Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-11, 13:46   #3451
iza251
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
masz rację że z brązem najładniej
a rękawiczki ?Pod brąz ,szarą kurtkę czy niebieski komin
Wiem,wiem dręczę Cię
Stary 2011-10-11, 13:54   #3452
charal
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
a rękawiczki ?Pod brąz ,szarą kurtkę czy niebieski komin
Wiem,wiem dręczę Cię
ja bym brała pod czapke, żeby jakaś całość była tego brązu
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 13:57   #3453
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
ja bym brała pod czapke, żeby jakaś całość była tego brązu
I ja tak myślę

Zmykam
Stary 2011-10-11, 14:00   #3454
201608151053
Konto usunięte

Wróciły te co zniknęły jakby co Jacky m.in.
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 14:10   #3455
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myslę że to nie jest dobry pomysł, bo to niezdrowe świństwo jakieś, jak można nie lubić warzyw? a jak się nie lubi to trzeba się zmusić, ja bym do takiego kebaba(gdybym oczywiście takie coś jadła) dodała grilowaną cukinię i bakłażana, żadnych frytek
Jak można nie lubić warzyw?
Normalnie. Tak samo jak słodyczy (mój tż), parówek, wędlin, mięsa, owoców itd.
Warzywa nie sprawiają mi żadnej przyjemności podczas jedzenia (oprócz kiszonych ogórków ale tylko mojej mamy), części nienawidzę - np pomidorów. A te co jem to i tak nie jadam w formie sałatek, kanapek itd, tylko osobno. w ogóle nie lubię kanapek - jak jem kilka składników to jeden mam na kromce a reszte obok i zagryzam. Po prostu nie lubię.
A że niezdrowe - nie jadam tak codziennie, frytek praktycznie w ogóle mimo że lubię
Owoce też jadam bo są zdrowe ( i to tylko niektóre) - oprócz truskawek bo te uwielbiam. A nie dlatego że sprawiają mi przyjemność czy dlatego, że mam na nie ochote bo nie mam.
Jestem miesążercą
Już zrobiłam i był przepyszny
Stary 2011-10-11, 14:33   #3456
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Warzywa nie sprawiają mi żadnej przyjemności podczas jedzenia (oprócz kiszonych ogórków ale tylko mojej mamy), części nienawidzę - np pomidorów. A te co jem to i tak nie jadam w formie sałatek, kanapek itd, tylko osobno. w ogóle nie lubię kanapek - jak jem kilka składników to jeden mam na kromce a reszte obok i zagryzam. Po prostu nie lubię.
A że niezdrowe - nie jadam tak codziennie, frytek praktycznie w ogóle mimo że lubię
Owoce też jadam bo są zdrowe ( i to tylko niektóre) - oprócz truskawek bo te uwielbiam. A nie dlatego że sprawiają mi przyjemność czy dlatego, że mam na nie ochote bo nie mam.
Jestem miesążercą
Sądząc po Twojej figurze taki jadłospis najwyraźniej Ci służy Może dlatego mnie to zdziwiło bo ja sobie nie wyobrażam życia bez warzyw i owoców, przepraszam jeśli Cię uraziłam
Stary 2011-10-11, 14:43   #3457
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Sądząc po Twojej figurze taki jadłospis najwyraźniej Ci służy Może dlatego mnie to zdziwiło bo ja sobie nie wyobrażam życia bez warzyw i owoców, przepraszam jeśli Cię uraziłam
coś Ty nie uraziłaś, jesteś jedną z wieeeelu osób które zadają mi to pytanie mam nadzieję, że nie odebrałaś mojego mosta negatywnie, nie chciałam nacechować go złością czy coś.
Moja mama kocha warzywa i owoce i ona takie pytanie to mi zadaje zawsze jak jestem w domu :P a ja się jej zawsze pytam jak można jeść tak mało mięsa jak ona Kilka razy wysyłałą mnie na badania krwi, bo " na pewno mam złę wyniki przy takim niedoborze warzyw i owoców" a tu suprise - do wojska bym mogła iśc bo wyniki idealne (TFU)

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

zadzownił domofon, byłam pewna że to kurier, otwieram drzwi a tam sąsiad, że ponoć jego paczka u nas jest
Stary 2011-10-11, 14:44   #3458
charal
Zakorzenienie

Cytat:
coś Ty nie uraziłaś, jesteś jedną z wieeeelu osób które zadają mi to pytanie mam nadzieję, że nie odebrałaś mojego mosta negatywnie, nie chciałam nacechować go złością czy coś.
Moja mama kocha warzywa i owoce i ona takie pytanie to mi zadaje zawsze jak jestem w domu :P a ja się jej zawsze pytam jak można jeść tak mało mięsa jak ona Kilka razy wysyłałą mnie na badania krwi, bo " na pewno mam złę wyniki przy takim niedoborze warzyw i owoców" a tu suprise - do wojska bym mogła iśc bo wyniki idealne (TFU)
Może to głupie ale ja mam wrażenie że nasz organizm "lubiąc coś lub nie lubiąc" daje nam znać czego potrzebuje, więc skoro Tobie taka dieta wychodzi na zdrowie to czemu nie? ja np jem mięso ale wiem że mogłabym spokojnie bez niego żyć

czekasz na ethel?

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-10-11 o 14:45
Stary 2011-10-11, 14:54   #3459
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Może to głupie ale ja mam wrażenie że nasz organizm "lubiąc coś lub nie lubiąc" daje nam znać czego potrzebuje, więc skoro Tobie taka dieta wychodzi na zdrowie to czemu nie? ja np jem mięso ale wiem że mogłabym spokojnie bez niego żyć

czekasz na ethel?
ja mam takiae samo podejście. raz na jakiś czas czuje potrzebe zjedzenia pewnych rzeczy ( jeśli chodzi o warzywa i owoce to z zakresu tych które lubię) ale to może jedynie " ochota"

Czekam czekam i doczekać się nie mogę
Mam nadzieję, że mi się spodoba
Stary 2011-10-11, 14:56   #3460
charal
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam takiae samo podejście. raz na jakiś czas czuje potrzebe zjedzenia pewnych rzeczy ( jeśli chodzi o warzywa i owoce to z zakresu tych które lubię) ale to może jedynie " ochota"

Czekam czekam i doczekać się nie mogę
Mam nadzieję, że mi się spodoba
Jeśli lubisz nancy to ethel Ci się spodoba jakoś te torby wydają mi się podobne, w fasonie, sposobie noszenia itd
Stary 2011-10-11, 14:57   #3461
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
co ci mam kłamać:nie :
podaję się do dymisji, abdykuje słowem zwijam manatki- społeczeństwo mnie nie szanuje:cr y:
Cytat:
Jestem miesążercą
oooooo! ja kocham warzywa i owoce- ale śmiesznie mamy tak inaczej
fashion popieram twoj sposób żywienia mnie się wydaje taki naturalny w sensie atawistyczny /tylko się nie obraź/teżetomąż też tak jada,ja jadam warzywa i non stop boli mnie trzustka- większość warzyw i owoców nie jest zdrowa w przypadku jakiejkolwiek dolegliwości brzuszka, woreczka etc. ja pożeram z łakomstwa niestety.
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 15:08   #3462
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli lubisz nancy to ethel Ci się spodoba jakoś te torby wydają mi się podobne, w fasonie, sposobie noszenia itd
lubię badzo lubię
na pewno zdam relację jak już przyjdzie

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
podaję się do dymisji, abdykuje słowem zwijam manatki- społeczeństwo mnie nie szanuje:cr y:

oooooo! ja kocham warzywa i owoce- ale śmiesznie mamy tak inaczej
fashion popieram twoj sposób żywienia mnie się wydaje taki naturalny w sensie atawistyczny /tylko się nie obraź/teżetomąż też tak jada,ja jadam warzywa i non stop boli mnie trzustka- większość warzyw i owoców nie jest zdrowa w przypadku jakiejkolwiek dolegliwości brzuszka, woreczka etc. ja pożeram z łakomstwa niestety.
nie znałam tego słowa, musiałam sprawdzić na wikipedii jest fajna definicja z przykładami dla człowieka :P
no ja z żołądkiem mam problemy non stop, np po zwykłym ogórku - którego lubię do obiadu - miewam zgagę, cofa mi go i w ogóle:/

W gruncie rzeczy mój jadłospis jest urozmaicony - mięs jest mnóstwo rodzajów i na wiele sposobów można je przygotowywać, uwielbiam jedzenia "piątkowe" - placki ziemniaczane, kopytka, pierogi, pierogi leniwe, ryby różnego rodzaju, makarony, racuchy, naleśniki. Totalnie kocham zupy - jestem tak przyzwyczajona do zup, że tutaj w Rz jak mi zabraknie zupy ( biore z domu bo co tydzien jestem a dla samej siebie mi sie nie che gotowac) to się męczę,i KOCHAM wręcz - wiele różnych Kocham różne wędliny, ale czasem czuje potrzebę sera białego, tuńczyka itp.

NO ale już nie zanudzam
Stary 2011-10-11, 15:23   #3463
roxana222
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Dostałam od Ciebie wieści na priva Mam nadzieję, że adres dotarł ?
Tak, tak, już wysłałam
Zaraz napiszę PW

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Też sobie zrób wolne a co
Coś Ty, dzień bez obiektów to dzień stracony
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 15:34   #3464
molka86
Rozeznanie

Cześć

Właśnie dostałam moje torebki: Mayę i Elvie. Obie są śliczne. Wiem, że Iza zastanawiała się na Elvie ale stwierdziła, że jest za mała. Otóż na stronie e torebki źle podane są wymiary torby. Nie wiem jak oni ją mierzyli
wymiary mojej Elvie:
szerokość 44 cm
wysokość ok 31 cm
Wielkość podobna do Madary. Wykonana z mięsistej ekoskórki w śliczym kolorze . Wieczorem albo jutro postaram się wstawić zdjęcia.

Edit:
Zdjęcia na szybko telefonem:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie256m.jpg (23,1 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie257m.jpg (23,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie258m.jpg (23,4 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez molka86
Czas edycji: 2011-10-11 o 16:01
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 15:43   #3465
Iduś
Zakorzenienie

co tam ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 15:59   #3466
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
lubię badzo lubię
na pewno zdam relację jak już przyjdzie

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

nie znałam tego słowa, musiałam sprawdzić na wikipedii jest fajna definicja z przykładami dla człowieka :P
no ja z żołądkiem mam problemy non stop, np po zwykłym ogórku - którego lubię do obiadu - miewam zgagę, cofa mi go i w ogóle:/

W gruncie rzeczy mój jadłospis jest urozmaicony - mięs jest mnóstwo rodzajów i na wiele sposobów można je przygotowywać, uwielbiam jedzenia "piątkowe" - placki ziemniaczane, kopytka, pierogi, pierogi leniwe, ryby różnego rodzaju, makarony, racuchy, naleśniki. Totalnie kocham zupy - jestem tak przyzwyczajona do zup, że tutaj w Rz jak mi zabraknie zupy ( biore z domu bo co tydzien jestem a dla samej siebie mi sie nie che gotowac) to się męczę,i KOCHAM wręcz - wiele różnych Kocham różne wędliny, ale czasem czuje potrzebę sera białego, tuńczyka itp.

NO ale już nie zanudzam
to to ja też cierpię przez warzywa tylko łakomstwo mnie dusi
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Tak, tak, już wysłałam
Zaraz napiszę PW

Coś Ty, dzień bez obiektów to dzień stracony
cześć
Cytat:
Napisane przez molka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Właśnie dostałam moje torebki: Mayę i Elvie. Obie są śliczne. Wiem, że Iza zastanawiała się na Elvie ale stwierdziła, że jest za mała. Otóż na stronie e torebki źle podane są wymiary torby. Nie wiem jak oni ją mierzyli
wymiary mojej Elvie:
szerokość 44 cm
wysokość ok 31 cm
Wielkość podobna do Madary. Wykonana z mięsistej ekoskórki w śliczym kolorze . Wieczorem albo jutro postaram się wstawić zdjęcia.
ooo to iza się ucieszy

czekam na fotki z niecierpliwością / czy uszy wchodzą na ramię w kurtce, płaszczu/
a to kłamczuchy na etorebce
Stary 2011-10-11, 16:04   #3467
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
cześć
Hej Moniu
Stary 2011-10-11, 16:10   #3468
roxana222
Zakorzenienie

Kupiłam sobie dzisiaj taki rudy sweterek no name, i się zastanawiam czy zostawić czy oddać. Co sądzicie

NIEAKTUALNE (jednak oddaję, bo trochę pozaciągany i nie jestem przekonana co do niego)

Edytowane przez roxana222
Czas edycji: 2011-12-19 o 16:33
Stary 2011-10-11, 16:18   #3469
molka86
Rozeznanie

Cytat:
to to ja też cierpię przez warzywa tylko łakomstwo mnie dusi

cześć

ooo to iza się ucieszy

czekam na fotki z niecierpliwością / czy uszy wchodzą na ramię w kurtce, płaszczu/
a to kłamczuchy na etorebce
Dodałam zdjęcia w poprzednim poście. Niestety kiepskiej jakości bo telefonem. Zdjęcia aparatem postaram się zrobić jutro w świetle dziennym bo teraz jest strasznie deszczowo i buro .

Uszy, tak jak w Madarze, wchodzą na kurtkę i płaszcz ale jest strasznie niewygodnie .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 16:18   #3470
dor1kaaaa
Zakorzenienie

witajcie
Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
Mówisz, masz Real kolor na ostatniej, udał mi się
śliczna i jaka prosta
Cytat:
spaliśmy z tż-tem do 11.30 a i tak wstalismy na siłe. My tak mamy że razem to nam się śpi... i śpi i wiecznie nam mało i wstajemy na siłe:P

Idę zaraz robić kebaby domowe, tylko że ja osobiscie nie lubię praktycznie żadnych warzyw :P i mysle co sobie wsadzić do tego miesa i sera do środka (wiem ze to moje to juz nie kabab:P) i mysle nad frytkami, moje koleżanki jadły kiedys cos takiego tylko że frytki był zamiast mięsa:P
Myślicie że to dobry pomysł?
o to się wyspaliście
Cytat:
Dzień dobrrry!

Trolliku
twoje tytki bedą /jacky karmel i czerwona/ jutro- dzisiaj dostępne- tak rzekł pan etorebkowy. mają też wrócić inne wykupione ostatnio

oj szkoda, że pognieciona- kapelusze filcowe się nad parą /z czajnika/ prostuje- ale nie wiem czy w tym przypadku to nie jest głupi i niebezpieczny pomysł

: cmok::c mok:

pfff nie wolno ściągać- nie idę do lekarza - tralalalla

to samo mi mówiły koleżanki, żeby unikać lekarza : jupi:
dziękuję
jesteś nie samowitym szpiegiem ale do lekarza idz tylko nie dawaj sobie ściągać tego świństwa

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 16:22   #3471
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
a co myślisz o takim głębokim,czekoladowym brązie?

tak może coś?ostatnia to taka właśnie szarość
ten czekoladowy brązowy kolorek
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Monia na prezydenta!

Właśnie widzę, że są

Idź do lekarza you stupid woman!
ja jestem za
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Bo ja bardzo chcę tą/tę (nigdy nie wiem jak napisać ) kopertówkę

Wszystko na przyjazd gości gotowe... oprócz mnie

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

A i ogromnie DZIĘKUJĘ! dwóm osobą za skorzystanie w weekend z mojego kodu i jednej osóbce która dzisiaj go użyła
a co to za goście?

Cytat:
Dzień dobry

hej roxi czy mogę ciebie poszukać na fb? tylko potrzebuję twoich danych

Iduś zaprosiłam ciebie do znajomych

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Cześć

wymiary mojej Elvie:
szerokość 44 cm
wysokość ok 31 cm

Edit:
Zdjęcia na szybko telefonem:
śliczna

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj taki rudy sweterek no name, i się zastanawiam czy zostawić czy oddać. Co sądzicie
u mnie to jest kolorek taki różowy chyba mi monitorek kłamie ile za niego zapłaciłaś jak nie dużo to zostaw

Stary 2011-10-11, 16:24   #3472
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Dodałam zdjęcia w poprzednim poście. Niestety kiepskiej jakości bo telefonem. Zdjęcia aparatem postaram się zrobić jutro w świetle dziennym bo teraz jest strasznie deszczowo i buro .

Uszy, tak jak w Madarze, wchodzą na kurtkę i płaszcz ale jest strasznie niewygodnie .
dziękuję
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
witajcie

śliczna i jaka prosta

o to się wyspaliście

jesteś nie samowitym szpiegiem ale do lekarza idz tylko nie dawaj sobie ściągać tego świństwa
chyba tak zrobię z lekarzem znaczy
teraz pracuję na zlecenie- tróllik mnie wynajął
roximoim zdaniem tak-może być, ale szału nie robi:cm ok:

lecę na damską imprezkę-na razie maniaczki
Stary 2011-10-11, 16:26   #3473
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
hej roxi czy mogę ciebie poszukać na fb? tylko potrzebuję twoich danych
u mnie to jest kolorek taki różowy chyba mi monitorek kłamie ile za niego zapłaciłaś jak nie dużo to zostaw
Jasne, wyślę Ci moje dane na PW

Nie, nie jest różowy, czysto rudy No właśnie sporo - 68 zł

Cytat:

Baw się dobrze Monia
Stary 2011-10-11, 16:37   #3474
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

chyba tak zrobię z lekarzem znaczy
teraz pracuję na zlecenie- tróllik mnie wynajął

udanej imprezki tylko już nie padaj na kolana kochana

a dobrze chociaż płaci?

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Jasne, wyślę Ci moje dane na PW

Nie, nie jest różowy, czysto rudy No właśnie sporo - 68 zł

Baw się dobrze Monia
czekam

hmm jeśli ci się podoba to zostaw jest ok mi się podobają że ma takie szerokie rękawy chociaż ściągacz na dole jest taki sobie no chyba że on sie tak ułożył

-

Poszło zaproszenie zaprosiłam jeszcze Hanusię i jeszcze kogoś kojarzę zdjęcia z wycieczki ale nie wiem kto to

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-10-11 o 16:38
Stary 2011-10-11, 16:40   #3475
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś zaprosiłam ciebie do znajomych [COLOR="Silver"]
Przyjęłam

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 16:41   #3476
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Dorka i mnie chyba zaprosiłaś

cześć Wam
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 16:42   #3477
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

czekam

hmm jeśli ci się podoba to zostaw jest ok mi się podobają że ma takie szerokie rękawy chociaż ściągacz na dole jest taki sobie no chyba że on sie tak ułożył

-
No i mnie masz w znajomych Ale czemu nie masz zdjęć ?

Właśnie ściągacz na dole jest trochę liczy. No ale zobaczę jeszcze. Mam czas do jutra
Stary 2011-10-11, 16:45   #3478
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Znalazłam kalinke

dziękuje dziewczyny

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
Dorka i mnie chyba zaprosiłaś

cześć Wam
hmmm to ty masz na imie na G

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
No i mnie masz w znajomych Ale czemu nie masz zdjęć ?

Właśnie ściągacz na dole jest trochę liczy. No ale zobaczę jeszcze. Mam czas do jutra
no właśnie tak mi się wydawało że on jest taki sobie

a bo ja juz od roku sie przymierzam i nie moge wstawić

Stary 2011-10-11, 16:48   #3479
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

-

Poszło zaproszenie zaprosiłam jeszcze Hanusię i jeszcze kogoś kojarzę zdjęcia z wycieczki ale nie wiem kto to

Dorka mnie nie zaprosilas
A tak w ogole to Czemu jest tak zimno?

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 16:51   #3480
dor1kaaaa
Zakorzenienie

To mam juz w znajomych Iduś Roxi Nudi
i wysłałam zaproszenie do panny której imę zaczyna sie na lireke E i wysłałam zaproszenie do Kali

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Dorka mnie nie zaprosilas
A tak w ogole to Czemu jest tak zimno?
już doszłam że to była nudi tzn ona doszła do tego
a ty jak masz na imię

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-10-11 o 16:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości