Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-12, 11:46   #1861
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Witajcie lachoniki kochane
U mnie słonko się przebija przez chmury, ale wieje tak, że głowe chce urwać i jest chłodno 8 stopni.
Mała przerwa w pracce to wpadam na sekund pięć

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
hej dziewczynki...
bardzo się martwię i potrzebuję Waszego wsparcia. Wykryto u mnie na tarczycy jakiś guz.Po USG i jakichś badaniach z jodem wyszło, że to może być coś groźnego, nawet rakowego muszę iść na biopsję i bardzo , ale to bardzo się boję, co z tego wyniknie. Przepraszam, że pisze to tu, na forum, ale jestem tak przerażona, że naprawdę potrzebuję, by ktoś mnie pocieszył
Jestem z Tobą Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i wynik biopsji był dobry. Wiem, że to trudne, ale postraj się nie stresowac na zapas. My Cię tu będziemy wspierać
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:49   #1862
Kessi_86
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki nadrobiłam was troszkę

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
monikazmc, Lubcia, sandrar, sikoreczka111, maruda80, maxwelka, verumka - dziewczyni i mamy 199
za dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Witam Was Kobiety w ten środowy poranek

My tez mieliśmy 10 godzin po godzinie i to w sobote na 19 :/ ale na szczescie jesteśmy już po

U mnie nie było co łaska jak poszłam odebrać zaświadczenia i pytam sie ile płace... i słysze 80 zł.... ale chcociaz tyle ze za 2...

Wstawaiła kilka zdjeć z wesela na którym była i pewnego przystojniaka na punkcie którego wszystkioe oszalałyśmy
U mnie za nauki trzeba było zapłacić 50 zł od osoby, całe szczęście że tylko TŻ musiał chodzić

Cytat:
hej dziewczynki...
bardzo się martwię i potrzebuję Waszego wsparcia. Wykryto u mnie na tarczycy jakiś guz.Po USG i jakichś badaniach z jodem wyszło, że to może być coś groźnego, nawet rakowego muszę iść na biopsję i bardzo , ale to bardzo się boję, co z tego wyniknie. Przepraszam, że pisze to tu, na forum, ale jestem tak przerażona, że naprawdę potrzebuję, by ktoś mnie pocieszył
Będzie wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
http://www.artifot.pl/index.html

kochane co sądzicie o tym?? cena:
PAKIET PEŁNY 2200zł
Przygotowania + ślub + wesele do godz 1.00 (do 12h pracy)
w cenie
60 odbitek 15x23 cm
2x DVD wraz z plikami w pełnej rozdzielczości (min. 350)
poddanymi cyfrowej obróbce
Galeria internetowa, dojazd do 100km trasy
Mi się podoba a kamerzystę będziecie mieć
Ja za fotografa i kamerzystę razem płace 3000zł czy to dużo według was

Cytat:
Mi się one niestety nie widzą jakoś

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2011-10-12 o 11:50
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:49   #1863
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Bardzo dobry pomysl My to jednak jestesmy "drozsze w utrzymaniu"
Oj tak jesteśmy jesteś i to nie tylko na slub....

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:52   #1864
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Mnie te nauki przerażają - naczytałam się w wątku o nich. Do tego biorę tabletki i boję się trochę, że mnie Pani od grzeszników zacznie wyzywać, a ja się łatwo denerwuje i pewnie coś jej odpowiem. I tyle będzie z nauk.
Mnie też przerażały. Byliśmy tydzień temu na pierwszym spotkaniu i nam się bardzo podobały. A najbardziej podobał się nam ksiądz, który stwierdził, że skoro decydujemy się na ślub w kościele, to powinniśmy sobie zdawać sprawę, że należy przestrzegać zasad w nim panujących. Dlatego jeśli robimy coś niezgodnie z zasadami KK, to nie dziwmy się, że ktoś nam na to zwróci uwagę. Dał przykład pary, która przyszła spisywać protokół i podczas spisywania podali różne adresy, lecz w momencie kiedy ksiądz poprosił ich o dowody osobiste, to mieli wpisany ten sam adres. Dopiero po tym przyznali się, że mieszkają razem. Ksiądz stwierdził, że zachowali się dziecinnie. Powiedział im, że skorą podejmują tak poważną decyzję w życiu to niech będą poważni. Mieszkają razem, to niech się do tego przyznają. Oczywiście kazań na ten temat usłyszą mnóstwo, ale przynajmniej będą uczciwi wobec siebie i innych.
No i uważam, że ksiądz miał rację. I teraz już mniej się boję spotkań w poradni.
Stary 2011-10-12, 11:53   #1865
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj tak jesteśmy jesteś i to nie tylko na slub....
Ale musimy byc
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:55   #1866
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Ale musimy byc
No pewnie że musimy

