|
|
#4951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsza Miłość part IV
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też. Jeszcze wykopać Aurelię poproszę :P I Kinge za dzisiejsze kłamstwo też!
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aurelii to wprost nienawidzę a Śmiałek drugi mądry. Nie lubię takich panienek jak Aurelia.. A zauważyłyście co do tego fotelu? To tam jest jednak przyczepiona ta tablica korkowa. |
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Konto usunięte
|
Głupi Paweł , że łyknął taką historyjkę .
W takiej sytuacji Maryśka nie mogłaby wiedzieć kto jest ojcem , bo co -spała z P. za później z tym wymyślonym i jak niby miałaby wiedzieć . Pawełek może w takiej sytuacji być tatusiem, niech ruszy trochę głową ![]()
|
|
|
|
|
#4955 |
|
Wtajemniczenie
|
lepsza taka historyjke niz zeby sie dowiezial prawdy:P nie chce zeby byli razem to straasznie nudne... a Hubert jest fajny
|
|
#4956 |
|
BAN stały
|
W ogóle mi się wydaje, ze Hubert rzeczywiście jest umoczony w handel narkotykami, być może Aneta też, cała ta akcja z potrąceniem była ostrzeżeniem dla nich, że już zostali znalezieni i nie uciekną przed mafią. To są moje luźne myśli.
A co do kłamstwa Kingi, to ona została postawiona w mało komfortowej sytuacji. Zasadniczo to nie jest jej sprawa i powinna była nic nie mówić nt. dziecka, ani że jest Pawła, ani że jest kogoś innego, bo to nie jest jej sprawa. Niech Maryśka sama to sobie wyjaśni... Ja bym na jej miejscu, odesłała Pawła do Maryśki, bo nie jestem upoważniona do udzielania takich informacji. Tak zrobiła Aneta. Czekałam Artura, ale się nie doczekałam... |
|
|
|
|
#4957 |
|
Konto usunięte
|
Sondrina, co do tego na biało, to myślę tak samo, zresztą pisałam o tym wczoraj
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;29846871]Sondrina, co do tego na biało, to myślę tak samo, zresztą pisałam o tym wczoraj
[/QUOTE]I ja tak pomyslalam, zresztą ten samochód co buszował po tej ulicy wydawał mi się ten sam ' jak któraś z Was tam pisała .. Ten policjant zupełnie mi nie pasuje do Wiktorii..gdzie taki wieśniak! Nie oglądałam piątkowego odcinka, było coś ciekawego, oprócz zmyślonej historyjki Kingi? |
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
We wczorajszym odcinku jak zwykle Śmiełek gruchał sobie z Aurelią, Emilka wygarnęła Aurelii, że leci tylko na kasę ojca, Paweł zrobił awanturę Majce o to czy jest ojcem, potem Kinga nakłamała, wiadomo, i Anna odeszła od Pawła, bo chyba się zorientowała,że on nadal myśli tylko o Majce i jej dziecku.
Nie mogłam z zapowiedzi następnego odcinka Ibisz jako narzeczony aurelii wyglądający jak stary kujon
|
|
|
#4960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam w zwiastunie, że w końcu Marek rozwikła zagadkę kto jest ojcem Julki
oraz Renatę, która chwaliła się, że w końcu kogoś poznała, może usunie się z życia Grzegorza i on będzie mógł swobodnie skumać się z Grażyną
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to Marek rozwikła tę "zagadkę"?
Znaczy się, że jako ginekolog, czy jak? ![]() A Patryk nadal do fryzjera nie poszedł, wygląda okropnie. ![]() I jeszcze Emilka i te jej głupie miny, te brwi do góry i głupi śmiech... , działa mi na nerwy ta dziewucha bardziej niż pańciowata Aurelia (chociaż takich babolek nie znoszę, grrrr.... ).Wybaczcie, ale jestem przed porodem i wszystko mnie wkurza. ![]()
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na str www.pierwszamilosc.pl jest zwiastun odcinków 1359-1363
|
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Rozeznanie
|
Na biało --- > Renata specjalnie tak kłamała żeby upić Luizę i żeby ta, przyznała się do kłamstwa z tym molestowaniem. Dziewczyny nagrają Luizę i będzie dowód na niewinność Adama.
