|
|
#1321 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Taliby mnie po drodze porwały
![]() Cytat:
Chyba wolę menu Teziaczka 2. Pytam, bo co 5 minut zmieniasz zdanie ![]() 3. I pewnie w nocy spać nie mogłeś z tego powodu 4. ✂✂✂✂✂✂✂ony romantyk z Ciebie ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- A mi: złośliwy, szczęściaż (no ✂✂✂✂a jasne
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
nie może być, że zrzędy nie znalazłam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:59 |
|
|
|
#1323 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
na studiach też samodzielnie nikogo nie poznałam na tyle żeby kontynuować znajomość poza studiami i po zakończeniu.. zresztą nigdzie indziej też nie... poza wizazowymi perfumami znam pojedyncze osoby poznane przez ekstza... na żywo nikt nigdy i nigdzie się do mnie nie odezwał żeby mnie bliżej poznać... już nie wierzę że będzie inaczej.... chyba wywołuję beznadziejne wrażenie na ludziach albo naprawdę jestem beznadziejna tylko mi sie wydaje że nie ![]() Cytat:
![]() patrz wyżej jeśli spotykasz jakichś ludzi ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani w szkole ani w pracy nigdy nie znalazłam przyjaźni na dłużej, ot tylko znajomości z uprzejmościową wymianą zdań, bez kontynuacji po skończeniu pracy/studiów ![]() Tylko ze 3 koleżanki z podstawówki ![]() Pies z kulawą nogą do mnie nie podejdzie. A sama nienawidzę pierwsza zagadywać do ludzi, zawsze czuję się jak naprzykrzające się piąte koło u wozu ![]() Dlatego się nie łudzę, że jak znajdę pracę to wszystko będzie cacy, poznam nowych przyjaciół i tym podobne banialuki... góffno prawda
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 12:24 |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dobry
Dopiero wstałem jakoś nie mogę się dobudzić![]() Mi wyszło : -wierny -złośliwy -odważny
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29919247]
A mi: złośliwy, szczęściaż (no ✂✂✂✂a jasne [/QUOTE]Ktoś mondry ten test robił Mi wyszło leniwy, złośliwy i odważny ![]() Cytat:
Ja wcześniej byłam nieśmiała, spokojna, zakompleksiona itd, ale w podstawówce miałam dużo koleżanek , w liceum i na studiach - bardziej na własne życzenie, miałam mniej dużo mniej ![]() Ad 1 pogrubione - Hmm nie wiem od czego to zależy? Siły przebicia? Przebojowości? Wyglądu? Uprzedzeń do kogoś, bo tak? ![]() Ad 2 pogrubione - Ale jak to nigdzie? Nie wierzę ![]() Ogólnie smutne to co napisałaś Ja też miałam trochę przejść w życiu, ale teraz widzę, że bardzo małe Zresztą część na własne życzenie (wolałam być sama niż w grupie, w której nie wszystkich lubię - jedna laska była złośliwa, fałszywa, wręcz wredna, tzn też potrafiła być miła, ale wredność przeważała Choć do mnie w sumie nigdy nic niemiłego nie powiedziała, ale wkurzało mnie to jak traktuje innych ).Ale wracając do Ciebie kameno, to żem bardzo zdziwiona Ja bym chętnie pogadała z Tobą na żywo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-12 o 12:29 |
|
|
|
|
