|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() To dobrze, że jeszcze im nie uleggłam ![]() Cytat:
![]() i co teraz zrobisz ze swoim zbiorkiem? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oscypki to ja tylko te białe, niewędzone (wiem, profanacja ![]() Feta jak najbardziej, aczkolwiek ostatnio własnie bardziej mi smakują te twardsze śródziemnomorskie niż mlekovita. Rewelacyjne na kanapce ze świeżym ogórkiem bez żadnych przypraw ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- a jednak rozumiem ale tylko w jednym wypadku- u nas się go miesza z solą i kwaskiem cytrynowym do samej sałaty głowiastej ze śmietaną ![]()
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
Jest 6.47, siedzę w biurze a za oknem ciemna noc, supeer...
![]() ![]() Muszę dziś chyba kupić jakiś balsam do ciała. Mam resztkę aloesowego Garniera i ok. połowy opakowania biedronkowego masła Afryka, a jednak mimo to czuję jakiś niedosyt smarowidłowy ![]() Rodzice sobie kupili ostatnio balsam J&J bodajże z masłem shea? Jeju jak on śmiedzi, jakby taką przepoconą skórą ![]() EDIT: A na pazurkach mam dziś różanego Wibo zmatowionego top coatem Essence. Nawet fajnie wygląda ten kolor w wersji mat ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-10-07 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Wtajemniczenie
|
Tak mówicie o tych serach, że się rozmarzyłam
![]() Ja bardzo lubię mozarellę, oscypki wszystkie, kiedyś jadłam z kanapkami głównie żółty ser, teraz nie jem prawie wcale... chociaż grzanki lubię nadal. A jogurty ostatnio zaczęłam jeść naturalne, ale nie same (ble!), to z płatkami orkiszowymi lub otrębami owsianymi z dodatkiem rodzynek albo suszonych moreli. Pycha ![]() ![]() Cytat:
![]() Doszły lakiery, wczoraj odebrałam ![]() Są piękne, wczoraj sobie pomalowałam paznokcie u stóp Aruba Blue (jaki to piękny granat ![]() ![]() Spróbuję zrobić dziś zdjęcia, choć przy tej pogodzie mogą wyjść źle. No i może się jakoś umówimy na odbiór? Tylko ja w tym tygodniu nie mogę, bo wyjeżdżam "na wybory" ![]() ![]()
![]() |
#3034 | |
Wtajemniczenie
|
Wstałam dzis po 5 zeby zrobic kanapki TZ do pracy i kawke i poszłam spac dalej i niedawno wstałam.... Pogoda sie popsuła... chyba juz koniec pieknej jaka dosc długo w tym roku mozna bylo sie cieszyc
![]() Cytat:
![]() mam kilka avonowych zapachow ktore uwielbiam i robie zawsze zapasy:P poza tym zalezy co potrzebuje i jest w danym katalogu akurat. ale nie uzywam kremow i balsamow z avonu w ogole. wiec musze przemyslec. ale nie zalezy mi w sumie tez na jakis profitach,tlyko zeby dla siebie miec pod reka, moc zamawiac, ew. jesli ktos z najblizszych bedzie miał ochote. Mój TZ tez lubi na slodko surówki itp... dla mnie to nie jest do jedzenia... w ogole nie wiedziałam,ze ludzie tak jedza dopoki jego nie poznałam,ale teraz widze,ze u Was podobnie jest... isa666 probowałas SOS nivea?? na zime rewelacja wg mnie.
![]() |
#3035 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki bardzo za recenzję. Opis kusi, zarówno Twój jak i producenta. Rozważam też inny krem Uriage( różne serie są w promocji w SP) jak uda mi się dorwać próbki obu to zdecyduję się na któryś. W SP jest też -35% na Iwostin Sensitia i chcę tym razem wypróbować krem półtłusty. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niech no tylko nadejdzie wielki dzień wypłaty. Na liście mam już micel, dwa kremy do twarzy, masło i balsam do ciała, zamierzam się jeszcze załapać na promocję żeli kamill w SP(szczególnie czekolada+mięta,kokos, akurat te zapachy najbardziej mi pasują na nadchodzącą chłodniejszą jesień) Ja użyłam z 5 razy i jakoś mi nie pasuje jej konsystencja. Zresztą ja uzywam szminek raz w miesiącu ![]() Cytat:
![]() ![]() Hosenko ![]() ![]()
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, Hosenko ja też trzymam kciuki żeby ślub i wesele było takie jakim sobie wymarzyłaś
![]() ![]()
![]() |
#3038 |
Wtajemniczenie
|
Ech, no właśnie też miałam pisać, ale praca mi się wcięła
![]() Hosenko, wszystkiego najlepszego, żeby pogoda była ładna w Twoim mieście ![]() ![]() Koniecznie pokaż później jakieś zdjęcia ![]() udanej zabawy jutro!
#3039 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja miałam krem do rąk, nie był zły ![]() Cytat:
![]() moje śniadanko to znów kanapki z pleśniakiem, oregano i oliwkami opiekane w tym taki opiekaczu. Potraktowane keczupem, majonezem i kroplą musztardy ![]() ![]() Ja najbardziej za pogodsę trzymam kciuki, bo reszta na pewno będzie cudowna i niezapomniana ![]() W podliczeniu września zapomniałam jeszcze się pochwalić jedną rzeczą- poszło 5 miniaturek i 18 saszetek ![]() Wymyśliłam na dzisiejszy obiad filety z flądry w migdałach, tylko nie mam płatków a starte- ciekawe co wyjdzie ![]() I Farbnę kudełki lorealowym musem 83- słoneczny złocisty blond. Tylko tym razem grzecznie potrzymam ile trzeba na samych odrostach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, oby słoneczko się pojawiło, bo póki co pogoda okropna
![]() Przez tę naszą serową rozmowę znów dziś w pracy objadam się tostami ![]() W dodatku dzień mi jakoś szybko leci, już tyle godzin a wydaje mi się jakby była dopiero 11.00. rzyrafko jakiś konkurs? ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-10-07 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Mi też szybko leci- dopiero co się ogarnęłam i ubrałam
![]() W sumie już rejestracja zakończona to konkurencja mi nie wzrośnie ![]() http://www.optyczne.pl/4276-nowo%C5%...otografii.html Do wygrania ten mój wymarzony idealny aparacik X10 ![]()
![]() |
#3042 |
Wtajemniczenie
|
Hosenko udanego pod kazdym wzgledem tego najwspanialszego dnia
![]() ![]() Oby słoneczko świeciło ![]()
#3043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja już jestem w domu, znów wyszłam wcześniej z pracy w piątek, bo się ze wszystkim na dziś odrobiłam ![]()
![]() |
#3044 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie gdyby się udało je obfocić ![]() mi w przyszłym tygodniu najbardziej pasuje pon. i wt., środa zupełnie nie, ewentualnie czw. i pt. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hosenko, ja także życzę, żeby jutro wszystko było tak, jak sobie wymarzyłaś ![]() ![]()
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Od 7.00 a ja jestem zwykle ok. 20 minut przed w pracy.
Dziś wstałam wcześnie, bo kwalifikacje F1 oglądam ![]() U mnie bezchmurne niebo i słońce, oby i Hosence dziś taka pogoda dopisała ![]() Kupiłam wczoraj balsam oliwkowy Ziai, bo niestety u mnie na wsi wybór smarowideł marny, a miałam straszną chcicę na coś nowego. Ale ja lubię serię oliwkową i ten balsam też, bo już go kiedyś miałam ![]()
#3046 |
Zakorzenienie
|
Bu, no i nie wygrałam aparatu
![]() Za to na imprezie zgubiłam portfel i rano ktoś go znalazł na ulicy i już go mam ze wszystkimi dokumentami i kasą (akurat miałam tam ponad stówę bo długi odebrałam, strach pomyśleć ![]() ![]() W ogóle ten okres co go mam od wczoraj coś dziwnego mi z mózgiem zrobił ![]()
#3047 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko, miałaś faktycznie szczęście z tym portfelem
![]() Tak strasznie zimno, a na wybory niedługo trzeba iść ![]()
#3048 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, ale chyba limit szczęścia na wczoraj wykorzystałam tym portfelem
![]() Zimno strasznie, dopiero co wylazłam z łóżka. Przysłali mi mastercard, zaraz ją sobie aktywuję ![]() Czas na przejrzenie katalogów i gazetek, bo coś w tyle jestem ostatnio- chyba przez to że nic nie kupowałam ![]() Bardzo mi się podoba nowy kolorek kudełków- taki srebrzysto-rudawy blond ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Hmm, nie rozumiem tu czegoś- aktywowałam nową kartę i teraz obie mam aktywne ![]() ![]() Czy ja jestem jakaś tempa?
#3049 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duo miałam, totalnie mnie nie przekonuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, mam nadzieję, że impreza Wam się udała ! ![]() Do tych żelowych? Mam. Flosleki są zdecydowanie lżejsze i moim zdaniem bardziej działają na opuchliznę, natomiast Oeparol bardziej natłuszcza. No i Flos Lek czasami się wałkował jak nakładałam korektor.
![]() |
#3050 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Ja lubię jedne i drugie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- W ogóle to zmobilizowałam się i zapisałam się na fitness: idę jutro na Body Shape a pojutrze na TBC. Przetestuję sobie przy okazji dwa najbliższe fitness kluby. Dzisiaj pojechałam do pracy na rowerze, ale nie jest to juz dla mnie fajne, za zimno. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może i ja bym spróbowała? Avonowy znów mnie podrażnia, chociaż konsystencja mi pasowała taka lekko masełkowata ![]() Cytat:
![]() To daj znać jak potestujesz. Też bym poszła, no ale muszę czekać ![]() W ogóle to portfel przydałby mi się nowy, jak tylko oddam legitkę to będę mogła kupić mniejszy (bo ja mam jeszcze tę starą książeczkową). Ciekawe jak Hosenka ![]()
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
![]() Matko, jak dobrze, że zaczęli dziś w biurowcu grzać. Rano jak weszłam do biura było tu chyba z 10 stopni góra. Myślałam, że zamarznę. We środę idę do Rossmana na jakieś małe zakupy. Liczyłam na coś fajnego w biedronkowej gazetce urodowej (wchodzi we środę), ale raczej nie ma nic ciekawego ![]() Ciekawe jak tam Hosenka ![]() edit: rzyrafko ale się zgrałyśmy ![]()
#3053 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Skończył mi się dzisiaj rano Nuxe pod oczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
Hej w kwestii spotkania mi pasuje środa lub piątek
![]()
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
![]() W końcu mam czas na nadrobienie forum ![]() Sobota była cudowna, wesele udane, goście zadowoleni, mimo, iż na sali byliśmy przed 14 ostatni balangowicze wyszli ok 3.30. Nogi do dzisiaj mnie bolą ![]()
#3056 |
Zakorzenienie
|
Hosenko gratulacje
![]() ja chętnie odbiorę lakiery w środę, mam czas od 16:30 do 17:30 albo w czwartek, akurat mam wolny ![]()
![]() |
#3057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia ![]() Ja właśnie wróciłam z miasta, przechodziłam koło Rossmanna i nie weszłam do środka ![]() Kupiłam sobie za to cukierki jakieś czekoladowe w Biedronce i będę je zaraz zajadać popijając herbatką miodowo-waniliową ![]() Nie chce mi się już dziś pracować ![]()
![]() |
#3058 |
Wtajemniczenie
|
Hosenko duzo szczescia i miłosci na nowej drodze zycia
![]() Ja rowniez musze isc na zakupy do rossmanna. Musze kupic zele pod prysznic, chusteczki nawilzane, krem do rak, balsam do ciala.... i jeszcze kilka rzeczy... Wczoraj kupiłam sobie niebieski lakier do paznokci Eveline ![]() U Was tez taka pogoda deszczowa? u mnie pada i pada:/
#3059 |
Zakorzenienie
|
U mnie leci mżawka, ale na dworze jest nawet ciepło (16 stopni). Za to marznę w biurze, bo dziś nie grzeją
![]() ![]()
#3060 | |
Zakorzenienie
|
to dobrze, że uprzedzasz, rozejrzę się może za czymś innym
Cytat:
![]() pokażesz jakieś zdjęcia? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.