|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Cytat:
ehhh ja sobie nie wyobrazam tż puscic zagranice juz moj tata jest i widze jak oni to oboje przezywaja... ale po slubie tata zjezdza juz na stale
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
no i kolejną rzecz wspólną mieć będziemy..
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja już po pierwszym dniu shreda
jutro nie wstane, ale uwielbiam zakwasy hehe---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Mój tata tez jest za granicą... I widze, jak im jest źle. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Szkoda, ze taką niemiłą rzecz... ![]()
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja cie w 100% rozumiem... inaczej jest jak jest rozlaka w malzenstwie z 25-letnim stazem a inaczej wsrod tak mlodych ludzi...
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- dokładnie
|
|
#3096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie mam chyba nawet czasu na deprechę
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to kawalek... samolotem? moja tata jest w niemczech - 10h jazdy ma wiec czasami jest tak ze tylko na sam weekend przyjedzie. u mnie jest to samo... u nas najdluzsza rozlaka to chyba tydzien...
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh.. nie wyobrażam sobie teraz tego wszystkiego bez niego tutaj ![]() przepraszam, że Wam marudzę, ale nie mam z kim pogadać nawet
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chlopak mojej kolezanki tez do francji jezdzi a wlasciwie lata bo on samolotem... tyle ze w jedna strone go to kosztuje czasami nawet 700zl:/ a czasami jak sa promocje to 300zl. 45min i jest we francji. on lata tymi liniami Wizz. to tak dla informacji - moze wam sie przyda kurcze najgorsze ze to tak nagle... chociaz moze z drugiej strony to dobrze bo tak to bys sie caly czas smucila jakbys duzo wczesniej wiedziala a tak to moze chociaz jakos ten czas spedziliscie milo razem. moj tata jak jechal to tez tak z dnia na dzien:/
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym wolała wcześniej wiedzieć, bo bym sie na to przygotowała, a i czas byśmy lepiej wykorzystali.. a na pewno więcej czasu spędzilibyśmy razem i tylko we dwoje... a tak? nawet za dużo czasu nie będziemy mieli teraz żeby się sobą jakoś nacieszyć
|
|
#3102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi być dobrze... Tż na pewno będzie pisał, czasem dzwonił i moze będzie miał mozliwośc wejśc na skype? Pierwsze tygodnie będą najgorsze a później to już kwestia przyzwyczajenia sę i z każdym dniem będzie lepiej Tak mi się wydaje... Przetrwacie to! Kochacie się i będzie dobrze i mysl o tym, że za 2 lata już nie będziesz musiała tego wszystkiego przeżywac...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Może to i lepiej, że w końcu się wszystko wyjaśniło bo wydaje mi się, że bardziej Cię zjadała niepewność czy tż będzie zmuszony wyjechać za granicę czy nie... |
||
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak z dzwonieniem będzie, ale myślę, że 1 góra 2 w tyg na chwile tylko będzie miał możliwość..ja wiem, ze się do tego nie przyzwyczaję... nigdy... pierwsze tygodnie wiem, że przepłaczę całe... i pewnie pojadę na jakiś ziołowych tabletkach uspojajających żeby jakoś dać radę bez niego tutaj.. potem zobaczymy... wiesz, w sumie teraz przyzwyczaiłam się do myśli, że TŻ szuka pracy tutaj a po nowym roku wyjezdza na troszkę, bo takie były plany, a tu nagle jak zwykle plany poszły sie... no nie wyszły, żeby brzydko nie powiedzieć... mam w sumie dość tego, że ciągle coś nie wychodzi... ciągle... ciągle nasze plany coś krzyżuje... z miłą chęcią to bym zasnęła i obudziła się po wszystkim przy jego boku...
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domyslam się, że to nie będzie proste bo ja pewnie bym ryczała tak samo No ale jakoś trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu...---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Może to żadne pocieszenie ale pomyśl, że na wątku nie jesteś sama z tym problemem i jest kilka dziewczyn, które sa w podobnej sytuacji. Zawsze to raźniej wspierać się razem
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w sumie już ryczę
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie ma takiej opcji żebym ja mogła pojechac z nim ![]() Aaa na takim targu, nazywanym kapłanówka ale to nie żadna chińszczyzna tylko nasz płaszcz, z Polski ![]() Cytat:
A rozmawiałam trochę z TŻ. Żeby nie było tak jak z Włochami to mu powiedziałam że nie chcę żeby jechał, a on mi powiedział że on też wcale nie chce i widzi w tym więcej minusów niż plusów. No i stanęło na tym że chyba jednak odmówi, ale mu powiedziałam że jaką by decyzję podjął to ja go będę wspierać )
|
||
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem że jest nas tu więcej takich.. oczywiście zawsze to jakieś pocieszenie, ale póki co jeszcze tego tak nie odbieram...
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miał Włoską kartę to też nie było taniej
|
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3110 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zwykle tak jest, że jak potzrebujemy swoich mężczyzn to wtedy nie ma ich w zasięgu ręki...---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
póki co nie potrafię inaczej.. na razie same czarne myśli i wspomnienie tego jak było na wcześniejszych (dużo, dużo krótszych) rozłąkach... może miesiąc po wyjeździe będzie mi łatwiej i inaczej na to popatrzę, na razie nie potrafię... to zbyt trudne dla mnie na chwilę obecną..
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jutrpo wstaniesz i inaczej na to spojrzysz... A kiedy wyjeżdża? Dziewczynki posiedziałabym jeszcze z Wami ale jutro znowu rano pobudka. Wstyd się przyznać ale nie chce mi się chodzić do tej pracy Jedyne co mnie tam trzyma to to, że mam z tego kasę Tzn. praca sama w sobie nie jest ciężka i zła ale denerwują mnie ludzie w niej pracujący i to coraz bardziej...Dobranoc, słodkich i spokojnych snów Malinko pamiętaj pisz jak tylko będzie ci smutno i źle i będziesz się chciała wygadać... Czy to tutaj na wątku czy w klubie |
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, że mogę Wam po marudzić dobranoc ![]() no i ja też uciekam, spać nie będę jeszcze długo, ale położę się chociaż... dobranoc.
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ też nie mógł tak się zebrac i wrócić Wiem kochana że będzie Ci ciężko, ja cały pierwszy tydzień przepłakałam,a później w sumie było lepiej. Ale tylko troszkę. Dlatego jak Ci będzie źle to pisz tu albo w klubie ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Uciekam, jutro muszę wcześnie wstać ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
Własnie nadrobilam. I tylko Tobie odpisze kochana bo nie mam sił na wiecej. Bardzo mi jest przykro że Twój TŻ wyjezdzai nawet nie bede Cie pocieszac i mówic ze bedzie dobrze, bo z pewnościa bedzie Ci go brakowało. Tak czasami jest w zyciu nieprzyjemnie. Wazne że cały czas bedziecie razem i jeszcze mocnej porzekonacie sie o swoim uczuciu. No i pamietaj że masz nas, które bedziemy stanowić malutkie zastepstwo TŻta
Buziaki
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana
. Nadrobiłam 2 strony i mogę spokojnie lecieć do pracy. Do spisania po południu Cytat:
Czytając Twoje posty uświadamiam sobie, jak to dobrze że mój TŻ ma takie samo podejście jak ja: że albo razem wyjeżdżamy albo nigdzie nie jedziemy
|
|
#3117 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki! ja znowu w drodze. tym razem do lekarza. jak się boję. wczoraj jak o 5.40 wyjechałam to o 18.40 wróciłam ledwie żywa.
Malinka i Mia trzymajcie się. Mia a twój TŹ będzie 7 dni w tygodniu pracował, że na weekendy nie będzie mógł wracać? ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- A i jesteśmy PO to zebyscie nam marudzily! |
|
|
|
#3118 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale też bardzo łatwo się czyści Bardzo mi przykro Malinko teraz zamiast na smuceniu się postaraj się skupić na tym, żeby spędzić jak najwięcej czasu z TŻ Cytat:
codziennie myślę o tym, żeby się zwolnić, ale trzyma mnie w pracy tylko myśl o weselu i o tym, że z pracą tak cienko, wszystko drożeje... ![]() Cytat:
Cześć Dziewczynki Ale tu zastój ostatnio Weekend minął szybko, nawet nie wiem kiedy wczoraj byliśmy z TŻ u tego endokrynologa, potem obiadek i poszłam do pracy zła byłam, bo TŻ specjalnie wziął wolne, żeby iść ze mną, a ja musiałam do roboty iść... jeszcze do weekendu 3 zmiany noi plus zajęcia...
|
|||
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przyszłam się tylko przywitać i do pracy Później wpadnę |
|
|
|
#3120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

jutro nie wstane, ale uwielbiam zakwasy

Idę dalej poużalać się nad sobą
Kupiłam turkusowy sweterek ale jakoś nie jestem do niego przekonana
ale to nie żadna chińszczyzna tylko nasz płaszcz, z Polski
)
mój TŻ też nie mógł tak się zebrac i wrócić