Żonki 2009 cz. XXX - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-11, 09:09   #1771
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że pychota no i pamiętajcie że tam trzeba odlewać i nie mieszać, aby wyszło klarowne... inaczej będzie mętne
Ana, rozumiem, że chodzi o to, że kilka razy trzeba je "przecedzić" tylko lepiej odlewać,a nie przechylać dymion tak? Żeby się nie wymieszało. Będziesz moim guru!
To jeszcze mi powiedz, bo mąż nie dodawał żadnych drożdży nic, wszystko na razie samo fermentuje. To dobrze? Ewentualnie kiedy dodać i jakie? I co zrobić żeby nie było słodkie?

A co do zupy, to ja też jadam tylko gorące. Mężowi nalewam wcześniej, bo on nie znosi gorących a ja zagotowuje

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
w listopadzie!!!!
i jeszcze się okazało że mam 5 dni wolnego, od piątku do środy

a wiesz ze nasza aniaaaa też idzie na takie studia na jakie cię wysyłają, no i trwają one rok
Martuś, jak tylko w listopadzie się uda, to będzie super!

Aniaaa idzie na te studia? A gdzie idzie?
Jak mi powiedziałaś, że trwają rok, to straciłam wszelką nadzieje... trza iść. W najbliższym czasie do tego siądę i poszukam czegoś.

Już kombinuje jak to zrobić, żeby pójść z Aniąąą

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Pierwszy dzień w Sądzie minął...No cóż, było nieźle, ale roboty full, nie to co w poprzedniej pracy gdzie pół dnia mogłam siedzieć w necie...tam wszystko jest poblokowane...buuuuu zobaczymy jak będzie to wyglądać dalej - mam nadzieję, że powoli się oswoję i zapoznam z tematem.
Dasz radę! Na początku na pewno będzie ciężko, ale się wkręcisz! No i co do tego, że wszystko jest poblokowane, to niestety takie instytucje tak mają.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko 3 dni i .. weekend
takiej to dobrze!!!!!

Cytat:
Mam do wyboru albo zmienic ubezpieczenie ( na to ktore przyjmuje moj lekarz ) co bedzie troche ciezkie bo mamy je z pracy meza , albo placic za kazda wizyte co oczywiscie odpada ( 4tysiaki za pierwsza wizyte kolejne po 250$ ) .. lub ... wziasc ubezpieczenie od panstwa tylko na okres ciazy ( tylko nie wiem jak sie tym zajac ) Jedna moja znajoma tak zrobila .. musialabym do niej zadzwonic i sie dowiedziec jak to zrobila .. ale wtedy bede jej musiala powiedziec ze jestem w ciazy ... ale jestem zla !!!!!!!!!!
Może faktycznie to ubezpieczenie od państwa byłoby najlepsze. Spokojnie poczytaj na necie, na pewno coś tam jest napisane. Nie będziesz musiała pytać koleżanki.

Witacie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:18   #1772
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
inpektor bhp

zaproszę Cie na beaujolais
Bo pewnie tylko do tego momentu wytrzymamy bez próbowania
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ale refleksja
Ola w awatarku to czysta mamusia

Myślę, że znalazłyby się jakieś kursy w tym temacie Choć na pewno trzeba by sprawdzić, czy daja one takie same uprawnienia jak studia (pewnie nie, bo inaczej po co byłyby studia )

na inspektora bhp trzeba zrobić technika który jeśli dobrze pamiętam od chyba przyszłego roku będzie nieważny, wszyscy bhp-owcy będą musieli mieć minimum studia lub studia podyplomowe z bhp, no a jak masz studia to możesz być bhp-owcem dochodzącym a jak masz technika to musisz mieć etat wiem bo sama skończyłam studia z BHP podyplomowe i marnie z pracą chyba będę musiała w przyszłości pomyśleć nad firmą szkoleniową bo bida z nędzą bez doświadczenia nie chcą, szczególnie kobiet, a wystarczy załapać się gdzieś na etat na na 1/8 by zrobić rok pracy i podnieść stopień swój

