![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Właśnie mnie naszło skojarzenie- przecież stara skrzynka (którą wg Wojtka pachnie Maszkarella) - to innymi słowy STARE PUDŁO!!!
![]() Proszę- a jeszcze latem perfumowałam się Stellą in Two- dla nastolatek ![]()
#1022 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad2. też lubię ![]() ![]() ad3. i co teraz ![]() ![]() a co to ![]() Cytat:
![]() właśnie idem na all, chcę coś kupić ![]() a miałam iść spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U dziadków, pod stołem w kuchni (takim z drewnianą "półką" między nogami i firanką z przodu) była stara szuflada, która robiła za pudło na pasty i szczotki do butów, piękny zapach ![]() Choć pachnieć bym tak chyba nie chciał ![]() --- Pusta miska się zepsuła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1025 | |
BAN stały
|
Beaujolais
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jutro będzie śmigać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na all nic nie znalazłam, na razie ![]() jeden dzień stracony ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | ||
Mother of Cats
|
![]() Cytat:
![]() Ja tesz ![]() ![]() Nieco zagubiona w rzeczywistości Śnieżna Królewna ![]() Czemu nie zwraca uwagi na miśka na dole? ![]() Cytat:
![]() No... Od wczoraj nie działa ![]() Idem spać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wiem
Liczę, że zadziała- może kupy słabe? Albo do pracy trzeba iść ![]() Cytat:
ale tak- jednego dnia zawieję Rushem albo Elle, to drugiego- dla rownowagi- szufladą ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
mam dwie trójki w lotka w piatkowym losowaniu , wpadło mi prawie 50 zł , niespodziewanie
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() kusi mnie stary Ferre edp Zamierzam sobie kupic elektronicznego papierosa - mam dosc smrodu ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-11 o 00:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | ||
BAN stały
|
Tak myślę (ale nie piłem go, nie znam się na winach, więc wiele nie pomogę)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O właśnie, idę zapalić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ad1. ![]() ![]() ad2. też mam dość ![]() ale on się chyba nie sprawdza ![]() Cytat:
![]() no to kolorowych ![]() chyba bo spać mi się nie chce ![]() i jeszcze pazur górny mi sfioletowiał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
wróciłam - spac mi się nie kce tyż
![]() czuję że muszę odszczekać trochę moją reckę mydeł Tuli i przyznać po części Mićkowej rację - im dłużej się nimi myję tym bardziej czuję ów elegancki zapach - naturalny mydlany podejrzewam, nie zapachowy, nie perfumowany - taki trochę w stylu retro mydła o zapachu mydła - bez różanych nutek etc moje wrażenia i rozczarowanie brały się stąd samąd co i z perfum - czyli z błędnych oczekiwań - miałam nadzieję na nużanie się w kremowo tustych maziajach ( po naczytaniu się opisów, trochi kuamio bo o pianie piszo ![]() za to kula miodowa pafnie - ino cheba kfiatem a nie miodem ![]() a piling kawowy pilinguje ino hyżo - pafnie ale on akurat chyba syntetycznie reszta po prostu myje i nie przeszkadza, jak za taką kasę trochę mało dla mnie ale nie są złe - zwłaszcza ten zapach mydłowy doceniłam - nie sztuczni no ale jestem czysta |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
BAN stały
|
I oto chodzi w zabawie z mydłami
![]() ![]() Edit: Dobrej nocy ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-10-11 o 02:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | ||
Zakorzenienie
|
Rejcz, nie przejmuj się snami
![]() to zazwyczaj umysł w nocy przetwarza i wydziwnia rzeczy, o których się myślało, słyszało w dzień itp. Ostatnio byłą akurat mowa o szukaniu pracy i zepsutym aucie,to Ci się w głowie utkwiło ![]() ![]() Maszkarelli mi się zachciało ![]() ![]() Przy Goodbye Goodbye padło, że jak Shakin Stevens? ![]() a tu? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iypUpv9xelg (p.s. i ładniejszy był niż Mercury ![]() ![]() edit: i filmów Burtona pon raz enty mi się zachciało ![]() I zbladły mi wszystkie zespoły grające gotho/psychobilly czy jak się tam zwie te zompi-rock'n'rolle - OB robiło to lepiej i to 20 lat temu ![]() Cytat:
![]() marsz do łóżka i wyleżeć ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-11 o 08:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Flo ![]() --- padł mi net w nocy, obejrzałam po raz 1001 Upiora i poszłam się kąpać ok północy... zmieniałam wodę z 5 razy na gorącą i tak zalegałam rozmyślając, w końcu wypełzłam z wanny z myślą o śnie do 6.30... a tu na zegarku 5.47.... ![]() dobrze, że stopy i dłonie trzymałam nad wodą, odpadły by mi rozmoknięte... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
helloł
![]()
![]() |
#1038 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi o to że się babka naciąga mocno, i wygładza i w końcu wybuchnie.... na wizji ![]() ![]() Cytat:
![]() Hem...hem... no to się odzieje mocniej.... ale że musujące ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem.. nie wiem... ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- do usiusiusiu na strusiu, dołączył mi ktoś ![]() rzadko mi się zdarza żeby ktoś z foruma działał mi tak maksymalnie na nerwy ![]()
![]() |
#1039 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak palacz ma dość smrodu, to to musi być święto ![]() ![]() A na co chcesz, żeby się sprawdzał? ![]() Cytat:
![]() U mnie rano lał deszcz, teraz na razie przestał i o dziwo na dworze jest ciepło (cieplej niż we chacie ![]() ![]() Hello all ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1042 | |||
Zakorzenienie
|
takoż i ja
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie przeraża tylko jak jadę autem, poza tym też lubieu ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś znów ćwiczyłam wczesne wstawanie, poszło lepiej bo wstałam o 8.50 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | ||||
Zakorzenienie
|
otóż nie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() ale nie gazowane jak szampan, tylko tak delikatnie musuje ![]() ad2. ktoś z perfiumów ![]() mła ![]() ![]() Cytat:
![]() ja smród czuję i mi przeszkadza ![]() ![]() a elektroniczne kupiło pare znajomych mi osób w celu rzucenia palenia właśnie i żadnej się nie powiodło, czyli pic na wode - fotomontaż ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-11 o 09:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja też miałam wczoraj fioletowe pazuri z zimna ![]() za to jakie piękne białe palce ![]()
![]() |
#1046 | |||
Zakorzenienie
|
niee, nie z Baru
![]() Cytat:
![]() z perfiumów ![]() noooooł , zgupłaś ? ![]()
![]() |
#1047 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uff ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przez kilka miesięcy udało im się z powodzeniem stosować zamiennik, a po śmierdziucha sięgali tylko towarzysko po spożyciu i gdy e-papieros się rozładował, liquid się skończył. eksperyment się zakończył kiedy jeden zostawił swojego papieroska do podładowania w sklepie na drugim końcu kraju, a drugi nie zamówił na czas płynu. moim zdaniem może się udać, jak nie rzucić czy całkiem przerzucić, to chociaż ograniczyć śmierdziuchy, ale trzeba zaopatrzyć się w kilka ładowarek rozłożonych w miejscach, które regularnie się odwiedza i być systematycznym w zamówieniach. ![]() a tak z innej beczki http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=27026969&f=230&o=40 lol i czy ktoś jadł jajka marynowane ![]() wczoraj usłyszałam, że się marynuje i nie potrafię sobie wyobrazić smaku.. ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-10-11 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miłej pracy Cytat:
![]() uff ![]() ![]() Cytat:
w celu mniejszego trucia to trza by rzucić cholerstwo na amen ![]() ![]() ad2. widzę, że nie tylko mi kamień z serca ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |||
Zakorzenienie
|
Mój tż się już chyba trzyma ze .. 2 lata?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak lubisz palić to może być e-fajek dobrym rozwiązaniem dla Ciebie ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.