|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
rude jest piękne:)
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() ![]() ![]() aaa rozmowa raczej toczy sie w dobrym kierunku ,bo nagle jedna z polecanych perfumerii zaczyna robic jakies nieprzemyslane posunięcia , zastanawiamy sie dlaczego? czy aż tak głupi sa żeby sobie psuc opinie? cos mi tu nie do końca pasuje.....
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3573 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie bylo nie bronie perfumerii tylko naprawde znamy wciąz opinie jednej ze stron ,a druga strona? wiem ,że nie moga sie bronic bo takie zasady forum .... troszke poszperalam i na niektore pytania znalazłam odpowiedż ![]() ![]()
![]() |
#3574 |
BAN stały
|
W takim razie zamilknę na forum. Chciałbym wyjaśnic sprawę z perfumeria e-glamour i pozwolicie, że nie będę udzielała się już na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() "bardzo proszę o usunięcie mojego konta, bo nie chcę mieć już z waszą firmą nic wspólnego, informuję też państwa, że wszystkich znajomych będę zniechęcać do zakupów u was, pozdrawiam serdecznie..." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
|
Cytat:
![]() i to wcale nie chodzi juz o klienta tylko o nich samych ![]() kazdy ma prawo wyboru ![]() dobrze,że wierzysz tez tak bym chciala ale ..........nie lubie w niektorych przypadkach hm...takiego lekkiego mijania sie z prawdą ![]()
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
|
Cytat:
![]() Wyobraz sobie ,że ktos Ciebie pomawia ,bronisz sie ,tlumaczysz ale skutek żaden ,to co robisz? mowisz ,że wtakim razie sąd rozstrzygnie kto ma racje ![]() Wiesz naprawde mnie zdziwło,że ktos kto pracuje latami na dobre imie(a i tak z róznych przyczyn znajda sie opinie negatywne) nagle zaczyna zachwywac sie irracjonalnie,zaczyna w nieprzemyslany sposób niszczyc to co stanowi sens jego pracy ![]() ![]() Poszperalam troszke i tak jak pisalam mam wrażenie ,że niektore osoby napisaly tylko to co bylo dla nich korzystne ![]() ![]() Mam pewne podejrzenia i hm...dowody ,że ciutke inaczej może wszystko wyglądać dlatego dopytuje sie ,bo chcem miec 100% pewność. Wiesz (sama kupiłam w polecanej perfumerii nie w glamur) i dostalam troszke inny zapach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- no właśnie, ja się nie zagłębiałam w szczegóły, ale skoro zrobili coś, czego nie mieli w regulaminie to są nie fair ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Przyczajenie
|
Marsiglia napisała:
"W takim razie zamilknę na forum. Chciałbym wyjaśnic sprawę z perfumeria e-glamour i pozwolicie, że nie będę udzielała się już na forum" Raczej czas najwyższy zamilknąć na stałe i zniknąć po tylu latach okłamywania innych. Wszyscy wiedzą że reklama na wizażu przez sklepy jest zabroniona, ale Pani Magdalena – Marsiglia od kilku lat bardzo skutecznie i dyskretnie reklamuje swój sklep essentielle.com.pl oraz konto allegro http://allegro.pl/my_page.php?uid=14813011 Perełki z własnego konta na allegro skutecznie są polecane. Obecnie Pani Magdalena jest wielce zbulwersowana, że nie pozwolono jej wykupować towar ze sklepu E-glamour i nie ma możliwości polecać swoich aukcji z perełkami wykupionymi w sklepie E-Glamour. Przecież to mega okazją wykupić towar u konkurencji i sprzedać go wizażystkom w wyższej cenie. Warto również zastanowić się na ile wiarygodne jest te forum i ile jeszcze jest tu super wizażystek – pracowników innych firm. Jak widać na przykładzie użytkownika Marsiglia nie ma problemu z szykowaniem własnej konkurencji i polecaniem własnego sklepu i aukcji. Ciekawe co napiszą osoby , które nie znając sprawy z wielką łatwością tworzą niesprawiedliwe osądy. Post napisała przecież sprawdzona wizażystka i mówi prawdę a każdy sklep kłamie. Naiwność niektórych osób jest ogromna, albo mam do czynienia z wielką zmową i swoje interesy na wizażu załatwia się w nieetyczny sposób. Pozostaje wielki niesmak... |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Ale to akurat nie było chyba odnośnie Marsiglii, tylko tej poprzedniej akcji .
