|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Na pewno podoba mi się circe ale tej akurat nie ma, jest na innej aukcji ale po 15 ![]() |
|
|
|
|
|
#1022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie szerz herezji ! Kobieta nigdy { ! } nie kupuje dupereli czy też rzeczy niepotrzebnych . Nie mogę oglądać tego programu ze względu na Nergala. Widząc Go mam wyjątkowo kosmate myśli i erotyczne sny. To zbyt dużo na moje skołatane serce . Matkoicórko, co za chłopisko !!! Jakie k*u*r*w*i*k*i w oczach ! Jaka czapka ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
} mam jedną od paru lat i tylko tę kupuję. Czekam kiedy, co stało się już tradycją, wycofają ją z oferty .Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Cytat:
Nawet siebie nie podejrzewałam,że kiedykolwiek to powiem ![]() Ja kupiłam ją H&M za 29.99zł chyba. Jak już wychodziłam ze sklepu to zauważyłam siwą... Bardziej by mi pasowała do rękawic i komina ![]() Spoooko Trzeba było widzieć moją współlokatorkę, która dopiero o 18zaczęła żyć Fajnie było Idę porobić notatki i do nauki,tępa strzałko...
|
|
|
#1024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tej pory oglądałam sama ale wczorajszy odcinek oglądaliśmy razem z TŻ'em i cały czas mnie kopał, żebym przestała się ślinić Cytat:
Cytat:
![]() Edit. Co do pomadek to zakochałam się w pomadce Fauna z EDM ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-09 o 12:36 |
|||
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu zapomnialam o popychaczu
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, patrz ile swatchy pomadek Nyx!
![]() http://babyjaprn.blogspot.com/2011/0...lipsticks.html Po tych swatchach chyba jednak zrezygnuję z Creamy Beige |
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na wyborach i nie robili żadnego problemu, że mam paszport a nie dowód
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
No i niestety PO znowu wygrało
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
na PO miałam głosować, więc jak dla mnie nie jest tak źle, ważne, ze PiS nie wygrało
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem czy nie byłoby lepiej gdyby wygrała jakakolwiek inna partia, nawet PiS, może by się cokolwiek zmieniło a tak za rządów PO było kiepsko i będzie jeszcze gorzej bo nic się nie zmieni, szczególnie jeśli chodzi o cudownych ministrów i ich decyzje
Może Ciebie te decyzje osobiście nie dotykają dlatego uważasz, że PO jest dobre. |
|
|
|
|
#1031 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dużo mi się podoba. Mają fajne czerwienie, a ostatnio napaliłam się na ten kolor, ale ciężko się zdecydować, która najlepsza. Zachciało mi się też mega ciemnej, bordowej, ale też trudno trafić w ciemno... Niemniej jednak jest w czym wybierać ![]() Może się kiedyś skuszę ![]() Na razie poczekam do listopada i kupię tę moją upatrzoną czerwień, a później się zobaczy ![]() Cytat:
![]() Oglądam studio wyborcze , hiehiehiehie...
|
|
|
|
#1032 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilas te lakiery? ![]() Cytat:
ja ciagle bizuterie ogladam a dolar coraz drozszy ![]() Cytat:
Cytat:
uzywacie nafty kosmetycznej? bo ja pamietam ze uzywalam, ze 3 lata temu ale nie wiem czemu przestalam i tak sie zastanawiam czy by do niej nie powrocic ale pamietam cos ze nafta ponoc wysuszala wiecie cos moze na ten temat?
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Oj tak ! Oj tak ! Cytat:
A widzisz, a ja żałuję i bardzo, ale to bardzo lękam się przyszłości . Znowu nic się nie zmieni i nadal będzie hossa dla hochsztaplerów rożnego autoramentu . No co ?! { } Rajcuje mnie ten Nergal jak nie wiem co ! I będzie coraz droższy. Ale to nie koniec plag egipskich . Poczekaj jak wejdziemy do strefy euro . No jeśli do tej pory ten sztuczny twór {czwarty rozbiór Polski}, jakim jest Unia Europejska nie pęknie jak bańka mydlana . Straszliwa zimnica . Ja już rozpoczęłam sezon zimowy - pidżamę puchatą odziałam . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#1034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mnie też było, ale chciałam taką
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zamiast się uczyć z koleżanką i jej chłopakiem graliśmy cały dzień na konsoli
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę patrzeć na te uśmiechnięte gęby Tuska, Kopaczowej i Hallowej
Najbardziej wkurza mnie to, że oni wszyscy myślą, że skoro po raz kolejny zostali wybrani to ich rządy są cudowne Kasia, ja też się boję wejścia do strefy euro i mam ogromną nadzieję, że do tego nie dojdzie bo wtedy po prostu leżymy. Mam nadzieję, że da im do myślenia to, że coraz więcej państw żałuje zmiany swojej waluty na euro. Ale obawiam się, że rządzący mają klapki na oczach i wcześniej czy później wkopiemy się w euro
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
dolar drogi, a ja mam ochotę na maseczki z ebaya
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się przymierzam do zamówienia z allegro
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
|
Ale się zasiedziałam
![]() Miałam odpisać od razu jak siadłam do kompa i ZONK Cytat:
A w weekend na zakupach się powstrzymałam, ale mam już dwa na oku Widziałam też nowe Essence, ale też się powstrzymałam ![]() Z dolarem masakra... tęsknię za czasami, kiedy był po 2 zł ![]() Nafty używałam krótko, bo strasznie nie lubiłam jej zmywać. Lepiej schodziła wymieszana z odżywką, ale odżywki trochę szkoda . Włosy były ładne, sypkie, ale moje się elektryzowały [ale nie używałam wtedy sprayów, stosowałam terapię bezsilikonową i pewnie dlatego].Cytat:
Od 12 października kolejna edycja kosmetyków w Biedro ![]() Chociaż akurat nic mi specjalnie w oko nie wpadło, generalnie większość się powtarza.
|
|
|
|
#1039 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
{ }Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co masz na oku ?! Ja muszę poszukać czegoś na zabezpieczenie końcówek włosów. Zimno się zrobiło i kurtki wyszły z szaf. Muszę oddzielić włosy od kołnierzy. Macie może wypatrzone jakieś cudeńka ? Ano właśnie ... Patrzę na godzinę przy Twoim poście i ździebko się zdziwiłam. Cytat:
Mnie nie we wszystkim podoba się to, co wyczynia PiS . Bliższą mym przekonaniom jest Nowa Prawica. Wczoraj, jak to było do przewidzenia - nic nie załatwiłam. Poniedziałek był przecież . A jak wieść niesie - w poniedziałek nie załatwia się żadnych spraw urzędowych . Jadę dzisiaj na 13-tą. Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
mi z biedronkowej gazetki tez nie wpadło nic w oko
![]() Kasiu, PiS ładowałby kase w kościół, a drogi na euro i tak żadna partia nie skonczyłaby na czas xD |
|
|
|
|
#1041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pomadki Nyx kupiłam i pędzelek do rozcierania z ELFa
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam w Rossmannie pędzelek do żelowego eyelinera z Manhattanu za 2,99 ![]() I żel pod prysznic Alterry borówka i wanilia ![]() A od piątku jest promocja pędzli do pudru z Ecotools - 27 zamiast 30 ![]() |
|||
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego suma sumarum głosowałam na Palikota xD
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapomniałam, niestety...
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1045 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
bo nie ma z kim u nas na wątku ![]() Cytat:
![]() A żelek chyba jakaś nowość, co? Narobiłaś mi ochoty... Na pędzle chyba się nie skuszę i zamówię na ebayu. Podróbki czy nie - kijek z tym - puder i tak będą nakładać niezależnie od etykietki a dwa razy tańsze i to za cały zestaw Good ![]() Ja tam mu wierzę. Bardziej niż naszej nr 1 z PO - Bukietowej ![]() Cytat:
Bo wydaje mi się, że to raczej czarny PiaR niż realne zagrożenie. Zresztą popatrz - czy teraz albo wcześniej najbiedniejsi nie dostawali po Ależ nam się wątek poważny zrobił ![]() A ja wypilingowałam się enzymatycznie i idę pomalować paznokcie, a potem se kliknę coś na ebayu - pewnie te zaległe lakiery
|
|
|
|
#1046 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za 3 zł aż szkoda nie kupić ![]() Limitierte Editon ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na allegro jest wystawiony cień Inglota, który strasznie chciałam kupić ostatnio jak byłam w Łodzi ale akurat go nie było, aukcja kończy się w piątek (akurat kiedy będę w pracy ), proszę trzymać kciuki, żeby nikt nie licytował
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-11 o 21:26 |
|||||
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem Palikot chciał odciąć kościoły od kasy panstwa, zredukowac wydawane niepotrzebnie sumy pieniędzy, usunąć religie ze szkół, a zamiast tego sponsorowac in vitro, zalegalizowac związki partnerskie,miękkie narkotyki, itp, więc nie wiem jak to miałoby zaszkodzic biedniejszym, a pomóc bogatym?
obiecywał zrobic z Polski kraj 'bardziej wolny i świadomy'choc wiadomo, że obiecywać to można gruszki na wierzbie;D mam partnera na studniówke, który sam za siebie zapłaci |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj przeczytałam
![]() http://wiadomosci.onet.pl/waszymzdan...h,artykul.html Ja tam niekoniecznie jestem za legalizacją narkotyków. Skoro można zalegalizować miękkie to czemu nie twarde od razu? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-10-11 o 21:47 |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu zapomniałam, maseczki zamierzam zamówić koreańskie, na pewno nie testowałaś
|
|
|
|
|
#1050 | ||
|
|
Cytat:
![]() Mi ostatnio prawie wszystko przyszło zamówione. Jedne patyczki tylko nie doszły i niedługo otwieram spór. Ciekawe, czy moje nowe zamówienia dotrą... ![]() Trzymam kciuki za cień ![]() Gites Cytat:
Z tą legalizacją to wiesz, u nas na bank nie przejdzie. Ale podczas wieczoru wyborczego Palikot mądrze powiedział - skoro państwo może czerpać korzyści z alkoholu i papierosów, to czemu nie z miękkich? W tej chwili szafa strefa w tej dziedzinie ciągle się powiększa i teoretycznie kasa z budżetu ucieka [natomiast potrzeby rosną, ciągle na coś brakuje]... A dotychczasowe rozwiązania się zupełnie nie sprawdziły, bo z roku na rok statystyki rosną...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

Na pewno podoba mi się circe ale tej akurat nie ma, jest na innej aukcji ale po 15 

} mam jedną od paru lat i tylko tę kupuję. Czekam kiedy, co stało się już tradycją, wycofają ją z oferty .

{