![]() |
#1321 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Taliby mnie po drodze porwały
![]() ![]() Cytat:
Chyba wolę menu Teziaczka ![]() 2. Pytam, bo co 5 minut zmieniasz zdanie ![]() 3. I pewnie w nocy spać nie mogłeś z tego powodu ![]() 4. ✂✂✂✂✂✂✂ony romantyk z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- A mi: złośliwy, szczęściaż (no ✂✂✂✂a jasne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
![]() nie może być, że zrzędy nie znalazłam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() patrz wyżej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ani w szkole ani w pracy nigdy nie znalazłam przyjaźni na dłużej, ot tylko znajomości z uprzejmościową wymianą zdań, bez kontynuacji po skończeniu pracy/studiów ![]() Tylko ze 3 koleżanki z podstawówki ![]() Pies z kulawą nogą do mnie nie podejdzie. A sama nienawidzę pierwsza zagadywać do ludzi, zawsze czuję się jak naprzykrzające się piąte koło u wozu ![]() Dlatego się nie łudzę, że jak znajdę pracę to wszystko będzie cacy, poznam nowych przyjaciół i tym podobne banialuki... góffno prawda ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Dziń dobry
![]() Dopiero wstałem ![]() ![]() Mi wyszło : -wierny -złośliwy ![]() -odważny
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29919247]
A mi: złośliwy, szczęściaż (no ✂✂✂✂a jasne ![]() ![]() Ktoś mondry ten test robił ![]() Mi wyszło leniwy, złośliwy i odważny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad 1 pogrubione - Hmm nie wiem od czego to zależy? Siły przebicia? Przebojowości? Wyglądu? Uprzedzeń do kogoś, bo tak? ![]() Ad 2 pogrubione - Ale jak to nigdzie? Nie wierzę ![]() ![]() Ogólnie smutne to co napisałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wracając do Ciebie kameno, to żem bardzo zdziwiona ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-12 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() to się chociaż kufelkami stuknijmy ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i np. mam 2 koleżanki za granicą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Ano tylko, że ja od paru lat jestem bardzo otwarta na ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Jak u mnie leje ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-12 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29919247]Taliby mnie po drodze porwały
![]() ![]() Biedny Luchutek ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Nindżopesz
|
Kamena coś ściemnia
![]() ...Chociaż potrafię zrozumieć i ją i Maję ale od strony tych drugich osób (eee, tak napisałam, że sama nie wiem osocho). Tzn. rozumiem, że ludzie mogą je "odrzucać". I jeszcze Melk mi się wpasowuje w ten styl - mianowicie sama się takich osób boję. Znaczy zagadać, że mnie wyśmieją, więc nie dążę do kontaktu. Bo mi się wydaje, że jestem przy nich takim małym żuczkiem a one wszystkie czy o urodzie królewny Śnieżki. Dodatkowo sprawiają wrażenie osób, których nie zagadasz o przyziemnych pierdołach tylko wypada wspiąć się na wyżyny intelektu i wyskoczyć z czymś mondrym a niszowym. Osobiście chciałabym robić takie wrażenie ale chyba naiwna poczciwość się ze mnie wylewa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przeczytalam wszystko co piszecie i ja myslę a wrecz jestem pewna ze to chodzi o własną postawę jaką sie "emanuje". Nie wiem jak to okreslić, ale to jest cos co ludzie wyczuwają. jest tez cos takiego jak charyzma-albo sie ja ma albo nie-na pewno zauwazyliscie ze są ludzie którzy podchodzą do gadającej grupki powiedzą 2 słowa i juz cała uwaga skupia sie na nich, a są tacy co podchodzą, dwoją sie i troją a reszta ich olewa ![]() ja z grubsza mam cos takiego ze trudno mi zapoczątkowac kontaktm wbic sie w jakąs grupę, ale i w podstawówce i w LO mialam swoje " ekipy" ale na studiach np nie-ale to wynikało głównie z tego ze na studia przyjechałam juz z chuopem, a w ogole bardzo byłam zaaferowana studiowaniem i mało imprezowałam. jesli to kogoś pocieszy to powiem ze po 30 stce mi sie znacznie poprawiło ![]() co do kameny-to dzifna sprawa bo z moim Tzem nawijała jak szalona ![]() i on wcale nie odniósł wrazenia ze "niepogadana" czy cos. jedną rzecz co zauwazyłam skoro tak sie juz obnazamy ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- i jeszcze jedna rzecz- to o czym mówi red-słyszałam od innych własnie cos takiego na mój temat , oraz to ze sprawiam wrazenie niedostępnej i zarozumiałej ![]() ![]() ![]() jedyne co moge powiedziec ze w kontaktach z facetami nie mialam nigdy zadnych problemów...chociaz tyle ![]()
![]() |
#1333 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() pierwsze odrzucenie było w przedszkolu, jak miałam 5 lat... pamiętam że miałam 2 koleżanki z którymi się bawiłam i się chyba pokłóciłyśmy... bo byłam przez chwilę w jakiejś innej grupie dziewczynek i one do mnie któregoś razu przyszły do domu, wieczorem, i powiedziały: My się już nie będziemy z tobą bawić.... Do tej pory pamiętam jak fajnie mi się następnego dnia szło do przedszkola ![]() ![]() ![]() Poza szkołą i studiami raz jeden udało mi się poznać grupę ludzi przez internet, w 2001, z pół roku się z nimi spotykałam i spędzałam czas i to był jedyny okres w moim życiu kiedy mogłam powiedzieć że należę do jakiejś grupy i mam znajomych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Może przejdziemy do Tró z tym tematem?
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie zacytowała mi sie Kamena, przy której chciałam się zdziwić, bo nigdy mi się nie kojarzyła z osobą o której pisze, wręcz przeciwnie przyjaźnie mi sie kojarzy bardzo ![]() Ja ogólnie nie jestem jakaś duszą towarzystwa, mam grupkę zanjomych, głównie z czasów studiów bo wtedy dopiero zaczełam się przyjaźnić z ludźmi którzy tak naprawde mi odpowiadali charakterem. Z podstawówki nie mam żadnych znajomych, no oprócz mojego TŻa ![]() ![]() Z liceum się kontakty raczej pourywały, z poprzednich prac też. Ale ogólnie ludzi nie odstraszam chyba ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to już jestem po pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja wierze we wszystko-bo to nie ma znaczenia czy ktos jest zajedwabisty tylko jakie pierwsze wrazenie wywiera
![]() ![]()
#1337 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
I ja też pasztetem byłem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym kontaktem wzrokowym to, hm, chodzi o wgapianie się w oczy podczas rozmowy? Bo ja zdaję sobie sprawę że w oczy nie patrzę ale to po części dlatego że muszę patrzeć na usta bo pomaga mi to w rozumieniu co ktoś mówi ![]() Poza tym sie fstydzę patrzeć w oczy ![]() Kurde, tak się zastanawiam.... bo jak ktoś przypadkiem na ulicy, w metrze, itp. spojrzy mi w oczy to natychmiast odwracam wzrok.... i hm, może to naprawdę wygląda jakbym nie chciała kontaktu? bo w sumie nie chcę bo się boję że ktoś zagada a ja ani słowa nie odpowiem jak debil albo czasem od samego spojrzenia czuję jak mi wyłazi burolć na twarz i muszę spojrzeć gdzieś indziej ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja ![]() Cytat:
![]() Kameno ![]() edit: ok, doczytałąm, ze idziem do Tró ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-12 o 12:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do znajomości to moje też się pourywały zazwyczaj z mojej winy bo nie chciało mi się po pracy jeździć na żadne piwa, co najwyżej chciałam przez net gadać ![]() Kufa, ja pier... znowu się z matką pokłóciłam tym razem o parzenie dzieckiej butelki. Chciałam pomóc i afera i pięć godzin tłumaczenia o co mi chodziło. Powiem tak - źle, srak - też źle. Już sie kurna nie wtrącam, niech se sama parzy tylko potem będzie truć, że ja nic nie robię. Pier... nie robię, idę odkurzać, foch. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
grozi wypollizowaniem
|
pociągłam fontek w tró
![]()
#1345 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście tylko w przypadku, kiedy to zauważę, czyli zagapię się komuś na paszczę bo zwykle unikam jak się da i gapię się wszędzie byle nie na ludzióff brr ![]()
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Pierwsza z koleżanek lubiła indyjskie sukienki 3/4 to się nabijali że wieś. Druga - okulary jak denka, też napirzony włos i szerszy zadek. Trzecia - świecąca jak lustro i długie ulizane włosię. Potem pierwsza zaczęła nosić obcisłe czarne ciuchy z dekoltami, druga schudła, wymieniła okulary na szkła i zaczęła podkreślać loki, trzecia pocieniowała włosię i zainwestowała w kosmetyki - czy muszę dodawać, że już nikt nie nazwał ich pasztetem? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | ||
Zakorzenienie
|
Kameno , Maju
![]() A mnie się Kamena od początku wydała bardzo sympatyczna, ale tak se myślę... (mam nadzieję że się Kamena nie pogniewa na mnie ), że Kamena jest skryta, jako i ja i stąd to unikanie wzrokowego kontaktu, żeby nikt nie wywlókł z Niej podstępnie zbyt dużo... czy się mylę ![]() Ja nie lubię o sobie mówić i to już też trochę utrudnia relacje, bo się pilnuję co mogę powiedzieć a czego nie... za to pięknie słucham, zawsze w tym byłam dobra ![]() W pierwszej szkole nie byłam w żadnej ekipie, raczej trzymałam się z boku. W kolejnej miałam przechlapane bo nauczyciel wychowawca mnie wielbił , dostałam fuchę jako modelka, więc dziewczyny mnie znielubiły , a w kolejnej już jako dorosły człek było ok, i potrafiłam pogadać się ze wszystkimi....
![]() |
#1350 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie tylko podczas rozmowy- ja jak siedze w grupie t o sie wgapiam w kazdego po kolei, nawet jak z nim nie gadam ![]() i tak samo na odwrót-jak czuje ze ktos sie wgapia-to sie do niego odwracam i tez sie patrze-a jesli ta osoba natychmiast ucieka wzrokiem to dla mnie znak ze nie chce ze mną kontaktu. To taka reakcja niemal instynktowna. moze dlatego nie mialam problemu z facetami,ze zawsze chetnie sie gapiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.