|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne 2007
A wlasciwie to nie patrz na innych tylko na to, jak dla Was bedzie wygodnie. Dlaczego tak sie tym przejmujesz? zacznij dzialac a nie zadreczasz sie myslami, idz do ksiedza i on Wam wszystko wytlumaczy jak to wyglada ze strony formalnej.
|
|
|
|
#2642 |
|
Raczkowanie
|
|
#2643 |
|
Konto usunięte
|
tam pisały panny młode z 2005 i 2004 i pewnie wczesniej też. Nie widze sensu na takie podziały, bo na to forum zagladaja głównie osoby które szykuja się do slubu i są "w temacie". Poza tym na stronach internetowych kolekcje sukien są uaktualniane, więc na dzień dziesiejszy nie ma przestarzałych, nieaktualnych modeli.
|
|
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: suknia marzeń
gosiunia22 zobaczyłam tę suknie na stronie salonu Margarett i zachorowałam
Jak się dowiedziałam o cenie trochę mi przeszło Myślałam nawet czy by sobie takiej nie uszyc, ale boję się że efekt może być niezadowalający Boję się zaryzykować
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja po slubie 5 miesięcy z moda ślubna jestem na bakier ale teraz chyba to moim faworytem byłaby ta suknia: http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje...4&gr=3&poz=462 w tym czymś na głowie nie wyglądałabym dobrze ale modelka wygląda cudnie - moim zdaniem...http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje...l=4&gr=1&poz=0 - pronovias latina też cudna.... http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje...l=4&gr=3&poz=0 ogólniw widzę tendencję na styl hiszpański... ale dziewczyny powiem wam że te podpiecia kwiatowe juz mi się znudziły... ciagną sie chyba od 2005 roku albo dłuzej.... Cytat:
|
||
|
|
|
#2648 |
|
Rozeznanie
|
Piekna...
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
a co myslicie o tej
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
linaaa, dzięki za odzew
Fakt, suknia jest piękna...
|
|
#2651 |
|
Konto usunięte
|
piekna24bez powiekszania zdjecia wygląda jak lalka barbie
. Poza tym to dół zbyt obszerny, a piekno wcale nie tkwi w ilości zuzytego matriału.
|
|
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co zauważyłam, (choć pewnie nie ja pierwsza
) ze te suknie wyglądają przepięknie na modelkach i na tych wystylizowanych zdjeciach ;( Porównywałam modele sukien ślubnych zamieszczonych na oficjalnych stronach salonów mody ślubnej i projektantów z tymi samymi sukniami w komisach. No i niestety rozczarowałam się Czasami te sukienki wyglądaja zupełnie inaczej.
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;2985224]piekna24bez powiekszania zdjecia wygląda jak lalka barbie
. Poza tym to dół zbyt obszerny, a piekno wcale nie tkwi w ilości zuzytego matriału.[/quote]Czesto zastanawia mnie fakt, dlaczego tu na wizazu tak czesto krytykowane sa dziewczyny, ktorych wybor pada wlasnie na suknie w stylu...jak to okreslacie "bezy". To kwestia gustu, a nie sposobu rozumowania, ze im wiecej materialu sie zuzyje, tym suknia slubna jest piekniejsza. Wydawalo mi sie, ze tytul watku brzmi "suknia marzen" bez ukierunkowania ich co do formy i wzoru... |
|
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wydaje mi sie, żeby wypowiedz Eli miala na celu krytykowanie kogokolwiek ... Napisała co mysli po prostu. Jak wszyscy wiemy o gustach sie nie dyskutuje
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
matricia gratuluje wyboru, suknia jest wspaniala
a jesli chodzi o cene, to przciez taki dzien jest tylko raz w zyciu i mozna pozwolic sobie na rozrzutnosc, zeby pozniej niczego nie zalowac ![]() Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale wydaje mi się, że to nie dziewczyny są krytykowane, tylko pewne kroje, stylizacje. Ot, taka raczej luźna wymiana opinii na zasadzie "to mi się podoba, a to nie" A kiedy ktoś wprost pyta o zdanie nt. jakiejś sukienki, to chyba liczy się z tym, że nie każdemu się ona spodoba ), że najważniejsze jest, by panna młoda wybrała sukienkę, o jakiej marzy i w jakiej będzie się czuła wspaniale w dniu ślubu ![]() Aha, co do kwestii ilości materiału- może się mylę, ale przypuszczam, że Ela zastosowała pewien 'skrót myślowy' i chodziło jej ogólnie o obfitość charakteryzującą pewne style (obfitość materiału, dodatków, 'zawojów' tiulowych, koronek, kwiatków itp. itd.), która może sprawiać, że w oczach części wizażanek suknia traci na urodzie i przytłacza
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem dziewczyny, oczywiscie, to tylko i wylacznie kwestia gustu. Moze zle to odbieram...ale czy kazda z nas nie moze sie pochwalic tym co jej sie podoba? dajmy sie wypowiedziec wszystkim dziewczynom, a nie druzgotac je na starcie mowiac, iz sukienka nie jest ladna.
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra Elu, zwracam honor, nie powiedzialas, ze sukienka nie jest ladna..
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Moze to zespol napiecia przedslubnego...hahaha... ale ja chyba jestem przewrazliwiona na punkcie sukien, bo uwielbiam wlasnie te wielkie, szerokie i "bezowate"
..wsrod nas jest spora grupa dziewczyn, ktore wlasnie chca wygladac w tym dniu jak ksiezniczka spelniajac najskrytsze marzenia z dziecinstwa ..ech...te sluby...
|
|
|
|
#2660 |
|
Przyczajenie
|
ja też mam swoją suknię marzeń
podstawowy warunek: EMPIRE! jak macie gdzieś jakieś zdjęcia podobnych sukni to podrzućcie |
|
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
Marticia- ZNP?
Jeśli chodzi o "bezowate" i obszerniejsze, przyznam, że nie jestem ich zwolenniczką, ale zdarzyło mi się widzieć parę po bajkowemu urzekających (wklejam przykłady A prawdziwa beza to dla mnie coś dużego, przyciężkiego, pretensjonalnego i pozbawionego jakiegokolwiek wdzięku (też wklejam |
|
|
|
#2662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() napisałam o swoich odczuciach estetycznych, bo pytanie było "co myślicie", więc wyraziłam swoje mysli. A to że należę do większości, czyli tych co negują "bezy", to co ja poradzę A jesli ktos wybiera suknię, to chyba jak każdy zalezy mu na szczerych opiniach a nie rozpływaniu się w zachwytach nad każdą suknią. |
|
|
|
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
monna-giovanna,
Może cos takiego ... 012_primary.jpg 012_sec01.jpg 012_sec02.jpg 0020.jpg 004_sec01.jpg 004_sec02.jpg
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
|
#2665 |
|
Przyczajenie
|
ta ostatnia jest super!
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie te 3 najbardziej podobaja. co o nich sadzicie?
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
1 i 2 są super. Lubie takie tiulowe lekkie doły. 3 mi sie nie podoba
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A tak a prpos: POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZWOLENNIECZKI BEZOW I NIE-BEZOW![]()
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Konto usunięte
|
te od Wiktorynki są super! Bardzo podobną widzę 2 razy w tyg na wystawie w salonie i mimo ze stoja też inne, to jakos ta mi wzrok przyciąga.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Z jakiego jest salonu?
Boję się zaryzykować
i taką miałam prawie, tylko ramiączka miałam prosto, a nie na szyję, bo mnie wtedy pogrubiały

MÓJ NAJWIĘKSZY SKARBEK

podstawowy warunek: EMPIRE!
...