![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Cytat:
![]() Jak ktoś nie potrafi liczyć, to później ma problemy ![]() Cytat:
![]() Naprawdę powinnaś iść na jakieś szkolenie na poziomie podstawowym. Wstyd, żeby kk takich podstawowych rzeczy nie wiedziała ![]() Dziewczęta, czy któraś z Was widziała "na żywo" torebkę Lillian (tzw. doktorka)? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze ze piszesz o tym kremie. Mnie moja konsultantka namawiala jak sie ta stara seria konczyla na ten krem, ale wydawal mi sie za lekki dla mnie. Umiesz porownac nowy ze starym? Ma taka sama konsystencje? Ja w zimie bardzo sie wysuszam i odwadniam i szukam idealu, ktory jak wsmaruje raz to mi starczy na cala noc do rana i nie obudze sie ze sciagnieta cera i to samo jak wysmaruje raz na dzien, moze byc i pod filtr to tez mi starczy i nie bede musiala co godzine doklepywac kremu. Zimowy krem Avon Care gdy mnie taka sahara dopadla byl dla mnie za slaby. Pomogl na chwilke, wiec sie boje ze ten z liposomami to wogole bedzie jeszcze lzejszy i nawilzy na chwilke. Czasami mysle ze powinnam kupic sobie pudlo wazeliny i bylo by najlepiej. 4 lata temu uzywalam i sobie chwalilam tylko ze na dzien nawet pod filtry to mi jednak nie pasowalo, nie wiem jak by bylo teraz, ale Solutions z liposomami kusi, bo tyle pochwal wyczytuje w necie i nie wiem co mam zrobic. Myslisz ze nada sie do bardzo suchej cery? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam pytanie a mianowicie chodzi mi tutaj o żele pod prysznic Senses kupowało się 2 a 3 był w cenie tych dwóch i teraz pytanie po ile był ten zestaw? 19zł czy 21zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Tak zachwalacie torebkę Jocelyn że aż nie mogę się zdecydować którą zamówić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o krem Solutions z liposomami dla mnie bardzo podobna konsystencja do Olay total effects ( krem na noc), ale lepiej nawilża i jest w miarę gęsty,nie jak ten z solutions z granulkami kolorozującymi. Boski ![]() A gdzieś wcześniej czytałam ,że są jakieś ograniczenia dla nowych konsultantek ,że niby zamówinie do max 650 zł? Do ilu katalogów to obowiązuje?
![]() |
#101 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Spiritus Movens
|
![]() ![]() A teraz z kolei kusi mnie ten nowy z k15 ![]()
#103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Wy jak zwykle już o 15 a ja jeszcze 14 nie skończyłam. Jeszcze mi zostały dwie klientki, w tym jedna (czyt. moja nowa szefowa) wybrała sobie kosmetyków na 500zł, ale poradziłam jej żeby ograniczyła się do połowy.
![]() A oto moja wish lista z 15tki: - mydło w plynie Senses Enchanted ze stron wyprzedażowych - kolczyki Charmaine plus wisiorek - zastanawiam się nad zegarkiem Pavia , ale potem i tak pewnie nie będe go nosić - muszę jeszcze mocno pomyśleć i to wszystko ![]() A 14 urodzajna dla mnie była Dla siebie wzięłam - kosmetyczkę z Genics - jak bym ich mało miała ![]() - zestaw za 51,90zł z potrójnym błyszczykiem Wine Lustre - zmywacz do paznokci - wodę dla Tż Up To You - torebkę Jocelyn - kolczyki Kemi - olejek SSS z zestawu pieciu za 29,90 - balsam z woskiem pszczelim A jeszcze zastanawiam się nad błyszczykami Anew bo je chwalicie ![]() Edytowane przez meggykotka Czas edycji: 2011-10-12 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
mam do was pytanie ![]() Woda perfumowana Tomorrow Woda perfumowana Tommorow za 6,90 zł! Jeśli w K14/2011 złożyłaś zamówienia na łączną kwotę min. 300 zł - nie zapomnij - zamów Wodę perfumowaną Tommorow w specjalnej cenie 6,90 zł - kod produktu 90043. I mam pytanie czy można zamówić dwie te perfumy za cene 6.90 jeżeli zamówienie jest na 500 zł czy obowiązuje tylko jedna ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jestem monotematyczna ![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam do was pytanie Woda perfumowana Tomorrow Woda perfumowana Tommorow za 6,90 zł! Jeśli w K14/2011 złożyłaś zamówienia na łączną kwotę min. 300 zł - nie zapomnij - zamów Wodę perfumowaną Tommorow w specjalnej cenie 6,90 zł - kod produktu 90043. Czy można zamówić 2 te perfumy za 6.90 jeżeli zamówienie jest na 500 zł czy obowiązuje nas tylko 1 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
ja wezmę jeden, a jak mi się nie spodoba w takiej formie?