|
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też to czytałam tylko ciekawe czy tak zrobi... Już mnie ten wątek z Marysią i ukrywaniem ojcostwa Pawła zaczyna dobijać.. :/ |
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4971 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam na odc. w ktorym Pawel dowie sie prawdy. Chyba pourywa lby wszystkim po kolei: Mrysce, Kindze, Ance, Anecie, itd
|
|
|
|
|
#4972 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- A podstarzały, zaniedbany i kujonkowaty Ibisz mnie rozłożył na łopatki, na początku go nie poznałam |
||
|
|
|
|
#4973 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ileż można, rozumiem (no dobra, nie rozumiem, ale jeszcze jakoś zniosę) nie powiedzenie mu nic na temat dziecka, ale jak pyta wprost to już przegięcie. I co potem Majeczka też będzie biadolić, że nie miała okazji mu powiedzieć? Najpierw mu nie powie, bo z Anką jest szczęśliwy, potem bo nie ma okazji, później bo Hubcio Przecież nie muszą do siebie wracać, zajął by się dzieckiem, zarówno ojciec jak i dziecko mają prawo wiedzieć, Paweł to porządny facet, ech... szkoda słów. Cytat:
Co do postaci granej przez Ibisza, czytałam, że dodatkowo będzie to prawiczek
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-10-09 o 03:01 |
||
|
|
|
|
#4974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Nooo musze przyznac ze po obejrzeniu zwiastunu jakos dziwnie ciarki mnie przeszly jak Pawel przyglądal sie Julce, Julka jemu, a Marek im ... ![]() No a z Anką może jeszcze będą razem, tak jakos mozna by wnioskowac z ich rozmowy w zwiastunie. |
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądnęłam już dzisiejszy odcinek (znalazłam przypadkiem w necie) i dalej nudy. Rozstanie Anki i Pawła nie trwało długo, już się pogodzili. Anka niezłą szopkę odstawiła, biedna pokrzywdzona, bo Paweł myśli, że jest ojcem dziecka Majki, szukał ją i przepraszał a ta słowem się nawet nie zająknęła.
Aurelia wyciągnęła 15 tyś+naprawa samochodu+zakupy od Śmiałka i pojechała w siną dal. Nawet od Wiktorii kasę wyciągnęła. Adam nie molestuje dzieci jednak, ale spał z tą kobietą spotykając się już z Kingą. Z zwiastuna na jutro Kinga zacznie podejrzewać ciążę. Renata podobała mi się w tym odcinku, świetnie zagrała. To chyba jedyny ciekawy moment w odcinku. A i pojawił się Krzysio Ibisz ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------Ale widzisz w PM ciąża daje prawo do faceta
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2011-10-10 o 08:43 |
|
|
|
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
Biedny Śmiałek- najpierw mnie ta sytuacja bawiła ale potem mi się go żal zrobiło...
Aurelia dobra- nie dość że jego na tyle oskubała, to jeszcze od Wiktorii coś wyciągnęła Dopiero dzisiaj poznałam że ten narzeczony Aurelii to Ibisz- jak on wygląda
|
|
#4977 |
|
Rozeznanie
|
Kinia i Renata musza mieć mocne głowy:P Upiły tą babke, co oskarzyła Adama, do tego stopnia ze sie przyznała do tego ze zmyslila cała historie z molestowaniem dzieci przez Adama, a same trzeźwiutkie
Wogóle wkurza mnie ta Kinga, niby dorosła kobieta, ma juz jedno dziecko ktore samotnie wychowuje, a o zabezpieczeniu nie pomyslala idac do lozka z facetem ktorego ledwo poznała.. |
|
|
|
|
#4978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do zabezpieczenia, to... moze zawiodlo? tak tez sie zdarza...
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Można dołączyć?
Oglądam ten serial dopiero od jakiś 2 tygodni ( i to nie wszystkie odcinki ze względu na zajęcia) ale już mnie ten serial wciągnął
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2011-10-10 o 21:36 |
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Można dołączyć?
Oglądam ten serial dopiero od jakiś 2 tygodni ( i to nie wszystkie odcinki ze względu na zajęcia) ale już mnie ten serial wciągnął
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

^^

oraz Renatę, która chwaliła się, że w końcu kogoś poznała, może usunie się z życia Grzegorza i on będzie mógł swobodnie skumać się z Grażyną 
, działa mi na nerwy ta dziewucha bardziej niż pańciowata Aurelia (chociaż takich babolek nie znoszę, grrrr....
).
Przecież nie muszą do siebie wracać, zajął by się dzieckiem, zarówno ojciec jak i dziecko mają prawo wiedzieć, Paweł to porządny facet, ech... szkoda słów.