|
|
#1531 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
To ja też zjem jajeczko
A potem do pracy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty
Kamena, mi się najbardziej podoba bramka nr 4, ale bez uśmiechu, no to wybrała bym nr 1. I Skrb mi się dziś śnił, 3 raz w przeciągu kilkunastu dni, ale nie pamiętam co było, bo potem miałam koszmar. Wam też się zdarza beczeć przez sen? |
|
|
|
#1533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie lubię butów Ryłko, znaczy nie podobają mi się, byłam parę razy w sklepie, ale wyszłam stamtąd szybciej niż weszłam A te inne nazwy sklepów co wymieniacie, to o niektórych pierwszy raz słyszę Jestem zacofana , no ale w moim mieście to nic nie ma . Co do Wojasa, to jak tam się ceny kształtują tak mniej więcej? Kiedyś byłam, ale chyba mi się strasznie drogo wydało, ale chyba się mylę? ![]() EDIT: Jednak się nie mylę, zerknęłam na stronę, 370 zł np, to dla mnie niestety za dużo na buty ![]() Cytat:
No ale nic dowiedz się..co potrzeba Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Mi się śniło (znowu), że gdzieś jakimiś pociągami jechaliśmy, a potem krótki epizod, że zaczął w piździerniku padać śnieg Także szykujcie się
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-13 o 09:54 |
||||
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to ponoć gadam
|
|
#1535 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie się dziś kupa śniła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beczeć nie, ale sen potrafi mnie rozbić na cały dzień
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Ja staram się o tym zapomnieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się już 3 raz w ciągu 2 miechów zdarzyło...
A potem się obudziłam i przez pół godziny c.d. Skąd się w ogóle takie głupie sny biorą u ludzi, ja jakaś sajko jestem ![]() I dzień rozbija, fuckt... |
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stresy, przeczytane, zasłyszane historie itp, wszystko się potrafi odbić Ja staram się nie przejmować snami rano i nie myśleć cały dzień co tam zaspany umysł se ubzdurał w nocy ![]() Tylko nocą jest najgorzej, jak się czasem człowiek obudzi nagle spocony i wystraszony, a wyobraźnia w ciemności szaleje i nie pozwala mu się uspokoić ![]() Mi się dzisiaj nic nie śniło A rano obudził mnie tel, że wujek zmarł
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-13 o 10:57 |
|
|
|
|
#1540 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Maja
![]() edit: fogle smutny ten październik jakiś, u mnie w pracy w ciągu ostatnich dwóch tygodni zmarły trzy osoby z bliskiej rodziny...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-10-13 o 11:06 |
|
|
|
#1541 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mieu sie cos stało w szyjeu
wczoraj wieczorem zaczol mnie bolec kark i głuowa, potem sie nasiliło ,calo noc nie mogłam soac, o dzis nie moge ruszac guowoooom boli mnie jakby to tylne guowowe sciegno po jednej stronie co sie z tym robi?
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 tygodnie leżał w szpitalu z żółtaczką, którą podobno zarazili go podczas oddawania krwi A dziś miał mieć badania na raka, bo leczenie nie pomagało
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mnie też ![]() O rany... ![]()
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maja
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Polly a nei szarpnełaś wcześniej gwałtownie głową ? Mówisz że wieczorem już bo przyszło mi do głowy ze może źle spałaś, czasem tak mam i kilka dni boli ... ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- śmiga Wam fejsik
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Maja
![]() Cytat:
raczej nie szarpnełam..to sie stało nie nagle tylko raczej rtak narastająco ![]() w nocy leżałam na plecach i każde przełknięcie śliny powodowało ból w karku, masakra normalnie ![]() fejsik działa
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dopiero wstałem ![]() Maja ![]() Skrbek fejs działa
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1549 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, jeśli to nie od spania, bo piszesz że było już wieczorem, to może źle siedziałaś przed kompikiem? Może spróbuj rozmasować to ścięgno?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może jakaś maść przeciwbólowa, rozmasuj to trochę, lekko spróbuj rozruszać, a jak nii pomoże to szyjolog ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1551 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie lubię, bo się uśmiecham "z dziąsłami" nie cierpię tego u siebie dlatego do zdjęć najwyżej lekki uśmiech Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i pełnia na pewno Cytat:
spoko, ja jakieś 2 lata jadłam codziennie rano jogurt z płatkami dopiero ostatnio mi przeszło i zaczęłam zmieniać na inne rzeczy Cytat:
ale za to bardzo wygodne i świetnie się trzymają, na pewno całą zimę w tym roku też z nich pochodzę Cytat:
wlazło Ci coś... rozmasuj... Cytat:
![]() Od rana pracowałam, co się ze mną dzieje
|
||||||||
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Zlałam się Maresciallą i czekam na reakcję
![]() Na razie W rozmawia przez telefon Czuję się dziwnie I wczoraj w azjatyckim sklepie W kupił coś, co wyglada jak bardzo długi, płaski ozór- wąski na 5 cm, dł. ze 30cm, płaski , w kolorze wątroby, a pachnie ciut jak nerka (ale w tamtym sklepie wszystko pachniało dryndusem) i należy to do wołu i kosztowało 6zł/kg- ale w żaden sposób nie dało się dogadać ze sprzedawcą. Na pytanie "co to jest" sprzedawca dotknął Wojtka od serca na skos do...miejsca, gdzie W mógłby mieć pas, jakby schudł 40kg Wojtek miał pomysł, żebyśmy z tym pojechali na pogotowie, ale zadzwonimy do Truskawy ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Flo, a jaki rozmiar butów mają? Bo buty najtrudniej chyba zdobyć
|
#1553 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aorta?
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wszystkim za przytulanie
Skrb mi fejs działa ale wczoraj świrował Cytat:
![]() ja bym się bała zjeść
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że to kluntfa
![]()
|
|
|
#1559 | ||
|
BAN stały
|
Znad kawy i pierogów z serem
Trzymajcie mnie! No co za zaraza pyskata ![]() Ja się chyba boję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.

A potem do pracy

Jestem zacofana
. Co do Wojasa, to jak tam się ceny kształtują tak mniej więcej? Kiedyś byłam, ale chyba mi się strasznie drogo wydało, ale chyba się mylę? 
bo różnie bywa, niestety

dlatego do zdjęć najwyżej lekki uśmiech
cóż za urozmaicona dieta