wyobrażasz sobie , że mój TŻ robi mi kreski, bo mi nie wychodzą? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29918585]W tym tygodniu zaczynają się spotkania dla KLUBU avon club
![]() a u mnie jest tylko wigilijne dla AC a tak to ciągle zebrania liderów |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście reklamę na naszej klasie, avon zaszalał
![]()
#111 |
Raczkowanie
|
taak, widziałam hih
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A u mnie OMSka sama do nas przyjeżdza bo od nas nikt na te spotkania nie chce jeździć
![]()
#113 |
Rozeznanie
|
A widziałyście reklamę nowego Old Spice?
To nie Avon ale jakoś tak mi się w pamięć wryła :P ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- U mnie nagrody z AC zawsze wręczane na spotkaniach a jak ktoś się nie pojawiał to prezent przyjeżdża do domu/pracy razem z OMS po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym. Ogólnie nie mam co narzekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- No właśnie to był przykład ( co nie zmienia faktu, że nieraz miałam mini katalogi ![]() Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2011-10-12 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
bierz
![]() ![]()
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 | ||||
Zakorzenienie
|
no drogi ten szalik, ale uwielbiam plisowane, jak do tej pory nie kupię nic to go do torebki wezmę
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co myślicie dziewczyny o biżu lucinda? bo też mnie kusi. I właśnie miałam się pytać dziewczyn, które już mają musy z naturalsa - czy mleko i miód pachnie jak balsam z woskiem pszczelim? I jak z nawilżaniem i konsystencją w porównaniu np. do planet spa? |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
w krainie snu i marzeń
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie odnośnie ceny Potrójnego błyszczyka w kat.16
![]() Na skanach widzę 9,90 ale coś mi się nie chce wierzyć - zbyt piekne aby było prawdziwe ![]() Może smerfetka mi odpowie , bo czytałam ,że ma pod ręką 16 -tkę ![]() I jeszcze upewnijcie mnie co do koloru Prasowanego Pudru ![]() Odcień Fair jest jaśniejszy a Leight Medium ciemniejszy ? Dobrze kumam ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
![]() Melduję się w nowym wątku. ![]() W 14 u mnie było kiepsko, wręcz gdyby nie dwa maluśkie zamówienia to nawet bym nie składała. I tak łącznie z moim miałam zamówienie poniżej 150zł ![]() Zamówiłam sobie lakier z color trend Surf bo kolor mi się spodobał. Rozczarowałam się, w sumie mogłam zapytać Was jakie są te lakiery, ale na szybkości zamówienie składałam więc nie było kiedy. Tak czy inaczej lakier mega wodnisty, jak pomalowałam jedną warstwę to pasowałoby lupę odpalić bo nawet jej nie było widać. ![]() ![]() ![]() Zamówiłam jeszcze podwójne cienie do powiek ze strony 41, kolor Black Pearl . Narazie malowałam raz dla próby w domu, fajne są, ale zobaczymy jak będą się trzymały przy jakimś dłuższym wyjściu ![]() To chyba tyle. Z 15 kat. to z demo wezmę ten zestaw zimowy Solutions, wodę toalet. Secret Fantasy Star, i najprawodopodbniej zestawy Outspoken i Herve Leger-będą jak coś na prezenty gwiazdkowe dla rodziny ![]() zastanawiam się nad tym podkładem 24k?! Z katalogu na razie te słodkie balsamy do ust z color trend mi wpadły w oko,ten naszyjnik Samson ze strony 153. ![]() A tak to czekam czy spłynie jakieś zamówienie od klientek, chociaż najbardziej to się spodziewam w 16 jakiegoś większego "ruchu"-jak co roku ![]() A tak z innej beczki mam pytanie o zwrot... wybaczcie jeśli pytanie było nie jednokrotnie wałkowane. Jeśli nadaję przesyłkę, to jaką kwotę mam dać zaznaczjąc opcję "przesyłka wartościowa" ? kwotę z katalogu? czy tą co miałam na fakturze? Z góry dziekuję za odpowiedzi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.