Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-13, 18:12   #3691
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Pearl jak bedziesz pisać do Agatona to napisz, ze ich pozdrawiamy
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 18:43   #3692
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Wstałam sobie z rana z dobrym humorem Mam tylko nadzieję, że wysypka tż i moja swędząca kaszka to nic poważnego

Kasikzaki, Nawojka trzymam mocno kciuki i kto tam jeszcze dzisiaj wizyty ma??? w razie co też trzymam
Inutil . Jak Wasza wysypka? Pewnie dowiem się jak doczytam resztę z dzisiejszego dnia.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość

: kciuki:
Eliza dzięki za kciuki

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Mam newsa, moja siostra jest w ciazy, tylko ze ona ma 18 lat

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

nawojka trzymam mocno kciuki za usg

Znalazlam super zestaw mebli dla dzidzi:
http://bobasshop.co.uk/index.php?cPath=103
i lozeczko:
http://bobasshop.co.uk/index.php?cPath=7
AgaMili dziękujemy za kciuki. Siostra młodziutka upsss, ale da radę, nie ma wyjścia. Widziałam już tą stronkę, na emito ją znalazłam, mebelki bardzo fajne

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze
Kropeczka

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki!!!
Ciężaróweczka

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
WITAJCIE MAMUSIE I BRZUSIE

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

córcia mi się wczoraj zapytała: "Mamo czy ja kiedyś byłam chłopakiem??"
jak się dowiedziała, ze nie, to stwierdzila, że szkoda, bo chłopaki moga tak fajniee sikać na stojąco...
mala_stopka dzięki za kciuki. Fajną masz córeczkę, czego to dzieci nie wymyślą

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Ja juz w pracy.
No z moja siostra to troche jest inna sytuacja. Ona sie cieszy z ciazy i z chlopakiem sa razem 1,5 roku. Zamieszkali ze soba po 10 miesiach znajomosci, planowali slub i dziecko jeszcze w tym roku. No a moi rodzice sie na to nie zgadzali nigdy, jednak zrobila jak chciala, wyprowadzila sie bez ich zgody. Teraz jakos probuje odbudowac kontakt z nimi i ze mna . Nie widzialam jej od marca. Najwiekszy problem to to, ze ten chlopak jest tak zaborczy ze ona sama do nas nie przyjedzie, tylko zawsze z nim a ja go nie chce widziec, tym bardziej rodzice. Na sam jego widok , Albanczyk piep.ony . Zreszta ona sama decyduje o swoim zyciu, sama zrezygnowala ze szkoly zeby byc kura domowa na utrzymaniu tesciow i sama godzi sie na takie traktowanie. Ja bym sie bardzo cieszyla z jej ciazy bo w w koncu bedziemy mialy dzieci w jednym wieku ale ten poj.b nie pozwala jej samej do mnie jezdzic a ona sie go slucha.
Oj to nie za wesoło, ocknie się kiedyś dziewczyna i będzie jej bardzo ciężko, przykra sprawa

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
AgaMili bądz dobrej myśli. Nie wiem jak to z tymi Albańczykami, ale Turki czy Araby to mają straszną tą kulturę i tradycję i ich kobiety są takimi "kurami domowymi"

Rozumiem ,że strach jest , ale jak widać siostra już jest pełnoletnia i sama zadecydowała jak chce dalej żyć. Mam nadzieje, ze sytuacja jakoś się wyjaśni na dobre. byle by ten chłopak całkiem jej oczu nie zmydlił.

Mam problem.
Moja mama ma za kilka dni urodziny, chcialabym jej kupić coś , żeby widziała , że jest dla mnie ważną osobą w życiu. Ostatnio dre się na nią bez powodu, wszystko to przez te hormony, ona to rozumie i się usuwa z pole widzenia byle by mnie nie wkurzyć. Nie miałam nigdy z mama dobrego kontaktu i nie wiem jaki prezent moglabym jej dać...
Zawsze dawałam jej kwiatki, a teraz chciałabym y było to co wyjątkowego..
Zosia ja nie pomogę, bo nigdy nie byłam dobra w kupowaniu prezentów, tym bardziej jeśli ma być to coś tak bardzo szczególnego

