|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
I same widzicie a najlepsze jest jak ciotki,babcie czy mama pyta no to na kiedy mamy sie szykować a ja ???? Duży znak zapytania, sądze że rozmowa dopiero bedzie za jakieś 3 tyg. bo aktualnie jest na uczelni w Dęblinie a przez tel to nie takie rozmowy.Więc mam okazje nastawić sie na to,
a to w razie czego a bratowa jak sie dowiedziała o zaręczynach to juz na drugi dzien porwała mnie na oglądanie sukien slubnych a jeszcze apropo Tż on tak jak najbardziej kolegom chwali sie i nawet nazywa mnie przy nich narzeczona ale cóż z tego....
Edytowane przez lola0nikt Czas edycji: 2011-10-13 o 17:38 |
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ciezka sprawa bo tak jak mowisz wychodzi na to, ze on doskonale wiedzial co mowi i to nie bylo przejezyczenie
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
Z jednej strony źle wyszło że dopiero teraz o tym pomyslałam a mogłam odrazu ale wiecie jak to jest to szczęście a potem sie skapnełam ale ej,on tak powiedział... smutno mi teraz, i jak głupia siedze i myśle nad tą naszą rozmową-jak ja przeprowadzić zebym nie wyszła na "potrzebującą a co gorsza na tą co namawia i zmusza
Oczywiście snuje plany oglądam suknie itp. ale kurcze chciała bym znac ta date czy to takie cięzki wiem że faceci podobno boją sie ożenku no ale świat sie nie konczy i ja nie z tych co łańcuch na szyje i koniec... Edytowane przez lola0nikt Czas edycji: 2011-10-13 o 17:43 |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co sadzicie o takich butach dla mnie?
ale zeby byly bez piety tylko z paseczkiem na piecie? http://www.bialebuty.com.pl/A_007_BA...TLAS-2432.htmltyl taki o http://www.bialebuty.com.pl/Buty_A__...RWONA-460.html
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-10-13 o 17:44 |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
ciezka sprawa, ciezka... a facet tez nie jest tak do konca obojetny... mysle, ze musisz przeczekac te pare tygodnii porozmawiac z nim
no i masz plusa, ze nie zrobisz tego przez telefon
|
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
ooo
super podobaja mi sie ale chyba bardziej wlasnie w wersji calkowicie zabudowanej, bo nie przepadam za paseczkami na piecie![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- no i zdecydowanie tak jak ala mowi: prosto zmostu
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Przez telefon takich spraw sie nie załatwia choc znam osoby które przez tel ustaliły date i sale na ślub miedzy sobą no ale to była inna sprawa bo przyszły mąż był za granicami kraju<ale to inna beczka> poprostu to rozmowa np.jak planuje przy kolacji tak na romantyczke przy winku i dobrym chińskim jedzonku... kocham go wiem że to ten Jedyny-jestem tego pewna, najgorsze że to uparciuch chyba jak większość panów.
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak patrze pod kątem slubu
a wlasnie takie z paseczkiem to wydaja sie delikatniejsze chyba... ale glownie chodzi mi tu o ich kolor i obcas
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Po zaręczynach sam oznajmił moim rodzicom ze sie zareczyliśmy ale zaraz po tym zmienił temat i nie doszło do pytania które moja mam chciała skierować.... kurcze może on poprostu ma jakieś obawy bądz boi sie ślubu?
nie wiem. Jestem osobą która lubi miec wszystko zaplanowane,powiem szczerze że miałąm plan postawić go przed faktem dokonanym ale dobrzez ze usiadłam na pupie.---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- I chyba to by najlepsze było, po co owijać w bawełne. Edytowane przez lola0nikt Czas edycji: 2011-10-13 o 18:00 |
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie bylyby delikatniejsze...i bardziej slubnie by wygladaly...
lola, no to my juz chyba nic nie pomozemy teraz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i zapas argumentow na tak
|
|
|
|
#2684 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
np. siedzicie sobie i oglądacie coś w tv albo na spacerze jestescie i Ty mu walnij takie pytanie jak Ala zaproponowała, tak żeby nie miał czasu na wywinięcie sie od odpowiedzi czy zmyślenie czegoś sensownego
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
Dobre, naprawde dobre. A teraz chwila wytchnienia i szukanie argumentów aby ich sporo było.A może pomożecie mi i podacie jakieś swoje argumenty na TAK??
Mój 1. To taki że zawsze chce abym została u niego na kilka tyg jak jade do niego lub on chce zostać na kilka tyg jak u mnie jest-wiec jak chce tak bardzo to po ślubie bede cały czas ![]() A le żeby to kurcze nie wyszło że ja go naciskam Edytowane przez lola0nikt Czas edycji: 2011-10-13 o 18:14 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() alunia, buty fajne ![]() a ja sobie teraz ogladam nowe "odcinki" simonscat, oglada moze ktoras?
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
według mnie tym aspektem chyba powinnaś się sama zająć
|
|
#2688 |
|
Raczkowanie
|
Oj już czuje ciężko bedzie, oj ciężko.A może dać sobie spokój i zobaczyć jak sprawa sie rozwinie choc nie powiem potrzebuje takiej rozmowy i to bardzo chce stąpać po ziemi a nie po lodzie....Pragnę stabilizacji a nie zabawy.Marzę o dzieciach, i domu który będziemy budować naszą miłością, a najważniejsze to czuć sie bezpiecznie i pewnie w ramionach męża.
Edytowane przez lola0nikt Czas edycji: 2011-10-13 o 18:26 |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie, my ci w argumentach nie pomozemy bo was nie znamy. Sama powinnas nad tym usiasc i w spokoju pomyslec. I nie boj sie, jesli zalezy mu na wspolnej waszej przyszlosci to nie bedzie sie foszyl na podjety temat. Z reszta, gdyby mial jakiekolwiek "ale" to znaczyloby, ze jest dzieciakiem
|
#2690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Cytat:
A co do twojego tz to chyba cos tu nie gra ,a te jego oswiadczyny to ja nie wiem co to jest.Mnie by bylo przykro i bym walnela sowjego tz wiazanke co to ma byc. Aha i WIZAZANKI ![]() Cytat:
No prosze prosze alus jaki zapal do kucharzenia Tez je robie tez identycznie Mase cukrowa nawet zdejcia tortu na moje cwiertcwiecze wrzucialm ,tzn ,polowy Cytat:
Cytat:
Alus te pierwsze fajne. Mutny dawaj nam tu troche slonka ![]() A mnie brzuch boli,prawie cala noc nie spalam ![]() A dzis jeszcze tance mamy ,ciekawe czy tz sie wyrobi.
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepsze takie niz calkiem plaskie baletki chyba no ale jako, że mam duuużo czasu to licze na to, ze w sklepach znajde takie plaskie z paseczkiem w sumie juz kiedys widzialam nawet
|
|
#2692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie chcialabym, zeby Twoj zwiazek sie popsul czy rozpadl, ale czasami brak ukochanej podsuwa mezczyznom niesamowite pomysly, sama Kate Middleton podejmowala takie decyzje, wierzac plotkarkim pismkom
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super byl! ![]() Kinia, sory gregory ale wyznaczam ciebie do zrobienia tortu na moj panienski ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Wiesz co, ja bym na twoim miejscu najpierw podjela temat tego "czy zechcesz zostac moja NARZECZONA"... O slubie nic bym nie wspominala bo w jego oczach wyjdziesz na desperatke... Bo moze on woli tak jak ja mam np. z moim narzeczonym. Zareczyny a i owszem, ale slub dopiero za jakis czas?
|
|
#2696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze nawet sobie pozycze
|
|
#2697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie dzwonimy do siebie kilkanascie razy dziennie tylko on np rano aby życzyć mi miłego dnia a to ja wieczorem na dobranoc aby sie nam lepiej spało, no chyba ze jakies sprawy i chcemy sie wzajemnie poradzic.
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... no to w sumie malo rozmawiacie.... bardzo malo... a jakies smsy chociaz wysylacie do siebie?
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się, od tego bym zaczęła. Spokojnie, aczkolwiek stanowczo zapytaj i nie daj się zbic z tropu jakimiś wykrętami.
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

tak chyba gdzies kiedys slyszalam(albo chcialam slyszec
)

a to w razie czego
a bratowa jak sie dowiedziała o zaręczynach to juz na drugi dzien porwała mnie na oglądanie sukien slubnych
a jeszcze apropo Tż on tak jak najbardziej kolegom chwali sie i nawet nazywa mnie przy nich narzeczona ale cóż z tego....

nie wiem. Jestem osobą która lubi miec wszystko zaplanowane,powiem szczerze że miałąm plan postawić go przed faktem dokonanym ale dobrzez ze usiadłam na pupie.
Moja sprawa polega na tym że jestem zaręczona ale nie tu tkwi problem. Mój narzeczony podczas oświadczyn powiedział "czy zostaniesz moją narzeczoną" a nie jak powinien "żoną" i teraz sama nie wiem jak to odebrać znajomi mówią że delikatnie odszedł od problemu ślubu bo wkoncu powiedział tak a nie jak powinien. Co wy o tym sądzicie.Podkreśle ze mamy po ja 25 ,on 28 znamy sie 8 lat a razem jesteśmy 3 z czego rok po "oświadczynach" Proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dziekuje LoLa
przepis pliiiiz