|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Cytat:
czasem tym babciom sie wydaje że są starsze dlatego wszystko im wolno ja bym ją tam chyba rozniosła ![]() kochana a pamiętasz coś więcej, gdzie tą suknię widziałaś? u pm2012 ale w tej najnowszej częsci? ciekawa jestem jak tamta laska wyglądała
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Cytat:
Kurcze kochana naprawde mnie zachwyciło to Twoje zdjecie
|
|
|
#3273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
((aa co do sukni to będę myśleć gdzie ją widziałam na pewno na ktoreś z Pm 2012 albo 2011 ... na bank sobie przypomnie tylko muszę pomyśleć czyt przejrzeć historię bo to ostatnio...
|
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tutaj w tramwaju ledwo co się trzymają na nogach ale jak przychodzi co do czego to nagle mają siłę, żeby przywalić tą laską I w sumie nie wiem za co... Za to, że zajęłaś kolejkę? Przecież perfidnie nie wepchałaś się przed nią![]() Co do pracy licencjackiej to ja jestem za pisaniem samodzielnie bo wtedy przynajmniej wiesz o czym piszesz o omija Cię długa nauka przed obroną Ewentualnie poszłabym na jakieś korepetycje do osoby, która pomogłaby mi jakoś to ogranąc ale pisać chciałabym sama. Tak zrobiłam z licencjatem i tak zrobię z magisterką |
|||
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1317902650 |
|
|
|
|
#3276 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w ramach korepetycji to nie wiem czy to miałoby sens, bo to dziwne w sumie tzn. zależy czy z przedmiotu humanistycznego czy ze ścisłego, bo z humanistycznego się chyba nie da, bo w sumie jak ktoś Ci napisze plan pracy i poda bibliografię to praca jest jakby gotowa Cytat:
![]() Cytat:
wszystkie babcie narzekają jaka ta młodzież niewychowana, a wydaje się, że to im podstawowego wychowania brakuje... biednaś Cytat:
ciekawe czy ja w jakiejkolwiek będę choć w połowie tak wyglądać
|
||||
|
|
|
#3277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kochana!! wyglądasz w niej cudnie!!!! zeby mi się chciało polatać po salonach ahhh! no i druga kwestia że nie pójdę tam z TŻ a koleżanki jakoś nie w głowach mają takie rzeczy.... a ta babcia, to ja nie wiem w sumie o co jej chodziło, żebym ja się na prawdę wepchnęła w tą kolejkę a ja całą biedronkę obeszłam na około bo na środku stały kosze.... i byłam druga a że one mają ruchy jak mają to już nie moja wina... a z resztą ja miałam tylko jedną rzecz.,...
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-10-12 o 10:59 |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że jeszcze mega wczesnie, ale chciałam zobaczyć co jest teraz w salonach i ona zawsze chętnie chodziła ze mna a teraz taki tekst przykro mi sie zrobiło... Ona ma teraz trudny okres, duże problemy z facetem ale nie wiem czy to ją tłumaczy ![]() a ja w sumie nawet nie szukałam sukni, i to była pierwsz którą przymierzyłam z nią
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:03 |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jak znajdziemy idealne suknie dla siebie to każda z Nas będzie przepięknie wyglądałą ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Niektóre babcie to naprawde potrafią dac w kość Żona Mojego dziadka to jest wogóle porażka. Cały rok jest chora, ma pełno raków (oczywiście ona tak twierdzi) a jak przychodzi sezon grzybowy to jest cudownie ozdrowiona... ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
No mi tez by się przykro zrobiło ![]() a moze ona Ci po prostu zazdrości, ze jestes szcześliwa i że ślub planujecie??
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli rozstała sie z facetem i wogóle to może faktycznie jest zazdrosna?? Bo Tobie się układa, a jej zycie się rozsypało.. Tylko nie powinno się to odbijać na Tobie.
|
|
|
#3283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
anuleczek19 uważam tak samo jak Lin. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś za mnie pracę pisał. mia8544 jestem w szoku co do Twojej przyjaciółki. Chociaż może skoro ma problemy z facetem, to szukanie sukni ślubnej z Tobą jeszcze bardziej ją przytłoczyło. Czasem tak jest, że czegoś się pragnie, a jak słuchamy o tym od kogoś innego, kto to przeżywa, to nei mamy ochoty tego słuchać. Wtedy są takie ciężkie chwile.Laski przez te 2 dni załatwiania się tak zaprawiłam. Nie dość, że mam problemy z tą krtanią, to z powrotem gardło zaprawiłam i wyrobić nie mogę, tak mnei boli ![]() Z TŻ dzisiaj jedziemy z zespołem załatwić i chyba podpiszemy umowę. ![]() Ostatnio jak TŻ w tym warsztacie dorabia to my praktycznie czasu razem nie spędzamy. On wraca taki padnięty, rano mu się wstać nie chce. Biedak nie przyzwyczajony do takiej pracy. Zamiast wypoczywać na urlopie to on... W przyszłym tygodniu remont pokoju u mnie musi zrobić.
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj wróciłam po 20 z uczelni, jak wyszłam z domu po 8 :/ Więc padłam jak mały miś Ale już mam weekend Dzisiaj babskie spotkanie, umówiłyśmy się na obiad - koleżanka ma urodziny Także powoli zaczynam się ogarniać
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Konto usunięte
|
Uciekam kochane na zajęcia! Miłego dnia
|
|
|
|
#3286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy w ogóle jak to będzie teraz z nami, bo skonczyłysmy studia, ona idzie chyba do Krk tam gdzie miałyśmy iść razem. Zobaczymy czy sie ta przyjaźń nie rozwali, jak to było no z moją "przyjaciółką" z LO... ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- A jeszcze Wam napisze co mnie spotkało z poniedziałek, ciągle jestem oburzona jak o tym pomyślę Byłam umówiona na korepetycje. Przygotowałam sie, wydrukowałam materiały i poszłam. Zapukałam, babka mi otworzyła drzwi, ja chce wchodzic a ona mi mówi tak: wie pani co, córka wróciła z Anglii i nie ma pracy więc teraz ona go będzie uczyć angielskiego, tak że dziękujemy, nie miałam jak zadzwonić.Nosz kur..! ![]() |
|||
|
|
|
#3287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
[przynajmniej mi trudno jak nadrabiam po 10 stron , albo nagle wracamy do dyskusji sukniowej sprzed miesiąca ].---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||||
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
mogę się przyłączyć?? mamy już ustaloną datę na 13.04.2013
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy! Jasne,ze możesz dołaczyc Napisz cos o sobie, o was
|
|
|
|
|
#3290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i fajnie, że juz się ogarnęłaś i zaczynasz żyć![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam uranie głowy w pracy ale Was podczytuję co piszecie. Nie mogę żyć bez wizażu Mój Tż ki napisał sms, że będziemy jutro sami w domu więc chce przygotować dla Nas obiad ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Standardowo napisz coś o Was
|
||||
|
|
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakiego mam lenia... |
|
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Jesteśmy ze soba trochę ponad 2 lata, dokładnie od lipca 2009, zaręczyliśmy się 18 września tego roku, ślub jak pisałam wyżej 13.04.2013. Oboje jesteśmy z Lublina, studiujemy, ja mam 24, a Tż 23
. Jeśli chodzi o ślub, to mamy wybraną salę, orkiestrę, fotografa, kościół ale jeszcze nie byliśmy uzgadniać i rezerwować. jeśli o czymś zapomniałam to pytajcie
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co studiujesz?Dużo masz już upatrzone
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
filozofie
wiem, że dziwnie się kojarzy, ale nie jest takie złe . Mam już wprawę w szukaniu takich rzeczy, bo jestem po 1 odwołanym ślubie...
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zadomowienie
|
jako copywriter, public relations i jakies tam inne rzeczy....
nooo.... odwołałam jakoś wczesniej, a 2 dni po planowanej dacie ślubu sie rozstalismy.... strasznie zamotana historia ogólnie
Edytowane przez tajeczka Czas edycji: 2011-10-12 o 14:49 Powód: zmiana zapisu |
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wnikam![]() Dobra ja uciekam bo zaraz koniec pracy i jedziemy z Tż-tem po farbę ![]() Dziewczyny czy wy też ostatnio takie zmęczone chodzicie i bez życia? Ja to dalej takie doły załapuję, że masakra
|
|
|
|
|
#3298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry Ja już weekend, ale najbardziej dobijające jest to, że nie dzwonili kiedy mam przyjść do pracy Zaraz z TŻem wychodzimy i nie biorę telefonu. Bo obawiam się, że mogłabym dostać telefon, że jutro na 6 do pracy |
||||
|
|
|
#3299 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mia pięknie wyglądasz w tej sukni Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej piękne ![]() nadal mnie dół nie opuszcza i nadal nie znajduję ani jednego plusa wyjazdu... Ale pogadałam z mamą chwilę i oznajmiłam, że jesli tylko będę miała okazję to rzucam szkołe i jadę do TŻta... jak sie domyślacie, nie było łatwo i mama nie zbyt szczęśliwa, ale poinformowana to chyba najważniejsze ... zdecydowałam i nie odpuszcze... teraz pewnie jeszcze mama ma nadzieję, że zdanie zmienię, ale moja granica "pół roku" dalej aktualna i żeby nie wiem co zdania nie zmienię..
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-10-12 o 16:26 |
||||||
|
|
|
#3300 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
mój mi wszystko wytłumaczył i dzięki temu łatwo mi się pisało, to nie jest żadna filozofia - czytasz literaturę i piszesz o tym własnymi słowami.Witam nowa PM Dobra bierzemy sie z tż za przegląd DJ-ów
Bridezilla ![]() Edytowane przez Antilia Czas edycji: 2011-10-12 o 17:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

zawsze Cię będziemy słuchały po to jesteśmy
czasem tym babciom sie wydaje że są starsze dlatego wszystko im wolno
ja bym ją tam chyba rozniosła 

Pamiętasz jak ja tu ciągle pisałam jak mi źle że TŻ pojechał? I nikt mnie nie wygonił 
ciekawe czy ja w jakiejkolwiek będę choć w połowie tak wyglądać
wiem że jeszcze mega wczesnie, ale chciałam zobaczyć co jest teraz w salonach i ona zawsze chętnie chodziła ze mna a teraz taki tekst
przykro mi sie zrobiło... Ona ma teraz trudny okres, duże problemy z facetem ale nie wiem czy to ją tłumaczy

Byłam umówiona na korepetycje. Przygotowałam sie, wydrukowałam materiały i poszłam. Zapukałam, babka mi otworzyła drzwi, ja chce wchodzic a ona mi mówi tak: wie pani co, córka wróciła z Anglii i nie ma pracy więc teraz ona go będzie uczyć angielskiego, tak że dziękujemy, nie miałam jak zadzwonić.