Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013 cz.6! - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-13, 10:57   #3361
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
jest....... BOSKA:l ove:
w Trn tzn w TARNOWIE????
przeciez ja mam do tarnowa godzine drogi! pisz gdzie to dokladnie

jest piekna, cudna, sliczna, no po prostu super!! i nawet ma bezowa szarfe do ktorej mozna idealnie dobrac cieliste buty i zloto-bezowe dodatki i oprawe calego wesela

rowne 3000
to akurat moj budzet

Edit: jesli to ten salon to juz weszlam na jego stronke suknie maja naprawde sliczne i ogromny wybor
tak, w Tarnowie Hmm nie wiem jak Ci wytłumaczyć gdzie jest Nowy Świat Ona dokładnie kosztuje chyba 2999 Ale jak ja ją będę zamiawiać to mam nadzieje że będzie trochę taniej. Ale jeśli nie to i tak myślę że jest warta i pan mi mówił że to kolekcja 2012 i nie ma jej jeszcze na stronie, ale pewnie niedługo będzie
andzia strasznie mi przykro z powodu dziadka Oby z tego wyszedł

Siostra poprosiła żebym została z dziecmi. Ustawiłam budzik na 7. Przymknęłam oczy i jak sie obudziłam to była już 7:45

Dostałam zdjęcia z tej naszej mini sesji Wrzucę kilka do klubu

jednak dodam fotki później bo nie mam u siostry jak ich zmniejszyć

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-10-13 o 11:10
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 11:19   #3362
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
no i świetnie . Zawsze na jakąś przyjemność będziesz mogła tą kasę wydać
Na przyjemności, ale i na życie A czasem będę pracować 2 razy w tygodniu, więc pewnie ponad 300zł na miesiąc będzie
Póki jestem na dziennych, to praca idealna
Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
wwrrr jak ja kocham 1 dzień @ !!!
Ja 1 jeszcze lubię, gorzej z 2 i 3
Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
tak, w Tarnowie Hmm nie wiem jak Ci wytłumaczyć gdzie jest Nowy Świat Ona dokładnie kosztuje chyba 2999 Ale jak ja ją będę zamiawiać to mam nadzieje że będzie trochę taniej. Ale jeśli nie to i tak myślę że jest warta i pan mi mówił że to kolekcja 2012 i nie ma jej jeszcze na stronie, ale pewnie niedługo będzie
andzia strasznie mi przykro z powodu dziadka Oby z tego wyszedł

Siostra poprosiła żebym została z dziecmi. Ustawiłam budzik na 7. Przymknęłam oczy i jak sie obudziłam to była już 7:45

Dostałam zdjęcia z tej naszej mini sesji Wrzucę kilka do klubu
Zaraz patrzę do klubu
Aż dziś pogrzebię na necie w poszukiwaniu sukni Powiedz mi, jak mierzysz, to mówisz, że ślub masz dopiero w 2013r.?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Przekonałam się do obrączek z żółtego złota Mimo iż zaręczynowy mam z białego złota, to obrączki jednak chyba będą całe z żółtego, a nie jak wcześniej zakładałam - mieszane

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Teraz w większości salonów z sukniami wyprzedaże, tzn. że za rok o tej porze już część z nas będzie poszukiwać swojej wymarzonej sukni

Mia
przecież wizaż sam zmniejsza mi zawsze automatycznie to robi

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2011-10-13 o 11:20
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 11:41   #3363
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Przekonałam się do obrączek z żółtego złota Mimo iż zaręczynowy mam z białego złota, to obrączki jednak chyba będą całe z żółtego, a nie jak wcześniej zakładałam - mieszane
a co skłoniło Cię do zmiany zdania?
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 11:53   #3364
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Na przyjemności, ale i na życie A czasem będę pracować 2 razy w tygodniu, więc pewnie ponad 300zł na miesiąc będzie
Póki jestem na dziennych, to praca idealna

Ja 1 jeszcze lubię, gorzej z 2 i 3

Zaraz patrzę do klubu
Aż dziś pogrzebię na necie w poszukiwaniu sukni Powiedz mi, jak mierzysz, to mówisz, że ślub masz dopiero w 2013r.?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Teraz w większości salonów z sukniami wyprzedaże, tzn. że za rok o tej porze już część z nas będzie poszukiwać swojej wymarzonej sukni

Mia
przecież wizaż sam zmniejsza mi zawsze automatycznie to robi
tak? o to może
nie, tzn jak pytaja to mówię że jeszcze mam dużo czasu ale już się rozglądam i bez problemu dają mi mierzyć

a widzisz nie udało mi się dodać bo zdjęcia moga miec chyba koło 90 kb a moje mają po 90Mb

dobra, ogarnęłam, dodaje fotki do klubu

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-10-13 o 12:01
Stary 2011-10-13, 12:01   #3365
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Hej kobiety. Chyba ze 3 wątki mnie u was nie było. Podczytuję was, chcę wiedziec co u was, ale nie mam siły do myślenia o własnym ślubie

Mój dziadek jest bardzo chory... i może nie byc na moim weselu, a to bardzo bardzo ważna dla mnie osoba. Więc no nie umiem, po prostu nie umiem myślec o tym temacie bo automatycznie chce mi się ryczec.

Z Tż-tem myśleliśmy, aby ślub przełożyc, ale dziadek się nie zgodził. Powiedział, że chce żebym wyszła za mąż i była szczęśliwa, i jeśli osobiście, namacalnie nie będzie mógł przyjśc i mi towarzyszyc to przecież wiem, że i tak przy mnie będzie.

I zostało jak jest... ale nie umiem o temacie myślec Na razie jest jeszcze nadzieja, że z tego wyjdzie. I jej się trzymam.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
już wiemy za tydzień w piątek ma wyjazd
Pomyśl o tym w ten sposób, że jeszcze jednak nie w tym tygodniu wyjeżdża. Będziecie mogli jeszcze trochę czasu pobyć razem przed wyjazdem.
za to, że w końcu się odważyłaś powiedzieć mamie.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Witam.

Wczoraj podpisaliśmy umowę z zespołem. Naprawdę ładnie graja i jestem w szoku, że za taką cenę. Grają do 6 rano, robią przerwy 10-12 minut co ok. 10 piosenek, czyli to wypada ok 45 minut grania i 10-12 min. przerwy. Co tylko będziemy chcieli to nam zagrają na pierwszy taniec, tylko akurat co do pierwszego tańca to nie wiem, czy z płyty nie chciałabym. 200 zł zaliczki płaciliśmy.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 12:03   #3366
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
a co skłoniło Cię do zmiany zdania?
Wcześniej kierowałam się tym, że mam zaręczynowy z białego złota-sama taki chciałam Ale jak przyglądam się obrączkom, to o wiele bardziej podobają mi się te klasyczne z żółtego złota Ale do wyboru obrączek jest sporo czasu
Myślę jednak, że zakupimy je w przyszłym roku. Zawsze taniej ewentualnie poszerzyć lub zmniejszyć, przy aktualnych wzrostach cen złota
Cytat:
tak? o to może
nie, tzn jak pytaja to mówię że jeszcze mam dużo czasu ale już się rozglądam i bez problemu dają mi mierzyć

a widzisz nie udało mi się dodać bo zdjęcia moga miec chyba koło 90 kb a moje mają po 90Mb
Aaaa bo to takie mega spore foty Profesjonalne Ale czekam na nie z niecierpliwością.
Też chcę taką sesję z TŻem

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Pomyśl o tym w ten sposób, że jeszcze jednak nie w tym tygodniu wyjeżdża. Będziecie mogli jeszcze trochę czasu pobyć razem przed wyjazdem.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Witam.

Wczoraj podpisaliśmy umowę z zespołem. Naprawdę ładnie graja i jestem w szoku, że za taką cenę. Grają do 6 rano, robią przerwy 10-12 minut co ok. 10 piosenek, czyli to wypada ok 45 minut grania i 10-12 min. przerwy. Co tylko będziemy chcieli to nam zagrają na pierwszy taniec, tylko akurat co do pierwszego tańca to nie wiem, czy z płyty nie chciałabym. 200 zł zaliczki płaciliśmy.
A w sumie ile biorą za 1 dzień? Oczywiście gratuluję podpisania umowy

Stary 2011-10-13, 12:08   #3367
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Lata jak szalona Albo siedzi na parapecie czy też śpi mi na kolanach
TŻ zrobił jej drapak - sam. Wyszedł nas 0zł. a w sklepie chcą za takie jak my mamy jakieś 60zł. Myślę o tym czy nie warto by było takowe robić i sprzedawać
Łooo... Super W sumie to nie najgłupszy pomysł z tym "wyrobem" takich rzeczy. Tylko gorzej, że może być problem ze sprzedażą :/ A trwałe to?
[moje koty nigdy nie miały drapaka i jakoś sobie radziły No ale wychodzące były, to na dworze pazury tępiły.]
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 12:15   #3368
mu_minka1988
Wtajemniczenie

2000 za jeden dzień

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-13, 12:15   #3369
Linaewen
Zakorzenienie

Nadrobiłam, ale jestem półprzytomna więc nie mam sił nadrabiać.
Ale dzisiaj przynajmniej udało mi się oddać krew na badania [2 razy, w odstępie godzinnym]... I tylko 3 wkłucia. Normalnie szaleństwo...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 12:15   #3370
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
2000 za jeden dzień
to przyzwoita cena
Stary 2011-10-13, 12:20   #3371
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny mogę się przyłączyć?? mamy już ustaloną datę na 13.04.2013
Witaj
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość

Czeeeeeść Dziewczyny Jak mi wstyd, że zaniedbuję wątek Wracam i mam nadrabiania, a na to troche czasu schodzi. Ale nadrobiłam Was. Takie dni teraz mam, że pół dnia na uczelni, pół z TŻ'tem i nie mam chwili nawet sie przywitać. Wybaczycie ?
Piszecie sporo i nie wiem naweto co cytować więc od jutra postaram się być na czasie A a'propos sukni to byłam u znajomej i ona ma suknię do sprzedania. Taka, jak mi się podobają - czyli prosta, klasyczna. Niestety nie zrobiłam zdjęcia, ale mam jej zdjęcia w tej sukni. Więc pokażę. Najsmieszniejsze jest to, że ta kiecka jest idealna na mnie wzrostem, bo prawie na moje 158cm z obsacem 4-6cm Nawet nieskromnie mogę powiedzieć, że ja lepiej w niej wyglądam Tu na zdjęciu jest z kołem, ale bez sie nawet lepiej układa. Co myślicie ?
Ladna, tylko oczywiście bez tego bolerka i rękawiczek I za 150 zł to brać i się nie zastanawiać
Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Hej kobiety. Chyba ze 3 wątki mnie u was nie było. Podczytuję was, chcę wiedziec co u was, ale nie mam siły do myślenia o własnym ślubie

Mój dziadek jest bardzo chory... i może nie byc na moim weselu, a to bardzo bardzo ważna dla mnie osoba. Więc no nie umiem, po prostu nie umiem myślec o tym temacie bo automatycznie chce mi się ryczec.

Z Tż-tem myśleliśmy, aby ślub przełożyc, ale dziadek się nie zgodził. Powiedział, że chce żebym wyszła za mąż i była szczęśliwa, i jeśli osobiście, namacalnie nie będzie mógł przyjśc i mi towarzyszyc to przecież wiem, że i tak przy mnie będzie.

I zostało jak jest... ale nie umiem o temacie myślec Na razie jest jeszcze nadzieja, że z tego wyjdzie. I jej się trzymam.
Dużo zdrowia dla dziadka

Witam
Wczoraj przechodziłam koło trolla a tam na wystawie taki śliczny szary płaszczyk A cena mnie powaliła-40 zł Myślę czy nie kupić bo bym miała teraz na te pogody bo w obecnej kurtce mi strasznie zimno.
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 12:28   #3372
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Łooo... Super W sumie to nie najgłupszy pomysł z tym "wyrobem" takich rzeczy. Tylko gorzej, że może być problem ze sprzedażą :/ A trwałe to?
[moje koty nigdy nie miały drapaka i jakoś sobie radziły No ale wychodzące były, to na dworze pazury tępiły.]
No tak to tępią na drzewach np. A ja wolę żeby nasza miałą drapak niż miałaby wykorzystywać do tego celu meble
Obite materiałem, ale Sziszka to rozbierze w końcu
Cytat:
2000 za jeden dzień
To bardzo dobra cena
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Witaj

Ladna, tylko oczywiście bez tego bolerka i rękawiczek I za 150 zł to brać i się nie zastanawiać

Dużo zdrowia dla dziadka

Witam
Wczoraj przechodziłam koło trolla a tam na wystawie taki śliczny szary płaszczyk A cena mnie powaliła-40 zł Myślę czy nie kupić bo bym miała teraz na te pogody bo w obecnej kurtce mi strasznie zimno.
A to chyba jakaś przecena, nie? Za taką cenę to warto

Stary 2011-10-13, 12:39   #3373
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Dastin My jak malowaliśmy mój pokój to też kupił mój TŻ białą farbę i pigmenty (bo chciałam brudną pieczarkę ale cena za 2,5 l 180zł więc sami zrobiliśmy koszty małe a kolor wyszedł super)
Ja wczoraj za dwa pigmenty, białą farbę(nie pamiętam ile litrów ale duże wiaderko) i listewki styropianowe bo mam kasetony na suficie zapłąciłam 47 zł
Cytat:
Bo Whiskas i te inne reklamowane to najgorsze świństwo Przeważnie mają jakieś 4%mięsa Ja kitce kupiłam teraz Purina One - 12zł za kg. Mokre też jej kupiłam, ale Animondę, kitka wcina jak szalona. Też były u tej mojej koleżanki na Whiskasie i u nas przez pierwsze dni, ale robiła strasznie miękkie kupy Jednak mokre żarcie będziemy jej dawać sporadycznie. Wczoraj dostała kurczaczka, a TŻ kupił jej też wątróbkę, serca i żółądki - za 6zł. a Sziszka będzie to miała na jakieś 8obiadów przynajmniej

Jutro idęna cały dzieńdo pracy 65zł. w kieszeni Jak będę pracować zawsze 1 dzień w tygodniu to wpadnie 260zł.
Fajnie, że trochę Ci wpadnie kasy. Zawsze to coś

A co do jedzenia dla kotów to coś mi się przypomniało. Ojciec mojego Tż-ta poszedł "wcięty" do supermarketu i kupił jedzenie w puszce dla ich kota bo była promocja. Niestety dopiero w domu Tż zobaczył, że kupił sześciopak PedigreeAle kot w.pieprza to jak oszalały
Cytat:
wwrrr jak ja kocham 1 dzień @ !!!

Cytat:

Witam.

No to super mają ofertę. Przynajmniej będziecie wiedzieć, że nie będą zanudzaćJa nie wiem skąd Wy wszystkie bierzecie takich tanich fotografów, orkiestrę itd.Ja za dobrą orkiestrę muszę zapłacić 4000zł za jeden dziećA za fotografa ok 3000złWłaśnie! musze w końcu zadzwonić do tego fotografa i zapytać o dokłądną ofertę bo coś nie mogę się za to zabrać.
Cytat:
2000 za jeden dzień
To mało
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 12:49   #3374
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
A co do jedzenia dla kotów to coś mi się przypomniało. Ojciec mojego Tż-ta poszedł "wcięty" do supermarketu i kupił jedzenie w puszce dla ich kota bo była promocja. Niestety dopiero w domu Tż zobaczył, że kupił sześciopak PedigreeAle kot w.pieprza to jak oszalały
Stary 2011-10-13, 13:03   #3375
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Ja wczoraj za dwa pigmenty, białą farbę(nie pamiętam ile litrów ale duże wiaderko) i listewki styropianowe bo mam kasetony na suficie zapłąciłam 47 zł