Pani Mgr
Stary 2011-10-12, 11:56   #1867
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo dobry pomysl My to jednak jestesmy "drozsze w utrzymaniu"
A ze mnie to już w ogóle rozrzutny babsztyl

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 11:57   #1868
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
A ze mnie to już w ogóle rozrzutny babsztyl
HeheheJa dokad robie zakupy rpzez neta to tez
Stary 2011-10-12, 11:59   #1869
Madziuniusia
Zakorzenienie

kto chce zobaczyć przez kam "moją" Ninkę dziewczynkę?
Stary 2011-10-12, 12:00   #1870
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Mnie też przerażały. Byliśmy tydzień temu na pierwszym spotkaniu i nam się bardzo podobały. A najbardziej podobał się nam ksiądz, który stwierdził, że skoro decydujemy się na ślub w kościele, to powinniśmy sobie zdawać sprawę, że należy przestrzegać zasad w nim panujących. Dlatego jeśli robimy coś niezgodnie z zasadami KK, to nie dziwmy się, że ktoś nam na to zwróci uwagę. Dał przykład pary, która przyszła spisywać protokół i podczas spisywania podali różne adresy, lecz w momencie kiedy ksiądz poprosił ich o dowody osobiste, to mieli wpisany ten sam adres. Dopiero po tym przyznali się, że mieszkają razem. Ksiądz stwierdził, że zachowali się dziecinnie. Powiedział im, że skorą podejmują tak poważną decyzję w życiu to niech będą poważni. Mieszkają razem, to niech się do tego przyznają. Oczywiście kazań na ten temat usłyszą mnóstwo, ale przynajmniej będą uczciwi wobec siebie i innych.
No i uważam, że ksiądz miał rację. I teraz już mniej się boję spotkań w poradni.

Nie chciałabym wchodzić na temat religii, bo jak wiadomo, to prowadzi do kłótni. Więc napiszę tylko, że jestem mocno wierząca, a biorę tabletki i mieszkam razem z M. już ponad dwa lata. A nie czuję się grzesznikiem przez te konkretne rzeczy. Nauka kościoła jest zmienna w czasie - to nie dogmat. Więc niech ksiądz jednak zwraca uwagę dopiero po refleksji na ten temat. Oczywiście absolutnie się zgadzam, że ukrywanie czegoś jest bardzo dziecinne.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:08   #1871
baskaeta
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, po ostatniej akcji pewnei mnie nie lubicie ale mam specyficzne podejście do kredytów na mieszkania/domy przepraszam jeśli którąś z was uradziłam bo to że miałam gorszy anstrój nie oznacza zebym miala na Was sie wydzierać a zdanie niestety mam specyficzne.
mam nadzieję że przebaczycie ?

co do nauk - my mamy już to za sobą my mieliśmy co piatek spotkania o 20.00 i trwały hmmm obecnie nie pamietam dokładnie ale długo kilka piątków pod rząd (chyba niecałe 3 miesiące - 10 spotkań(?) + 3 spotania w poradni co miesiac jedno czyli dodatkowe 3 miesiące ale mamy juz zaliczone i nie było ofiary nikt nie zbierał pieniażków za to - były "dobrowolne" nauki były fajne więc dziewczyny się nie stresujcie - co do poradni to pierwsze spotkanie z Pania było mało fajne bo ans zbeształa ale drugie i trzecie były super nie ma czaego sie bać naprawdę!