#1327 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() to się chociaż kufelkami stuknijmy ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), koleżankę ze studiów, z którą raz na jakiś czas pogadam przez tel, bo mieszka daleko. No i jeszcze tam parę innych poznanych gdzieś, jakoś (najczęściej w knajpie (których to wszystkich poznałam, po studiach chyba dopiero ), też w różnych okolicznościach, ten tego i przez tego i tak poszło i się spotykamy ). I co trochę jakąś nową osobę poznaję, fakt, że prawie zawsze w knajpie , bo przychodzi jakiś znajomy znajomego, ale jest ![]() A i np. mam 2 koleżanki za granicą Z którymi się często spotykałam Jedna w moim wieku, chodziłyśmy razem do liceum, tylko do innych klas i kiedyś dawno temu się spotkałyśmy na ulicy, pogadałyśmy, potem wyszłyśmy na piffko, a że dużo znajomych naszych wtedy powybywało gdzieś, to się jakoś tak skumplowałyśmy i trwa to do dziś A drugą poznałam w jednej z moich prac, świetna dziewczyna, bardzo otwarta na ludzi i też się jakoś skumplowałyśmy (choć już ze 3 lata się nie widziałyśmy, bo ona daleko zagranicznie wybyła do Kanady )---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Ano tylko, że ja od paru lat jestem bardzo otwarta na ludzi Sposób bycia przyciąga ludzi chyba ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Jak u mnie leje
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-12 o 12:41 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29919247]Taliby mnie po drodze porwały
![]() Biedny Luchutek
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1330 |
|
Nindżopesz
|
Kamena coś ściemnia
![]() ...Chociaż potrafię zrozumieć i ją i Maję ale od strony tych drugich osób (eee, tak napisałam, że sama nie wiem osocho). Tzn. rozumiem, że ludzie mogą je "odrzucać". I jeszcze Melk mi się wpasowuje w ten styl - mianowicie sama się takich osób boję. Znaczy zagadać, że mnie wyśmieją, więc nie dążę do kontaktu. Bo mi się wydaje, że jestem przy nich takim małym żuczkiem a one wszystkie czy o urodzie królewny Śnieżki. Dodatkowo sprawiają wrażenie osób, których nie zagadasz o przyziemnych pierdołach tylko wypada wspiąć się na wyżyny intelektu i wyskoczyć z czymś mondrym a niszowym. Osobiście chciałabym robić takie wrażenie ale chyba naiwna poczciwość się ze mnie wylewa Co potwierdza praktyka bo w podstawówce i na studiach miałam pierdyliard znajomych (na studiach fogle zrobili ze mnie jakąś kobietę legendę ), w pracy tyż wszyscy ze mno gadajo o pierdołach i chichoczo (oprócz kier ofkors ) i tylko w liceum robiłyśmy z trzema kuleżankami za klasowe pasztety
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1332 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przeczytalam wszystko co piszecie i ja myslę a wrecz jestem pewna ze to chodzi o własną postawę jaką sie "emanuje". Nie wiem jak to okreslić, ale to jest cos co ludzie wyczuwają. jest tez cos takiego jak charyzma-albo sie ja ma albo nie-na pewno zauwazyliscie ze są ludzie którzy podchodzą do gadającej grupki powiedzą 2 słowa i juz cała uwaga skupia sie na nich, a są tacy co podchodzą, dwoją sie i troją a reszta ich olewa ![]() ja z grubsza mam cos takiego ze trudno mi zapoczątkowac kontaktm wbic sie w jakąs grupę, ale i w podstawówce i w LO mialam swoje " ekipy" ale na studiach np nie-ale to wynikało głównie z tego ze na studia przyjechałam juz z chuopem, a w ogole bardzo byłam zaaferowana studiowaniem i mało imprezowałam. jesli to kogoś pocieszy to powiem ze po 30 stce mi sie znacznie poprawiło chyba dlatego ze stwierdziłam ze nic nie musze na siłe i podchodze bardziej na luzie do tematu.co do kameny-to dzifna sprawa bo z moim Tzem nawijała jak szalona i on wcale nie odniósł wrazenia ze "niepogadana" czy cos. jedną rzecz co zauwazyłam skoro tak sie juz obnazamy ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- i jeszcze jedna rzecz- to o czym mówi red-słyszałam od innych własnie cos takiego na mój temat , oraz to ze sprawiam wrazenie niedostępnej i zarozumiałej . często własnie osoby nieśmiałe są tak postrzegane ...echhhhhh...t aki lajf ![]() jedyne co moge powiedziec ze w kontaktach z facetami nie mialam nigdy zadnych problemów...chociaz tyle
|
|
|
#1333 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() pierwsze odrzucenie było w przedszkolu, jak miałam 5 lat... pamiętam że miałam 2 koleżanki z którymi się bawiłam i się chyba pokłóciłyśmy... bo byłam przez chwilę w jakiejś innej grupie dziewczynek i one do mnie któregoś razu przyszły do domu, wieczorem, i powiedziały: My się już nie będziemy z tobą bawić.... Do tej pory pamiętam jak fajnie mi się następnego dnia szło do przedszkola Później w szkole podstawowej, w klasach 1-3 miałam 1 dobrą koleżankę z którą spędzałam czas bo nikt inny mnie nie lubił, w późniejszych klasach miałam inną dobrą koleżankę, nie z mojej klasy, której nikt nie lubił bo była dziwna więc przez to mnie też raczej nikt nie lubił (wiem bo tej mojej koleżance powiedziały kiedyś dziewczyny: Weź ty się od niej odczep bo przez ciebie nikt jej nie lubi.) w mojej klasie miałam też tylko jedną bliską koleżankę z którą siedziałam. i pod koniec podstawówki się kumplowałam z jednym chłopakiem z klasy... Te wszystkie znajomości się pourywały... W liceum miałam dwie koleżanki... do tej pory spotykam się raz na rok z jedną, z druga sie kontakt urwał.... na studiach nie miałam nikogo bliskiego poza ekstzem i jego znajomymi albo ludźmi poznanymi wspólnie Poza szkołą i studiami raz jeden udało mi się poznać grupę ludzi przez internet, w 2001, z pół roku się z nimi spotykałam i spędzałam czas i to był jedyny okres w moim życiu kiedy mogłam powiedzieć że należę do jakiejś grupy i mam znajomych a nie albo sama albo jako doczepka do tza jak to było później ![]() Cytat:
ja nie wierzę jak pisze takie rzeczy Maja bo ona jest zaiebista a ja beznadziejna, i co z tego
|
||
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Może przejdziemy do Tró z tym tematem?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie zacytowała mi sie Kamena, przy której chciałam się zdziwić, bo nigdy mi się nie kojarzyła z osobą o której pisze, wręcz przeciwnie przyjaźnie mi sie kojarzy bardzo ![]() Ja ogólnie nie jestem jakaś duszą towarzystwa, mam grupkę zanjomych, głównie z czasów studiów bo wtedy dopiero zaczełam się przyjaźnić z ludźmi którzy tak naprawde mi odpowiadali charakterem. Z podstawówki nie mam żadnych znajomych, no oprócz mojego TŻa ale on to się po latach dopiero poznał na mnie bo w podstawówce byłam kujonką, która ciągle mdlała oraz płakała, więc kiepski egzemplarz Z liceum się kontakty raczej pourywały, z poprzednich prac też. Ale ogólnie ludzi nie odstraszam chyba podobno wygląda na miłą oraz słodką ) A tak poza tym to już jestem po pracy
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1336 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja wierze we wszystko-bo to nie ma znaczenia czy ktos jest zajedwabisty tylko jakie pierwsze wrazenie wywiera
, a to jakie wtwiera zależy od wielu czynników i co tu zrobic......
|
|
#1337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Maja zaraz napisze, że ona nie jest wcale zaiedwabista i że to Ty jesteś Vicious circle powstanie ![]() Cytat:
Ja z didem muszę iść, a Ty na piwo, phi ![]()
|||||
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:56 |
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też pasztetem byłem
|
|
|
#1340 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Z tym kontaktem wzrokowym to, hm, chodzi o wgapianie się w oczy podczas rozmowy? Bo ja zdaję sobie sprawę że w oczy nie patrzę ale to po części dlatego że muszę patrzeć na usta bo pomaga mi to w rozumieniu co ktoś mówi Poza tym sie fstydzę patrzeć w oczy Kurde, tak się zastanawiam.... bo jak ktoś przypadkiem na ulicy, w metrze, itp. spojrzy mi w oczy to natychmiast odwracam wzrok.... i hm, może to naprawdę wygląda jakbym nie chciała kontaktu? bo w sumie nie chcę bo się boję że ktoś zagada a ja ani słowa nie odpowiem jak debil albo czasem od samego spojrzenia czuję jak mi wyłazi burolć na twarz i muszę spojrzeć gdzieś indziej
|
|||
|
|
|
#1341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja ![]() Cytat:
![]() Kameno ![]() edit: ok, doczytałąm, ze idziem do Tró
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:52 |
||
|
|
|
#1342 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co do znajomości to moje też się pourywały zazwyczaj z mojej winy bo nie chciało mi się po pracy jeździć na żadne piwa, co najwyżej chciałam przez net gadać ![]() Kufa, ja pier... znowu się z matką pokłóciłam tym razem o parzenie dzieckiej butelki. Chciałam pomóc i afera i pięć godzin tłumaczenia o co mi chodziło. Powiem tak - źle, srak - też źle. Już sie kurna nie wtrącam, niech se sama parzy tylko potem będzie truć, że ja nic nie robię. Pier... nie robię, idę odkurzać, foch. |
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1344 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pociągłam fontek w tró
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście tylko w przypadku, kiedy to zauważę, czyli zagapię się komuś na paszczę bo zwykle unikam jak się da i gapię się wszędzie byle nie na ludzióff brr
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butelki to o co dokładnie chodzi? Wyparza się nową i tyle Teraz nie wiem czy się zgadzam z Tobą czy mamą Twą
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pierwsza z koleżanek lubiła indyjskie sukienki 3/4 to się nabijali że wieś. Druga - okulary jak denka, też napirzony włos i szerszy zadek. Trzecia - świecąca jak lustro i długie ulizane włosię. Potem pierwsza zaczęła nosić obcisłe czarne ciuchy z dekoltami, druga schudła, wymieniła okulary na szkła i zaczęła podkreślać loki, trzecia pocieniowała włosię i zainwestowała w kosmetyki - czy muszę dodawać, że już nikt nie nazwał ich pasztetem? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kameno , Maju
A mnie się Kamena od początku wydała bardzo sympatyczna, ale tak se myślę... (mam nadzieję że się Kamena nie pogniewa na mnie ), że Kamena jest skryta, jako i ja i stąd to unikanie wzrokowego kontaktu, żeby nikt nie wywlókł z Niej podstępnie zbyt dużo... czy się mylę ![]() Ja nie lubię o sobie mówić i to już też trochę utrudnia relacje, bo się pilnuję co mogę powiedzieć a czego nie... za to pięknie słucham, zawsze w tym byłam dobra ![]() W pierwszej szkole nie byłam w żadnej ekipie, raczej trzymałam się z boku. W kolejnej miałam przechlapane bo nauczyciel wychowawca mnie wielbił , dostałam fuchę jako modelka, więc dziewczyny mnie znielubiły , a w kolejnej już jako dorosły człek było ok, i potrafiłam pogadać się ze wszystkimi....
|
|
#1350 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie tylko podczas rozmowy- ja jak siedze w grupie t o sie wgapiam w kazdego po kolei, nawet jak z nim nie gadam i jak on sie popatrzy to zwykle sie uśmiecham.i tak samo na odwrót-jak czuje ze ktos sie wgapia-to sie do niego odwracam i tez sie patrze-a jesli ta osoba natychmiast ucieka wzrokiem to dla mnie znak ze nie chce ze mną kontaktu. To taka reakcja niemal instynktowna. moze dlatego nie mialam problemu z facetami,ze zawsze chetnie sie gapiłam i nie było różnicy dla mnie starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

jakoś nie mogę się dobudzić
Ja wcześniej byłam nieśmiała, spokojna, zakompleksiona itd, ale w podstawówce miałam dużo koleżanek
, w liceum i na studiach - bardziej na własne życzenie, miałam mniej dużo mniej
Ja też miałam trochę przejść w życiu, ale teraz widzę, że bardzo małe