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
heeeej Mamusie

idę ponadrabiać bo wczoraj znowu źle się czułam i skurczy dostałam ;/ już mnie mąż na IP chciał brać ;/ na szczęście obyło się bez szpitala i zostałam w domu ale nie miałam siły pisac więc lece czytać
Nikotynka może mąż miał rację i powinnaś była pojechać na IP?
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 18:43   #3693
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
zjadlabym muffinke !!!
zapraszam do mnie mam dwa rodzaje i jeszcze szarlotkę na na na na na

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 18:45   #3694
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
moj przepis na biszkopt

ubieram sie
ide do Dino, na dzial chleba
biore piekny wyrosniety przekrojony na 3 biszkopt
i ide do kasy
place 6,99 i gotowe
Uska, ale za takie pieniądze to i tak dobry interes, no i ile roboty Ci odpadnie
Stary 2011-10-13, 18:47   #3695
uska000
Zadomowienie

Wiadomosc od Haniuli:

Lenka szaleje i ma sie dobrze, za to mi hemoglobina spadla i w sobote okaze sie czy bede mogla wyjsc do domku. 3majcie kciuki! Calusy dla wszystkich brzuszkow

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Uska, ale za takie pieniądze to i tak dobry interes, no i ile roboty Ci odpadnie
tez mi sie tak wydaje i najwazniejsze jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo zeby opadl albo krzywo przekroil;p ;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 18:48   #3696
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
siemanko

Neska
Stary 2011-10-13, 18:48   #3697
agawoo
Zakorzenienie

Jestem w domku
A żeby nie odbiegać zbytnio od tematu przewodniego , to Wam powiem, że włąsnie obiadek zjadłam
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Ja tego linka kiedyś znalazłam na tym wątku imieniowym i właśnie ta stronka pomogła nam wybrac imie

[...]

Ja jak jeździłam do mojej ginki do Dublina to też tak miałam ale to niestety za duży wydatek i daleko bo 100km, już i tak zostawiłam u niej jakieś 600 euro. Teraz są już czesciej usg w szpitalu to do niej przestałam jeździc. Musi mi to wystarczy.
A mi właśnie ta stronka zaciemniła obraz, bo wszystkie imiona, które się podobają mi albo TZtaowi są na samej górze listy :/Ale nie będę się tym zbytnio przejmować

Kasik, pewnie, że szkoda kasy na takie dalekie dojazdy
Grunt, że wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
To Miłego dnia Wam tutaj życzę, tz. juz prawie wieczora

Uciekam do tż-ta pizze razem z nim piec ;P

Papa Brzuchatki
No to miłego wieczoru

Cytat:
o,moment, wlasnie napisala - ja jej wczesniej powysylalam Wasze wiadomosci
jej wiadomosc:
tz sie strasznie martwi nawet chcial przyjechac...Ale odwleklam go od tego bo to sporo kasy a i tak co mi po 2 dniach jak przyjedzie :-/ niech urlop zostawi na porod. Chcialabym go przy sobie ale wiesz:-( Przyszly do mnie ponoc bluzki ciazowe i super sa,nie moge sie doczekac,kiedy je zobacze :-| i poduszka oraz mata ale nie wiem jaki stan bo tesciowa nie otwierala :-P
O, czyli teściowa jednak jakiś kontakt nawiązała

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 18:49   #3698
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
No z moja siostra to troche jest inna sytuacja. Ona sie cieszy z ciazy i z chlopakiem sa razem 1,5 roku. Zamieszkali ze soba po 10 miesiach znajomosci, planowali slub i dziecko jeszcze w tym roku. No a moi rodzice sie na to nie zgadzali nigdy, jednak zrobila jak chciala, wyprowadzila sie bez ich zgody. Teraz jakos probuje odbudowac kontakt z nimi i ze mna . Nie widzialam jej od marca. Najwiekszy problem to to, ze ten chlopak jest tak zaborczy ze ona sama do nas nie przyjedzie, tylko zawsze z nim a ja go nie chce widziec, tym bardziej rodzice. Na sam jego widok , Albanczyk piep.ony . Zreszta ona sama decyduje o swoim zyciu, sama zrezygnowala ze szkoly zeby byc kura domowa na utrzymaniu tesciow i sama godzi sie na takie traktowanie. Ja bym sie bardzo cieszyla z jej ciazy bo w w koncu bedziemy mialy dzieci w jednym wieku ale ten poj.b nie pozwala jej samej do mnie jezdzic a ona sie go slucha.
No to faktycznie niefajnie... Jak się zakochała, to może być teraz zaślepiona tą miłością i zerwać kontakt z rodziną za jego namową. Niestety wtedy to już chyba zostanie sama z dzieckiem i z byle jakim facetem. Teraz to już nie wiem, jak można by jej pomóc...