Fajnie, że trochę Ci wpadnie kasy. Zawsze to coś

No to super mają ofertę. Przynajmniej będziecie wiedzieć, że nie będą zanudzaćJa nie wiem skąd Wy wszystkie bierzecie takich tanich fotografów, orkiestrę itd.Ja za dobrą orkiestrę muszę zapłacić 4000zł za jeden dziećA za fotografa ok 3000złWłaśnie! musze w końcu zadzwonić do tego fotografa i zapytać o dokłądną ofertę bo coś nie mogę się za to zabrać.

To mało
Ja też chciałam farbę i pigmenty, bo taniej wychodzi, ale mama się nie zgodziła i powiedziała, że dołoży do farby takiej gotowej, uparła się na dekorala. Mam nadzieję, że 5 litrów farby starczy, plus biała na sufit. Mi też się marzy jedna ściana na ciemną czekoladę, a reszta na kawę z mlekiem. Zobaczymy. Jutro trzeba by było po materiały jechać, bo tam to gruntowny remont trzeba zrobić, bo ściana pęka.

Ja mam zespół z polecenia. Oni nie mają wcale strony internetowej, ani się nie ogłaszają w necie.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-13, 13:06   #3376
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chciałam farbę i pigmenty, bo taniej wychodzi, ale mama się nie zgodziła i powiedziała, że dołoży do farby takiej gotowej, uparła się na dekorala. Mam nadzieję, że 5 litrów farby starczy, plus biała na sufit. Mi też się marzy jedna ściana na ciemną czekoladę, a reszta na kawę z mlekiem. Zobaczymy. Jutro trzeba by było po materiały jechać, bo tam to gruntowny remont trzeba zrobić, bo ściana pęka.

Ja mam zespół z polecenia. Oni nie mają wcale strony internetowej, ani się nie ogłaszają w necie.
U mnie też ściana pęka i to bardzo i w niektórych miejscach Tż musi gładzią przejechaćNie wiedziałam, że też robicie remont
Stary 2011-10-13, 13:12   #3377
mu_minka1988
Wtajemniczenie

My od poniedziałku chcemy zacząć. To jest wolny pokój i nie pamiętam kiedy tam cokolwiek było robione. Remont pełną parą, bo okna, sciany, panele na podłogę. Co do popękanych ścian, to wiem, że jest jakaś specjalna gładź gotowa w 1kg pudełkach, jakaś twardsza, specjalnie na pęknięcia i na to zwykła.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

A i nowy wypoczynek do pokoju. Już zamówiony w sklepie stoi.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dastin do naszego ślubu jetro będzie 1 rok 10 miesięcy i 10 dni

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-13, 13:14   #3378
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
My od poniedziałku chcemy zacząć. To jest wolny pokój i nie pamiętam kiedy tam cokolwiek było robione. Remont pełną parą, bo okna, sciany, panele na podłogę. Co do popękanych ścian, to wiem, że jest jakaś specjalna gładź gotowa w 1kg pudełkach, jakaś twardsza, specjalnie na pęknięcia i na to zwykła.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

A i nowy wypoczynek do pokoju. Już zamówiony w sklepie stoi.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Dastin do naszego ślubu jetro będzie 1 rok 10 miesięcy i 10 dni
Czyli z Tż-tem będziecie mieli już 2 pokoje?Dobrze rozumiem?Możesz mi też przypomnieć bo wiem, że kiedyś pisałaś czy zamierzacie z Tż-tem zostać i zamieszkać u Twoich rodziców w domu?

No własnie niedawno zaglądnęłam na suwaczekCoraz lepiej to brzmi
Stary 2011-10-13, 13:19   #3379
mu_minka1988
Wtajemniczenie

My w sumie cały czas mamy 2 pokoje, tylko tamten jest w opłakanym stanie, mamy tam aktualnie telewizor i z mamą się składamy na jego remont.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2011-10-13, 13:26   #3380
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
My w sumie cały czas mamy 2 pokoje, tylko tamten jest w opłakanym stanie, mamy tam aktualnie telewizor i z mamą się składamy na jego remont.
AhaSkoro tak inwestujecie w remonty to rozumiem, że po slubie tez będziecie mieszkać z rodzicami?
Stary 2011-10-13, 13:33   #3381
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:

mi też by sie przydało pomalować pokój ale mama stwierdziła że nie będziemy już inwestować w to mieszkanie, skoro mamy się przeprowadzać w przyszłym roku

TŻ dziś wstępnie zarezerwował orkiestrę grali u mojej siostry, dwie osoby śpiewają facet i dziewczyna i ona ma taki głos i też właśnie się nie ogłaszają a mają dużo terminów zajętych, ale na 2013 my pierwsi
Stary 2011-10-13, 13:33   #3382
anuleczek19
Zadomowienie

Matko! nigdy w takiej sukni nie stanełabym przed ołtarzem, http://moda.allegro.pl/niepowtarzaln...856270097.html

A.H

anuleczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 13:39   #3383
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
No tak to tępią na drzewach np. A ja wolę żeby nasza miałą drapak niż miałaby wykorzystywać do tego celu meble
Obite materiałem, ale Sziszka to rozbierze w końcu

To bardzo dobra cena

A to chyba jakaś przecena, nie? Za taką cenę to warto
Chyba tak może zeszłoroczna kolekcja albo coś
Stary 2011-10-13, 13:40   #3384
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
mi też by sie przydało pomalować pokój ale mama stwierdziła że nie będziemy już inwestować w to mieszkanie, skoro mamy się przeprowadzać w przyszłym roku

TŻ dziś wstępnie zarezerwował orkiestrę grali u mojej siostry, dwie osoby śpiewają facet i dziewczyna i ona ma taki głos i też właśnie się nie ogłaszają a mają dużo terminów zajętych, ale na 2013 my pierwsi
bo własnie takie zespoły, które się nie reklamują są najlepszeAle ona potrzebują reklamy
za orkiestrę
Cytat:
Matko! nigdy w takiej sukni nie stanełabym przed ołtarzem, http://moda.allegro.pl/niepowtarzaln...856270097.html
nie mogła założyć krótszej?i jeszcze chce za nią ponad 4 tys.
Stary 2011-10-13, 13:40   #3385
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
i jeszcze 4500 za nią chce ( te kryształki chyba tyle warte a nie ta suknia )
Stary 2011-10-13, 13:43   #3386
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ale perełka

Obrałam ziemniaki, TŻ zmywa naczynia, a ja zaraz smażę kotlety. Do tego kiszona kapusta mojej mamy Ale mi już w brzuchu burczy, bo na śniadanie zjadłam tylko 1 kromkę chleba.

Stary 2011-10-13, 13:45   #3387
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Haha nie mogła się zdecydować czy chce krótką czy długą, więc dwa w jednym

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Ale perełka

Obrałam ziemniaki, TŻ zmywa naczynia, a ja zaraz smażę kotlety. Do tego kiszona kapusta mojej mamy Ale mi już w brzuchu burczy, bo na śniadanie zjadłam tylko 1 kromkę chleba.
Jak stare dobre, kochające się małżeństwo
Stary 2011-10-13, 13:51   #3388
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Haha nie mogła się zdecydować czy chce krótką czy długą, więc dwa w jednym

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Jak stare dobre, kochające się małżeństwo
Ej ej ej Nie takie stare

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

http://moda.allegro.pl/oryginalna-su...4.html#gallery

Stary 2011-10-13, 13:52   #3389
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

wiedziałam że tak będzie. Niecałe 20 min do wyjścia i z ładnej pogody zrobiło się do . Deszcz pada i wieje wiatr
Stary 2011-10-13, 13:52   #3390
FlightlessBird
Zakorzenienie

http://moda.allegro.pl/piekna-biala-...3.html#gallery

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości