiu nie miałam oO zresztą u mnie nawet jako korektor po czasie robi się jakiś tłusty, ściera się itp... :/ No, ale różne gusta są
|
||
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Przyczajenie
|
Tak ja polecam ! Vichy Dermablend
Jest bardzo wydajny, bardzo kryjący Natestowałam się trochę tych podkładów i postanowiłam raz a porządnie zainwestować i nie żałuje. Pięknie wyrównuje koloryt skóry, kryje niedoskonałości i zaczerwienienia nie jest ciężki, czytałam że Dermacol zapycha, ale osobiście nie testowałam ( jeszcze ). Póki co Dermablend to moj nr jeden i polecam wszystkim którzy szukają naprawdę kryjącego podkładu, który utrzymuje się długo na skórze. Dziękuję za uwagę ps. na moim blogu jest recenzja tego kosmetyku buźka
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bardzo rozumiem ta wspolprace cala...a nie chce zeby moje recenzje i zdjecia ukazywaly sie na ich stronie jako ich
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;29884434]Ale to nie tylko to, ja bym nie chciała, żeby ktoś 'pożyczył' sobie nawet zdjęcia jakiegoś produktu nie mówiąc już o makijażach
Także podpisuję i podpisywać będę, zawsze to chociaż minimalna ochrona..---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- revlon colorstay chociaż mogliby zrobić jeszcze jakieś jaśniejsze odcienie w tonacji żółtej/neutralnej ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Dermacol to zło takich wulkanów jak po nim to w życiu nie miałam oO zresztą u mnie nawet jako korektor po czasie robi się jakiś tłusty, ściera się itp... :/ No, ale różne gusta są [/QUOTE]rozumiem. Też będę musiała o tym pomyśleć co do podkładu kryjącego to mogę polecić Manhattan Powder Matt Make Up , super kryje
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przyznam ,że z ortografią mam czasem problem i to tylko i wyłącznie przez moje roztargnienie ( choć to oczywiście niczego nie usprawiedliwia) , nad czym cały czas staram się pracować. Dzięki jeszcze raz
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
Wytłumaczcie mi zachowanie niektórych ludzi.
Robię rozdanie kreatywne gdzie trzeba coś napisać na maila a ludzie mi zostawiają komentarze w stylu "Biorę udział w rozdaniu. Obserwuję jako...i mail" nie czytają totalnie postów czy jak? Jeeej i coraz bardziej mnie irytują posty w stylu "u mnie rozdanie takie, zapraszam do mnie etc. " |
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż u mnie większość jest za ciemna ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- jeśli już o ortografii mówimy to mnie denerwuje jeszcze "za niedługo" "oglądnę/muszę oglądnąć" " przeglądnę" |
|
|
|
|
#3925 |
|
Przyczajenie
|
ja nakładam go pędzlem i nie mam żadnego efektu maski ani innych podobnych rzeczy :P, dla mnie nie jest za ciemny, mam drugi odcien i spoko, jest jeszcze jeden jaśniejszy. naprawde niewielkie ilości wystarczą aby zrobić ładny makijaż. a revlon tez polecam, mialam do cery tłustej i mieszanej i też był bardzo dobry
Edytowane przez mini892 Czas edycji: 2011-10-10 o 16:56 |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dostałam dziś zupełnie neispodziewany prezent od Kolorówki.. Brałam ostatnio udział w konkursie na nazwę dla nowego pigmentu ale nie wygrałam.. Dzis patrzę a w skrzynce list od Kolorówki a w środku 3 próbasy
w strunie z naklejką "Dziękujemy za udział w konkursie" " ![]() Dostałam puder ryżowy, pigment: Rose Taupe i Sandy Brown ![]() Bardzo to było miłe muszę przyznać. |
|
|
|
#3928 |
|
Konto usunięte
|
Większość osób takie komentarze kasuje
Chociaż fakt trochę wkurzają...
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3930 |
|
Konto usunięte
|
a ja kliknęłam naturalną paletkę sleeka
Zbankrutuję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

a przynajmniej mnie

? może też zacznę....
w czym najłatwiej to zrobić? PS? czy w Gimpie tez da radę?