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
A tak odnoście ciuszków kupowanych dla maluszka, bo wcześniej coś o tym pisałyście, wczoraj rozmawiałam z moim TŻ o tym co trzeba kupić, że body, śpiochy, pajacyki itp, a on się zapytał po co tyle różnych, czy nie mogłabym kupić samych pajacyków, bo to się wygodniej ubiera, bo tylko jedno ubranko i wiecie co, nie potrafiłam mu odpowiedzieć
Mój też o to pytał On w ogóle uważa, że jak wszystkiego kupimy po 5 szt. jak radzą, to będzie dużo za dużo Chyba myśli, że jak taki maluch tylko leży, to się nie brudzi. Oj zdziwi się, zdziwi

A ja dzisiaj ostatni raz byłam w tej mojej dodatkowej pracy i tak mi się jakoś smutno zrobiło... Jak wracałam do domu, to pomyślałam, że co ja teraz będę robiła całymi dniami... Ale zaraz przypomniałam sobie, że tak naprawdę, to całe dopołudnia zajmowało mi sprzątanie, gotowanie, pranie, prasowanie i jak wychodziłam o 13.30 z domu, to ledwo na pół godzinki kładłam się, żeby chwilę odpocząć Poza tym muszę się zabrać za wyprawkę dla Dzidka a to troszkę czasu zajmuje

Mój Mężulek dzisiaj zaniemógł Leży biedny w łóżku z temperaturą... Niby nic innego mu nie dolega, ale chyba lepiej, żebym z nim nie przebywała i dlatego dzisiaj śpię w innym pokoju. Zostawiam mu sypialnię, bo i tak spędził tam cały dzień i pełno tam jego zarazków
Jak jutro rano będzie miał gorączkę, to wygonię go do lekarza, bo nie chcę się zarazić.
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 18:50   #3699
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
uff nadrobiłam ale nie cytowałam

trzymam za to kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Nikotynka dzięki za kciuki
Stary 2011-10-13, 18:52   #3700
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomosc od Haniuli:

Lenka szaleje i ma sie dobrze, za to mi hemoglobina spadla i w sobote okaze sie czy bede mogla wyjsc do domku. 3majcie kciuki! Calusy dla wszystkich brzuszkow

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

tez mi sie tak wydaje i najwazniejsze jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo zeby opadl albo krzywo przekroil;p ;p
Haniula, trzymamy kciuki

Uska, nasza mistrzyni w pieczeniu biszkopta

Stary 2011-10-13, 18:53   #3701
uska000
Zadomowienie

Haniula prosi tez o pozdrowienie Agatka i Wam przesyla pozdrowionka z meega nudnego szpitala;/

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Haniula, trzymamy kciuki

Uska, nasza mistrzyni w pieczeniu biszkopta
dziekuje dziekuje Autografy przez telefon :P

Ps. wiadomosc od Haniuli
Leze sama, babeczka ktora llezala ze mna poszla dzis rodzic
ale mam tv za darmo nawet kablowke (bo pisalam ze u Agatka 2zeta)
jedzenie ochyda ale dokarmia ja tz

Edytowane przez uska000
Czas edycji: 2011-10-13 o 18:57
Stary 2011-10-13, 18:54   #3702
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Haniula prosi tez o pozdrowienie Agatka i Wam przesyla pozdrowionka z meega nudnego szpitala;/

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

dla Haniuli i Lenki tez buziaki
Stary 2011-10-13, 18:56   #3703
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
hej hej mamusie
pamięta mnie tu jeszcze ktoś? nie jestem w stanie was nadrobić niestety a pomimo, że leżakuje w domku nie mam dostępu do neta tak jakbym sobie życzyła
w sobotę wizyta u lekarza i mam nadzieje , że dzidzia ok, agatek pisała do mnie wiec chyba wam przekazywała info najważniejsze, ze żadnych plamień itd. nie mam, czasami brzuszek pobolewa a,el nie wiem czy to od przejedzenia i braku ruchu czy dzidzia się rusza hah
a jak byłam w szpitalu tak jak mój lekarz, który niestety był na urlopie kazał mi jakby co iść na izbę przyjęć, to wiecie jak mnie tam baby potraktowały? koszmar!! nawet mnie nie chciały przyjąć! wkurzyłam sie i poszłam bezpośrednio na oddział i poprosiłam jakiegoś lekarza i zrobili mi usg
wiecie co mnie ostatnio wkurzyło jeszcze, miałam wymyślone 3 imiona dla mojego synusia i najbliżsi znajomi - 3 pary, którym się dzieci urodzą wcześniej niż moje "zabrali" mi te imiona nie mam już żadnego pomysłu, nawet teraz nie wiem jak do brzuszka gadać
bybella fajnie, że napisałaś i dobrze, że tak postąpiłaś w tym szpitalu, co za babole jedne

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość

Kamciurka
Stary 2011-10-13, 18:57   #3704
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też o to pytał On w ogóle uważa, że jak wszystkiego kupimy po 5 szt. jak radzą, to będzie dużo za dużo Chyba myśli, że jak taki maluch tylko leży, to się nie brudzi. Oj zdziwi się, zdziwi

A ja dzisiaj ostatni raz byłam w tej mojej dodatkowej pracy i tak mi się jakoś smutno zrobiło... Jak wracałam do domu, to pomyślałam, że co ja teraz będę robiła całymi dniami... Ale zaraz przypomniałam sobie, że tak naprawdę, to całe dopołudnia zajmowało mi sprzątanie, gotowanie, pranie, prasowanie i jak wychodziłam o 13.30 z domu, to ledwo na pół godzinki kładłam się, żeby chwilę odpocząć Poza tym muszę się zabrać za wyprawkę dla Dzidka a to troszkę czasu zajmuje

Mój Mężulek dzisiaj zaniemógł Leży biedny w łóżku z temperaturą... Niby nic innego mu nie dolega, ale chyba lepiej, żebym z nim nie przebywała i dlatego dzisiaj śpię w innym pokoju. Zostawiam mu sypialnię, bo i tak spędził tam cały dzień i pełno tam jego zarazków
Jak jutro rano będzie miał gorączkę, to wygonię go do lekarza, bo nie chcę się zarazić.
Zdrówka dla TZta, ale zrób jedną rzecz - zapytaj go ile on ma T-shirtów i ile par skarpet? Bo zakładam, że więcej niż 5 szt

Stary 2011-10-13, 19:00   #3705
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
super ,ze sie zmniejsza,teraz dzidziuś będzie dużo przybierał na wadze wiec moze dzieki temu ta cysta zrobi sie w końcu malutka ,aż zniknie całkiem czego wam ogromnie życzę
Eliza

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez raqla Pokaż wiadomość
Witam Brzuchatki!
Wczoraj miałam "połówkowe" i w końcu udało się podejrzeć płeć lokatora A zatem powiększam ilość lutowych dziewuszek! Okazuje się, że jednak nie mam takiej intuicji, bo coś tak czułam na chłopaka, a tu córcia
raqla gratuluje córeczki
Stary 2011-10-13, 19:01   #3706
MMONIKA9
Wtajemniczenie

a ja zjadłam właśnie kilka krówek i mały szalejeeeeeeee!!! hehehe dziwne uczuci ejak tak kopie szaleńczo jak by pedałował hahahahahaha
Stary 2011-10-13, 19:03   #3707
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
a ja zjadłam właśnie kilka krówek i mały szalejeeeeeeee!!! hehehe dziwne uczuci ejak tak kopie szaleńczo jak by pedałował hahahahahaha
moj po muffince tez tak mial polozylam sie na boku to od lozka mnie odrywalo;p

Stary 2011-10-13, 19:06   #3708
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Zdrówka dla TZta, ale zrób jedną rzecz - zapytaj go ile on ma T-shirtów i ile par skarpet? Bo zakładam, że więcej niż 5 szt
Oto jego odpowiedź:
On to ma na kilka lat

A i tak zrobimy po mojemu Idę do niego zajrzeć, bo jak każdy facet źle znosi choroby Ja jak byłam chora w ciąży, to normalnie do pracy chodziłam, a ten to prawie umiera
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 19:29   #3709
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:

no to całe sczzęscie!! moze niedługo zniknie całkiem!
Neska żyję taką nadzieją.

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Cześć laseczki!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dziś po wizycie zaparłam sie i udało mi sie dzis wymusić usg chyba już mi lekarz poszedł na ręke bo miał pół godzinne spóźnienie i byłam tak wściekła ze chyba zgodził się na to usg zeby mi poprawić humorek
oczywiście nie potwierdził czy jest synek bo on nic nie widzi (ale tak stawiam na synka bo ta lekarka vco mi wtedy robiła usg jest naprawde świetnym lekarzem i ma super sprzęt więc jej bardziej dowierzam)
dzidzia waży już ok 1300g. więc sporo za 4 tyg kolejna wizyta i lekarz powiedział ze do tego czasu dzidzia powinna już osiągnąć 2kg
ale wszystko jest w jak najlepszym porządku pomiary prawidłowe
Moniś ja też się cieszę, że Twoja wizyta również była udana
Stary 2011-10-13, 19:30   #3710
uska000
Zadomowienie

Mamuski mam problem zapomnialam tzt ma we wtorek urodziny a ja nie mam prezentu.. i to nie moga byc perfumy ani nic do ubrania;/ ksiazek nie czyta ;/

pomocy

Stary 2011-10-13, 19:33   #3711
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Oto jego odpowiedź:
On to ma na kilka lat

A i tak zrobimy po mojemu Idę do niego zajrzeć, bo jak każdy facet źle znosi choroby Ja jak byłam chora w ciąży, to normalnie do pracy chodziłam, a ten to prawie umiera
Taa, facet chory - szpital w domu

Neska, pytanie za 100 pkt - o skarpeteczki z Twojego linka - to jest cena za parę skarpetek, czy za jedną skarpetkę?

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-10-13 o 19:34
Stary 2011-10-13, 19:39   #3712
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Mam wiesci od Agatka. Oj, smutny ten nasz dr.Czosnek, bo okazalo sie, ze Zajaczek ma hipotrofie plodu i na razie zatrzymuja ja w szpitalu. Codziennie beda badac tetno dziecka, za tydzien kolejne usg. Nawet nie mogla sobie popatrzec na dzidzie, bo w szpitalu maja monitor tylko zwrocony w strone lekarza. Jednak lekarz powiedzial ogladajac Malego, ze "nie ma tragedii", ale musze to obserwowac.
Mogla sobie wyjsc na szybkie zakupy w poblizu szpitala, a teraz jakos maja odwiedzic ja jej rodzice i przyniesc obiad.

uufffff
no to bardzo dobra wiadomosc, dzisiejszego dnia
trzymam kciuki za dalsze wchlanianie i nie denerwowanie sie mojej immienniczki

jestescie najlepsze na swiecie
A pewnie, ze jesteśmy najlepsze na świecie, a co!!!
Kurcze szkoda tego Agatka biednego, wyślij jej pozdrowienia od nas wszystkich, powiedz, że my tu wszystkie mocno trzymamy za nią kciuki i za jej Zajączka. Mam nadzieję, że lekarze jej pomogą i wszystko będzie dobrze.
Stary 2011-10-13, 19:45   #3713
MissZuzia
Zadomowienie

Agatku i Haniula - trzymajcie się dzielnie

Cytat:
o to jest dobre pytanie

Cytat:
narobiłaś mi smaka - w sierpniu miałam faze na krówki, przeszło mi jak nigdzie w żadnym sklepie przez 2tyg nie mogłam znaleźć takich ciągnących, które kocham. Od tamtej pory nie myślałam o nich ale wróciło mi - jutro chyba udam się na poszukiwania

Cytat:
Mamuski mam problem zapomnialam tzt ma we wtorek urodziny a ja nie mam prezentu.. i to nie moga byc perfumy ani nic do ubrania;/ ksiazek nie czyta ;/

pomocy
portfel
pasek
wizyta u fryzjera
jakiś bon np. na quada czy paint ball
może weź go do kina i po kinie na jakąś kolację w lokalu
w zalezności od tego ile chcesz wydać na ten prezent

Stary 2011-10-13, 19:50   #3714
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Hej mamuśki

Jestem już po wizycie, z Milenką wszystko oki, tzn. pewności dalej nie mam czy Milenka bo jakaś wstydliwa jest i nic nie pokazała. Wierciepitka ułożyłą sie nóżkami do dołu(dlatego tak mnie napiernicza po pecherzu ) Babka co mi robiła usg mówiła żebym sie nie martwiła że ma jeszcze czas i sie odwróci główką do dołu, ze ma jeszcze czas.Mało co widziałam bo te usg w Ie to masakra(zresztą u Was czasami tez nie najlepiej) Wyciągałam sie jak moge żeby coś zobaczy a ona do mnie że mi na końcu pokarze bo teraz sama musi posprawdza, no i na końcu mi pokazała......glówke od góry
Zapisali mie do szkoły rodzenia, coprawda tylko 2 lekcje po 4h ale zawsze coś, pierwsza 6 a druga 13 grudnia i jeszcze dodatkowo bedzie jakis kurs karmienia piersią ale jeszcze nie wiem kiedy. A nastepne usg 10 listopada