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

normalnie nie mam czasu na wizażowanie
remont dalej sie toczy, w weekend trochę porobiliśmy listew przypodłogowych- tak to jest jak się samemu robi... powolutku, ale tez dokładnie

teściowie zafundowali nam wypoczynek do salonu i od kilku dni przeszukiwałam internet wzdłuż i wszerz. No i znalazłam. Będziemy miec czarną sofę dwuosobową z funkcją spania i do tego dużą pufę, która będzie też spełniać funkcję stoliczka bo można na nia położyć matę drewnianą Miesiac czekania, akurat żeby dokończyć remont w salonie i posprzątać kartony

do tego zamówiłam dzisiaj okap teleskopowy i odkurzacz
pamietacie moze jak Was pytałam o zdanie o takie pionowe, ręczne odkurzacze myślałam o nich, ale wszystkie były akumulatorowe i bałam się, ze po pierwsz za mała moc, po drugie malutki worek, po trzecie akumulatory z czasem się zużywają i już chciałam zamawiać zwykły na kółkach a ż tu nagle trafiłam na odkurzacz pionowy ale na prąd firma mi zupełnie nie znana Delonghi http://www.agd.delonghi.pl/offer/show/pid/225
ale np. żelazka mają w kosmicznych cenach np. 1000 a ekspresy za 5 tyś
tak czy siak, nie będę się meczyć z pudłem na kółkach never (ogólnie to i tak tż odkurza, ale gdyby kiedyś...) więc dzień uważam za udany
no ekspresy mają drogie i psują się u mnie w pracy na potęgę, tak jak i krups jeden dystrybutor tego jest

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Madzia - jak Tż myśli o czymś swoim to musi zrobić uprawnienia czyli zdać egzamin państwowy i zainwestować w sprzęt. W mniejszych miejscowościach jest ten problem, że na terenie już działają geodeci, którzy sobie "dzielą" rejon i ciężko jest się przebić nowej osobie (nie mówiąc już o znajomościach w urzędach). Życzę dużo wytrwałości!

Ochroniarz - może mają specjalizację Tajniak

Tak tak, kreski, jak ktoś nie ma wyobraźni przestrzennej to mu współczuję, obłęd w ciapki przy próbie nauczenia się tego.

Goldi - zarąbiasty ten odkurzacz, daj znać jak się nim posługuje, jak wygodnie to następny kupię taki. Wkurza mnie targanie tego pudła na kółkach po mieszkaniu.

Mona - pierwsza zdecydowanie, na drugiej widzę poroże??? Na jaki kolor chcesz pomalować salon - ta tapeta jest dość ciemna.

Dajesz

Atomufka - ja obiady gotuję tylko w weekend, w tygodniu nie mam ani czasu ani chęci na jedzenie o 18-19 pełnego obiadu. Jem obiad w pracy (powiedzmy obiad bo czasem to jest drugie danie albo tylko zupa, czasem sałatka albo kanapka - zależy co dają)

Pytanie dnia Robiła któraś z Was zakwas na chleb albo żurek? Poratujecie przepisem?
też tak myślałam, kolega ledwo zdał na 3 a inna koleżanka rzuciła studia przez to na pierwszym roku

Cytat:
właśnie miałam pisać, że Ty masz taką piękną

Iwka, ja nigdy zakwasu nie robiłam

Ana aż jestem ciekawa co mu wyjdzie z tego wina
eh ja raz jak zakwas zrobiłam to raz nawiał mi ze słoika

Cytat:
Hej
Pierwszy dzień w Sądzie minął...No cóż, było nieźle, ale roboty full, nie to co w poprzedniej pracy gdzie pół dnia mogłam siedzieć w necie...tam wszystko jest poblokowane...buuuuu zobaczymy jak będzie to wyglądać dalej - mam nadzieję, że powoli się oswoję i zapoznam z tematem.
wciągniesz się w wir pracy i będzie ok, no a w sądzie nie dziwie się że jest po blokowane wszystko, zapewne też mają wgląd na jakie strony wchodzisz

Cytat:
Dzwonili od lekarza mam dola .. okazalo sie ze nie przyjmuja mojego ubezpieczenia juz mialam pare akcji z nimi dzwonili mi w maju ze juz przyjmuja .. a tu dupa ! i co ja teraz zrobie?
pamiętam jak pisałaś już kiedyś o ubezpieczeniu

Cytat:
Mam do wyboru albo zmienic ubezpieczenie ( na to ktore przyjmuje moj lekarz ) co bedzie troche ciezkie bo mamy je z pracy meza , albo placic za kazda wizyte co oczywiscie odpada ( 4tysiaki za pierwsza wizyte kolejne po 250$ ) .. lub ... wziasc ubezpieczenie od panstwa tylko na okres ciazy ( tylko nie wiem jak sie tym zajac ) Jedna moja znajoma tak zrobila .. musialabym do niej zadzwonic i sie dowiedziec jak to zrobila .. ale wtedy bede jej musiala powiedziec ze jestem w ciazy ... ale jestem zla !!!!!!!!!!
jak nie urok to sraczka

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halooooo co u tak cicho wstawac nie spac
ja jestem nie śpię od 7 do tego w nocy prawie dwie godziny leżałam, nie wiem co się ze mną dzieje, a teraz mnie z kapci wyrywa

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:28   #1773
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Gold fajny odkurzacz firma znana mi z ekspresów do kawy.
Pokaż jaki wypoczynek wybraliście!
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wow ale super ten odkurzacz ile za niego daliście?
nie mam wypasionego ekspresu więc nie wiem mam nadzieję, że ten wynalazek będzie dobry bo inaczej to tż mi nie da spokoju, bo oczywiscie wymyśliłam 1000 argumentów czemu akurat powinniśmy go kupić dalismy za niego niecałe 400 z przesyłką- ma być z końcem tygodnia

Cytat:
Laski co myślicie o tej tapecie?(w paski) http://allegro.pl/tapeta-rasch-tapet...859956624.html

Ewentualnie taka (niebieska w paski) http://allegro.pl/tapety-rasch-tapet...867958705.html
pierwsza mi się nie otwiera a druga-te pasy- eleganckie tylko trochę ciemne

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Goldi - zarąbiasty ten odkurzacz, daj znać jak się nim posługuje, jak wygodnie to następny kupię taki. Wkurza mnie targanie tego pudła na kółkach po mieszkaniu.
własnie dlatego wierciłam dziurę w brzuchu mężowi żeby mieć bez pudła oczywiscie dam znać

Cytat:
Hej
nie doczytałam że zaczęłas już nową pracę powodzenia i nie łam się a jakby Cię tam zbytnio wykorzystywali to mów ,,sprzeciw!"

Pokazuję sofkę, ma być cała czarna, trochę sóra eko, trochę materiału.
http://allegro.pl/aler-meble-sofa-so...825329458.html

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:29   #1774
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Jestem bardzo niewyspana. Marcelinka obudziła się o 7 i kusiła do 8. Przez co ja już nie zasnęłam

Cytat:
Cytat:
napewno sa lekarze ktorzy przyjmuja moje ubezpiecznie .. tylko wlasnie mi zalezy na tym ginie bo jest jedynym polakiem w moim miescie .. nie chce zadnego amerykanca ten ma swietne opinie wszystkie kolezanki u niego rodzily .. Mam dola .. ide sie zdrzemnac ..
Żabciu ja bym spróbowała zmienic ubezpieczenie. Lekarza trzymaj się tego co jest, skoro Ci odpowiada. A jak nie uda się zmienić ubezpieczenia to weź to państwowe. No bo płacić tyle kasy za wizytę to bez sensu
Stary 2011-10-11, 09:31   #1775
Gucia0987
Zakorzenienie

Śliweńka, dzięki za info co do studiów. Ja przede wszystkim byłabym bhpowcem u siebie w pracy, a myślę, że mogłabym to później wykorzystać i gdzieś się jeszcze załapać. No nic, będę musiała poszukać tych podyplomowych studiów.

Stary 2011-10-11, 09:31   #1776
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 09:48   #1777
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Śliweńka, dzięki za info co do studiów. Ja przede wszystkim byłabym bhpowcem u siebie w pracy, a myślę, że mogłabym to później wykorzystać i gdzieś się jeszcze załapać. No nic, będę musiała poszukać tych podyplomowych studiów.
tylko że w pracy jakbyś chciała być to muszą ci dać osobny etat, nie możesz pracować jak teraz i mieć obowiązków dodatkowych no i czy też w pracy bhp-owca potrzebują bo są później wymogi ile osób zatrudniają, szczerze mówiąc wydawały mi się łatwe te studia i temat ale dopiero na wykładach, pojęłam o co kaman, nawet fajnych wykładowców miałam przez co szło pojąć temat

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-11, 09:57   #1778
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
tylko że w pracy jakbyś chciała być to muszą ci dać osobny etat, nie możesz pracować jak teraz i mieć obowiązków dodatkowych no i czy też w pracy bhp-owca potrzebują bo są później wymogi ile osób zatrudniają, szczerze mówiąc wydawały mi się łatwe te studia i temat ale dopiero na wykładach, pojęłam o co kaman, nawet fajnych wykładowców miałam przez co szło pojąć temat
Myślę, że zdają sobie z tego sprawę, w końcu to oni chcą mnie wysłać na te studia.
I mam nadzieje, że jakoś to ogarnę

Stary 2011-10-11, 10:01   #1779
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że zdają sobie z tego sprawę, w końcu to oni chcą mnie wysłać na te studia.
I mam nadzieje, że jakoś to ogarnę
płacili by ci??ja u siebie w firmie bym nie chciała być bhp-owcem wole nie pisać dlaczego

jaki film byście poleciły do oglądnięcia nie horror może być miłosny ale nie Titanic

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-11, 10:05   #1780
mona_ja
Wtajemniczenie

Martuś dziękuję widzę że u ciebie ta tapeta prezentuje się bosko dużo lepiej niż na stronce, ta pierwsza też jest fajna chyba przejdziemy się po marketach i pooglądamy na żywo

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:11   #1781
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

bedzie dobrze

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-10-11 o 10:13
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:15   #1782
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
płacili by ci??ja u siebie w firmie bym nie chciała być bhp-owcem wole nie pisać dlaczego

jaki film byście poleciły do oglądnięcia nie horror może być miłosny ale nie Titanic
Nie rozmawiałam z nimi o szczegółach, ale myślę, że tak. Do tego chcą się dołożyć do opłaty za studia, bądź mi za nie zapłacić.

Stary 2011-10-11, 10:23   #1783
śliweńka
Zakorzenienie

to fajnie ja nie miałam tego szczęścia, no ale mi płacili rodzice moi zaoferowali się że mi zapłacą a TŻ że jemu, mój TŻ spotkał kolegę z podyplomowych który w końcu go ruszył do działania i przemyślenia po co studia podyplomowe robił jak nie korzysta z uprawnień, TŻ też sobie chyba sprawę zaczął zdawać też że rodzina się powiększy to trzeba więcej zarobić, ja chyba po odchowaniu dziecka zacznę szkoleniach myśleć

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-11, 10:30   #1784
kolankowa
Raczkowanie

hej dziewczyny, mogę się dołączyć? ślub w czerwcu 2009, 9-miesięczna córka i ogólnie dużo na głowie. chętnie przyłączę się do dyskusji
kolankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:35   #1785
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

witam

codo studiów to sie zdecydowałam - wle spróbować niz potem załować

Dziękujemy za komplemeny Agulki

Zabciu mam nadzieje, ze uda Ci sie wszystko załatwić po Twojej myśli

A my z Agu sie kokosimy w łóżku

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 10:41   #1786
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
witam

codo studiów to sie zdecydowałam - wle spróbować niz potem załować

Dziękujemy za komplemeny Agulki

Zabciu mam nadzieje, ze uda Ci sie wszystko załatwić po Twojej myśli

A my z Agu sie kokosimy w łóżku
nie za dobrze wam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-11, 12:02   #1787
gold-fish
Zakorzenienie

ale tu ciiiiisza
u mnie non stop leje , a na pocztę musze poczłapać

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kolankowa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, mogę się dołączyć? ślub w czerwcu 2009, 9-miesięczna córka i ogólnie dużo na głowie. chętnie przyłączę się do dyskusji
myślę, ze możesz dołaczyć, ale na własną odpowiedzialność

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 12:08   #1788
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki mamusie napiszcie mi prosze jakie macie foteliki samochodowe dla maluchów ale chodzi mi o te wieksze foteliki nie nosidła

zastanawiam sie co kupic i nei mam pojecia

mysle o maxi cosi tobi / mobi albo espiro
my mamy maxi cosi jakiś hmm priotiii ;D i polecam

Cytat:
Hej
wprawisz się

Cytat:
Martuś, jak tylko w listopadzie się uda, to będzie super!

Aniaaa idzie na te studia? A gdzie idzie?
Jak mi powiedziałaś, że trwają rok, to straciłam wszelką nadzieje... trza iść. W najbliższym czasie do tego siądę i poszukam czegoś.

Już kombinuje jak to zrobić, żeby pójść z Aniąąą
Ania idzie teraz już chyba zaczyna jakoś, na politechnice w zabrzu trwa i trwa to rok a kosztuje 3200 za całośc zadzwoń do niej albo napisz maila to wszystko ci powie

Cytat:
Martuś dziękuję widzę że u ciebie ta tapeta prezentuje się bosko dużo lepiej niż na stronce, ta pierwsza też jest fajna chyba przejdziemy się po marketach i pooglądamy na żywo
my tak zrobiliśmy poszliśmy do kilku tapetowych i przeglądaliśmy te wielkie katalogi aż znaleźliśmy

Cytat:
Napisane przez kolankowa Pokaż wiadomość
pewnie że tak witaj

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-10-11 o 12:11
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 12:28   #1789
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martus własnie ja mysle nad zakupem fotelika albo do 25 kg albo do 36 zeby nam dluzej posłużył

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 12:34   #1790
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martus własnie ja mysle nad zakupem fotelika albo do 25 kg albo do 36 zeby nam dluzej posłużył
my też taki chcieliśmy ale jak wsadziliśmy Pata to on się w nich topił, nawet z wkładkami spłycającymi, mało to bezpieczne dla mnie było, i woleliśmy kupić mniejszy i potem go na allegro sprzedać, i kupić kolejny, zresztą tak na prawde 18 kg to jeszcze trocheeeee gdzieś do 3-4roku życia, (wg siatek centylowych) a 36 kg to ma 11letnie dziecko wiec wiesz.. skoro ma być bezpieczny dla rocznego i dla 11letniego to jakoś mi to nie leży
ale wiesz ja się nie znam testów nie robiłam więc nie mówię że tak nie jest
pamietaj że dziecko potem już tak nie tyje
Stary 2011-10-11, 12:43   #1791
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
my też taki chcieliśmy ale jak wsadziliśmy Pata to on się w nich topił, nawet z wkładkami spłycającymi, mało to bezpieczne dla mnie było, i woleliśmy kupić mniejszy i potem go na allegro sprzedać, i kupić kolejny, zresztą tak na prawde 18 kg to jeszcze trocheeeee gdzieś do 3-4roku życia, (wg siatek centylowych) a 36 kg to ma 11letnie dziecko wiec wiesz.. skoro ma być bezpieczny dla rocznego i dla 11letniego to jakoś mi to nie leży
ale wiesz ja się nie znam testów nie robiłam więc nie mówię że tak nie jest
pamietaj że dziecko potem już tak nie tyje

kurcze o tym nei pomyslalam...... a natka jeszcze taka drobniutka jest

wiesz moze czemu bo ja widziałam takie rozsuwane foteliki ktore rosną razem z dzieckiem i sie zasugerowałam... a te maxi cosi takie nei sa (rozsuwane)

Stary 2011-10-11, 12:48   #1792
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze o tym nei pomyslalam...... a natka jeszcze taka drobniutka jest

wiesz moze czemu bo ja widziałam takie rozsuwane foteliki ktore rosną razem z dzieckiem i sie zasugerowałam... a te maxi cosi takie nei sa (rozsuwane)
wiesz no najważniejsze zebyście wybrali dla was wygodny, dla Natki szczególnie, najlepiej weźcie ją na zakupy i wsadzajcie a potem najwyzej na allegro albo gdzieś gdzie taniej kupcie
ale serio 18 kg to jednak ze 3 lata posłuży ;D no chyba że Natka tak urośnie

rozsuwanych nie widziałam, a one się potem blokują jakoś hiper mocno? bo wrazie w. odrazu przyszło mi na myśl że się rozsuwa albo składa mam bujną wyobraźnie
Stary 2011-10-11, 12:55   #1793
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
wiesz no najważniejsze zebyście wybrali dla was wygodny, dla Natki szczególnie, najlepiej weźcie ją na zakupy i wsadzajcie a potem najwyzej na allegro albo gdzieś gdzie taniej kupcie
ale serio 18 kg to jednak ze 3 lata posłuży ;D no chyba że Natka tak urośnie

rozsuwanych nie widziałam, a one się potem blokują jakoś hiper mocno? bo wrazie w. odrazu przyszło mi na myśl że się rozsuwa albo składa mam bujną wyobraźnie
znalazłam pierwszy lepszy
http://allegro.pl/foteliki-samochodo...822967588.html
o to rozsuwanie zagłowka mi chodziło

Stary 2011-10-11, 13:36   #1794
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam pierwszy lepszy
http://allegro.pl/foteliki-samochodo...822967588.html
o to rozsuwanie zagłowka mi chodziło
ahaaaaaa a ja myślałam że chodzi ci o jakieś rozsuwane całe

jeśli mogę doradzić to kupcie taki który można potem zrobić w "kołyske" jak dziecko zasnie żeby było można go przechylić żeby był jak w kołysce

ooo tak http://allegro.pl/maxi-cosi-tobi-201...855719056.html
(pochylenie chyba to nazywają )
super jest ta funkcja

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-10-11 o 13:37
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 13:40   #1795
agus87
Zakorzenienie

anika to do ilu kg masz nosidło, że natka ci sie nie miesci ??
Stary 2011-10-11, 13:40   #1796
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
ahaaaaaa a ja myślałam że chodzi ci o jakieś rozsuwane całe

jeśli mogę doradzić to kupcie taki który można potem zrobić w "kołyske" jak dziecko zasnie żeby było można go przechylić żeby był jak w kołysce

ooo tak http://allegro.pl/maxi-cosi-tobi-201...855719056.html
(pochylenie chyba to nazywają )
super jest ta funkcja

cena fajna

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-10-11, 13:41   #1797
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

siemanko babeczki
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 13:45   #1798
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
cena fajna
ale to nosidło kupujesz na kilka lat..
nie tak tragicznie
widziałam droższe

to ja uważam, że kupowanie wózka-gondoli za 2-3 tysiące mija się z celem
skoro w gondoli dziecko jeździ kilka msc - moja ola 3-4 msc
a reszta to nosidełko i spacerówka
gdzie spacerówke na wiosnę kupuję lepszą
bo mam badziewny wózek - tzn ja tak uważam :P że on jest badziewny
co dzien go wyzywam
Stary 2011-10-11, 13:48   #1799
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Sliweńko dziękuję za smska dziś rano

Zabcia kurcze.... to nieciekawie.

Ale mi czas leci. Jeszcze tylko 2 dni i praktycznie weekend bo piątek to tak jakby wolny. Tylko kosciół i potem tort w pracy i heja

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 13:49   #1800
śliweńka
Zakorzenienie

ja myślałam by kupić wózek 3 w 1 (gondola, fotelik, spacerówka) i fotelik większy mamy od brata syna więc po problemie

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Sliweńko dziękuję za smska dziś rano

Zabcia kurcze.... to nieciekawie.

Ale mi czas leci. Jeszcze tylko 2 dni i praktycznie weekend bo piątek to tak jakby wolny. Tylko kosciół i potem tort w pracy i heja

aaaaaaaaaa musiałaś mnie wydać

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości