|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Dziś wypróbowałam nowy tusz i jest okay
Zrobiłam tak jak mi któraś z Was radziła (przepraszam, jeszcze nie pamiętam nicków). Nakropiłam trochę na rzęsy i rozciągnęłam szczoteczką i jest fajnie ![]() Teraz właśnie przeglądam kolejny katalog, ciekawe czy będę mieć zamówienia hmm ![]() Słuchajcie, a jak to jest z ulotkami promocyjnymi? Nigdy nie mogę ich 'wyczuć', wiem, że zwykle pojawiają się w ostatnim tygodniu katalogu, ale czy zawsze? Bo wydaje mi się, że nie występują w każdym katalogu. Jak je 'wyczuć'?
|
|
|
|
#1352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z bliska i na szyi?
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie dotyczące darmowych szkoleń. Zajrzałam do kalendarza szkoleń i w moim mieście są co katalog
Możecie mi przybliżyć jak wyglądają takie szkolenia? Czy są omawiane produkty? Czy trzeba coś wsiąść ze sobą? Czy może dostane jakieś ulotki, może próbki? Będzie można coś kupić na takim szkoleniu? Chciała bym wiedzieć. Jeśli warto to się chętnie na nie wybiorę
|
|
|
|
#1354 |
|
w krainie snu i marzeń
|
z ulotki niedostępna opaska do włosów buuu...
|
|
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
16 portugalska
http://pt.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml |
|
|
|
#1356 |
|
Zadomowienie
|
Wpisałam ostatnio dziewczynę,ale chyba w tym 14 katalogu już nie zrobi zamówienia,czy jak zrobi w katalogu 15 zamówienie to będzie miała wpisowe 19 zł czy 1 zł ??
|
#1357 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak to dokładnie jest z tym produktem 90% taniej? mogę sobie wybrać tylko jakiś kosmetyk czy może to być np.ta brązowa torebka? I czy mogę wybrać tylko produkty które aktualnie są w promocji,czy te co są spoza też?
|
|
|
|
#1358 |
|
Rozeznanie
|
Mam prośbę.
Jak bedzie cennik z 16 katalogu, wklejcie prosze link. Nigdy nie mogę go znaleźć. Dzieki
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem pewna, czy zdjęcie odda bezmiar tandety, ale spróbuję wieczorem zrobić (teraz nie zdążę)
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Można wybrać produkt nie będący w promocji(chyba) i nie może to być nic z akcesoriów i produktów wellness
|
#1361 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
![]() mam pytanie (w sumie pytam o to juz 2 raz bo wczesniej nie dostalam odpowiedzi) ;-) czy ktoras z was testowala juz podklad studio artist? jak sie sprawdza? mam cere mieszana, tlusta w strefie T, z pewnymi niedoskonałościami i mniejszymi lub wiekszymi wypryskami takze chcialabym wiedziec czy bedzie dla mnie odpowiedni. Jak na razie uzywam O.B matte control i sprawdza sie jako tako... |
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno zamówię pełnowymiarowy produkt ;]
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Przyczajenie
|
dzieki kroooliczek89 ;-)
a co powiesz o odcieniach ? |
|
|
|
#1364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiedzcie mi jak to jest z opłatą za wstąpienie do klubu?? Jak byłam na spotkaniu dotyczącym zmian w 15 babka powiedziała, że wpisowe będzie 5zł lub miodzik za 9,9zł... A oglądam teraz cennik 15 i widzę wpisowe 19 zł :/ Wolałam jak było za 1zł, ludzie chętniej się zapisywali, bo 19zł szkoda na marne wydać... |
|
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Ma któraś z was cienie do powiek OB Colour Pro nr. 22921 (Sheer purple)? Jak tak to mogłabym prosić o recenzje czy są bardzo widoczne na oku i jakąs fotkę?
|
|
|
|
#1366 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
http://poland.oriflame.com/KlubOrifl...1_internet.zip ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Teraz się zastanawiam co wziąć .
|
|||
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Jestem nową konsultantką, zostałam wpisana do katalogu 14 udało mi się uzbierać 100 p Czekam na paczkę i tusz dla mnie ![]() Może macie jakieś złote, wypróbowane rady dla osoby która dopiero zaczyna, ma energie i chce wybudować sieć? Poczytam Was na pewno, ale z moją córcią nie jest to najprostsze. Pozdrawiam Paulina ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- U mnie w biurze katalogi są po 90 gr, ale moja sponsorka zamawia większe ilości i mam po 70 Czy Wy też macie klucze do biur w Waszym mieście? ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Agneskaa bardzo nie fajnie zachowuje się Twoja sponsorka. U nas jest zupełnie inaczej. Ja jestem od miesiąca dopiero i już byłam na szkoleniu w Łodzi na które zabrał mnie szef naszego biura, byłam też na szkoleniu marketingowym, cały czas mamy ze sobą kontakt. Szkolenia kosmetyczne też są 2 razy w miesiącu ale niestety nie mogłam jeszcze w nim uczestniczyć niestety No i z dziewczyną która mnie dopisała w sumie też mam kontakt bardzo dobry ale w ciągu tych 3 tygodni wiem więcej niz ona przez 4 katalogi '
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Paulino, jeśli zapisałaś się w Katalogu 14 i w nim zrealizowałaś pierwszy etap PW, to tusz dostaniesz dopiero, jak złożysz zamówienie w Katalogu 15. Jestem w tej samej sytuacji
![]() Masz dużo szczęścia, że Twoja sponsorka obdarzyła Cię takim zaufaniem. Mój ma mnie w głebokim poważaniu, ale złożyłam już wniosek do Biura Rejestracji o zmianę sponsora. Pozdrawiam i życzę powodzenia w kolejnych etapach PW
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
brakuje mi w k16 jakichś ciekawych zestawów prezentowych ale bez perfum (liczyłam na jakieś ze swedish spa a jest tylko scrub w promo i osobno promocje na serię niebieską) a te z perfumami nie mają już fajnych ozobnych pudełek/ torebek.
|
#1370 |
|
Rozeznanie
|
a z czego jest on zrobiony ?
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w końcu poprawiłam dwa pierwsze posty na wątku. Jak znajdziecie czas, to rzućcie proszę okiem na te moje wypociny. Jeśli coś wydaje wam się niejasne, albo gdzieś jest błąd, to proszę pisać
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Właśnie sobie wyliczyłam, że 1 PP można wyliczyć przez podzielenie ceny katalogowej przez 3,95 i zaokrąglenie wartości do liczby całkowitej (0,01-0,49 w dół i 0,50-0,99 w górę). Może mało przydatne, ale jak ktoś nie ma przy sobie cennika, to warto wiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Jeszcze jedno... Policzyłam sobie swoje ostatnie zamówienia według starej i nowej punktacji. Dla 200 PP według starej wyszło mi ok 160 PP według nowej, więc praktycznie na jedno wychodzi z tymi progami
|
#1372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daje radę Wybieram się na to szkolenie darmowe Jak za darmo to trzeba korzystać Zbieram zamówienia na K15 na razie jakoś idzie po poniedziałku może będę mieć dwa duże zamówienia. Mam pytanie czy jest jeszcze korektor z serii Pure Skin ? Bo dzisiaj koleżanka sie o niego pytała, nie ma go w katalogu, ale nawet obawiam się, że został całkowicie wycofany z katalogu. |
|
|
|
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
Nie żartuj... Czyli teraz jak chcę kogoś zapisać do końca roku, to będzie musiał za wpisowe płacić 19zł?? Bez sensu... Chciałam wejść na 9%, ale widzę, że nie będzie to takie proste :/
|
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech ich szlag z tymi opłatami za małe zamówienie. Ja zawsze zamawiam w oddziale na miejscu i bardzo często zamawiałam po 2-3 rzeczy np na 7pp. a teraz będę musiała moim klientkom odmawiać bo nie będę dokładała do interesu ;/
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2011-10-13 o 20:00 Powód: literówka :D |
|
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Czyli jeśli będe miała to 80pkt a potem będe miała kilka rzeczy do domówienia i nie będzie to 40pkt to za każdym razem potem trzeba płacic te 7,90 na oddział lub wziąć jedną z tych rzeczy?
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak...
|
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ogólnie jest 19zł, ale pewnie będą katalogi, że wpisowe będzię po 1zł.
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
O dziękuję Nie zauważyłam dziada Pokaże jej jutro i zapytam czy o to jej chodziło ![]() Jeszcze mam pytanie czy jeśli np. zamówiła bym sobie krem do rąk, którego nie ma w katalogu i nie jest przeceniony. To czy to muszę płacić za przesyłkę? Edytowane przez Agneskaa Czas edycji: 2011-10-13 o 22:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

Zrobiłam tak jak mi któraś z Was radziła (przepraszam, jeszcze nie pamiętam nicków). Nakropiłam trochę na rzęsy i rozciągnęłam szczoteczką i jest fajnie

.
Ja zawsze zamawiam w oddziale na miejscu i bardzo często zamawiałam po 2-3 rzeczy np na 7pp. a teraz będę musiała moim klientkom odmawiać bo nie będę dokładała do interesu ;/