|
|
#4021 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mniami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dodałam notkę na blogu. |
|||||
|
|
|
#4022 |
|
MBZ♥
|
Carmi nie masz litości dla moich boczków
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- masz literówki lepszeho i gorace
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowi wpis to zupa-krem z dyni, całkiem nietucząca
|
|
|
|
|
#4025 |
|
MBZ♥
|
nieźle z tymi ślubami
beknie sekretarz a na to stanowisko nie ma konkursu? Carmi bo jak pisałaś o nowym wpisie to w Twoim podpisie były jeszcze naleśniki ta zupa mnie intryguje ale dyni nie brak
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa masakra z tym urzędnikiem... mam nadzieję, że te pary nie będą musiały drugi raz powtarzać ślubu, dziwnie tak trochę
![]() Podali nam już godzinę egzaminu... jest na 11, trzeba przyjść o 10 z dowodem, ślub i wesele mamy pod Warszawą więc pewnie koło 9 będziemy musieli wyjechać... już widzę, jak się pobawimy na weselu ech słabo, że tak wyszło, wkurzona jestem... w ogóle co to za pomysł z egzaminem w niedzielę...jakby nie mogli w sobotę rano zrobić, zdążylibyśmy na ślub i moglibyśmy bez stresu coś wypić i się bawić... no a przede wszystkim zostać do końca zabawy, jeszcze nigdy nam się nie zdarzyło od razu po oczepinach iść spać![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- a co do zupy z dyni to boję się jej
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jestem zła. TŻ dziś znowu to samo się stało. Ja wstał żeby tatę o 2 zawieść i mu się zepsuło to wyjmował tą cześć do 5 rano, a o 5.30 autobus do pracy heh.a dla mnie w tym top model nie uznają modelek plus size czy jak to się piszę. W amerykańskim top model zawsze jakieś są,a tu tylko kościotrupy.
|
#4028 |
|
MBZ♥
|
oj Glen to rzeczywiście lipa
![]() Kasia bo my w tych programach to jesteśmy 100 lat za murzynami moze w 8 edycji![]() ale znów to samo się popsuło? |
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyscie http://megamoty.pl/3420-nasralem-ci-do-kapcia
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Byou tak to samo. Jak pierwszy raz się zepsuło pojechał do warsztatu u siebie. Tylko odpowietrzyli i miało być dobrze. Było do to we wtorek. We wtorek wieczorem znowu się zepsuło to go holowali do warsztatu TŻ. Rano w środę poszedł do warsztatu opla obok swojego i część zamówił bo powiedzieli,że to się zepsuło. Po pracy z kumplem z którym pracuję naprawiali bo on na oplach się zna. W środę w nocy znowu się zepsuło. Więc TŻ chcę to zareklamować. ehh
niestety jesteśmy i będziemy.
|
#4032 |
|
MBZ♥
|
Kasia to pewnie niech spróbuje zareklamować
a może winna jest jakaś inna część?która łączy się z tą wymienianą?Kawka
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Byou właśnie dzwonił TŻ,że wymienił bo część była skopana i chcieli mu dać mu taką samą i zepsutą więc oddał i będzie szukał na własną rękę.
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
fakju!
![]() Cytat:
![]() a w ogóle to czeeeeeeeeeeeść
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wczoraj zaczęłam pisać dłuższego posta i co ?i klawiatura mi siadła |
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie dziewczyny linkujecie
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Pracujemy ostro, c'nie?
|
|
#4044 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się w 100%
![]() Właśnie przyszły nasze koreańskie maski Pachną gorzkim kakao zmieszanym z czymś jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Poza tym dziś jest drugi dzień testów BB kremu ze skin79 i ...chyba wolę misshkę. Ten jest jaśniejszy, trochę słabiej kryje i trzeba go matowić, bo się śmiecę, ale za to służej siętrzyma i mam wrażenie, że naiwilża. |
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miły surprajs, weszłam sprawdzić stan konta na karcie Douglasa i mam 40 zł rabatu
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Resztkę mojej myszy trzymam specjalnie na zlot ![]() Faktycznie miły suprajs
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet ok
już dużo rzeczy załapałam .Chodz jeszcze dużo mam do nauczenia się ....ale mam fajną ekipę dziewczyny od 21-50 może nawet lat Po pierwszych godzinach pracy już się czułam swobodnie i nie denerwowałam się . Szybko wszystko wchodzi mi do głowy już robię trochę rzeczy z dnia na dzień mogę robić kolejne nowe rzeczy . Jeszcze sama bym może soku nie stworzyła ( chociaż może jednak coś udało by mi się zrobić ) ale znam już procedury , co kiedy jak .... gorzej z nazwami produktów i w którym momencie mogę je podać i jeszcze mam problem z różnymi pierdołami .Ale ogólnie jest spoko No i codziennie widzę TŻ on ma swoje zajęcia ja swoje ) czasem jak się mijamy w jakimś korytarzy czy gdzieś w bardziej swobodnym miejscu TŻ zapyta się czy coś się dziś nauczyłam i ładnie uśmiechnię do mnie No i zawsze za mną czeka jak kończymy pracę jeszcze na parkingu chwilę ze mną pogada zapyta jak minął dzień .Ogólnie jakoś w pracy tu jest inaczej nie mogę powiedzieć , że będę robić to co kocham ale bardzo szybko wszystko łapie i chyba nie jest tak źle . Gorzej jak będę musiała wszystko sama zrobić no ale każdy mi powtarza , że mam czas żeby wszystko się jeszcze nauczyć . Wczoraj miałam troszkę gorszy dzien . Od samego początku biegałam non stop No Tylko muszę zacząć bardziej uważać, TŻ zaczął też się trochę martwić o mnie ale to chyba na plus ![]() No i ogólnie jest ok wszyscy już wiedzą kim jestem wczoraj koleżanka była mnie przedstawić komuś , więc podchodzę cześć cześć to jest I ... a on z tekstem " no narzeczona A" Tak więc nie jest źle i jestem dobrej myśli . Mam nadzieję, że szybko się wszystkiego nauczę i nic nie s✂✂✂✂✂✂✂ę bo o to tam nie trudno a jak mówiłam tu już chodzi o Tys złotych ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- o a co jest najlepsze .... Pamiętacie jak TŻ poszedł tam do pracy to jedna dziewczyna ciągle wypisywała do niego smsy i w ogóle..... ona jest brygadzistką i ..... często u nas bywa ![]() i jeszcze ani razu na mnie nie spojrzała ale jak ją zobaczyłam to przeszła mi zazdrość jeśli chodzi o nią
|
|
|
|
#4050 |
|
Wtajemniczenie
|
pracownik musi byc zadowolony
nie mozna sie przepracowywac bo zaniknie chec do wykonywania pracy i sie wypalimy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

wczoraj koleżanka była mnie przedstawić komuś , więc podchodzę cześć cześć to jest I ... a on z tekstem " no narzeczona A"