|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
No ale chyba większość osób odczuwa jakiś taki lęk przed myszą
Nie wiem czym to jest spowodowane. Ja np. panicznie boję się mrówek a gdy widzę ich większą ilość to dostaję trzęsiawek![]() Wszyscy już śpią... A ja specjalnie zrobiłam sobie z mojego zwykłego komputerka laptop żeby wygodniej mi było pisać:P Poprzestawiałam monitor, klawiatura na kolanach, myszka gdzieś na łóżku, poducha pod głową a chyba zaraz też bęzie trzeba się zmywać ![]() Tak, racja... przez ten swój nawyk siedzenia po nocach w dzień przypłacam fioletowymi oczami i częstym bólem głowy ale co ja poradzę, że wolę spać w dzień, nocy mi szkoda:P
I wiem, że przetrwam bo wiem co to klęska, zemsta i smak zwycięstwa... ..A.. Proszę Cię, mów mi jak najczęściej, że jesteś... że zawsze już będziesz... Edytowane przez xmajtajx Czas edycji: 2011-10-14 o 01:27 |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
o to ja mam trzęsiawki i gęsią skórę jak zobaczę mysz obrzydlistwo
no ja też się zaraz kładę choć dziś samotnie w wyrku bo tż na nocce ;( |
|
|
|
#3723 |
|
Rozeznanie
|
Ja w tygodniu też sama sypiam, na szczęście weekendy Mój ma wolne i mogę pozbyć się grubych skarpet w łóżku
Jeszcze tylko zbiorę plony na wiejskim życiu, zapalę sobie i też się chyba położę bo plecy wysiadają...
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
my mieszkamy razem więc rzadko śpimy osobno
i po co palić po co ?? |
|
|
|
#3725 |
|
Rozeznanie
|
Aaa, zazdroszczę
A jesteście po ślubie? My się rozglądaliśmy za jakimś mieszkankiem ale jak ja słysze to gadanie... Jeśli teraz zamieszkacie razem to już nigdy ślubu nie weźmiecie to mnie zniechęca, no i funduszy brak:/A no, sama nie wiem, taki nałóg wstrętny Lubię sobie dymka puścić przed snem
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
nie ślub w planach jest
zaręczeni jesteśmyoj tam gadanie! nie ma co słuchać innych z funduszami u nas też średniawo -ale liczy się miłość o tyle dobrze, że nie musimy płacić za wynajem - bo tak to popłynęlibyśmy całkiem
|
|
|
|
#3727 |
|
Rozeznanie
|
A widzisz... A u nas o zaręczynach ani słychu ani widu
A mój się dziwuje aby co te dziewczyny widzą w tym pierścionku, przecież to nic nie zmienia Co za tłuk, nic nie rozumie Nie wchodzę na ten temat bo nie chcę się upominać Ale mógłby, noo
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie nalegałam , nie prosiłam , nie wspominałam
i nagle przyszedł taki dzień zwalił mnie z nóg bo się zupełnie nie spodziewałam i to było w tym piękne a długo jesteście razem? |
|
|
|
#3729 |
|
Rozeznanie
|
Tak oficjalnie dopiero ponad dwa lata, prędzej było dużo podchodów, kręcenia, spotykania
Wiem, że to jeszcze za szybko ale znudziło mi się ciągłe chodzenie na śluby koleżanek Mojemu się po prostu nie spieszy Mnie do ślubu też nie ale ten pierścionek na palcu jakoś wyjątkowo by mnie usatysfakcjonował No nic, pożyjemy, zobaczymy
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
już doczytałam w podpisie datę
![]() u nas będzie teraz 4 lata a po zaręczynach jesteśmy rok czasu
|
|
|
|
#3731 |
|
Rozeznanie
|
W takim razie mam jeszcze rok
Dobra, ja będę uciekać.. Spać się nie chce ale plecy już mam powyginane na wszystkie strony ![]() Jak wstanę to zajrzę tu do was jeszcze przed weekendem ![]() Dobranoc
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
ja też już spadam do wyrka
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
witam spiochy, mam nadrobione
, nie lubie takich świąt, rodzic ma wiecznie pretensje a dzisiaj z kwiatkiem przychodzi i w uprzejmy, ale co zrobic, trzeba to przeżyc, w szkolach maja fajnie dzisiaj wolne i ok, a my co do pracy.![]() .nie gadajcie znowu tak wiele, ide sie zbierac, mialam wczoraj cos ekstra poprasowac i przez wasze gadanie nie zrobilam nic, pojde do pracy jak zwykle, i pewnie przebiore sie w dres bo tak wygodnie przy maluchach |
|
|
|
#3734 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() Cytat:
jak coś znajdę w tym stylu to podrzucę linkadzięki,ale za mocny...w pracy mnie pomalowały tym superShockiem Cytat:
myszki uwielbiam nie boję się nic a nicJa przed pająkiem ![]() witaj Bogi na mnie pora |
||
|
|
|
#3735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() kawka jest przede mną, a drożdżówka już w brzuszku ![]() Cytat:
muszę poszukać tego przepisu bo ja zawsze z gazet ściągam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do choinki - ja w domu u rodziców zazwyczaj miałam świeżą, potem przerzucili się na sztuczną .... mój mąż w domu zawsze miał sztuczną ... więc od kiedy jesteś my razem i razem mieszkamy to mamy świeża choinkę zazwyczaj kupujemy jodłę kaukaską, ale to zależy od funduszy rok temu chyba mieliśmy zwykły świerk i tez było dobrze ![]() to ja się tak panicznie boję pająków .... i w ogóle robactwa ![]() Cytat:
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę nikogo urazić, ale dla mnie to przegięcie .... za 'moich' czasów były po prostu luźniejsze lekcje i jakieś apele, ale nie wolne nauczyciele świętują, a rodzice się martwią, co zrobić z dzieckiem w pracujący dzień .... w dzień skarbowca, jakoś urzędy skarbowe muszą pracować, w dzień matki matki musza pracować itd. ![]() mati wczoraj miał tylko być ubrany na galowo i pewnie jakieś 'atrakcje' mieli ... kwiatka nie zanosi, bo jak s. go przywozi do przedszkola o 6:30 to nie zostawia go jego wychowawczyni tylko takiej 'ogólnej'
|
|
#3737 |
|
szeryfcio
|
Heloł pisarki
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta nauczyciele ogolnie juz za dobrze maja...30 dni urlopu, wolne wakacje, feria, dlugie weekendy...czas miedzy swietami a sylwestrem... nawet nie bylam swiadoma ze dzien nauczyciela tez...to chyba jaaks nowosc jest? ![]() kupilam sobie nowa kawke Nescafe Creme Sensazione ps. poklikacie mi? https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=595332
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Wczoraj wprowadziłam Was w błąd z moimi psiakami... Mam 6 dorosłych plus Stefan, czyli łącznie 7 Cały czas jeszcze liczę Babcię (oryginalne imię Fufka), a jej już nie ma I to od dłuższego czasu, ale nie mogę się przyzwyczaić, bo ona była od zawsze![]() Ja już umalowana, kończę śniadanie (wczorajsza udawana zapiekanka), ale już nie mogę w siebie więcej wcisnąć Pozostaje mi tylko wcisnąć się w ciuchy i pognać na mks, później śmignąć do busa i o 9 do domu |
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mogłam zapomnieć ![]() wg mnie też nauczyciele maja za dobrze ... a ten dzień nauczyciela to tylko potoczna nazwa, bo tak generalnie to jest dzień edukacji narodowej ![]() ps. kliknięte
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za moich czasow tez nie bylo wolne. kawiatka sie tylko kupowalo...
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Benkowski jak tylko zobaczy, że siedzę na forum, to powtarza "i tak Cię nie lubią". Menda
|
|
|
|
#3743 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() pisałyście o kozakach ja mam chyba 7 par i żadne nie przylegają w łydce ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć gaduły jedne!!! i co ja mam wam teraz zrobić ?
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- utaj każda tak mówi - jaka tam zboczona a potem wychodzi szydło z worka
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że nie będziecie biły, ale nie dałam rady nadrobić...jesteście mocno stuknięte...no ale tak pozytywnie na szczęście![]() Ja też tą kawę właśnie pije...pycha jest ![]() Co do dnia nauczyciela...ja też uważam że mają dobrze no ale z drugiej strony mój mąż zawsze mówi"zazdrościsz to trzeba było na nauczyciela się uczyć"...no wiecie nic straconego Jamapi w taki dzień jak dziś szkoła musi chyba dziecku zapewnić opiekę...u nas świetlica czynna...nie we wszystkich szkołach tak jest...???
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- głodny głodnemu wypomina
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w pracy ?
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj poszłam z Ani klasą do parku, inni rodzice stwierdzili że na zoo za zimno(trochę zawiedziona byłam!)...potem poszłyśmy do fryzjera i po małą do siostry, a moja siostrzenica"ciociu Ty wyglądasz jak Pola z Przepisu na życie tylko ona ma jasne włosy a Ty ciemne" żadna róznica ...
|
|
|
|
#3750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby mają dobrze ale z drugiej strony ja im współczuje i podziwiam za anielską cierpliwość bo ja będą nauczycielem powybijałabym te wstrętne bachory w wieku gim , za okno na zbity pysk !!!![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
ohh boże myszy szczury etc
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

Nie wiem czym to jest spowodowane. Ja np. panicznie boję się mrówek a gdy widzę ich większą ilość to dostaję trzęsiawek

o tyle dobrze, że nie musimy płacić za wynajem - bo tak to popłynęlibyśmy całkiem

ja też już spadam do wyrka
, nie lubie takich świąt, rodzic ma wiecznie pretensje a dzisiaj z kwiatkiem przychodzi i w
uprzejmy, ale co zrobic, trzeba to przeżyc, w szkolach maja fajnie dzisiaj wolne i ok, a my co do pracy.

bo ja zawsze z gazet ściągam 

I to od dłuższego czasu, ale nie mogę się przyzwyczaić, bo ona była od zawsze