|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
404 Not Found
|
A faktycznie, według wywiadu tak.
![]() Ale ja i tak jej nie uznaję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co później jak już zrzucisz te 3-4 kg? nada będziesz ćwiczyć intensywnie? zakładają że w żywieniu nic nie będziesz zmieniać to jak przestaniesz ćwiczyć i ciągle będziesz jeść to samo to chyba wiadomo co się stanie? kilogramy wrócą moment. Proponuję nastawić się na aktywność niekoniecznie intensywną co przyjemną i regularną, przy tym zachowanie racjonalnego odżywia a efekt będzie długotrwały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do diety to czas na spowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jej nie posłuchałam, bo dukam dalej, ale jest mi coraz ciężej trzymać się zasad II. Dlatego od poniedziałku wskakuję na III. Nie wiem jeszcze czy od razu utrwalę całość czy wrócę jak trochę odpocznę, wyjdzie w praniu ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() Postaraj się skończyć III jak należy, a potem najwyżej wróć na II jak same te 2kg Ci nie spadną ![]() ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=magda_lena40;299096 45]To było jakoś w czerwcu jak ostatnio robiłam badania. Wszystko wyszło okej, zapytała ile jeszcze chce zrzucić. Powiedziałam, że na razie poniżej 80kg, a potem się zobaczy, na co ona, że to by wystarczyło. Ja powiedziałam, że przecież przy 80kg nadal będę mieć nadwagę (co z tego, że nieznaczną, ale nadwaga to nadwaga). Ona na to, że tak, ale że za dużo na raz zrzucić też nie mogę, bo to nie jest ani zdrowe ani dobre dla organizmu, żeby w takim krótki czasie zrzucić aż tyle kg.
Ja jej nie posłuchałam, bo dukam dalej, ale jest mi coraz ciężej trzymać się zasad II. Dlatego od poniedziałku wskakuję na III. Nie wiem jeszcze czy od razu utrwalę całość czy wrócę jak trochę odpocznę, wyjdzie w praniu ![]() /QUOTE] Ja się boje przechodzić na III, bo poczytałam o zastojach i niezależnie od diety piszą, że rzucenie diety w okresie zastoju = wzrost wagi. W sierpniu byłam na warzywożerstwie, ale oprócz warzyw żadnych grzechów. Od miesiąca na II i 0 wyników. Muszę więcej ćwiczyć, ale tak trudno o motywację ![]()
#2437 |
Wtajemniczenie
|
![]() Kochane, taki soczek pomidorowy z Fortuny: białko 0,8g węglowodany 3,8g tłuszcz 0,2g /100g - bez dodatku cukru.. można, prawda? ![]()
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zastojów to pamiętam z moich początków, że rekordzistką w długości zastoju mimo bezgrzesznego dukania była Pati. Pamiętam też, że dziewczyny pisały, że może przy takim długim zastoju warto zgrzeszyć czymś niewielkim żeby zaczęło znowu spadać ![]() Coś jeszcze miałam napisać ale mi wyleciało z głowy ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiecie co u Paati??
![]() |
#2441 |
Wtajemniczenie
|
#2442 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Nikt nie odpowiedzial na moje pytanie o kalarepe. Co to jest ta skrobia modyfikowana i dlaczego jej nie mozna? Jutro się rano zwaze. Milego dnia! Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-10-12 o 05:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz zmiatam do obozu. I strasznie mi się nie chce ![]() Cóż ja bym dał za pracę przy komputerkach moich kochanych ![]() Ogólnie miłego dzionka wszystkim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Waga wkoncu ruszyla bo przeciez przy chorobie przytylam 3 kilo. No ale wazne ze powoli wracam do siebie
![]() U nas dzisiaj fiesta. Wszystko pozamykane, TZ nie pracuje(wkoncu) ![]() ![]() ![]() Zycze wam milego dnia ![]()
#2445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kalarepę jadłam. Dlaczego miałaby być zabroniona?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym nie podoba mi się słowo modyfikowana. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Raczkowanie
|
Witam, dawno nie pisałam, ale czytam na bieżąco
![]() Dziś mija miesiąc mojej drogi z doktorkiem i pora na małe podsumowanie Waga: - 6 kg ![]() Pas: - 3 cm Biodra: - 7 cm (w którym miejscu się mierzy biodra, bo coś niewiarygodny wynik mi wyszedł) Biust: - 3 cm Pod b: - 5 cm Pewnie dalej nie będzie już tak różowo, ale to i tak sukces, że tyle ubyło ![]()
muszę schudnąć.. ![]() 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg ![]() 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Co do pracy w obozie. Musze Cie pocieszyc. Otoz moj brat starszy o rok, ktorego uwielbiam, bardzo zdolny, dowciapny, uczciwy, inteligentny, pomyslowy chlopak, po 2 kierunkach studiow (politologia/dziennikarstwo), z racji tego, ze nie nalezy do osob cwanych, dlugo musial czekac az zostanie dostrzezony. Tez musial pracowac w obozie pracy pewnej japonskiej korporacji (nie w swym zawodzie, praca w fabryce- wyzyskujacej ludzi). Tez mial dosc wszystkiego, wysylal cv gdzie popadnie, az dostal fajna prace w 1 firmie, a potem odszedl do 2giej lepiej platnej pracy,a ta 1sza firma blagala go o powrot... Chlopak robil swoje, chodzil do obozu, a w miedzyczasie posylal cv... No i sie udalo. Wiem, ze ciezko jest takim ludziom, co nie pra na szklo, co nie walcza w wyscigu szczurow, bo czesto liczy sie cwaniactwo, uklady, znajomosci, bezczelnosc, a umiejetnosci i wyksztalcenie- hmmm,'tego nikt nie docenia Ale glowa i rogi do gory- YOUR TIME WILL COME ![]()
Wzrost 176cm start maj 2010 prawie 3d, dukam stukam marzec 2011- jedyne 81 kg Moze kiedys magiczne 66 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam przed jojo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez d666666 Czas edycji: 2011-10-12 o 09:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- trampolina ogrodowa- super cwiczenia odchudzajace i bardzo przyjemne, porownywalne do basenu. Chyba doktorek sie troche spoznil, bo jesien idzie, w kazdym razie, fajnie sobie poskakac jak ktos chce slimming secret of Dr Pierre Dukan An overlooked secret: the trampoline Taut canvas material, soft on the feet... the trampoline is a symbol of bouncing back... First of all a word of warning: a trampoline requires sufficient space not for the surface but you need enough space above. It is therefore ideal for those of you who have a small patio area or a garden. If you are one of these lucky people, then try out the trampoline. With its taut canvas, you haven't got hard ground that lets you to cope with gravity on your own. The trampoline uses your weight to take over some of your physical effort. To sum up, you are no longer on your own, you've got a partner who'll return the ball to you. What's more, as with water and aquagym, it's you who decides how much effort to put in. The more you push to extend your thighs, the higher you jump up and the more you come down, the better use you'll be able to make of the trampoline's elasticity. And what's more, the trampoline is about having fun. Going up like a champagne cork gives you wings and stops you getting bored. And even more so if you do it in front of a mirror. Watching yourself jump up and down is half the fun. Give it a go!
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Słoneczka!
Mania gratuluję ładnego wyniku ![]() ![]() sreberko a czegoż Ty mi zazdrościsz? I tymi 2kg nie przejmuj się tylko grzecznie na III dukaj a będzie dobrze ![]() A u mnie po powrocie spadek o 0,9kg ![]() ![]() Wczoraj pojechaliśmy odebrać szafę, która kupiliśmy do nas do pokoju.... Jakie to wielkie! Szeroka na 2,1m ![]() ![]() ![]() A póki co czekam aż sobie @ pójdzie i bierzemy się do "majstrowania" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Wtajemniczenie
|
to co pogrubione pogrubic moze pogrubionych i niepogrubionych
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() Jak sobie przypomne pierwsze nasze mieszkanko z TZ- taka kliteczka jak kawalerka, nie wiem jak tam sie pomiescilismy wtedy, teraz mamy wieksza przestrzen, ale zawsze brakuje miejsca na rozne ✂✂✂✂✂✂✂y, nawet jakbysmy mieszkali w palacu ![]()
![]() |
#2452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez wolalabym to co Ty. Sami mieszkalismy tez w takiej kliteczce: salon, lazienka, sypialnia i kuchnia, i bylo fajnie, tyle ze znalezlismy cos wiekszego i przypominajacego dom, a poprzedni wlasciciel byl ble, i placilismy mu tyle co teraz za 3 sypialniowy domek. Ale milo sie mieszkalo, zawsze pierwsze wspolne mieszkanko bedzie najblizsze sercu. Nie mozecie tam zostac ...? Ja wiem, ze teraz nie bylabym w stanie dzielic z kims chalupy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do jedzonka to znalazłam http://www.olma.cz/pl/jogurty-siluet...lna-d_1_6.html w Auchan czyli spełnia naszą ulubioną nierówność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bedzie dobrze, mam nadzieje, ze sie zaklimatyzujecie a potem z czasem usamodzielnicie ![]() Ja znalazlam jogurt tez o takich parametrach, tesco ( w paski czerwono niebieskie). Duzy i kosztuje 55centow ![]() ![]()
![]() |
#2456 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak to jest z kostkami rosołowymi? bo w książce doktorka są umieszczona na I fazie w tabeli - dopuszczalne. Czy ja mogę sobie zrobić kubeczek rosołku z takiej kostki? trochę to tłuste mi się wydaje i sama nie wiem.
#2457 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrodlo: czat z doktorkiem www.dukandiet.co.uk ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() Pewnie chodzi o stezenie soli, bo sama juz nie wiem ![]()
![]() |
#2458 |
Czekam na Ragnarok
|
Iloa, Emilia - dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]() d6 - kalarepa to ponoć kapustowata jest ![]() Hmm... Nie doczytałam, że można tylko 1 kostkę rosołową dziennie. Kupiłam ostatnio takie odtłuszczone (chyba Winiary) i wrzuciłam do zupy (na 1,5 litra) trzy kostki. Ale to będzie na dwa dni, także chyba nie zaszkodzi mi 1,5 kostki dziennie. Wydaje mi się, że trochę mi ubyło (a odchudzanie ostateczne ![]() I może już niedługo wskoczę w ulubione rurki ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-10-12 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestes moja jedyna nadzieja, bo mamy podobny przebieg diety, tzn powrot ![]() Kalarepa to z kapusty w smaku ma tylko glab ![]() ![]() Ale to taka duza rzodkiewa i juz, tylko nie bordowa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.