|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
.dokladnie, marta jak zwykle przejmuje sie swoimi bylymi . jaka marta wypoczeta jak jest z ania . w prawdziwym zyciu tak nie ma chocby dziecko bylo aniolkiem. bylam w szoku jak marta powiedziala prezesowi sadu, ze bierze jeszcze 1 rok urlopu . ja pierwsze co to bym wrocila do pracy. marysia ma adoratorow . jakby doktorek artur rogowski dowiedzial sie o tej przejazdzce marysi z nowym adoratorem to by sie wsciekl .
|
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Denerwuje mnie ta Marta z tą pomocą i próbą zbawienia świata. Zamiast zająć się swoimi sprawami i rodziną to ona pomaga swoim byłym
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Mogl mu jeszcze bardziej dolozyc!! Moze wtedy by sie opamietal!! A najgorzej mnie zdenerwowalo jak klamal w zywe oczy: co sie tato stalo???? + mina niewiniatka, wrrrrrrrr:|:|
|
|
|
|
#3634 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie obejrzalam wczorajszy odcinek i przyzyam ze marek jest zalosny... najpierw kreci z grazyna i udaje niewiniatko potem mowi jej zeby zostali tylko przyjaciolmi a potem sie z nia caluje
i jeszcze udaje ze nie wie o co chodzi wrrr
|
#3635 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też on strasznie denerwuje, zdradza swoją żonę a później wesoły wraca do domu i jak gdyby nigdy nic " A no Natalii zapomniałem odebrac , ale miałem tyle spraw" Ta nie miał czasu bo się z Grażyną całował
I jeszcze jak zaproponował jej wcześniej spracer i ona zapytała się co na to Hania, to z taką pretensją w głosie, że nie ma jej, jest w Warszawie Tylko czekał aż nadazy się okazja
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo zly jest ten watek(
), bo ja przez niego zaczynam wierzyc, ze kazdy facet jest taki, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. To nie wplywa dobrze na sile wiezi spolecznych, wiec domagam sie wyjazdu Marka na Sybir
|
|
|
|
#3637 |
|
Rozeznanie
|
![]() Tylko ciekawe czy go jeszcze wtedy Hanka będzie chciała![]()
{Nobody said it was easy. No one ever said it would be so hard} {BABKI3 - BLOG O MODZIE, URODZIE, KUCHNI I KULTURZE} Edytowane przez sandersiq Czas edycji: 2006-10-31 o 17:23 Powód: Błąd ;) |
|
|
|
#3638 | |
|
KWC
|
Cytat:
) ? Zostawiła nawet dziecko i poszła, jak bura suka...Dobrze jej tak, hrhrhr. |
|
|
|
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
wtedy jeszcze nie ogladalam MjM , ona zostawila Marka i synka ?a ten marcin to kto to byl, kumpel tez ze szkoly ? :P
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
Historia lubi się powtarzać
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz strasznie rozpacza i żali się przyjaciółce a nie pamięta co sama wyprawiała... Ehh chyba za bardzo się w to wczuwam
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
ale marcin w porownaniu do grazyny byl grzechu warty
![]() ![]() (o ile pamietam) ale w sumie macie racje: DOBRZE JEJ TAK !!
|
#3644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no niby tak, tylko że ten jej ukochany wtedy umierał na cośtam, i Hanka raczej wiedziała, że zniknie z domu na pare/naście dni i wróci, dlatego zostawiła wtedy dziecko. A Marulek raczej nie zamierza pocieszyć "przyjaciółki" i spokojnie wrócić do domu, żeby mu żonka dalej obiadki serwowała
![]()
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie było,jak Rogowski zawinął z piskeim opon do Marysi,odwołał wizytę w banku z powodu barrrrrdzo ważnych spraw służbowych i na pytanie "Chyba nie pokrzyżowałam Ci planów?" odpowiedział;"A skąd,nudziłem się jak mops".
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze Marysia jego wybierze (kiedy juz bedzie musiala dokonac wyboru miedzy tamtym sasiadem a doktorkiem)
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. nie ma szans tamten sasiad, gdyz ani on przystojny, ani elokwentny . za to artur to |
|
|
|
|
#3648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a Marysia pewnie z Arturem będzie
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
marysia przyjechala do rodziców na noc z sama torebeczka ?to chyba ja jakas dziwna jestem bo zazwyczaj mam walize jak jade nawet na 1 noc.
kiedy kozuchowska zmieni fryzure ?jak narazie mareczkowi scieli serduszko ![]() niech uz ta mucha wyleci z serialu grr. nie bardzo rozumiem planow zdzieckiem kiedy kinga pracuje w kawiarni -le tam wyciaga? a xero brothers w kancelarii kawe podaje,nie maja gdzie mieszkac i dziecko hmm no ale w warszawce widac z kawiarnii mozna spory wyciagnac no i becikowe
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
W torebeczce portfel,kosmetyczka i wsio,a jak czegoś więcej by potrzebowała,to przecież pan Andrzej dowiezie,zawsze taki chętny do pomocy
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się ,że wróci z Warszawy w nowej fryzurze |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3653 |
|
KWC
|
Zauważyłyście subtelną kryptoreklamę NESCAFE?? Najpierw Piotruś sobie strzelał 3 in 1, a potem Maryśka robiła doktorkowi rozpuszczalną..hyhyhy, zupełnie tak jak kiedyś z Pandą Marty. Wszystkie samochody miały pozaklejane znaczki, tylko nowy fiacik dumnie się prezentował. I jeszcze tekst Marty: do mojej Pandy wszystko się zmieści
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie powinni uczyc sie na bledach, a w szczegolnosci taka idealna para jaka do czasu stanowili Hanka i Marek. Ona uciekla, a on co robi? Wszystko na jej oczach!!
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
442
Ewa z Leszkiem postanawiają spędzić dzień na letnisku. Na miejscu odkrywają, że w ich domku mieszka Stanisław. Po powrocie oboje robią Nowickiej ostre wymówki. Lucjan odzyskuje uśmiech i energię za sprawą kupionego przez córkę sadu. Tymczasem Marek prosi Grażynę o spotkanie. Pyta, czego dziewczyna od niego oczekuje. Mówi, że czuje się zagubiony. Hanka, jadąca akurat z dyrektorem do kuratorium, zauważa samochody męża i Grażyny stojące pod lasem. Gdy wraca do domu, załamana zwierza się Barbarze. Teściowa radzi jej, żeby zaczęła walczyć o swoje małżeństwo. Maria odwiedza Martę. Mówi siostrze o prezencie w postaci sadu, jaki zrobiła ojcu, i prosi, by Marta pomogła Filarskiej załatwić adwokata. Później odwiedza też Piotrka i opowiada mu o problemach jego teściów. Marta odbiera telefon od Norberta: mąż z synem chcą zostać w USA na dłużej. Rafał odwiedza Martę i przynosi pierwszą partię listów do redakcji. Rozmawiają o Jacku. Marta podejrzewa, że pieniądze klientów stracił przez hazard. 443 Grzegorz opowiada Małgosi o swoim pobycie w Paryżu z chłopakiem. Gdy wychodzi na kolejną randkę, jest w świetnym nastroju. Nagle Małgosia odbiera telefon ze szpitala: okazuje się, że Grzegorz został napadnięty i ciężko pobity. Kinga z Piotrkiem decydują się wstrzymać ze staraniami o dziecko - poczekają na właściwszy moment. Kinga mówi mężowi, że chce odwiedzić swoich rodziców. Piotrek, w tajemnicy przed nią, jedzie do Gródka, aby spotkać się z Filarskim. Próbuje przekonać teścia, że jeśli będzie nadal mścił się na żonie, straci nie tylko żonę, ale i córkę. Relacje między Hanką i Markiem wciąż są napięte. Mostowiakowa znowu jedzie do Warszawy na egzaminy. Jolka radzi jej, żeby w końcu uwierzyła we własne siły, a wtedy pokona Grażynę bez trudu.
|
#3656 |
|
xxyy
|
a kiedy Hanie zetnie wloski?
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już też się nie mogę doczekać nowej Hanki
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie jak sie dowie i zobaczy na wlasne oczy zdradzieckie zamiary Marka
Wkurza mnie, ze wszyscy kaza jej walczyc (tesciowa, Jolka), a tak naprawde ona jest nieswiadoma co wyprawia jej mezulek!!
|
|
|
|
#3660 | |
|
xxyy
|
Cytat:
a Marulka do Grazynki ciagnie wiec jak ma walczyc
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

a marta niepotrzebnie sie tak tym jackiem przejmuje
no i ta Marysia siejąca dobroć wokół
.
. w prawdziwym zyciu tak nie ma chocby dziecko bylo aniolkiem. bylam w szoku jak marta powiedziala prezesowi sadu, ze bierze jeszcze 1 rok urlopu
. ja pierwsze co to bym wrocila do pracy.
. jakby doktorek artur rogowski dowiedzial sie o tej przejazdzce marysi z nowym adoratorem to by sie wsciekl 

i jeszcze udaje ze nie wie o co chodzi wrrr

MIŁEGO DNIA