lexxi, a ja się mogę zalożyć że każda jedna perfumeria bez wyjątku, każdy sklep, czy to netowy czy stacjonarny ma jakieś malutkie grzeszki, utarczki z klientami. Na pewno,nie ma żadnej ktora bylaby czysta jakłza . A ostatnio ( od kilku miesięcy) dziwnym trafem jedna z najbardziej polecanych i najbardziej wiarygodnych perfumerii na Wizażu, okazuje sie najgorszą i najbardziej karygodnie traktująca klientow.Normalnie samo zlo. wczesniej jakoś dziewczyny nie miały nic do zarzucenia. Jasne, braki w towarze promocyjnym czasem ale to sie zdarza wszędzie. Nie tylko e-glamour. Innym też. Reklamacje zawsze uznawali bez porblemu, o ile nie budziło to wątpliwości ich/ tak jak każdy inny sklep. A teraz co? Nagle postanowili olać klientow, zniczczyć opinie na ktorą pracowali latami i tyle? dla mnie to tez sie wydaje dziwne. conajmniej malo prawdopodobne. A najgorsze w takich dyskusjach jest to, ze faktami może rzucać tylko jedna strona. Druga nie moze sie bronić. Wtedy dużo latwiej jest czegoś nie dopowiedzieć, cos zataić, często drobiazg o którym ne wiedza osoby postronne może zmienic ich poglad na cała sytuację. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Ja generalnie jestem zdania, że jeżeli ktoś jest dla danej firmy stałym klientem i zostawia w niej nierzadko spore pieniądze, to w przypadku jakichkolwiek wątpliwości (a w takiej sytuacji była wspomniana wcześniej Wizazanka), firma nie bawi sie w straszenie sądem, czy obrazanie klienta, ale pochyla głowę, deklaruje Klient nasz pan i wymiania produkt. Dla mnie to jest oczywiste w dobie tak ogromnej konkurencji.
Sporo kupuję w Sieci, korzystam tez z wielu usług jak chociażby fryzjer i niejednokrotnie coś reklamowałam - firmom, które stosują się do powyższego motto jestem naprawdę bardzo wierna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
|
nie nie pomówiła
![]() Ale wydaje mi sie ,że do nie do końca byla z nami szczera ![]()
#3588 |
Zakorzenienie
|
Hmmm..
może jeszcze o czymś nie wiemy? Moim zdaniem to dość ciekawe... Sama nie wiem, ale trafilam na ciekawy wątek.....moze conieco rozjaśni sytuację... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387232 Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-12 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | ||
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-12 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Zadomowienie
|
Uzupełnię post Anastazji cytatami z tego wątku:
Cytat:
http://www.sklepowo.net/prezenty-i-u...a-essentielle/
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba nie warto na tym forum opisywać swoich przejść z danym sklepem, bo później każda taka osoba jest podejrzewana o jakieś swoje złe intencje ![]() Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2011-10-12 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Szef ds. Wymianek
|
coz, ja powiem tylko tyle, ze nie podoba mi sie najpierw wywolywanie afery, a potem ukrecanie sprawie lba. po kiego grzyba zatem sie skarzyc, skoro i tak koniec koncow nie dowiemy sie wszystkiego ? takie zachowania wprowadzaja zamet na forum, posty sa usuwane, a historie na temat danej sprawy rozchodza sie poczta pantoflowa, zapewnie przy tym z czasem znieksztalcane.
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Biala Damo, wystarczylo nie usuwac swoich postow. jezeli bylas stuprocentowo czysta, perfumeria by Ci nic nie mogla zrobic. i nie sugeruje tutaj, ze nie bylas zupelnie niewinna, ale ze usuwajac posty, moglas przewidziec, ze zasiejesz tym podejrzenia...
![]() |
#3597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
powiem tak, życie realne to nie jest życie wirtualne ...
jakby Cię ktoś straszył sądami itp, itd, to ciekawe, czy zareagowałabyś podobnie... wiesz jestem osobą dorosłą, która w życiu realnym ma co robić i nie mam jeszcze miejsca na włóczenie się po sądach i udowadnianie swoich racji (tym bardziej, że moja sprawa zakończyła się dość pozytywnie ![]() wizaż wiażem, ale spokój w życiu realnym stawiam ponad wszystko Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2011-10-12 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl i strasznie podobna graficznie strona z All , powiedzialabym że identyczna. http://allegro.pl/my_page.php?uid=14813011 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
przyznam, ze czuje ogolnie niesmak o tyle, ze ja czesto i gesto zywo angazuje sie w problemy tego typu na forum - a pozniej okazuje sie, ze zbyt naiwnie uznalam, ze ludzie nie zatajaja zadnych szczegolow. czasem niestety jestem takim frajerem pompka. tak ze Zuziu, gratuluje wywazonego stanowiska ![]() co do straszenia mnie sadami - jesli jestem czysta, to, brzydko mowiac - moga mi skoczyc ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2011-10-12 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.