|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo
Cytat:
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zieleniak rządzZieleniak radzi, Zieleniak nigdy Cię nie zdradzi - mężatkowe plo
skonczylam spłacać swoj 1 kredyt
kredyt studencki meza spłacony teraz samochód do spłacania i cacy ![]() ja dzis jako ze wiedziałam, ze bede wracac pieszo, wzielam buty wygodne, ale one przeciekają, wiec sie modlę aby nie padalo. Do dupy bedzie dzien, przyjde, wyjde i 17 jak nic, umyje włosy na jutro (kontrola jest), zjem obiad i 18.30 bedzie
|
#3663 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i dobrze ze mezus zdrowyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jaka kontrola? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- zamowilam sobie ten suchy szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-extracts.html ciekawe czy jest taki fajny
|
||||||
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
kontrola ze tak powiem z urzędu
![]() koniecznie daj znac jak ten szampon suchy sie sprawdzi, bo ja potrzebuje czegos takiego w tygodniu
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pisze drugi raz posta, bo sobie skasowałam :kwwasny: Nieźle się rozpisałyście od rana, 4 strony miałam do nadrobienia. Też bym była zapewne od rana, bo obudziłam się po 8, kolega męża zadzwonił by sobie pogodać. Chyba nudziło mu się w pracy ![]() Odpisze-napisze conieco. Wybaczcie, pisze z pamięci także do wszystkiego moge się nie odnieść. Arni Twoja pobudka z rana była niezła To super, że lecicie do Włoch. Olenko, świetnie że wracasz do żywych oraz niesamowite jest to, jaki masz teraz mały żołądek. Normalnie po metamorfozie Cię chyba nie poznamy. ![]() aga, to dobrze że poszliście odwiedzić babcie i za kulinarne zdolności czyt: ciasta ![]() motylku, za spłacone kredyty ![]() corvi, wcześniej pytałaś czy chodzimy na imprezy Halowenowe, moja odpowiedz brzmi nie ![]() My dzisiaj mieliśmy kontrole z Urzędu miasta. Chyba sprawdzali, kto tu mieszka, bo z tego co słyszałam gościu się pytał i się mąż podpisywał za siebie i za mnie ![]() Jeśli suchy szampon ma dobre opinie, to pewno jest ok. No, ale każdy ma inną głowe tzn skóre i włosy i trzeba samemu zobaczyć i ocenić ![]() Głodna jestem, ale pizza się już robi |
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze nie bedzie bielil wloskow i da sie go tak latwo wyczesac jak na nim pisze bo dzialac pewnie dziala jak kazdy inny...pizza |
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, ma tylko jedną opinie. To Twoja będzie druga
Nie znam się, w sensie nie używałam jeszcze takich "wynalazków" ![]() Pizze hawajską miałam, zjadłam i teraz mnie muli ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Aaaa i miałam się odnieść do imion ludzkich dawanych zwierzętom. Ogólnie nic do tego nie mam, ale dla mnie to z lekka śmieszne dawać imiona ludzkie psom, kotom itp Znam kota o imieniu Tomek i znałam psa o imeiniu Aga. |
|
|
|
#3669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też w tym miesiącu spłaciliśmy ostatnią ratę za TV i nagłośnienie Mąż powiedział: no to teraz już telewizorek jest w 100% nasz pierwszy kredyt i na razie jedyny, ale szykujemy się na kolejny Miałam pytać kto Ci kontroluje włosy, ale juz doczytałam że urząd ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
No pamiętam jak robiliśmy sobie nasze gniazdko szliśmy najmniejszymi kosztami a wyszło nas to nie całe 10 tys Teraz już spokój na kilka lat ![]() Jaki to komplet wypoczynkowy? I jaki kolor?
|
|
#3670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Puk Puk jest tu ktoś jeszcze ?
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- no to gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
oo a na ile lecicie do tych Włoch??
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
przydałby sie dobry szampon suchy w tygodniu, jak nie mam czasu pieścic sie z włosami.
trochę filmikow wrzucam i będziemy dyskutować
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydałby się ktoś jeszcze do dyskusji, ja właśnie Arni przywołuje ![]() oj już znikła z wizażu
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:43 |
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
pieściłam się w łazience peelingi, maseczka i takie tam ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ale widzę że już Was nie ma
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż odpowiedź chyba znam a TY co się włóczysz po wizażu a u Nas Cię nie ma
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj mówię Wam nie wiem co mi się działo po południu ból głowy i takie osłabienie że dopiero nie dawno powstałam, trochę mi lepiej po tym prysznicu.... Czułam się tak jak bym miała gorączkę, taki tempy ból, ale bez gorączki
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde to współczuje Ja to kiedyś płakałam z bólu głowy a tabletki wziąść nie mogłam więc wiem co to znaczy
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka jak by ciężka głowa... przy pochylaniu bół, jak by w zatokach wzięłam pigułkę.... może to też pomogło Kurcze muniek mi siedzi między pudełkami z butami
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde taki jeden robotnik mnie podrywa, cały czas patrzy się na mnie aż się zawstydzam już dawno nikt tak na mnie nie patrzył
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety, już dostał pełne korytko, więc ruszył się do szamania ale wczoraj też tam wojował w okolicy tych pudełek, więc może przyłapię Go innym razem
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś tak kiedyś dla mnie śpiewał ![]() widocznie Muniuś tak samo jak Ty lubi budki
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hey Sexy lady to Shagi ![]() Teraz znów goni po pokoju i łapie muszki owocówki mam psychicznego kota
|
|
#3682 | |
|
BAN stały
|
Matko przeczytałam że się puściłaś w łązience:roftl:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam zostawiłam wiadomość w klubiku.
Nie mam Was siły dziś nadrabiać. Tęsknię...buziolki
|
#3684 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3685 | ||
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
heh macie z tym kotem no i co wszystkie poznikały ?
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze że to takie zmęczenie że człowiek chciałby spać i nie może...ech
Brakuje mi bardzo gadu gadu z Wami
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Hey ponownie
![]() Byliśmy na małych zakupach i rozeznawaliśmy się co jak i za ile, jeśli chodzi o dzieciowe ciuszki, kosmetyki itp. Jutro dalszy ciąg. Mąż stwierdził, że go to przeraża. To= tzn wydatki, ale za chwile dodał=chciałeś to masz Potwierdziłam ![]() Kupiliśmy łapki niedrapki dla Juniora bo mąż oglądał z kompa film-X-mena ( dwie części ) ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Telko, a Ty nadal zarobiona jesteś
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karino ja mam być tak zarobiona do końca stycznia...nie wiem jak to wytrzymam...może organizm jakoś przywyknie
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko To trzymam kciuki, byś wytrzymała. ![]() Być może przywyknie, a może będziesz wykończona. Życze oczywiście tą pierwszą opcje ![]() Uśmiałam się z kota Muńka żeby nienapisać szajbus ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Lotta |
|
|
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Eff ...
Ile kretów siedzi w glebie, ile świeci gwiazd na niebie, tyle życzeń mam dla Ciebie. Dużo szczęścia, pomyślności, na imprezie mnóstwa gości. ![]() Wszystkiego naj-naj-najlepszego z okazji Urodzin Oleńka dobrze że już masz sporą część za sobą. Cieszę się że jesteś z nami i oby tak dalej. dasz radę to napewno Butki które pokazywałyście fajne. Odnośnie imion dla zwierząt, zależy jakie. Nasi znajomi mają suczkę o imieniu Tajga. Dla mnie brzmi ładnie. Nasza psiunia na Polski nie brzmi miło, i nie ma sensu. Więc jak kto woli. ![]() Karinio co do ciuszków dla dzieci to u mnie są bardzo tanie do rozmiaru 6x (do 6 latek), dopiero później jest drogo. Szczególnie gdy dzieciak jest pomiędzy rozmiarami, wtedy jedne za małe a drugie za duże Wyjątek stanowią buciki, bo te są przecież bardzo ważne, i zawsze drogie. ![]() Telka ... brak słów A tak ogólnie wspomnę, to uśmiałam się z Waszych opisów Acha! Znalazłam obroczkę. A teraz zmykam Dobranoc Wam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

Bo konto zamrożone 

oraz niesamowite jest to, jaki masz teraz mały żołądek. Normalnie po metamorfozie Cię chyba nie poznamy. 
mam nadzieje, ze nie bedzie bielil wloskow i da sie go tak latwo wyczesac jak na nim pisze bo dzialac pewnie dziala jak kazdy inny...

Znam kota o imieniu Tomek i znałam psa o imeiniu Aga. 

już dawno nikt tak na mnie nie patrzył
mam psychicznego kota