|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Olka, zdecydowanie lepiej Ci w tym brązie niż w blondzie
teraz postaw na nawilżenie i regenerację, bo masz strasznie poharatane końcówki
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam do spania jutro idę na popołudniówkę ale w końcu musze się wyspać po nocce
Tak więc trzymajcie kciuki żeby było ok i abym się na dała miłej nocy życzę
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z capri farbowałam 2.09 (notabene jak zostawiłam kompa włączonego to do mnie pisała na gg ale tylko czy jestem więc nic nie wiem co u niej) i od tego czasu widzę odrost i chyba już nie będę farbować bo niewiele się różni; pallete mi się spłukał tak:Clipboard01.jpg qKGrC.jpg ![]() :conf used: nie wiem jak to możliwe ale przynajmniej nie chodzę z czarną masakrą
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje włosy zawsze tak wyglądają jak nie są wyprostowane. Bo nawilżam i regeneruję regularnie
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podcinałam ze 3 tygodnie temu i już są suche... A chcę przetrzymać co najmniej do świąt BN
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko:
Crozee, bardzo mi przykro z powodu cioci My mieliśmy wesele na 60 osób i zamknęliśmy się w 22 tys., a chcieliśmy w 20, więc dużo ponad nie wydaliśmy. Mieliśmy normalnie fotografa, kamerzystę, zespół, suknia była taka, jaką chciałam. Da się zrobić wesele w przyzwoitej cenie ![]() U nas po oczepinach był taniec ze świecami i generalnie gościom bardzo się ten pomysł spodobał, a do tego nikt się z tym wcześniej nie spotkał ![]() W czwartek idę do nowego lekarza ![]() Mąż mi zasnął, muszę przyznać, że wysprzątał dziś pięknie kuchnię, łazienkę, odkurzył mieszkanie Zmykam do niego, dobranoc
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale nadrobiłam po łebkach.... miałam dzisiaj cały dzień w paznokciach i tylko kilka przerw na jedzenie....
padam i idę spać ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nienawidzę wstawać, jak za oknem jest ciemno
|
|
#3669 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Zwies to teraz rozumiem skąd się wzięło dodatkowe 50% uważam, że w pierwotnym roboczym kosztorysie nie wzięliście pod uwagę różnych spraw, które zaczęły wychodzić w trakcie dlatego Carmelka robi dobrze uwzględniając nawet strzelające tuby![]() Kawka byłaś u Mamy? ![]() lokal na party się nadaje ![]() Justyś uduszę Cię za tego czikena ![]() Med trochę pracy z tym jest ale ja nie lubię mieć kabli na wierzchu i wolałabym przemęczyć się ale mieć schowane![]() Aniołku a Kto to? bo nawza fajna![]() doczytałam ![]() dżizas u Was tyle trwają wesela? ![]() Majasn ja widzę po cenach w moim rodzinnym mieście, że są o wiele niższe niż w dużych miastach-a miasto uchodzi za drogie w życiu. także warto sprawdzić cenu u Twoich rodziców![]() Ostatnio jak byliśmy na ślubie to rozmawialiśmy na temat wesel i przyjęć. Doszlismy kolejny raz do wniosku, że nie żałujemy naszego wesela to przyjęcie trwało od 15 do 23, wiele rzeczy było zrobionych trochę "na odwal się"-np Młodzi prosili w zaproszeniach o wino do piwniczki-potem to wino było ustawione na stoliku i podawane gościom, brak dj-a czy orkiestry-muzykę puszczał brat Pana Młodego-który przez godzinę się tym zajmował, potem olał sesja ślubna podczas trwania przyjęcia, lokal pozostawiąjcy wiele do życzenia-jasne to był Ich wybór ale mi byłoby szkoda pieniędzy. Wolałabym po ślubie zaprosić rodziców, świadków i rodzeństwo na obiad do restauracji. Mój Mąż-początkowo sceptycznie nastawiony do wesel stwierdził: powiedz Asi-naszej przyjaciółce, która zastanaiwia się czy wesele czy przyjęcie-żeby robiła wesele![]() dlatego zgadzam się z Najeczkąalbo obiad albo dżamp ![]() może to wynika z tego, że to przyjęcie miało taką, a nie inną oprawę nam się wesel nie zwróciło, ale było takie z takimi Osobami, jakie sobie wymarzyliśmy ![]() Aniołku poradzisz sobie ![]() Mam nadzieję, że Twoja krawcowa zna się na rzeczy jeszcze nie widziałam sukienki szytej na wzór takiej samej jak orginał-krawcowe nie mają z reguły dostępu do takich materiałów i wykończeń jak salony.Dlatego trzymam kciuki![]() mi się te balony nie podobają, i często nie wybuchają w takim momencie jak mają ![]() Ilsa nie robi się wesela nastawiając się na zwrot z kopert mozna się bardzo przeliczyć. Arrakis cieszę się, że jesteś zadowolona ze szkoły ![]() Justyś ale bucor Carmi poszerzyłaś mi horyzonty tymi tubami ![]() i u nas koszty były tak samo podzielone ![]() i gdyby naszych rodziców nie byłoby stać, a w grę wchodziłyby kredyty to nie zgodzilibysmy się ![]() fajne plany na Sylwestra my robimy domówkę bo pies będzie na prochach![]() Gwizdak sesja jeszcze przed Wami?łał zazdroszczę ![]() Hawwa cieszę się, że Mąż tak dba o Was ![]() Ilsa ostatnio w niedzielę nałożyłam oliwkę w żelu na włosy z johnssona i takie mam miękutkie włosy, ładny skręt ![]() będę dziś kierowcą koleżanki jedziemy na zakupy ja oszczędzam na huntery i spodnie także mam szlaban na zakupy
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-11 o 08:19 |
|
|
|
#3670 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja jak myślę o swoim przyszłym ewentualnym weselu, to mam duży problem, więc może dobrze że Tż się nie oświadcza . Z jednej strony wydanie 40-50tys. jest dla mnie trochę hmm... nie wiem, jakoś jest to dla mnie za dużo. Z drugiej strony, małe przyjecie, gdzie nie będę mogła mieć wszystkich przyjaciół, mnie nie satysfakcjonuje. Ale jak przyjdzie co do czego, będę myśleć na razie się cieszę życiem, jest mi dobrze
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Jusia też nie lubię wstawać jak jest ciemno za oknem ![]() Aniołku fajna nazwa stanowiska ![]() no i ten tego nic więcej nie chce mi się pisać ![]() idę popracować bo trochę mi się zebrało
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przypomniało mi się, że wtedy jakoś się pożarliśmy i on z łaską i fochem stwierdził, że zrobi mi na złość jak powie, że zapłaci za swoich gości Oj tam, szlaban na zakupy, oj tam...
|
|
|
#3673 |
|
MBZ♥
|
Justyna nawet miałam mocne postanowienie żeby nie brać kart
ale jednak biorę![]() tym bardziej bucor muszę kupić pieczarki i zrobię na kolację ![]() Osz oj tam praca
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki, ja tak na szybko - proszę o mocne kciuki o 12.30
![]() :prosi :buźka!
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Latała mi mucha, denerwowała mnie, w końcu rozpłaszczyłam ją na szybie, ale z takim impetem, że nic z niej nie zostało ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Kawa, co tam?
|
|
|
#3678 |
|
MBZ♥
|
Glen
![]() Kawka co jest? ![]() ****************** Justyna heh wcale mnie nie wspierasz ![]() boszzzz zabiłaś biedną małą muszkę, a może to czyjaś córka była;?
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-11 o 09:23 |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
a bo chłop mnie nie chce bzykac
![]() ostawilam sie wczoraj nogi ogolilam, bobroslawa, wypeelingowalam sie cala nabalsamowałam, wyperfumowałam, szpile załozyłam ide do narzuta i mowie chodz mnie przytul narzut: zaraz ja: no chodz czekam narzut : jeszcze chwila (zdjecia obrabiał) czekałam godzine w✂✂✂✂ilam sie mega przebralam w bawelniana pizame i poszlam spac no kurde ja wiem ze obrabia zdjecia ze zajety jest ale kurde chwile czasu moglby mi poswiecic dzi rano ja tylko zapytalam go o cos glosniej to powiedzial zebym na niego nie krzyczała przeprosil potem smsem ale zepsól mi humor na caly dzien
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-10-11 o 09:43 |
|
|
|
#3680 |
|
MBZ♥
|
Kawka trzeba było odsunąć Go od biurka siąść na Niego okrakiem i spytać czy już jest zaraz
a tak serio to domyslam się jakie to musi byc frustrujące
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, gdyby mi TŻ tak zrobił, miałabym strasznie urażoną dumę (tzn. raz już miałam) i obraziłabym się na tydzień
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Chociaż pogoda paskudna :/Byou będziesz miała psa na prochach? Też jestem zdania, że albo coś robić porządnie, albo wcale. I porządnie nie znaczy drogo, ale po prostu z pomysłem i klasą, bo moim zdaniem stawianie alkoholu od gości na stołach to lekka żenada. Jeszcze zrozumiałabym, jakby tego wina zabrakło, to można postawić 1 czy 2 butelki, ale wszystko? No i ta muzyka... rozumiem, że chcieli zaoszczędzić, ale bez przesady. Kawka co jest? Edit: auć, musiało zaboleć
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-10-11 o 09:44 |
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
a najgorsze jest to ze ja mu nawet na zlośc nei zrobie bo mnei sie zawsze chce i nie powiem mu ze glowa mnie boli
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę tak jak medeline; byłoby mi głupio się narzucać i obraziłabym się o to, że nie jest seks-maszynką
a przecież to głupie, wiadomo
|
|
|
|
#3685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem... Z jednej strony zalezy mi na tym seminarium, bo naprawdę ciężko z moim promotorem ugadać się na inny termin, a magisterki nie zaczęłam jeszcze, a z drugiej strony nie przeżyję tego, że nie będę pomalowana przez Kawkę, ominą mnie żelki i wiele innych rzeczy Poza tym gdybym przyjechała to w sobotę i niedzielę będę w Krakowie, w poniedziałek wcześnie rano już do Warszawy, wrócę w środę, potem praca dwa dni, a potem weekend we Wrocławiu na uczelni Muszę coś pokombinować z tym seminarium... No muszę coś wymyśleć... ![]() Cytat:
Tylko zastanwiam się, dlaczego jak sprawdzam połączenie do Ciebie to każą mi jechać tylko i wyłącznie pociągiem Tak jakby autobusu nie było żadnego...Cytat:
![]() Wpadam na kurczaka! ![]() Cytat:
My nie mamy planów... Jak co roku na ostatnią chwilę TŻ coś wymyśli pewnie... Kasy brak, więc wyjazd odpada, choć chcielibyśmy do Zakopanego pojechać, już zbieramy się kilka lat, ale tam duży ścisk będzie i nie wiadomo czy to wypali... Ostatecznie jak TŻ skończy mieszkanie to zrobimy domówkę... Cytat:
![]()
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś spokojnie
|
|
|
|
#3687 |
|
MBZ♥
|
Carmi mamy kundelka
boi się petard i dlatego co roku dostaje blety i dzięki temu nie jest tak zestresowany tzn nie trzesię się tak przy każdym wybuchu i nie szczeka tylko leży na swoim posłaniu i pomrukuje![]() wkurza mnie to, że u nas sezon petardowy zaczyna się tydzień przed sylwestrem-przecież nie będę psa faszerować lekami codziennie ![]() A jak Twój Pies się czuje? jak reaguje na fajerwerki? ![]() Właśnie dobrze piszesz z pomysłem i klasą przecież kilka butelek dobrego wina to nie jest aż tak wielki wydatek a tak TŻ szukał tego wina, które przynieśliśmy w prezencie muzyka...puszc zenie Baśki Wilków-ok scierpię ale całej płyty nie zdźierżę a przecież można było nagrać kilka płyt-mieszanek starszych i nowych piosenek koszt raptem kilka złoych i czas spędzony nad wybieraniem i nagrywaniem![]() Kawka no właśnie:/ postem ukarałabyś też siebie ![]() ******************** Magda co to dla Ciebie, dasz radę jesteś Mistrzynią w maratonowaniu
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-11 o 09:57 |
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-10-11 o 10:02 |
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3690 |
|
MBZ♥
|
ale Ilsa przecież Wy ślub chcecie
![]() ************************* ****** powrót z misji z przymrużeniem oka ![]() List do kobiet zielonych-nie wiem czy autentyk. POLISH ARMED FORCES ISAF ( International Security Assistance Force) AFGANISTAN Międzyrzecz, 10.09.2010 SZANOWNA PANI ! Wkrótce Pani maż (narzeczony, chłopak) I członek antyterrorystycznej koalicji w Afganistanie w ramach operacji ISAF AFGANISTAN powróci do kraju I na łono rodziny. Proszę przyjąć go serdecznie i traktować z dużą wyrozumiałością. Specyficzne warunki, w jakich przebywał przez minione pół roku nie były obojętne dla jego osobowości i mogły spowodować drobne, ale na szczęście odwracalne zmiany w psychice drogiego Wam człowieka. Zmiany te zaczniecie państwo zauważać stopniowo, będą one niekiedy niezrozumiałe, a wręcz zaskakujące. Jako lekarz odpowiedzialny za zdow2ie żołnierzy koalicji mam obowiązek państwo o nich uprzedzić. Proszę jednak nie denerwować się, ponieważ wszyscy żołnierze koalicji bez względu na narodowość, wyznanie czy kolor skóry pozostawali pod wpływem tutejszych warunków klimatycznych, kulturowych, militarnych i mentalności muzułmańskiej. Przede wszystkim maż Pani będzie przyzwyczajony do planowanej i dobrze zorganizowanej pracy. Wszelkie nieplanowane przedsięwzięcia mogą go wytrącić z równowagi. Życie w Afganistanie uczy, że cel należy osiągać przy jak najmniejszy, wysiłku, nie śpiesząc się. Muzułmanie mówią: „El adżala Nin esz Szejtan”, -pośpiech pochodzi od diabła. Dodając zwykle przy tym: „Życie masz tylko jedno, żadna praca nie jest tak pilna jak Zycie.” My Europejczycy bywamy niekiedy naiwni i nie doceniamy wagi problemy. Wydaje nam się ze można przyśpieszyć dojrzewanie ważnych spraw. To zderzenie mentalności europejskiej i azjatyckiej oraz specyficzne warunki życia w „FOB Ghazni: wpłynęły na pewne cechy osobowości i zachowania bliskiej wam osoby. Trudno przewidzieć wszystkie zachowania i reakcje żołnierza, dlatego proszę otoczyć go szczególną opieką, czułością i wyrozumiałością dla wszelkich odstępstw od zachowań uznawanych za normalne przed wyjazdem. Przede wszystkim najważniejszy dla niego będzie spokój. Nie należy wywierać na niego żadnego nacisku, a pozwolić, aby stopniowo i bezboleśnie wszedł w normalne warunki życia. Pragnę przedstawić najczęściej powtarzające się przypadłości wśród powracających żołnierzy. 1.Typowe będzie częste mruganie powiekami i noszenie ciemnych okularów, co należy tłumaczyć przyzwyczajeniem do silnie operującego słońca. Zwłaszcza silny wiatr może spowodować u niego niechęć do wyjścia z pomieszczenia albo spowodować zwijanie głowy w ręcznik lub chustę na sposób afgański. 2.Przez pierwsze tygodnie może mieć trudności z zasypianiem. Powód katastrofalna cisza – brak warkotu pracujących agregatów, klimatyzacji, zawodzenia muezzina i ryku silników startujących i lądujących samolotów, śmigłowców. Dodatkowym bodźcem może też być obecność kobiety w tym samym łóżku. 3.W okresie kilku tygodni po powrocie będzie wypijał astronomiczne ilości płynów z obawy przed odwodnieniem. Proponuje w celu stopniowego odzwyczajenia chociaż kilka dni po powrocie nie kupować żadnych napojów, a na noc odciąć dopływ wody do kranów i ubikacji. 4.Proszę nie palić w jego obecności krajowych papierosów, ponieważ nie da spokoju zanim nie znajdzie źródła smrodu. 5.Przez miesiąc zabrania się podawania mu do jedzenia kurczaków, parówek, hamburgerów, omletów, szynki, salami, pulpetów, a już w szczególności mięs robionych na słodko. Niewskazane też są owoce (oprócz krajowych). Pod groźbą furii proszę mu nie proponować, a nawet nie pokazywać piwa bezalkoholowego. Może rzucać, czym ma pod ręką. 6.Rano po godzinie ósmej zalecam wyłożyć w widocznym miejscu kartkę z tabelką. Klnąc wpisze się na odpowiednią godzinę na komputer. 7.Wieczorem należy udostępnić mu komputer na około godzinę. Sprawdzi kursy walut, pocztę, napisze maila. Nie będzie nienormalne, jeżeli rzuci okiem na strony z panienkami. 8.Proszę przygotować witaminę „C” w pastylkach i włożyć do opakowania po Malarone (lek przeciwmalaryczny). Będzie wyjadał je sympatycznie, co dziennie w tym samym czasie. 9.Proszę się nie dziwić, gdy rano wstanie z łózka, spojrzy w okno i widząc słońce mruknie znowu ta cholerna pogoda. 10.Przy zakładaniu butów będzie wytrząsał z nich domniemany piasek, skorpiony, pająki oraz inne paskudztwo. Wieczorem zanim się położy, starannie przeglądnie łóżko oraz wszystkie zakamarki w pokoju w obawie przed jadowitymi żyjątkami. 11.Może nie chcieć zgasić światła na noc twierdząc, że komary mniej gryzą. 12.Proszę pozwolić mu nosić zawsze przy sobie latarkę, jakiś scyzoryk i korkowiec lub pistolet na wódę. Z podobnymi rzeczami nigdy się nie rozstawał i stopniowo trzeba go odzwyczajać. 13.Proszę go zrozumieć, kiedy rano obudzi się przy Pani boku spojrzy, mruknie „cholerna fatamorgana” i znowu zaśnie z rozkrzewieniem wspominając dziewczęta z kraju gór i pustyni oraz wojsk koalicji. 14.Proszę pozwolić mu brać prysznic ile razy zechce. Niewskazane by ktokolwiek słyszał, co powie, kiedy zabraknie wody. 15.Niezależnie od sytuacji ok. godziny 12.00 zapadnie w drzemkę. Nawet w czasie prowadzenia samochodu zatrzyma się zaśnie. Proszę mu nie przeszkadzać na pewno obudzi się o 13.00. 16.Nie należy w pierwszych tygodniach włączać więcej niż trzech programów telewizyjnych, może się pogubić i rzucić pilotem w ekran. 17.Będzie domagał się do płukania ust płynu o minimalnym stężeniu 40% alkoholu twierdząc, że inne płyny zawierają bakterie chorobotwórcze oraz przynajmniej 100 gr. Porcji czystego alkoholu dziennie, jako uniwersalnego środka przeciwko amebie i robaczycy. 18.Kiedy rano o 7.50 wyjdzie z domu proszę mu nie przeszkadzać. Wróci za kilka lub kilkanaście minut i zrobi sobie kawkę (przyzwyczajenie do porannej odprawy). Wychodząc do pracy, a nawet na zakupy czy do znajomych zabierze ze sobą Rolke papieru toaletowego i ustali rozmieszczenie po drodze miejskich szaletów (obawa przed biegunką klimatyczną) 19.W każdym dostępnym kalendarzu będzie wykreślał minione dni. 20.W niedziele przed południem proszę posadzić rodzinę w jednym pokoju, jako oczekujących na telefon. Spojrzy, zaklnie i powie, że przyjdzie później. 21.Proszę uprzedzić sąsiadów, że jeżeli przyjdą pożyczyć jakąś rzecz mogą spotkać się z odpowiedzią „wypierdalać kancelaria nie czynna”. 22.Może się zdarzyć, że zanim zaniesie brudne rzeczy do prania sprawdzi czy pralka jest wolna. 23.Na pewno będzie podchodził do okna i nasłuchiwał czy słychać strzelaninę i wybuchy w okolicy bazy i w górach. Na ten głos pobiegnie do piwnicy, jako domniemanego schronu. 24.Przez kilka dni będzie dopytywać się o wycieczkę do Kabulu. Należy mu odpowiadać, że w tym tygodniu jest zakaz opuszczania bazy. 25.Kiedy w czwartek przed południem nagle wyjdzie z domu to znaczy, że poszedł na bazar? Wróci za 2 godziny z kupioną nikomu nie potrzebną chustą, skrzynką, lub tandetną figurką z drewna. 26.Ten sam film na komputerze wideo lub dvd będzie oglądał po kilka razy. Klnąc i śmiejąc się na premia. Jest to wynikiem monotonności życia kulturalnego w bazie. 27.Proszę starać się nie dopuszczać go do spotkania z obcokrajowcami, brzmienie obcego języka pobudzi w nim nerwowość (może wystąpić obfite pocenie się). 28.Na zawołanie: poczęstuj fajką – może bez ostrzeżenia uderzyć w szczękę. 29.Na hasło „Shrek” natychmiast zacznie szukać swojej podręcznej apteczki. 30.Każdego powracającego z zakupów dokładnie wypytaj, co i za ile kupił. Nie radze brać go na zakupy, bo będzie wszędzie się targował minimum w trzech językach jednocześnie, używając słów powszechnie uważanych za obraźliwe. 31.Kiedy podjedzie w sklepie do szafy chłodniczej z napojami proszę być przy nim. Naturalnym odruchem będzie schowanie do kieszeni kilku puszek napojów tak jak zwykle robił na stołówce amerykańskiej. 32.W żadnym wypadku proszę mu nie pozwolić na odnoszenie po posiłku znaczyć do kuchni. Niechybnie wrzuci je do kosza (przyzwyczajenie do naczyń jednorazowych). 33.W pierwszych tygodniach po powrocie, niestety zachodzi konieczność sprawdzania czy spuścił wodę w ubikacji. Jest to wynik nawyku korzystania z toalety typu Toi-Toi. 34.Należy przed jego powrotem zgromadzić różnego rodzaju odznaki, naszywki, berety, czapki, kapelusze. Po powrocie będzie zbierał i chował do plecaka (przygotowywał się do frachtu) 35.Jeżeli po pewnym czasie zakupi parę butelek dobrego alkoholu, większe ilości kawy oraz kosmetykowi powie, ze wyjeżdża w jednodniową podróż służbową to oznacza, że planuje kolejny wyjazd na misję. Z wyrazami szacunku dr nauk medycznych psychiatra SZUKNER BEATA ****************** nie zauważyłam powyższych objawów i zachwań u TŻ
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-11 o 10:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

teraz postaw na nawilżenie i regenerację, bo masz strasznie poharatane końcówki 

13.03.2008
Zmykam do niego, dobranoc 

ja widzę po cenach w moim rodzinnym mieście, że są o wiele niższe niż w dużych miastach-a miasto uchodzi za drogie w życiu. także warto sprawdzić cenu u Twoich rodziców

Mam zjazd...