z nowości to mamy juz zarezerwowną godzinę - czy wiecie że już dwie osoby oprócz nas mają termin zarezerwowany?? szok!!! myslałm ze będizemy pierwsi a tu niespodzianka Jesli nie macie godziny to koniecznie już powoli się zapisujcie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-10-12 o 12:22
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:13   #1872
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

jej dziewczyny dajcie mi porządnego kopa bo muszę do miasta ruszyć a kompletnie mi się nie chce. Chmurzyska takie są że zaraz to chyba deszcz taki lunie że hoho, muszę pójść do ubezpieczalni i zapłacić OC, no i zaś portfel lżejszy będzie
Chyba pojadę autem bo inaczej to tak zmoknę że nic tylko wykręcać mnie będzie można

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:16   #1873
baskaeta
Zadomowienie

a pytanie zupełnie nie zwiazane z tematem ślubnym - czy w wizażu da radę zrobić opcję "usuń konto" bo to zakładalam już dawno dawno temu moje konto a nie wiem czy jest sens zeby je nadal mieć bo przyznam szczerze ze nie mam za bardzo czasu na pisanie - zresztą same widzicie że praktycznie mnie nie ma tu próbowałam przez usuwanie wpisów ale też nie pomogło

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
jej dziewczyny dajcie mi porządnego kopa bo muszę do miasta ruszyć a kompletnie mi się nie chce. Chmurzyska takie są że zaraz to chyba deszcz taki lunie że hoho, muszę pójść do ubezpieczalni i zapłacić OC, no i zaś portfel lżejszy będzie
Chyba pojadę autem bo inaczej to tak zmoknę że nic tylko wykręcać mnie będzie można
kop kop ps w Warszawie póki co słońce z chmurami - nie pada

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-10-12 o 12:21
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:19   #1874
Jamee
Zakorzenienie

Kilianna wszystko będzie dobrze, lekarze mają to do siebie, że lubią straszyć

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:20   #1875
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Ja poprosiłam jakiś czas temu o wygonienie mnie to nic nie pomogło... teraz to i tak juz nie pójde bo musze czakac na siostrzeńca jak przyjdzie ze szkoły io jak cos to z nim pójde...

Pani Mgr
Stary 2011-10-12, 12:21   #1876
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
kopnęła bym Cię to zaraz byś poszła to szybko załatwić ale szkoda mi Ciebie kopac
Stary 2011-10-12, 12:25   #1877
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a pytanie zupełnie nie zwiazane z tematem ślubnym - czy w wizażu da radę zrobić opcję "usuń konto" bo to zakładalam już dawno dawno temu moje konto a nie wiem czy jest sens zeby je nadal mieć bo przyznam szczerze ze nie mam za bardzo czasu na pisanie - zresztą same widzicie że praktycznie mnie nie ma tu próbowałam przez usuwanie wpisów ale też nie pomogło
Nie ma takiej możliwości. A za usuwanie treści postów możesz dostać punkty karne.
Skoro nie masz czasu na wizaż możesz konto po prostu zostawić tj nie logować się i tyle. Nikt tu cyrografu nie podpisywał na codzienną obecność
Stary 2011-10-12, 12:26   #1878
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie chciałabym wchodzić na temat religii, bo jak wiadomo, to prowadzi do kłótni. Więc napiszę tylko, że jestem mocno wierząca, a biorę tabletki i mieszkam razem z M. już ponad dwa lata. A nie czuję się grzesznikiem przez te konkretne rzeczy. Nauka kościoła jest zmienna w czasie - to nie dogmat. Więc niech ksiądz jednak zwraca uwagę dopiero po refleksji na ten temat. Oczywiście absolutnie się zgadzam, że ukrywanie czegoś jest bardzo dziecinne.
Wiesz, ksiądz jak ksiądz - on z założenia powinien wiedzieć dużo i umieć prowadzić rozmowy i dyskusje na ten temat. Niestety w rzeczywistości bardzo często jest całkowicie inaczej. Chociaż w tych sprawach najgorsze są osoby działające przy parafiach, w poradniach i innych miejscach związanych z kościołem, które bezgranicznie są wpatrzone w swych przewodników i interpretujące wszystko co inne, niż zostało powiedziane przez księdza, jako grzech.
Mi się podoba podejście mojej przyszłej teściowej. Ona jest bardzo religijna, wszystko tłumaczy sobie poprzez pryzmat modlitwy i nauk kościoła, ale z drugiej strony nie suszy nam głowy, ze razem mieszkamy i nawet raz powiedziała, że najlepiej jakbyśmy wpadli jako argument za wzięciem ślubu
Stary 2011-10-12, 12:27   #1879
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
kopnęła bym Cię to zaraz byś poszła to szybko załatwić ale szkoda mi Ciebie kopac
noo w końcu tyłek przydatna rzecz
no ale lecę, zapłacę i będę mieć to z głowy i podjadę do krawcowej podpytać o koszty uszycia tych sukienek. oby tylko było gdzie tam zaparkować bo niestety ona w centrum miasta jest, więc wiadomo jak to bywa

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:27   #1880
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Nie ma takiej możliwości. A za usuwanie treści postów możesz dostać punkty karne.
Skoro nie masz czasu na wizaż możesz konto po prostu zostawić tj nie logować się i tyle. Nikt tu cyrografu nie podpisywał na codzienną obecność
wiem wiem ale czuję się spokojniejsza jak mogę usunąć konto jak gdzieś mnie nie ma - wtedy też nie wiem czemu czuję się pewniej
Stary 2011-10-12, 12:33   #1881
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
wiem wiem ale czuję się spokojniejsza jak mogę usunąć konto jak gdzieś mnie nie ma - wtedy też nie wiem czemu czuję się pewniej
No niestety, nie można tego zrobić
Wizaż traktuje usuwanie treści postów jako niszczenie zawartości forum.

Jeżeli nie pisałaś tutaj żadnych intymnych szczegółów z życia (o nad tym się właściwie trzeba zastanowić zanim coś takiego się w sieci umieści ) to nie masz się czym przejmować, po prostu nie logujesz się więcej i tyle
Stary 2011-10-12, 12:34   #1882
kindziulindzia
Zakorzenienie

dzwoniłam do salonu muszę być najpóźniej 16,30 bo jakieś 2 dziewczyny są umówione nie wiem jak ja to zrobię by dojechać z Mokotowa na Pragę w pół godziny chyba się kuźwa teleportuje
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:36   #1883
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
noo w końcu tyłek przydatna rzecz
no ale lecę, zapłacę i będę mieć to z głowy i podjadę do krawcowej podpytać o koszty uszycia tych sukienek. oby tylko było gdzie tam zaparkować bo niestety ona w centrum miasta jest, więc wiadomo jak to bywa
no właśnie potem by cię tyłek tylko bolał jak by każda z nas Ci dała kopa i nie mogła byś usiąść, na pewno znajdziesz miejsce
Stary 2011-10-12, 12:40   #1884
Chatka
Wtajemniczenie

Hej Babulce u mnie dziś pogoda taka sobie, chmury szybko się przesuwają, znaczy, że wieje, ale dla mnie to i tak nie ma znaczenia, bo... JESTEM CHORA Wczoraj na noc napakowałam się tym, co miałam w domu, ale to i tak nic nie pomogło i pół nocy się męczyłam z cieknącym katarem i od rana jest tylko gorzej.... chyba czas najwyższy nawchrzaniać się surowego czosnku.

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
To moja broszka znaleziona przez Tż'da w Londynie będzie w moim bukiecie, który mam w avatarze
Śliczna

Cytat:
No tu jest problem bo nie widzę żeby któraś z dziewczyn było z mojego miasta i nawet z okolic....
hehe, no i widzisz i już znalazłaś chętne do spotkania Trudno nie jest, bo tu mamy babeczki z całej Polski

Cytat:
Napisane przez GilmoreGirl Pokaż wiadomość
Dziewczęta muszę sie Wam pochwalić, że jak wszystko dobrze pójdzie to w sobotę idę przymierzać suknię a potem się okaże, że wyglądam w niej jak pół dupki zza krzaka...ehh no zobaczymy, jesli nie ta wymarzona, to inna
Czekamy na fotorelację A ja Cię w ogóle nie znam jeszcze, więc witam serdecznie, Chatka jestem

Cytat:
ja to jutro ide do krawcowej pytam o ta kieckę na poprawiny i od razu stwierdziła że zapytam o sukienkę ślubną. pokażę foto i niech mówi ile by wzięła. pojadę potem do wrocka zmierzę ją, zobaczę ile tam kosztuje i wtedy zdecyduję. No i najważniejsze aby okazało się że jak ją ubiorę i spojrzę w lustro to będę wyglądać normalnie a nie jak z cyrku jakiegoś, z moją figurą gruszki ehhhh
3mam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli Na pewno będziesz dobrze wyglądać

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
monikazmc, Lubcia, sandrar, sikoreczka111, maruda80, maxwelka, verumka - dziewczyni i mamy 199
Laseczki!

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Szukanie pracy, mały dołek z powodu jej braku - ale teraz mam już pracę wczoraj dostałam telefon, że dostałam pracę.
Nie jest to posada moich marzeń ale lepsze to niż siedzenie w domu. Tym bardziej przed weselem gdzie wydatki się piętrzą

Dziś idę dogadać szczegóły, podpisać umowę i takie tam
Kierownik i ekipa spoko (choć jeszcze wszystkich nie poznałam) miejmy nadzieję, że będzie ok
Gratulacje! To teraz czas na mnie

Cytat:
hej dziewczynki...
Kochana, Dziewczyny napisały już chyba wszystko, co trzeba, ja tylko więc dodam, że też jestem z Tobą I zdecydowanie, pozytywne myślenie! Ono potrafi czynić cuda

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
http://www.artifot.pl/index.html

kochane co sądzicie o tym?? cena:
PAKIET PEŁNY 2200zł
Przygotowania + ślub + wesele do godz 1.00 (do 12h pracy)
w cenie
• 60 odbitek 15x23 cm
• 2x DVD wraz z plikami w pełnej rozdzielczości (min. 350)
poddanymi cyfrowej obróbce
• Galeria internetowa, dojazd do 100km trasy
Nie podobają mi się zdjęcia z kościoła, jakieś takie wydumane w większości. Za to plenery cudne i wesela też bardzo fajne Ale ceni się. Nasi fotografowie (a jest ich dwoje) za tę cenę oferują nam wszytko to, co w tym pakiecie plus plener w innym dniu ile chcemy i sesję narzeczeńską. Także drogawo jak dla mnie, ale z drugiej strony my podpisywaliśmy umowę w 2010, więc teraz na pewno ceny poszły w górę...

Co u Was dziś na obiad? Ja mam w planach gulasz zrobić, kupiłam wczoraj kg wieprzowinki, bo chodzi za mną już chyba od tygodnia, a Mamusia w weekend przywiozła nam kopytka...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:43   #1885
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Co u Was dziś na obiad? Ja mam w planach gulasz zrobić, kupiłam wczoraj kg wieprzowinki, bo chodzi za mną już chyba od tygodnia, a Mamusia w weekend przywiozła nam kopytka...
Żurek z białą kiełbasą

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:43   #1886
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczynki...
Będzie dobrze! Na razie nie ma się czym przejmować. Lekarze tak straszą, że masakra. Mój kolega poszedł do lekarza (na kontrole musi chodzić bo miał wypadek- ktoś go dźgnął nożem ) miał złe wyniki jakichś badań i lekarz mu powiedział, że takie będzie miał dalej to zostało mu parę miesięcy życia, chłopak się załamał, ale po dokładniejszych badaniach okazało się, że ma po prostu torbiel na nerce i stąd te wyniki. Także sama widzisz, że nie ma się co przejmować tylko trzeba zrobić dokładniejsze badania. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Oooo to jestes ekspertem w tej dziedzinie!!!!!!! Zaczyna cwiczenia od... jutra z siostra jedziemy na basen +2,3 razy w tyg cwiczenia! Zawsze mam mobilizacje jak ogladam fotki np z 3 lat wczesniej
Ja ćwiczyłam 3 miesiące na twisterze codziennie ale nie widziałam, żadnych efektów. Generalnie wagą się nie przejmuje i nie sprawdzam jej. Chcę po prostu zrzucić brzuszek. Od początku wakacji też zaczęłam jeść często a mało i generalnie zmalała mi pupa i piersi, ale nie udało mi się utrzymać tej diety bo na studiach ciężko mi tego pilnować. W tym tygodniu zakupiłam ławkę do ćwiczeń ( w załączniku ) bo kuzynka mi poleciła (ona po ciąży ćwiczyła) zobaczymy jakie będą efekty.Na razie mam zakwasy po pierwszym dniu.

Cytat:
Ja też jak na chrzciny chrześnicy kupiłam złote kolczyki to gratulacje dla siostry TŻta
Ja na chrzciny kupiłam złoty łańcuszek z medalikiem, a na roczek złote kolczyki. Nie chciałam dawać kasy bo dziecko by nic z tego nie miało.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
zdjęcia mi się podobają
Mi też się podobają

Cytat:
Jezeli chcecie plener w innym dniu to Wam wyjdzie 2700... czy się opłaca? to nie wiem trudno mi powiedzieć ja płace za filmowanie i zdjęcia ok 2200-2300 nie pamietam dokładnie... plener mamy innego dnia...
My płacimy 1900zł za kamerę i zdjęcia ( dostajemy 3 komplety płyt, album z dużymi zdjęciami z pleneru, dwa małe albumy z wywołanymi zdjęciami z wesela w takim normalnym formacie, prezentacje multimedialną ze zdjęciami i płytę ze zdjęciami do wywołania w formacie jpg ). Moim zdaniem do 2500zł za kamerę i fotografa to jest super cena nawet to 2700zł. Moi znajomi wynajmują innych niż my i płacą 3500zł

Cytat:
Mnie te nauki przerażają - naczytałam się w wątku o nich. Do tego biorę tabletki i boję się trochę, że mnie Pani od grzeszników zacznie wyzywać, a ja się łatwo denerwuje i pewnie coś jej odpowiem. I tyle będzie z nauk.
Na te nauki najlepiej iść i nic nie mówić. Ja wyszłam z takiego założenia, nie do końca się udało ale jakoś przetrwałam. Nie sądzę, że ktoś was o coś pytał, a tym bardziej wyzywał od grzeszników.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ab-king-pro.jpg (11,0 KB, 5 załadowań)

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2011-10-12 o 12:44
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 12:47   #1887
baskaeta
Zadomowienie

To dziewczyny trzymajcie się i powodzenia <papa> ja raczej nie będę się pojawiać ze względu na brak czasu może wpadnę jakoś w przyszłym roku przed samym ślubem <papa> owocnego postowania
Stary 2011-10-12, 12:58   #1888
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

ja ma czerwony barszyk i paszteciki (eksperymentalne z ciasta serowego) z mięskiem
a wczoraj miałam kapuśniak, ale był tak cholernie kwaśny, że jeżeli mieliśmy jakieś robaki, to na pewno wyzdychały
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 13:00   #1889
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Ja ćwiczyłam 3 miesiące na twisterze codziennie ale nie widziałam, żadnych efektów. Generalnie wagą się nie przejmuje i nie sprawdzam jej. Chcę po prostu zrzucić brzuszek. Od początku wakacji też zaczęłam jeść często a mało i generalnie zmalała mi pupa i piersi, ale nie udało mi się utrzymać tej diety bo na studiach ciężko mi tego pilnować. W tym tygodniu zakupiłam ławkę do ćwiczeń ( w załączniku ) bo kuzynka mi poleciła (ona po ciąży ćwiczyła) zobaczymy jakie będą efekty.Na razie mam zakwasy po pierwszym dniu.
Super laweczka, za ile zakupilas laweczke?
Margida - mniami lubie kwasne jedzonko! A robakow ani slychu ani widu hehehe
Stary 2011-10-12, 13:01   #1890
Madziuniusia
Zakorzenienie

a u mnie dziś zalewajka:P

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości