|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
Cytat:
Cytat:
raz tylko nie mialam, zamówilam odcien vanilla, ale nie przyszedl![]() teraz do nich pisałam maila ponad tydzien temu - jak paczke z K12 dostałam, bo nie mialam po raz pierwszy zadnego info, ze cienie sa nadal niedostepne i odpisali,ze jednak nadal są niedostępne, bo brakuje im składnika do ich produkcji ![]() teraz napisałam maila, czy przewidują dostępność całych zestawow tej kuracji parafinowej, czyli z rękawiczkami w przyszłości, czyli konkretnie spytałam się o dzień wysyłkowy D (ja mam zlozenie zamowien do 14.11, paczka przychodzi mi 16.11), bo jesli nie i wiedza, ze opoznienie bedzie dluzsze to musze powiedziec o tym klientkom, ktore juz zamowil ten zestaw u mnie. Przy okazji spytalam sie czy dostane moje zalegle atomizerki z logo - czekam juz 2 miesiace na nie![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#14222 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#14223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14224 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Mam do Was takie pytanie:
Składałam zamówienie przez internet po raz 1, było to w sobote rano, później ok południa je edytowałam bo chciałam dodać jesczze parę produktów i do teraz nie mam wystawionej faktury Aż tak długo trzeba czekac??? Mam nadzieje że nie zrobiłam nic nie tak ![]() edit: dodam że było to zamówienie z K12 (dopiero) :P a ostateczny termin zamawiania mam 3 :/ |
|
|
|
#14225 |
|
Raczkowanie
|
a jak to jest gdy np brakuje pilnika to co wtedy pomniejszaja cene zetsawu? czy po prostu placi sie tyle samo co w katalogu a o 1 produkt mniej daja??
|
|
|
|
#14226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14227 |
|
Raczkowanie
|
dubel
|
|
|
|
#14228 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14229 |
|
Raczkowanie
|
Dokonałam pewnego spostrzeżenia - w Oriflame jest mniej braków. Własciwie na rok czasu, kiedy zamawiam od nich produkty to nie było tylko jednej rzeczy. A ile nie było w Avonie, to nawet nie pamiętam. Więc skoro Oriflame umie zapewnić kosmetyki, to czemu Avon nie umie ??
|
|
|
|
#14230 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14231 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że oni katalogi robią duuużo wcześniej zanim dane nowości zostaną wyprodukowane i potem stąd te braki
|
#14232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu nie wystawiają jej od razu-myślę że niedługo się pojawi-na pewno przed paczką i obyś nie miała braków
|
|
|
|
|
#14233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14234 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy moze widziałyście zestaw akcesoriów pielęgnacyjnych z K13. Co o nich sądzicie ? Pozdrawiam
|
|
|
|
#14235 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#14236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo dziękuje za odpowiedzi i uświadomienie (kolejne) zawsze mozna na Was liczyć heheh)Pozdrawiam |
|
|
|
|
#14237 |
|
Raczkowanie
|
jestem konsultantką już jakieś 3 lata, taką, wiecie, tylko dla siebie i bliskich znajomych
a teraz zastanawiam sie nad poszerzeniem swoich kontaktów i tu moja prośba wiecie jak zdobywać nowe klientki??![]() |
|
|
|
#14238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje zamówionko z k01: 1.złota szminka(ta najjaśniejsza) 2.Cień złosity 3.Spa tropikalne(32.90) 4.Może zestaw niespodzianka 5.Woda z demo i to chyba wszystko
|
|
|
|
|
#14240 |
|
Przyczajenie
|
Zamówiłam sobie tusz Pełnia rzęs i ciągle się zastanawiam czy jest faktycznie taki dobry...ma może już któraś z Was ten kosemtyk?
|
|
|
|
#14241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fakture będziesz mieć 3 najpewniej w godzinach popołudniowych Cytat:
Cytat:
a najlepiej to chya samemu wypracowac jakis system pozyskiwania klientów skoro zamawiaja u Ciebie Twoi znajomi to daj im po 1-2 katalogi i niech pokazą je swoim znajomym...zreszta nie bede sie powtarzac (zasada ne bis in idem![]() ![]() ) przelec kilka stron wstecz i zobacz co odpisalysmydziewczyny, ktore zamowili tusz z demo juz go mają i kilka - kilkanscie stron wczesniej go odpisywały, przeszukaj ten watek po prostu |
||||
|
|
|
#14242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę się po prostu pochwalić-zebrałam już wszystkie zamóweinia i...1347,10 |
|
|
|
|
#14243 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dzwoniła klientka i zrezygnowała z jednej rzeczy(79.90)wiedziałam że nie powinnam przyjmować zamówienia od obcych
do tej pory zamawiałam tylko sprawdzonym osobom i to jest chyba najlepsze-dobrze że jeszcze nie złożyłam zamówienia Ale upuścik 30% i tak będzie![]() Dziewczyny doradźcie która ze szminek CT jest lepsza całuśna czy lsniąca całuśna? i może wiecie coś o kolorkach Frosty Rose, Chocolate Dream, Christmas Spice(z tej pierwsej) i Butterscoth(z tej drugiej)????Bardzo proszę o radę |
|
|
|
#14244 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze, że zostanie Ci upust 30% ja zamawiam tylko dla moich najbliższych znajomych nie chce ryzykować, że ktoś nie zapłaci, albo nagle mu się odwidzi ![]() Cytat:
chciałabym... Cytat:
ja jestem bardzo zadowolona - pogrubia, nie skleja, wydłuża |
|||
|
|
|
#14245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z reguły u mnie zamowionka oscylują w przedziale 800- 1000 zlotych i zawsze mi brakowało trochę do tych 30% ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14246 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie mogę na paczuszkę z zamówieniem z kat. 12 doczekać a tu jeszcze ponad tydzień
|
#14247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14248 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#14249 |
|
Raczkowanie
|
Kalex, margo80, patusia22 (mam nadzieje ze nikogo nie pominelam) dziekuje za pomoc
coż pieniądze klientce oddalam a krem?? moze kiedys sie przyda...Kalex - tez mam dzien wysylkowy D
|
#14250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

raz tylko nie mialam, zamówilam odcien vanilla, ale nie przyszedl

do tej pory zamawiałam tylko sprawdzonym osobom i to jest chyba najlepsze-dobrze że jeszcze nie złożyłam zamówienia
nie chce ryzykować, że ktoś nie zapłaci, albo nagle mu się odwidzi