Żonki 2009 cz. XXX - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 18:08   #1741
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
A gdzie widziałaś? W jakimś markecie budowlanym?
no własnie nie bardzo pamiętam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:17   #1742
mona_ja
Wtajemniczenie

Martuś poszukaj poszukaj brązowo turkusowa byłaby idealna

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:39   #1743
iwka28
Wtajemniczenie

Madzia - jak Tż myśli o czymś swoim to musi zrobić uprawnienia czyli zdać egzamin państwowy i zainwestować w sprzęt. W mniejszych miejscowościach jest ten problem, że na terenie już działają geodeci, którzy sobie "dzielą" rejon i ciężko jest się przebić nowej osobie (nie mówiąc już o znajomościach w urzędach). Życzę dużo wytrwałości!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosia no moze i bym mogla. tylko na co mam isc? bo do wyboru widzialam kosmetyczke albo ochroniarza
Ochroniarz - może mają specjalizację Tajniak

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Super udany dzień widzę A z mężem raz kiedyś można zaszaleć
Mój mąż w sobotę wieczorem wchodzi taki zatroskany do pokoju i mówi:
- Martwię się...
Ja już przerażona: - O co?
On: Że to wino co stoi w barku się zmarnuje

No i wypiliśmy wino

Widzisz, Kliwia, wybór jest oczywisty
A tematy polityczne same w sobie są kontrowersyjne Ale ja tam mogę gadać

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
zakochałam się jaki słodki i uroczy też chcę takiego
chodzi ci o kreski zwane potocznie?

jasne że bodyguarda
ja też chodzę spać o 20 i wstaję o 7
Tak tak, kreski, jak ktoś nie ma wyobraźni przestrzennej to mu współczuję, obłęd w ciapki przy próbie nauczenia się tego.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

normalnie nie mam czasu na wizażowanie
remont dalej sie toczy, w weekend trochę porobiliśmy listew przypodłogowych- tak to jest jak się samemu robi... powolutku, ale tez dokładnie

teściowie zafundowali nam wypoczynek do salonu i od kilku dni przeszukiwałam internet wzdłuż i wszerz. No i znalazłam. Będziemy miec czarną sofę dwuosobową z funkcją spania i do tego dużą pufę, która będzie też spełniać funkcję stoliczka bo można na nia położyć matę drewnianą Miesiac czekania, akurat żeby dokończyć remont w salonie i posprzątać kartony

do tego zamówiłam dzisiaj okap teleskopowy i odkurzacz
pamietacie moze jak Was pytałam o zdanie o takie pionowe, ręczne odkurzacze myślałam o nich, ale wszystkie były akumulatorowe i bałam się, ze po pierwsz za mała moc, po drugie malutki worek, po trzecie akumulatory z czasem się zużywają i już chciałam zamawiać zwykły na kółkach a ż tu nagle trafiłam na odkurzacz pionowy ale na prąd firma mi zupełnie nie znana Delonghi http://www.agd.delonghi.pl/offer/show/pid/225
ale np. żelazka mają w kosmicznych cenach np. 1000 a ekspresy za 5 tyś
tak czy siak, nie będę się meczyć z pudłem na kółkach never (ogólnie to i tak tż odkurza, ale gdyby kiedyś...) więc dzień uważam za udany
Goldi - zarąbiasty ten odkurzacz, daj znać jak się nim posługuje, jak wygodnie to następny kupię taki. Wkurza mnie targanie tego pudła na kółkach po mieszkaniu.

Cytat:
No ja mam nadzieję a czego wam jeszcze brakuje w gniazdku?

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Laski co myślicie o tej tapecie?(w paski) http://allegro.pl/tapeta-rasch-tapet...859956624.html

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Ewentualnie taka (niebieska w paski) http://allegro.pl/tapety-rasch-tapet...867958705.html
Mona - pierwsza zdecydowanie, na drugiej widzę poroże??? Na jaki kolor chcesz pomalować salon - ta tapeta jest dość ciemna.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
buuu ale pada ;(

to odkurzanie wlansie mnie przekonuje

dzieki za oddanie glosu

no i bedzie pierwszy

oo miły dzien miałas, no szkoda tylko, ze wystapiły skutki uboczne po alko

dziekuje

no wypraszam sobie!

fajny preznt pokaz jaki wybraliscie. a odkurzacz fajny

podoba mi sie

ja tez jestem na etapie szukania tapety, ale to pozniej was pomecze
Dajesz

Atomufka - ja obiady gotuję tylko w weekend, w tygodniu nie mam ani czasu ani chęci na jedzenie o 18-19 pełnego obiadu. Jem obiad w pracy (powiedzmy obiad bo czasem to jest drugie danie albo tylko zupa, czasem sałatka albo kanapka - zależy co dają)

Pytanie dnia Robiła któraś z Was zakwas na chleb albo żurek? Poratujecie przepisem?

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-10-10 o 18:42
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:45   #1744
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Madzia - jak Tż myśli o czymś swoim to musi zrobić uprawnienia czyli zdać egzamin państwowy i zainwestować w sprzęt. W mniejszych miejscowościach jest ten problem, że na terenie już działają geodeci, którzy sobie "dzielą" rejon i ciężko jest się przebić nowej osobie (nie mówiąc już o znajomościach w urzędach). Życzę dużo wytrwałości!

Ochroniarz - może mają specjalizację Tajniak

Tak tak, kreski, jak ktoś nie ma wyobraźni przestrzennej to mu współczuję, obłęd w ciapki przy próbie nauczenia się tego.

Goldi - zarąbiasty ten odkurzacz, daj znać jak się nim posługuje, jak wygodnie to następny kupię taki. Wkurza mnie targanie tego pudła na kółkach po mieszkaniu.

Mona - pierwsza zdecydowanie, na drugiej widzę poroże??? Na jaki kolor chcesz pomalować salon - ta tapeta jest dość ciemna.

Dajesz

Atomufka - ja obiady gotuję tylko w weekend, w tygodniu nie mam ani czasu ani chęci na jedzenie o 18-19 pełnego obiadu. Jem obiad w pracy (powiedzmy obiad bo czasem to jest drugie danie albo tylko zupa, czasem sałatka albo kanapka - zależy co dają)

Pytanie dnia Robiła któraś z Was zakwas na chleb albo żurek? Poratujecie przepisem?
U mnie najgorsze jest to ,że pracuję na zmiany...więc o regularnych porach jedzenia nie ma mowy.Jak wracam wieczorem zazwyczaj łapie mnie wilczy apetyt i to jest najgorsze.

Wiecie ,że w weekend zapowiadają 1 stopień w nocy brrrr ale zimnooo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:53   #1745
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 18:56   #1746
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
U mnie najgorsze jest to ,że pracuję na zmiany...więc o regularnych porach jedzenia nie ma mowy.Jak wracam wieczorem zazwyczaj łapie mnie wilczy apetyt i to jest najgorsze.

Wiecie ,że w weekend zapowiadają 1 stopień w nocy brrrr ale zimnooo

Rzeczywiście przy zmianach ciężko coś planować. A możesz zjeść w pracy? Przygotować sobie coś wcześniej np. sałatkę i zjeść jak będziesz głodna?

Stary 2011-10-10, 19:09   #1747
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście przy zmianach ciężko coś planować. A możesz zjeść w pracy? Przygotować sobie coś wcześniej np. sałatkę i zjeść jak będziesz głodna?
Wiesz teoretycznie mogę nawet coś ciepłego do podgrzania ,ale jak jestem po południu to zawsze jestem sama i ciężko mi czasem nawet kanapkę zjeść ,bo zdarza się ,ze telefony się urywają a poczekalnia jest pełna ludzi.Kilka razy miałam obiad,ale takie jedzenie w stresie to nie jest za fajne więc raczej kanapki zjadam....

szafa

Stary 2011-10-10, 19:10   #1748
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja mam brazowo-turkusową uwielbiam ją a w pasy też widziałam poszukam i ci pokaze
właśnie miałam pisać, że Ty masz taką piękną

Iwka, ja nigdy zakwasu nie robiłam

Ana aż jestem ciekawa co mu wyjdzie z tego wina

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 19:29   #1749
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja tylko ogórkową zabielam, no i bialy barszczyk - siłą rzeczy

Cytat:
Cześć

normalnie nie mam czasu na wizażowanie
remont dalej sie toczy, w weekend trochę porobiliśmy listew przypodłogowych- tak to jest jak się samemu robi... powolutku, ale tez dokładnie

teściowie zafundowali nam wypoczynek do salonu i od kilku dni przeszukiwałam internet wzdłuż i wszerz. No i znalazłam. Będziemy miec czarną sofę dwuosobową z funkcją spania i do tego dużą pufę, która będzie też spełniać funkcję stoliczka bo można na nia położyć matę drewnianą Miesiac czekania, akurat żeby dokończyć remont w salonie i posprzątać kartony

pamietacie moze jak Was pytałam o zdanie o takie pionowe, ręczne odkurzacze myślałam o nich, ale wszystkie były akumulatorowe i bałam się, ze po pierwsz za mała moc, po drugie malutki worek, po trzecie akumulatory z czasem się zużywają i już chciałam zamawiać zwykły na kółkach a ż tu nagle trafiłam na odkurzacz pionowy ale na prąd firma mi zupełnie nie znana Delonghi http://www.agd.delonghi.pl/offer/show/pid/225
tak czy siak, nie będę się meczyć z pudłem na kółkach never (ogólnie to i tak tż odkurza, ale gdyby kiedyś...) więc dzień uważam za udany
Super prezent od teściów!
A delonghi to firma od ekspresów do kawy

Cytat:
No ja mam nadzieję a czego wam jeszcze brakuje w gniazdku?

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Laski co myślicie o tej tapecie?(w paski) http://allegro.pl/tapeta-rasch-tapet...859956624.html

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Ewentualnie taka (niebieska w paski) http://allegro.pl/tapety-rasch-tapet...867958705.html
Zdecydowanie pierwsza, połączenie z kwiatami byłoby świetne!

Cytat:
(...)
no wypraszam sobie!

(...)
Jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
a co to dele?

(...)
uwielbiam z makaronem świderki koniecznie chłodna, nie może być gorąca jedyna zupa, którą uwielbiam gdy nie jest zbyt ciepła
Certyfikat z hiszpańskiego. Coś jak FCE czy CAE z angielskiego.
Zimna pomidorowa? Fujjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! Mnie każda zupa musi parzyć w buzie
Stary 2011-10-10, 19:40   #1750
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

atomufka stołówka od początku roku ma remont i jest zamknięta więc od połowy czerwca gotuję sama

gold super odkurzacz. Pokaż wypoczynek.

mona pierwsza tapeta jest super

Ana dziś wyjątkowo oba dania były. Zupka o 16 jak mąż wrócił z pracy a przed chwilą zjedliśmy drugie.

ktosia ja tez jem tylko gorące zupki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 20:27   #1751
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
O jak fajnie zadowolona jesteś z tego kursu?
no ba nawet miałam szanse pracować jako stylistka paznokci, ale nie wypaliło swojego czasu znajomym robiłam pazurki, ale jednak w domowych warunkach to odpada, za dużo kurzu i pyłu... za to uwielbiam makijaże mamę na każdą imprezę maluję, zresztą na sobie przeprowadziłam najwięcej doświadczeń
posiadłam umiejętność nakładania alg, różnych masek, oczyszczania twarzy itp. algi sobie czasem sama nakładam, ale wiadomo że to nie to samo, no ale przyjemności w salonie kosztują sporo na pewno nie żałuję, choć czasami bywało ciężko

Tak swoją drogą to poszłam na kurs, bo miałam iść na kosmetologię, ale po kursie (całe szczęście, że poszłam!) stwierdziłam, że to nie to co chciałabym robić codziennie, zawodowo

Cytat:
Treść usunięta
cały baniak jest więc luzik gorzej, że zaprawiał sąsiad no i do kolejnego baniaka trzeba by było go brać bo zbyt nie chce zdradzić tajemniczej mikstury na pyszka winko po którym nie ma kaca

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Iwka, ja nigdy zakwasu nie robiłam

Ana aż jestem ciekawa co mu wyjdzie z tego wina
mam nadzieję, że pychota no i pamiętajcie że tam trzeba odlewać i nie mieszać, aby wyszło klarowne... inaczej będzie mętne

Cytat:

Certyfikat z hiszpańskiego. Coś jak FCE czy CAE z angielskiego.
Zimna pomidorowa? Fujjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!! Mnie każda zupa musi parzyć w buzie
letnie pomidorówka to je to że świdrami

a wiesz, że gorąca zupa i napoje są niezdrowe?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 20:32   #1752
martucha84
Zakorzenienie

Mona nie znalazłam tamtej ale może te ci się spodobają
http://www.sklepztapetami.pl/show.php?id=5582
http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...240921464.html
http://www.sklepztapetami.pl/show.php?id=5703 - tą mam ja jest boska, na fotce wychodzi matowa ale jest błyszcząca jakby metaliczna
Stary 2011-10-10, 20:49   #1753
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz teoretycznie mogę nawet coś ciepłego do podgrzania ,ale jak jestem po południu to zawsze jestem sama i ciężko mi czasem nawet kanapkę zjeść ,bo zdarza się ,ze telefony się urywają a poczekalnia jest pełna ludzi.Kilka razy miałam obiad,ale takie jedzenie w stresie to nie jest za fajne więc raczej kanapki zjadam....
Znam ten ból - w poprzedniej pracy niby była przerwa śniadaniowa, ale technicznie żadnego pokoju socjalnego ani nic. Więc kanapki jadło się na biurku, popijając czymś na szybko co by uniknąć komentarzy, że urzędas nic nie robi tylko na przerwę śniadaniową. Tylko, że przez takie jedzenie to się wrzodów można nabawić.
Teraz w sumie się cieszę, że ma 30 min. przerwę na lunch, niby zostaję dłużej w pracy przez to, ale z drugiej strony omijają mnie gary (i zmywanie) w domu.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Mona nie znalazłam tamtej ale może te ci się spodobają
http://www.sklepztapetami.pl/show.php?id=5582
http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...240921464.html
http://www.sklepztapetami.pl/show.php?id=5703 - tą mam ja jest boska, na fotce wychodzi matowa ale jest błyszcząca jakby metaliczna
Jak dla mnie 1 i 3 Ta pierwsza jakby tańczyła

Stary 2011-10-10, 20:57   #1754
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ach,.... no tak! W ogóle nie zerknęłam w kalendarz! No to będziemy szukać innego terminu... w grudniu! Damy radę!
A co do Twojego szanownego małżonka, to on teraz strasznie zapracowany! No i szkoda, że Ty będziesz miała 4 dni wolnego,a on w pracy. Nie znoszę tego!
w listopadzie!!!!
i jeszcze się okazało że mam 5 dni wolnego, od piątku do środy

Cytat:
Treść usunięta
i dobrze!
ja ogólnie mówiłam że trza inne zwierzątka wsuścic

Cytat:
Baja, ja też na razie nie chcę myśleć o studiach. Kręci mnie, żeby zdecydować się na jedne, tym bardziej, że firma chce mi za nie zapłacić, bądź dopłacić - ale mi się nie chce...
Muszę się zorientować ilu letnie są i czy nie mogę zdobyć tych kwalifikacji jakimś kursem. Bo uczyć mi sie nie chce! (na rok-półtorej mogłabym się zdecydować, ale 2 i 2,5 letnie- NO WAY!)
a wiesz ze nasza aniaaaa też idzie na takie studia na jakie cię wysyłają, no i trwają one rok

Cytat:

super odkurzacz pokaż prezent

Cytat:
no ba

Cytat:
pierwsza super no nie rewelacja
a ta trzecia jest boska
tak wygląda na żywo https://lh5.googleusercontent.com/-s...0/IMGP1984.JPG
Stary 2011-10-10, 21:09   #1755
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczynki mamusie napiszcie mi prosze jakie macie foteliki samochodowe dla maluchów ale chodzi mi o te wieksze foteliki nie nosidła

zastanawiam sie co kupic i nei mam pojecia

mysle o maxi cosi tobi / mobi albo espiro

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 21:12   #1756
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Pierwszy dzień w Sądzie minął...No cóż, było nieźle, ale roboty full, nie to co w poprzedniej pracy gdzie pół dnia mogłam siedzieć w necie...tam wszystko jest poblokowane...buuuuu zobaczymy jak będzie to wyglądać dalej - mam nadzieję, że powoli się oswoję i zapoznam z tematem.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 21:39   #1757
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Pierwszy dzień w Sądzie minął...No cóż, było nieźle, ale roboty full, nie to co w poprzedniej pracy gdzie pół dnia mogłam siedzieć w necie...tam wszystko jest poblokowane...buuuuu zobaczymy jak będzie to wyglądać dalej - mam nadzieję, że powoli się oswoję i zapoznam z tematem.
przyzwyczaisz się początki są ciężkie... mi narazie też jest w pracy ciężko, damy radę
Stary 2011-10-10, 21:45   #1758
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Znam ten ból - w poprzedniej pracy niby była przerwa śniadaniowa, ale technicznie żadnego pokoju socjalnego ani nic. Więc kanapki jadło się na biurku, popijając czymś na szybko co by uniknąć komentarzy, że urzędas nic nie robi tylko na przerwę śniadaniową. Tylko, że przez takie jedzenie to się wrzodów można nabawić.
Teraz w sumie się cieszę, że ma 30 min. przerwę na lunch, niby zostaję dłużej w pracy przez to, ale z drugiej strony omijają mnie gary (i zmywanie) w domu.

No masakra,moja kumpela pracuje w urzędzie i też na to narzeka.My natomiast mamy pokój socjalny, ale co z tego skoro pracując na recepcji nie mam praktycznie przerw.

Cytat:
no ba nawet miałam szanse pracować jako stylistka paznokci, ale nie wypaliło swojego czasu znajomym robiłam pazurki, ale jednak w domowych warunkach to odpada, za dużo kurzu i pyłu... za to uwielbiam makijaże mamę na każdą imprezę maluję, zresztą na sobie przeprowadziłam najwięcej doświadczeń
posiadłam umiejętność nakładania alg, różnych masek, oczyszczania twarzy itp. algi sobie czasem sama nakładam, ale wiadomo że to nie to samo, no ale przyjemności w salonie kosztują sporo na pewno nie żałuję, choć czasami bywało ciężko

Tak swoją drogą to poszłam na kurs, bo miałam iść na kosmetologię, ale po kursie (całe szczęście, że poszłam!) stwierdziłam, że to nie to co chciałabym robić codziennie, zawodowo

cały baniak jest więc luzik gorzej, że zaprawiał sąsiad no i do kolejnego baniaka trzeba by było go brać bo zbyt nie chce zdradzić tajemniczej mikstury na pyszka winko po którym nie ma kaca

mam nadzieję, że pychota no i pamiętajcie że tam trzeba odlewać i nie mieszać, aby wyszło klarowne... inaczej będzie mętne

wow to fajnie,takie rzeczy zawsze się przydają w życiu.

szafa

Stary 2011-10-10, 21:47   #1759
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

Ania, a co teraz jest zdrowe? Na coś trzeba umrzeć

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczynki mamusie napiszcie mi prosze jakie macie foteliki samochodowe dla maluchów ale chodzi mi o te wieksze foteliki nie nosidła

zastanawiam sie co kupic i nei mam pojecia

mysle o maxi cosi tobi / mobi albo espiro
My mamy Romer King

Cytat:
Hej
Wkręcisz się
Stary 2011-10-10, 21:57   #1760
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
powiem szczerze, ze ten bardziej włochaty wolałabym w sypialni, obawiam sie takiego w salonie szczególnie przy stoliku gdzie jada moj TZ i zawsze jest pełno okruchów a wy jak myslicie?
my mamy taki kudlaty dywan i salonie i nie narzekam

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Przy okazji pochwalę się moją Agulą.
slodka i jaka duza juz

pamietam jak dzis jak nam pisalas ze jestes w ciazy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja dziś na obiad robię rybę z kapusta kiszoną. Masakra 3 dni za mną chodzi. Ale byłąm chora i nie mogłam wyjść z domu a nie miałąm składników. Wczoraj wszystko kupiłam i dziś robię
blehhh jamam odrzut jesli o ryby chodzi

Cytat:
17:09 ----------

1 super

Cytat:
Hej
najgorsze pierwsz dzien ... napewno szybko sie wkrecisz i bedzie dobrze

Jeszcze tylko 3 dni i .. weekend

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 22:01   #1761
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
my mamy taki kudlaty dywan i salonie i nie narzekam

slodka i jaka duza juz

pamietam jak dzis jak nam pisalas ze jestes w ciazy

blehhh jamam odrzut jesli o ryby chodzi

1 super

najgorsze pierwsz dzien ... napewno szybko sie wkrecisz i bedzie dobrze

Jeszcze tylko 3 dni i .. weekend
jakie 3 4 i dla niektorych sobota

szafa

Stary 2011-10-10, 22:02   #1762
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
jakie 3 4 i dla niektorych sobota
ja mam piatek wolny
mamy swieto zydowskie i mama zostaje w domu z dzieciakami
.. to juz calkiem Was dobije .. nastepnym piatek tez wolny

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-10, 22:03   #1763
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
wow to fajnie,takie rzeczy zawsze się przydają w życiu.
no przydają

Cytat:
Ania, a co teraz jest zdrowe? Na coś trzeba umrzeć
nooo ja jak ostatnio straciłam głos to powiedziałam, że ja dziękuje... miałam takiego stracha i panikę i w głowie myśl, a co jak mi głos nie wróci? wiem głupie, ale nie chciałabym więcej... co innego mówić zachrypniętym głosem, a co innego gdy mówisz zdanie i w połowie zostaje przerwane, jak radio wyłączone dosłownie
Stary 2011-10-10, 22:18   #1764
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dzwonili od lekarza mam dola .. okazalo sie ze nie przyjmuja mojego ubezpieczenia juz mialam pare akcji z nimi dzwonili mi w maju ze juz przyjmuja .. a tu dupa ! i co ja teraz zrobie?

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-10, 22:28   #1765
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwonili od lekarza mam dola .. okazalo sie ze nie przyjmuja mojego ubezpieczenia juz mialam pare akcji z nimi dzwonili mi w maju ze juz przyjmuja .. a tu dupa ! i co ja teraz zrobie?
To nieciekawie. A jakie masz wyjścia?
Stary 2011-10-10, 22:46   #1766
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
To nieciekawie. A jakie masz wyjścia?
Mam do wyboru albo zmienic ubezpieczenie ( na to ktore przyjmuje moj lekarz ) co bedzie troche ciezkie bo mamy je z pracy meza , albo placic za kazda wizyte co oczywiscie odpada ( 4tysiaki za pierwsza wizyte kolejne po 250$ ) .. lub ... wziasc ubezpieczenie od panstwa tylko na okres ciazy ( tylko nie wiem jak sie tym zajac ) Jedna moja znajoma tak zrobila .. musialabym do niej zadzwonic i sie dowiedziec jak to zrobila .. ale wtedy bede jej musiala powiedziec ze jestem w ciazy ... ale jestem zla !!!!!!!!!!

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-10, 22:48   #1767
bzyczka1
Zakorzenienie

Żabciu pewnie zmiana ubezpieczenia nie wchodzi teraz w grę, a lekarz? inny będzie przyjmował czy też nie?

widzę że w klubie odpisałaś...nędza.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-10-10 o 22:49
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 22:50   #1768
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Żabciu pewnie zmiana ubezpieczenia nie wchodzi teraz w grę, a lekarz? inny będzie przyjmował czy też nie?
napewno sa lekarze ktorzy przyjmuja moje ubezpiecznie .. tylko wlasnie mi zalezy na tym ginie bo jest jedynym polakiem w moim miescie .. nie chce zadnego amerykanca ten ma swietne opinie wszystkie kolezanki u niego rodzily .. Mam dola .. ide sie zdrzemnac ..

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-10-11, 08:33   #1769
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

halooooo co u tak cicho wstawac nie spac

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:08   #1770
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Cześć

u mnie też tż odkurza fajne zakupy no i prezent - mam nadzieję, że się pochwalisz
a o firmie słyszałam - odkurzacze od nich też sobie ludzie chwalą
Cytat:

świetna - ta co ma martucha też mi się podoba.
My się pozbyliśmy w tym roku ostatnich tapet i wszędzie gładź zrobiliśmy a tu takie fajne wzory teraz robią. Myślimy żeby w przedpokoju jakiś szablony zrobić albo takie naklejki widziałam.

Cytat:
Hej
wkręcisz się trzymam kciuki
Cytat:
a inny lekarz?
doczytałam, że ta opcja odpada

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości