Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-10, 21:25   #3091
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
do pracy
w sumie gdzie indziej niż to miało być, bo do mojej rodziny, no ale
domyslam sie ze do pracy... to nie bylo innego wyjscia? gdzie dokladnie jedzie?
ehhh ja sobie nie wyobrazam tż puscic zagranice juz moj tata jest i widze jak oni to oboje przezywaja... ale po slubie tata zjezdza juz na stale
Stary 2011-10-10, 21:25   #3092
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Kochana musicie to wytrzymac...
Bedzemy razem tęskniły...
no i kolejną rzecz wspólną mieć będziemy..
Stary 2011-10-10, 21:28   #3093
malinka_070190
Zakorzenienie

No ja już po pierwszym dniu shreda jutro nie wstane, ale uwielbiam zakwasy hehe

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
ehhh ja sobie nie wyobrazam tż puscic zagranice juz moj tata jest i widze jak oni to oboje przezywaja... ale po slubie tata zjezdza juz na stale

Mój tata tez jest za granicą... I widze, jak im jest źle.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
no i kolejną rzecz wspólną mieć będziemy..

Szkoda, ze taką niemiłą rzecz...

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 21:29   #3094
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem.. teraz jak wyjedzie(w tym tygodniu najprawdopodobniej) to najbliższy przyjazd chyba(?) na święta.. a potem? potem nie mam zielonego pojęcia... nie wyobrażam sobie tego.. tak nagle to spadło.. bez przygotowania, bez szansy przemyślenia... a co do slubu to nie wiadomo właśnie, bo zależy na ile pojedzie, czy potem zdążymy z salą.. no i to czego boję się najbardziej: czy się od siebie nie oddalimy
tak strasznie nie chcę żeby jechał... nie teraz

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

póki co widze same minusy... plusów żadnych

ja cie w 100% rozumiem... inaczej jest jak jest rozlaka w malzenstwie z 25-letnim stazem a inaczej wsrod tak mlodych ludzi...
Stary 2011-10-10, 21:31   #3095
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
wyjście zawsze jakieś by było, bo ogólnie są przyjęcia obecnie do pracy u nas, ale nie tak dobrze płatnej i nie z dala od problemów wszystkich.. a jedzie do Fr.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Szkoda, ze taką niemiłą rzecz...
dokładnie
Stary 2011-10-10, 21:32   #3096
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja też lubiłam

I jeszcze może fajny facet u boku Idę dalej poużalać się nad sobą

Miłego wieczorku
O to to - facet koniecznie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość

mi to chyba nic nie pomagaMasakra, chyba jeszcze takie deprechy jesiennej nie miałam...
Głowa do góry, zima też jest śliczna
Ja nie mam chyba nawet czasu na deprechę
Stary 2011-10-10, 21:35   #3097
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
ja cie w 100% rozumiem... inaczej jest jak jest rozlaka w malzenstwie z 25-letnim stazem a inaczej wsrod tak mlodych ludzi...
tym bardziej, że nasza najdłuższa rozłąka to 2 tyg.. a tak codzień, co 2 dzień się chociaż na chwilę widzieliśmy i jeszcze w ciągłym kontakcie byliśmy,.... wiedziałam, że jak tylko coś będzie źle, to wsiadam w autobus i za 10 min jestem u niego...
Stary 2011-10-10, 21:41   #3098
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
wyjście zawsze jakieś by było, bo ogólnie są przyjęcia obecnie do pracy u nas, ale nie tak dobrze płatnej i nie z dala od problemów wszystkich.. a jedzie do Fr.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

dokładnie
Cytat:
tym bardziej, że nasza najdłuższa rozłąka to 2 tyg.. a tak codzień, co 2 dzień się chociaż na chwilę widzieliśmy i jeszcze w ciągłym kontakcie byliśmy,.... wiedziałam, że jak tylko coś będzie źle, to wsiadam w autobus i za 10 min jestem u niego...

to kawalek... samolotem?
moja tata jest w niemczech - 10h jazdy ma wiec czasami jest tak ze tylko na sam weekend przyjedzie.
u mnie jest to samo... u nas najdluzsza rozlaka to chyba tydzien...
Stary 2011-10-10, 21:44   #3099
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
to kawalek... samolotem?
moja tata jest w niemczech - 10h jazdy ma wiec czasami jest tak ze tylko na sam weekend przyjedzie.
u mnie jest to samo... u nas najdluzsza rozlaka to chyba tydzien...
nie, autobusem

eh.. nie wyobrażam sobie teraz tego wszystkiego bez niego tutaj

przepraszam, że Wam marudzę, ale nie mam z kim pogadać nawet
Stary 2011-10-10, 21:49   #3100
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
nie, autobusem

chlopak mojej kolezanki tez do francji jezdzi a wlasciwie lata bo on samolotem... tyle ze w jedna strone go to kosztuje czasami nawet 700zl:/ a czasami jak sa promocje to 300zl. 45min i jest we francji. on lata tymi liniami Wizz. to tak dla informacji - moze wam sie przyda
kurcze najgorsze ze to tak nagle... chociaz moze z drugiej strony to dobrze bo tak to bys sie caly czas smucila jakbys duzo wczesniej wiedziala a tak to moze chociaz jakos ten czas spedziliscie milo razem.
moj tata jak jechal to tez tak z dnia na dzien:/
Stary 2011-10-10, 21:53   #3101
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:

chlopak mojej kolezanki tez do francji jezdzi a wlasciwie lata bo on samolotem... tyle ze w jedna strone go to kosztuje czasami nawet 700zl:/ a czasami jak sa promocje to 300zl. 45min i jest we francji. on lata tymi liniami Wizz. to tak dla informacji - moze wam sie przyda
kurcze najgorsze ze to tak nagle... chociaz moze z drugiej strony to dobrze bo tak to bys sie caly czas smucila jakbys duzo wczesniej wiedziala a tak to moze chociaz jakos ten czas spedziliscie milo razem.
moj tata jak jechal to tez tak z dnia na dzien:/
tylko, że samoloty z Krakowa latają, a tam 6 godz jazdy mamy.. więc siłą rzeczy autobusem i taniej i no lepiej...

ja bym wolała wcześniej wiedzieć, bo bym sie na to przygotowała, a i czas byśmy lepiej wykorzystali.. a na pewno więcej czasu spędzilibyśmy razem i tylko we dwoje... a tak? nawet za dużo czasu nie będziemy mieli teraz żeby się sobą jakoś nacieszyć
Stary 2011-10-10, 22:13   #3102
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem.. teraz jak wyjedzie(w tym tygodniu najprawdopodobniej) to najbliższy przyjazd chyba(?) na święta.. a potem? potem nie mam zielonego pojęcia... nie wyobrażam sobie tego.. tak nagle to spadło.. bez przygotowania, bez szansy przemyślenia... a co do slubu to nie wiadomo właśnie, bo zależy na ile pojedzie, czy potem zdążymy z salą.. no i to czego boję się najbardziej: czy się od siebie nie oddalimy
tak strasznie nie chcę żeby jechał... nie teraz

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

póki co widze same minusy... plusów żadnych
Kochana na razie nie mysl o takich rzeczach, że się oddalicie itd.Musi być dobrze... Tż na pewno będzie pisał, czasem dzwonił i moze będzie miał mozliwośc wejśc na skype?Pierwsze tygodnie będą najgorsze a później to już kwestia przyzwyczajenia sę i z każdym dniem będzie lepiej Tak mi się wydaje... Przetrwacie to! Kochacie się i będzie dobrze i mysl o tym, że za 2 lata już nie będziesz musiała tego wszystkiego przeżywac...
Cytat:
nie, autobusem

Przestań! eraz możesz marudzić ile chcesz ... w klubie , tutaj... Rozumiem Cię i myślę, że żalenie się komuś i wygadanie czasem pomaga

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Może to i lepiej, że w końcu się wszystko wyjaśniło bo wydaje mi się, że bardziej Cię zjadała niepewność czy tż będzie zmuszony wyjechać za granicę czy nie...
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 22:21   #3103
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana na razie nie mysl o takich rzeczach, że się oddalicie itd.Musi być dobrze... Tż na pewno będzie pisał, czasem dzwonił i moze będzie miał mozliwośc wejśc na skype?Pierwsze tygodnie będą najgorsze a później to już kwestia przyzwyczajenia sę i z każdym dniem będzie lepiej Tak mi się wydaje... Przetrwacie to! Kochacie się i będzie dobrze i mysl o tym, że za 2 lata już nie będziesz musiała tego wszystkiego przeżywac...

Przestań! eraz możesz marudzić ile chcesz ... w klubie , tutaj... Rozumiem Cię i myślę, że żalenie się komuś i wygadanie czasem pomaga

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Może to i lepiej, że w końcu się wszystko wyjaśniło bo wydaje mi się, że bardziej Cię zjadała niepewność czy tż będzie zmuszony wyjechać za granicę czy nie...
skype odpada, akurat tam gdzie jedzie wiem na 100% że takiej możliwości nie będzie... pisanie też odpadnie, a już napewno takie jak było/jest teraz zobaczymy jak z dzwonieniem będzie, ale myślę, że 1 góra 2 w tyg na chwile tylko będzie miał możliwość..
ja wiem, ze się do tego nie przyzwyczaję... nigdy... pierwsze tygodnie wiem, że przepłaczę całe... i pewnie pojadę na jakiś ziołowych tabletkach uspojajających żeby jakoś dać radę bez niego tutaj.. potem zobaczymy...

wiesz, w sumie teraz przyzwyczaiłam się do myśli, że TŻ szuka pracy tutaj a po nowym roku wyjezdza na troszkę, bo takie były plany, a tu nagle jak zwykle plany poszły sie... no nie wyszły, żeby brzydko nie powiedzieć... mam w sumie dość tego, że ciągle coś nie wychodzi... ciągle... ciągle nasze plany coś krzyżuje... z miłą chęcią to bym zasnęła i obudziła się po wszystkim przy jego boku...
Stary 2011-10-10, 22:32   #3104
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
skype odpada, akurat tam gdzie jedzie wiem na 100% że takiej możliwości nie będzie... pisanie też odpadnie, a już napewno takie jak było/jest teraz zobaczymy jak z dzwonieniem będzie, ale myślę, że 1 góra 2 w tyg na chwile tylko będzie miał możliwość..
ja wiem, ze się do tego nie przyzwyczaję... nigdy... pierwsze tygodnie wiem, że przepłaczę całe... i pewnie pojadę na jakiś ziołowych tabletkach uspojajających żeby jakoś dać radę bez niego tutaj.. potem zobaczymy...

wiesz, w sumie teraz przyzwyczaiłam się do myśli, że TŻ szuka pracy tutaj a po nowym roku wyjezdza na troszkę, bo takie były plany, a tu nagle jak zwykle plany poszły sie... no nie wyszły, żeby brzydko nie powiedzieć... mam w sumie dość tego, że ciągle coś nie wychodzi... ciągle... ciągle nasze plany coś krzyżuje... z miłą chęcią to bym zasnęła i obudziła się po wszystkim przy jego boku...
a dlaczego nie będzie pisać tak duzo? Przecież za smsy chyba nie będzie więcej płacić?Musisz teraz troszkę przecierpieć, żeby potem było tak jak sobie wymarzyliścieDomyslam się, że to nie będzie proste bo ja pewnie bym ryczała tak samo No ale jakoś trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu...

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Może to żadne pocieszenie ale pomyśl, że na wątku nie jesteś sama z tym problemem i jest kilka dziewczyn, które sa w podobnej sytuacji. Zawsze to raźniej wspierać się razem
Stary 2011-10-10, 22:33   #3105
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego nie będzie pisać tak duzo? Przecież za smsy chyba nie będzie więcej płacić?Musisz teraz troszkę przecierpieć, żeby potem było tak jak sobie wymarzyliścieDomyslam się, że to nie będzie proste bo ja pewnie bym ryczała tak samo No ale jakoś trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu...
no właśnie niestety chyba będzie płacił drożej i to dość dużo.. tak przynajmniej było tamtym razem jak był tam

ja w sumie już ryczę
Stary 2011-10-10, 22:33   #3106
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Hm... nie wiem co ci poradzić... Jakbyś nie miała szkoły to mogłabyś pojechać razem z nim i tam szukać pracyJeżeli naprawdę Twój Tż nie znajdzie na miejscu pracy to rozsadne by było przyjąć tą ofertę

to chyba ta pogoda tak działa

Kurcze całe buty mam przemoczoneKupiłam turkusowy sweterek ale jakoś nie jestem do niego przekonana
ale ja nie mam szkoły bo nie mam pracy A nie ma takiej opcji żebym ja mogła pojechac z nim
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś go tak tanio?
Aaa na takim targu, nazywanym kapłanówka ale to nie żadna chińszczyzna tylko nasz płaszcz, z Polski

Cytat:
oj kochana dokładnie Cię rozumiem. Tak miałam jak był we Włoszech i teraz gdy ta praca... Strasznie go potrzebowałam a jego nie było. I wiem że teraz mimo że byłby tylko te 60km ode mnie to by go nie było gdybym go potrzebowała.

A rozmawiałam trochę z TŻ. Żeby nie było tak jak z Włochami to mu powiedziałam że nie chcę żeby jechał, a on mi powiedział że on też wcale nie chce i widzi w tym więcej minusów niż plusów. No i stanęło na tym że chyba jednak odmówi, ale mu powiedziałam że jaką by decyzję podjął to ja go będę wspierać (najwyżej żale będę wylewać tutaj )
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-10, 22:34   #3107
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Może to żadne pocieszenie ale pomyśl, że na wątku nie jesteś sama z tym problemem i jest kilka dziewczyn, które sa w podobnej sytuacji. Zawsze to raźniej wspierać się razem
wiem, wiem że jest nas tu więcej takich.. oczywiście zawsze to jakieś pocieszenie, ale póki co jeszcze tego tak nie odbieram...
Stary 2011-10-10, 22:35   #3108
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

mój TŻ płacił 60gr za sms
jak miał Włoską kartę to też nie było taniej
Stary 2011-10-10, 22:38   #3109
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
oj kochana dokładnie Cię rozumiem. Tak miałam jak był we Włoszech i teraz gdy ta praca... Strasznie go potrzebowałam a jego nie było. I wiem że teraz mimo że byłby tylko te 60km ode mnie to by go nie było gdybym go potrzebowała.

A rozmawiałam trochę z TŻ. Żeby nie było tak jak z Włochami to mu powiedziałam że nie chcę żeby jechał, a on mi powiedział że on też wcale nie chce i widzi w tym więcej minusów niż plusów. No i stanęło na tym że chyba jednak odmówi, ale mu powiedziałam że jaką by decyzję podjął to ja go będę wspierać (najwyżej żale będę wylewać tutaj )
mi TŻ powiedział, że jedno moje słowo i on nie jedzie, bo on też nie chce być beze mnie tam i tak długo.. on wie, że ja nie chcę żeby jechał, ale wie też, że go nie zatrzymam tu siłą, więc pojedzie.. ja wiem, że on marzy żeby móc wyjechać... ja zresztą też marzę żeby móc wyjechać.. ale ja możliwości nie mam, bo nie ma pracy tam dla mnie teraz... więc no cóż... pozostaje żyć na odległość
Stary 2011-10-10, 22:45   #3110
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie niestety chyba będzie płacił drożej i to dość dużo.. tak przynajmniej było tamtym razem jak był tam

ja w sumie już ryczę
nie zadręczaj się nie będzie tak źle zobaczysz...
Cytat:
ale ja nie mam szkoły bo nie mam pracy A nie ma takiej opcji żebym ja mogła pojechac z nim

Aaa na takim targu, nazywanym kapłanówka ale to nie żadna chińszczyzna tylko nasz płaszcz, z Polski

eh... my kobiety to się mamy...Zwykle tak jest, że jak potzrebujemy swoich mężczyzn to wtedy nie ma ich w zasięgu ręki...

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
mój TŻ płacił 60gr za sms
jak miał Włoską kartę to też nie było taniej
o kurcze... to nieciekawie...
Cytat:
mi TŻ powiedział, że jedno moje słowo i on nie jedzie, bo on też nie chce być beze mnie tam i tak długo.. on wie, że ja nie chcę żeby jechał, ale wie też, że go nie zatrzymam tu siłą, więc pojedzie.. ja wiem, że on marzy żeby móc wyjechać... ja zresztą też marzę żeby móc wyjechać.. ale ja możliwości nie mam, bo nie ma pracy tam dla mnie teraz... więc no cóż... pozostaje żyć na odległość
może umówcie się tak, że jak będzie się cos między Wami psuć albo jak bedzie któreś z Was czuć, że nie da sobie rady to niech Tż wraca... Praca i pieniądze nie są najwazniejsze... Sama stwierdziłaś, że jest tu na miejscu dla niego praca no ale oczywiście nie za takie pieniądze...
Stary 2011-10-10, 22:48   #3111
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
nie zadręczaj się nie będzie tak źle zobaczysz...
póki co nie potrafię inaczej.. na razie same czarne myśli i wspomnienie tego jak było na wcześniejszych (dużo, dużo krótszych) rozłąkach... może miesiąc po wyjeździe będzie mi łatwiej i inaczej na to popatrzę, na razie nie potrafię... to zbyt trudne dla mnie na chwilę obecną..

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
może umówcie się tak, że jak będzie się cos między Wami psuć albo jak bedzie któreś z Was czuć, że nie da sobie rady to niech Tż wraca... Praca i pieniądze nie są najwazniejsze... Sama stwierdziłaś, że jest tu na miejscu dla niego praca no ale oczywiście nie za takie pieniądze...
jesli wyjedzie nie będzie takiej możliwości żeby się spakować jak coś bedzie nie tak i wrócić.. jedzie do mojej rodziny wiec siłą rzeczy to też jakieś obowiązki za sobą pociąga i nie może takiego czegoś zrobić im, bo oni za niego ręczą u szefa..
Stary 2011-10-10, 22:50   #3112
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
póki co nie potrafię inaczej.. na razie same czarne myśli i wspomnienie tego jak było na wcześniejszych (dużo, dużo krótszych) rozłąkach... może miesiąc po wyjeździe będzie mi łatwiej i inaczej na to popatrzę, na razie nie potrafię... to zbyt trudne dla mnie na chwilę obecną..
hm... t może po prostu popłacz to troszkę Ci ulży Mogę się tylko domyslać jakie mysli Ci się kotłują w głowie
Może jutrpo wstaniesz i inaczej na to spojrzysz... A kiedy wyjeżdża?

Dziewczynki posiedziałabym jeszcze z Wami ale jutro znowu rano pobudka. Wstyd się przyznać ale nie chce mi się chodzić do tej pracyJedyne co mnie tam trzyma to to, że mam z tego kasęTzn. praca sama w sobie nie jest ciężka i zła ale denerwują mnie ludzie w niej pracującyi to coraz bardziej...

Dobranoc, słodkich i spokojnych snów

Malinko pamiętaj pisz jak tylko będzie ci smutno i źle i będziesz się chciała wygadać... Czy to tutaj na wątku czy w klubie
Stary 2011-10-10, 22:54   #3113
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
hm... t może po prostu popłacz to troszkę Ci ulży Mogę się tylko domyslać jakie mysli Ci się kotłują w głowie
Może jutrpo wstaniesz i inaczej na to spojrzysz... A kiedy wyjeżdża?

Dziewczynki posiedziałabym jeszcze z Wami ale jutro znowu rano pobudka. Wstyd się przyznać ale nie chce mi się chodzić do tej pracyJedyne co mnie tam trzyma to to, że mam z tego kasęTzn. praca sama w sobie nie jest ciężka i zła ale denerwują mnie ludzie w niej pracującyi to coraz bardziej...

Dobranoc, słodkich i spokojnych snów

Malinko pamiętaj pisz jak tylko będzie ci smutno i źle i będziesz się chciała wygadać... Czy to tutaj na wątku czy w klubie
juto się dowiemy dokładnie.. ale w tym tygodniu raczej już... bo praca już jest dla niego...

dziękuję, że mogę Wam po marudzić

dobranoc

no i ja też uciekam, spać nie będę jeszcze długo, ale położę się chociaż...
dobranoc.
Stary 2011-10-10, 23:06   #3114
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

jesli wyjedzie nie będzie takiej możliwości żeby się spakować jak coś bedzie nie tak i wrócić.. jedzie do mojej rodziny wiec siłą rzeczy to też jakieś obowiązki za sobą pociąga i nie może takiego czegoś zrobić im, bo oni za niego ręczą u szefa..
Jak ja Ciebie rozumiem mój TŻ też nie mógł tak się zebrac i wrócić Wiem kochana że będzie Ci ciężko, ja cały pierwszy tydzień przepłakałam,a później w sumie było lepiej. Ale tylko troszkę. Dlatego jak Ci będzie źle to pisz tu albo w klubie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Uciekam, jutro muszę wcześnie wstać
Dobranoc
Stary 2011-10-11, 01:06   #3115
aleksmaslanka
Raczkowanie

Cytat:
cześć dziewczyny

no i wyrok zapadł
mój TŻ wyjeżdża za granicę
Własnie nadrobilam. I tylko Tobie odpisze kochana bo nie mam sił na wiecej. Bardzo mi jest przykro że Twój TŻ wyjezdzai nawet nie bede Cie pocieszac i mówic ze bedzie dobrze, bo z pewnościa bedzie Ci go brakowało. Tak czasami jest w zyciu nieprzyjemnie. Wazne że cały czas bedziecie razem i jeszcze mocnej porzekonacie sie o swoim uczuciu. No i pamietaj że masz nas, które bedziemy stanowić malutkie zastepstwo TŻta

Buziaki
aleksmaslanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:02   #3116
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dzień dobry z rana . Nadrobiłam 2 strony i mogę spokojnie lecieć do pracy. Do spisania po południu

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
może pogoda jestem mega zła, bo tyle kasiory poszło nam z TŻ w tym miesiącu, że nawet nie wiemy, jak to zrobiliśmy ;/
u nas tak samo. Nie wiadomo gdzie się kasa rozeszła, bo nawet ani ja ani TŻ nie sprawiliśmy sobie żadnej przyjemności zakupowej

Cytat:
no i wyrok zapadł
.
Czytając Twoje posty uświadamiam sobie, jak to dobrze że mój TŻ ma takie samo podejście jak ja: że albo razem wyjeżdżamy albo nigdzie nie jedziemy
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:16   #3117
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Hej laseczki! ja znowu w drodze. tym razem do lekarza. jak się boję. wczoraj jak o 5.40 wyjechałam to o 18.40 wróciłam ledwie żywa.

Malinka i Mia trzymajcie się.
Mia a twój TŹ będzie 7 dni w tygodniu pracował, że na weekendy nie będzie mógł wracać?

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

A i jesteśmy PO to zebyscie nam marudzily!

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:30   #3118
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
znam ten ból, bo miałam swego czasu kremową kurtkę . I dlatego stwierdzam, że można mieć płaszczyk/kurtkę w jasnym kolorze, ale jako dodatek, czyli zakładanie na jakieś większe wyjścia/od święta/od jakiejś okazji i jak jeździ się autem a nie komunikacją miejską
A ja mam kremowy kożuch i wcale się tak bardzo nie brudzi ale też bardzo łatwo się czyści

Cytat:
cześć dziewczyny

no i wyrok zapadł
Bardzo mi przykro Malinko teraz zamiast na smuceniu się postaraj się skupić na tym, żeby spędzić jak najwięcej czasu z TŻ do świąt czas minie bardzo szybko i jakoś dacie sobie radę, przecież bardzo się kochacie, to musi być dobrze!

Cytat:
Mam tak samo codziennie myślę o tym, żeby się zwolnić, ale trzyma mnie w pracy tylko myśl o weselu i o tym, że z pracą tak cienko, wszystko drożeje...

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
Czytając Twoje posty uświadamiam sobie, jak to dobrze że mój TŻ ma takie samo podejście jak ja: że albo razem wyjeżdżamy albo nigdzie nie jedziemy
To tak jak ja i TŻ

Cześć Dziewczynki
Ale tu zastój ostatnio
Weekend minął szybko, nawet nie wiem kiedy wczoraj byliśmy z TŻ u tego endokrynologa, potem obiadek i poszłam do pracy zła byłam, bo TŻ specjalnie wziął wolne, żeby iść ze mną, a ja musiałam do roboty iść... no, ale jakoś poszło jeszcze do weekendu 3 zmiany noi plus zajęcia...
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 07:40   #3119
dastin
Zakorzenienie

Dzień dobry Przyszłam się tylko przywitać i do pracyPóźniej wpadnę
Stary 2011-10-11, 07:52   #3120
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry Przyszłam się tylko przywitać i do pracyPóźniej wpadnę
Dobry

A ja mam chwilę to wracam do oglądania Chirurgów, bo jakoś utknęłam na połowie 6 sezonu
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości