|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Di przepraszam ze lacze twoje odp z moimi ale znowu cos nie tak zrobilam , mam nadzieje ze doczytasz gdzie moje a gdzie Twoje slowa! dobrej nocy dziewczynki ...
Dukan od 03.05.2011... Start: 93kg Cel -60kg Ifaza -5kg IIfaza-2kg 22.05.2011 86kg... 27.05.2011 85kg ...03.06.201184kg...18.0 6.201183.3kg...21.06.2011 .82.4kg ...29.06.2011.81.4kg...0 1.07.2011.80,9kg...moze niedlugo zobacze 7...19.07.2011.Edytowane przez AGUSIA1973 Czas edycji: 2011-10-10 o 23:34 |
|
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
This message serves to prove how our minds can do amazing things, impressive things
In the beginning it was hard but now on this line your mind is reading it automatically without even thinking about it, be proud! only certain people can read this. Dobry trening na angielskich rejestracjach ![]() edit:hehe - juz odpisala d6666 ![]() Zrobilam linka do owczesnej wagi... Uderzeniowa wychodzi 7 dni, koniec diety w 2013 ![]() w 9 miesiecy przytylam a w poltora roku mam zrzucac? Czy moga sie odpowiedzialne zza kuchnie wypowiedziec jak im idzie prowadzenie jadlospisu na tej diecie? Karmicie tztow, dzieci tym samym? czy gotujecie na dwa gary? i kto cwiczy aktywnie? Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2011-10-10 o 23:30 |
|
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() musisz odpowiadajac nie ruszac niczego w nawiasach, tylko pisac pod; zostawiasz podwojny 1szy nawias i ostatni podwojny tez, srodek mozesz edytowac
|
|
#2374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ta rozpiskę i bardzo mi pasowała tylko że czwartki mam bardzo zawalone i nie wiem czy nie byłoby wygodniej zrobić proto w inny dzień Zobaczy się najwyżej po pierwszym tygodniu.Cytat:
I nie ruszaj żadnego nawiasu - pierwszy nawias cytatu to QUOTE w kwadratowym nawiasie, a ostatni to /QUOTE też w kwadratowym. Tekst pomiędzy tymi napisami możesz zmieniać, chcąc np usunąć część cytowanej wypowiedzi, na którą nie odpowiadasz, byle nie ruszac tego co w nawiasach
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-10-10 o 23:39 |
||
|
|
|
#2375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :brzy dal:ja nie cwicze intensywnie, raczej rower, chod, biegi, a gotuje sobie sama, a mezowi osobno, czasem on sobie tez upichci, i mnie tez i np sniadanko do lozeczka dukanowe przyniesie ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
|
|
#2376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to krazylo po fb przez dlugi czas ![]() masz meza aniola |
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
Mam nadzieję, że dam radę czwartki, bo dobrze się rozpiska przy nich układa ![]() Będę na Ciebie czekać na trójce
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-10-10 o 23:48 |
|
|
|
#2378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no, maz mi sie udal, ale jemu zona niebardzzzz
|
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja tez od jjutra zaczynam dukana trzymajcie kciuki abym wytrwala!
|
|
#2380 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Diiii Właśnie skończyłem kawkę inke Jak mi się nie chce do obozu iść... Dziewczynki, jak tu w tym dziwnym kraju, szybko zmienić pracę?? |
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ładnie u mnie urodzaj na Doroty ja mam 3 bliskie kolezanki z tym imieniemCytat:
![]() Cytat:
choc szybciej chudnie..![]() napisz cos wiecej o sobie i powodzenia ![]() witam w ten ponury poranek... moose1979 nie wiem jak szybko zmienic prace...jakbym wiedziala sama bym to zrobila.. bo chociaz bardzo lubie to co robie to zarobki marne...nie wiem juz co gorsze... ja dalej slomiana wdowa tzet wraca dopiero jutro, przed praca chce jeszcze upiec chlebek na zakwasiemilego dnia iloa, blair, karmelek,fenris i inne Panie...gdzie przepadlyscie??
|
||
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dorby
Jezuuuu jak u nas zimno z rana!!!! Ufff znowu jakies cholerstwo sie mnie czepilo!!! Nos zatkany zatoki zawalone doszla @ o krzyzu nie wspomne!!!Chyba tez se zrobie kluski na mleku jak mloda pojdzie do przedszkola! Milego dnia :-*
|
#2383 | |||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Smakuje autentycznie jak makaron. Ma tylko jedną wadę: malutko go wychodzi. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2385 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Waga jaka będzię to niech sobie będzie...przecież nikt na ulicy mnie ważyć nie będzie a w ciuszkach będę fajnie wyglądać Nieraz nawet jest tak ,że waga spada baaardzo wolno ale ciało w cm sie pomniejsza i to sporo![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Nie robiłam wczoraj pizzy, bo jednak tych przeklętych otrębów pszennych nie dostałam:/ No ale i tak zrobiłam pyszna potrawkę z cyckami z kuraka i warzywkami i do tego sałatka z pomidorkiem i cebulką MNIAAAM. Mojemu TŻ do potrawki ryzu ugotowałam tak, żeby sie najadł![]()
|
|
#2387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkiego się odechciewa
|
|
#2388 |
|
Raczkowanie
|
Uszy do góry
ja dziś zanotowałam kolejny spadek na III boszzzz jak tak dalej pójdzie to za niedługo zniknę dziś postanowiłam zrobić sobie dzień wolny, mam 2 mega nudne wykłady i nie mam dziś laborek, więc jak wstałam i zobaczyłam dzisiejszą pogodę, to wróciłam do łóżka, zwlekłam się o 8 zrobiłam bułki lniane, oho pyszne wyszły zrobiłam ogień w centralnym i grzeje się przy kaloryferze popijając kawe pozdrawiam gorąco... |
|
|
|
#2389 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() np. ryba pieczona, szaszłyki, galaretka z kurczaka, chleb ziołowy z forum (pierwszy mi po prostu pochłoneły). Musisz po prostu wybadać. Nie możesz jednak dzieci przestawiać wyłącznie na takie jedzonko ![]() Jeśli chodzi o męża - to zabawna historia... Gdy zaczynałam dietę on stwierdził, że razem raźniej i on też ... Efekt po jakimś czasie - ja 5 kg mniej on - 5 kg więcej Co się okazało.. owszem, jadł jedzenie przewidziane w diecie ale po tem - jadł normalnie z dzieciakami. I się dorobił No cóż - wiadomo - gotowanie na dwa gary jest upierdliwe ale do ogarnięcia. |
|
|
|
|
#2391 | |
|
404 Not Found
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej mogę troche więcej czasu spędzić z moim mężczyzną, w tygodniu nie mam zbyt wiele czasu, bo robię i rysuję projekty do tego dochodzi nauka na laborki. w weekendy praca. Czasem mama mówi mi że mam za dużo na głowie, ale ja to lubie . Właśnie skończyłam projekt wymiennika ciepła i wysyłam go do holandii, przynajmniej mam chwile żeby coś tu naskrobać,
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Wtajemniczenie
|
dobra decyzja
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Dostalam bardzo duzo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- [QUOTE=Kostka09;29896006] rozpiska jest fajna i przydatna a ja i tak omijam skrobie i uczty.. ![]() ale nie jestem pwena co do dokladnej kolejnosci tych dni
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moze zadam troche glupie pytanie ale jak robicie jajka sadzone bez tluszu bo zostalo mi jedne a jestem glodna
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
nazywam sie Magda mam 20 lat , chce sprobowac diety w ktorej moge ejsc
![]() waze 60 kg
|
|
#2396 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ja poploseee.
|
||
|
|
|
#2397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wagi to tak jak pisałam, chciałabym jeszcze co najmniej 5kg, wg testu zostały mi jeszcze 2. No i tu znowu, wagę początkową miałam ogromną i nadwagę też miałam od zawsze (i to taką solidną), więc zdaję sobie sprawę z tego, że za dużo na raz zrzucić nie mogę co już mi zresztą lekarka uświadomiła. No nic, najwyżej utrwalę co mam do utrwalenia, trochę mi to czasu zajmie , a potem się zobaczy ![]() ![]() Cytat:
Ew. możesz przetrzeć patelnię oliwą (wytrzeć ręcznikiem papierowym).Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Dziewczyny, a można robić tak, że utrwalić część zrzuconych kg (powiedzmy te moje 16), wrócić na II, zrzucić np 5 i potem na dalszej części III zrzucić te kolejne 16 plus nowe 5 ? Czy muszę od razu 320 dni na III a potem ewentualnie wrócić na II ?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie problem ze nie mam teflonu ale bede musiala kupic.
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
To zrób sobie jajko w koszulce. Wbij je do miseczki tak, żeby się żółtko nie rozwaliło. Zagotuj w garnku wodę z łyżką octu. Jak się będzie to gotować to zamieszaj łyżką, tak żeby się ta woda kręciła i w środek wlej delikatnie to jajko z miseczki (miseczkę daj blisko wody, żeby daleko do niej nie miała
). Zagarniaj delikatnie wodę na to jajko, białko się szybko zetnie i chwilkę pogotuj - na wyczucie, żeby się żółtko nie ścięło za mocno. Wyjmij łyżką cedzakową na talerz i gotowe Jak rozetniesz żółtko to się fajnie rozpłynie Śmigam na uczelnię, do później
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2400 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry słoneczka moje kochane!
Ostatnio nie było jak pisać bo ciągle w rozjazdach przez ten remont ale od wczoraj już śpię w domu mimo nieskończonej łazienki. W tym tygodniu kafelki może uda się położyć a w przyszłym jeszcze malowanie..... Wczoraj była u mnie właścicielka mieszkania i musiałam podjąć decyzje czy zostaje tam czy nie - ostatecznie podpisałam umowę do końca stycznia (a nie do końca tego m-ca) a potem przeprowadzam się do mojego - będziemy mieli też czas na to, żeby się dotrzeć i żeby wszyscy się oswoili z tą sytuacja. Co do testu to niestety.... Nie jestem w ciąży a i @ przylazła i daje mi w kość. Może i dobrze, że z mieszkaniem tak wyszło bo spokojnie będziemy dalej dzieciaczka majstrować ![]() Di Nie denerwuj się tak bo to i tak nic nie zmieni - niestety większość ludzi to kombinatorzy....Kostka może dla odmiany herbata? bo mi strasznie zimno w pracy dzisiaj.... Magda moim zdaniem możesz podzielić III spokojnie ![]() Poza tym witam nowe osóbki i przesyłam buziaki dla wszystkich ![]() P.s. Od dziś znów dukam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

...03.06.201184kg...18.0 6.201183.3kg...21.06.2011 .82.4kg

Nie denerwuj się tak bo to i tak nic nie zmieni - niestety większość ludzi to kombinatorzy....