Lece Was nadrobic.......
Kasik za badanko, a to mała wstydziocha, nie chce się pokazać Mnie jak dziś doktorka badała, to się w pewnym momencie zaczęła śmiać w głos i pyta czy znamy już płeć i pokazała nam jak nasz mały bezwstydnik klejnociska wywalił. ogrrrromne były na tym monitorze, ale i tak najfajniej było jak to oczko zamykał i otwierał, co za uczucie.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
niestety bóle mimo większej dawki luteiny, magnezu i no-spy nie puściły i dzwoniłam do lekarza właśnie. Mam iść do niego jutro z samego rana i ma mnie przebadać. powiedział, że prawdopodobnie szyjka się skraca i trzeba będzie założyć pessar musze poczytać co to jest w ogóle no i mam się nigdzie nie ruszać, cały czas leżeć, tylko boli cały czas mega się boje zeby nic się złego nie stało
Nikotynka trzymaj się Kochana
Stary 2011-10-13, 19:54   #3715
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Agatku i Haniula - trzymajcie się dzielnie

o to jest dobre pytanie

narobiłaś mi smaka - w sierpniu miałam faze na krówki, przeszło mi jak nigdzie w żadnym sklepie przez 2tyg nie mogłam znaleźć takich ciągnących, które kocham. Od tamtej pory nie myślałam o nich ale wróciło mi - jutro chyba udam się na poszukiwania

portfel
pasek
wizyta u fryzjera
jakiś bon np. na quada czy paint ball
może weź go do kina i po kinie na jakąś kolację w lokalu
w zalezności od tego ile chcesz wydać na ten prezent
pierwsze co pomyslalam to portfel i pasek i obczailam na allegro, ale wolalabym dotknac a na tej naszej wsi to lipa;/
wizyta u fryzjera odpada tzt sie goli na lyso

z tym bonem fajny pomysl, ale sam?? ja z nim nie pojde;/;/

chyba to kino bedzie najlepsze a myslisz ze moge go wziasc w weekend? bo w tyg to zanim wroci itd;/

Stary 2011-10-13, 20:00   #3716
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Nawojka super ze z tą cystą lepiej, juz Ci sie pewnie humorek poprawił
Troszkę, ale boje się zapeszyć

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Wiadomosc od Haniuli:

No jakby Ci taki opadł to musiałabyś się nazywać mistrzynią biszkopta. Jak będziesz jeszcze pisać do Haniuli to pozdrów ją od nas i powiedz, ze kciuki trzymamy.
Stary 2011-10-13, 20:01   #3717
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
trzymamy kciuki,zeby było dobrze! a Ty myśl pozytywnie!!

Cytat:
Oszczedzaj sie!!! To rozkaz
nie pałuj leże dzisiaj cały dzień grzecznie
Cytat:
to takie cos, taki silikonowy krazek, ktory zakladaja, zeby uniemozliwic szyjce skracanie sie, zeby mozna bylo donosic ciaze
moja znajoma to miala i mowila, ze luuuuuzik
a chlopczyk zdrowy jak rybka

Agatek na razie nie pisala, czy tesciowka ja odwiedzila badz dzwonila Ale pisze, ze maly szaleje bo mu chyba serio brakuje tego czosnku... Jej tez zle bez niego.
o,moment, wlasnie napisala - ja jej wczesniej powysylalam Wasze wiadomosci
jej wiadomosc:
tz sie strasznie martwi nawet chcial przyjechac...Ale odwleklam go od tego bo to sporo kasy a i tak co mi po 2 dniach jak przyjedzie :-/ niech urlop zostawi na porod. Chcialabym go przy sobie ale wiesz:-( Przyszly do mnie ponoc bluzki ciazowe i super sa,nie moge sie doczekac,kiedy je zobacze :-| i poduszka oraz mata ale nie wiem jaki stan bo tesciowa nie otwierala :-P
no właśnie czytałam o tym pessarze tylko zero sexu potem ;D
no nic okaze się jutro czy będą mi go zakładać dziękował
i pozdrowienia dla Agatka
Cytat:
Nikotynka może mąż miał rację i powinnaś była pojechać na IP?
pewnie tak, ale jutro będę u swojego lekarza i wszystkiego mam nadzieję sie dowiem
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
zapraszam do mnie mam dwa rodzaje i jeszcze szarlotkę na na na na na
aaaaa Zuzia a ja mam takie smaki
Cytat:

chyba kazdy tz tak myśli, że tak mało wystarczy mój ma dokładnie to samo i że w ogóle jeszcze mnostwo czasu, nawet dzisiaj jak mu powiedziałam co się dzieje to do mnie: ale ty nie mozesz jeszcze urodzić bo kobiety rodzą tylko w 40 tyg a chodzimy do szkoły rodzenia i miał się podszkolić w temacie

uważaj na siebie, żeby się nie zarazić, bo pogoda teraz jest zdradliwa miodek proponuję na odporność
Cytat:
Nikotynka dzięki za kciuki

Cytat:

Ps. wiadomosc od Haniuli
Leze sama, babeczka ktora llezala ze mna poszla dzis rodzic
ale mam tv za darmo nawet kablowke (bo pisalam ze u Agatka 2zeta)
jedzenie ochyda ale dokarmia ja tz
biedna, pozdrów ją też
Cytat:
aaaaa i krówki też za mną chodzą :brzyda l:
Cytat:

pomocy
mój na ostatnie urodziny dostał szczoteczkę elektryczną może spodobałaby się Twojemu?

kurcze dalej mnie boli... ;/ dobrze że wizytę mam rano no i grzecznie leżę dzidzia mnie za to kopie jak szalona
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 20:05   #3718
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Oto jego odpowiedź:
On to ma na kilka lat

no taaaaaaaaa...chłop jak chory to gorszy niz dziecko
Cytat:
Taa, facet chory - szpital w domu

Neska, pytanie za 100 pkt - o skarpeteczki z Twojego linka - to jest cena za parę skarpetek, czy za jedną skarpetkę?
za parę kochana słodziachne są te skarpetusie tylko maleńkie tzn myślę, ze w sam raz na noworodka. jak kupowałam wczensiej rozmiar ss to i tak były większe od tych
Stary 2011-10-13, 20:18   #3719
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
pierwsze co pomyslalam to portfel i pasek i obczailam na allegro, ale wolalabym dotknac a na tej naszej wsi to lipa;/
wizyta u fryzjera odpada tzt sie goli na lyso

z tym bonem fajny pomysl, ale sam?? ja z nim nie pojde;/;/

chyba to kino bedzie najlepsze a myslisz ze moge go wziasc w weekend? bo w tyg to zanim wroci itd;/
mysle, ze tak, na pewno w weekend bedziecie miec wiecej czasu
zaczynaja grac Baby sa jakies dziwne

Cytat:

nie pałuj leże dzisiaj cały dzień grzecznie

no właśnie czytałam o tym pessarze tylko zero sexu potem ;D
no nic okaze się jutro czy będą mi go zakładać dziękował
i pozdrowienia dla Agatka

pewnie tak, ale jutro będę u swojego lekarza i wszystkiego mam nadzieję sie dowiem

aaaaa Zuzia a ja mam takie smaki

chyba kazdy tz tak myśli, że tak mało wystarczy mój ma dokładnie to samo i że w ogóle jeszcze mnostwo czasu, nawet dzisiaj jak mu powiedziałam co się dzieje to do mnie: ale ty nie mozesz jeszcze urodzić bo kobiety rodzą tylko w 40 tyg a chodzimy do szkoły rodzenia i miał się podszkolić w temacie

uważaj na siebie, żeby się nie zarazić, bo pogoda teraz jest zdradliwa miodek proponuję na odporność

biedna, pozdrów ją też

aaaaa i krówki też za mną chodzą :brzyda l:

mój na ostatnie urodziny dostał szczoteczkę elektryczną może spodobałaby się Twojemu?

kurcze dalej mnie boli... ;/ dobrze że wizytę mam rano no i grzecznie leżę dzidzia mnie za to kopie jak szalona
to zapraszam, mam jeszcze sporo ich!!!

Stary 2011-10-13, 20:26   #3720
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ech te hormony ciążowe są straszne. własnie puściłam Szymonkowi http://www.youtube.com/watch?v=pj5Bi3fU1AE
i się poryczałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości