|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
[QUOTE=Angels2708;29947075]
Cytat:
![]() ja mam dziś w planie sprzątanie,wieczorem odwiedzę kuzynkę..no a po 20 przyjedzie już tż ![]() ![]()
![]() |
#3092 |
Konto usunięte
|
Hej!
![]() Śniła mi się babcia, która zmarła 2.5 roku temu. To drugi sen od jej śmierci. Niby fajny i miły, przestawiający sytuację rewelacyjnie rokującą na przyszłość ale... Nie wiem czy się cieszyć, czy coś się złego wydarzy. Zdania są podzielone gdy śni się zmarły krewny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
![]() Shanaya mi swego czasu wiele razy śnili się zmarli krewni i nigdy nic się nie stało. Może się coś stać, jak śni się wypadający ząb. Mi się śnił, to następnego dnia mało mnie samochód nie potrącił ;/
![]() |
#3094 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=martusia205;2995208 0]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Konto usunięte
|
Enamour u mnie w rodzinie gdy ktoś umierał to tylko dla mnie się śnił. Dla innego członka rodziny nigdy, tylko ja widziałam i rozmawiałam z nimi. Nawet mój facet z religii się tym zainteresował (facet był niesamowity i rozmawialiśmy z nim o wszystkim). Powiedział, ze muszę mieć wyjątkowo czyste serce i duszę (
![]() Jestem nawiedzona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Zadomowienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2995241 4]Hej!
![]() Śniła mi się babcia, która zmarła 2.5 roku temu. To drugi sen od jej śmierci. Niby fajny i miły, przestawiający sytuację rewelacyjnie rokującą na przyszłość ale... Nie wiem czy się cieszyć, czy coś się złego wydarzy. Zdania są podzielone gdy śni się zmarły krewny. ![]() Ja uważam że powinnaś się cieszyć z tego powodu że babcia ciebie odwiedziła we śnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2995288 8]Enamour u mnie w rodzinie gdy ktoś umierał to tylko dla mnie się śnił. Dla innego członka rodziny nigdy, tylko ja widziałam i rozmawiałam z nimi. Nawet mój facet z religii się tym zainteresował (facet był niesamowity i rozmawialiśmy z nim o wszystkim). Powiedział, ze muszę mieć wyjątkowo czyste serce i duszę ( ![]() Jestem nawiedzona ![]() ![]() Wow ale fajowo aż mnie dreszczyk przeszedł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2995288 8]Enamour u mnie w rodzinie gdy ktoś umierał to tylko dla mnie się śnił. Dla innego członka rodziny nigdy, tylko ja widziałam i rozmawiałam z nimi. Nawet mój facet z religii się tym zainteresował (facet był niesamowity i rozmawialiśmy z nim o wszystkim). Powiedział, ze muszę mieć wyjątkowo czyste serce i duszę (
![]() Jestem nawiedzona ![]() ![]() O kurcze! ![]() ![]() ![]() Ja się boję tych snów z zębami, wtedy ten samochód wyjechał tak niespodziewanie... ![]()
![]() |
#3098 |
Konto usunięte
|
Enamour też się bałam. Pierwszy sen o tej osobie był koszmarny. Po prostu wyglądała jak scena z najgorszego horroru (a obejrzałam wiele i nie mogę znaleźć porównania - gorzej niż dziewczynka z klątwy). Ale po modlitwie przeszło. Kiedyś się bawiłam z koleżankami w wywoływanie duchów i czułam taki zimny powiew na plecach, że na skórze miałam ciarki. Czasem też się zdarzało, że to czułam bez powodu i panika.
![]() Zęby mi się nie śniły, ale gdzieś czytałam, że podobno jak przyśni się czarny kruk to trzeba na siebie uważać. Chociaż z tymi snami to można różnie tłumaczyć. Że to podświadomość itd ale jeśli miałam ponad 5 snów ze zmarłymi, z którymi wcześniej niespecjalnie miałam kontakt to ciężko chyba mówić o przypadku? Nie byłam zbytnio zżyta z częścią z nich więc i nie cierpiałam jak bliższa im rodzina. Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-14 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
A ja z moim K. mam dziś 2 lata i 8 miesięcy!
![]() ![]()
![]() |
#3100 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zadomowienie
|
Gratka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak to szybko biegnie ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ok dziewuszki uciekam sobie do moich drucików ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2995318 8]Gratulacje
![]() Wstałam i zastanawiam się co teraz z sobą zrobić[/QUOTE] Dziekuję ![]() Kobieto, kładź się spać, wyśpij się wreszcie. Albo obejrzyj jakiś film, pograj w coś, posprzątaj, idź na spacer ![]() Shanaya - ja często tak miałam, że np. jak się kąpię, to momentalnie wpada mi do łazienki uczucie strasznego zimna, teraz to już bardzo rzadko. Ale wydaje mi się, że to jakiś przeciąg ![]() Do tego miałam tak, że np. wychodziłam w nocy do łazienki i ubzdurałam sobie, że na krześle w kuchni siedzi mój dziadek, wyobrażałam sobie, że on tam siedzi i bałam się wychodzić w nocy a przecież on nie żył. Albo jak mi się drzwi w pokoju same otworzą, to już sobie wmawiam, że to duchy ![]() Mój tata miał dziwną sytuację. Jego mama leżała w szpitalu po wylewie, była w bardzo ciężkim stanie. I tata jest w pracy, jest noc i słyszy jak ktoś woła jego imię, rozejrzał się, ale w tym pomieszczeniu i w drugim obok był sam. Wtedy szybko zadzwonił do szpitala ale wszystko było ok. Rano pojechał do babci, a kilka minut potem zmarła ![]() Albo sytuacja mojej mamy jak zmarł jej tata. Kilka dni po śmierci była sama w domu i rano musiała iść do pracy, więc poprosiła swojego tatę, by ją obudził rano, bo znów budzika nie usłyszy. Rano poczuła na ręku zimną dłoń, ale nie zwróciła na to uwagi i pobiegła do pracy. Dopiero potem się zorientowała, że obudził ją dziadek. ale mam ciaryyy, a jestem sama w domu ![]() Ja czasami też czuję, że jestem nawiedzona ![]() ![]() Dzięki angels i również gratulacje ![]()
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-10-14 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Konto usunięte
|
Jak się obudziłam to już nie zasnę.
Musiałabym posprzątać ale mi się nie chcę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pamiętacie mnie jeszcze ? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Konto usunięte
|
Enamour moja babcia (ta, która dziś się przyśniła) opowiadała kiedyś jak zachorowała. Była to jakaś cięższa postać grypy, ciocia zabrała ją do lekarza, dostała leki i poradę, by cały czas leżała pod kołdrą w łóżku. Więc leżała, leżała i w końcu zasnęła. Przyśnił się jej mąż (mój dziadek, którego nie miałam okazji poznać, umarł gdy mój starszy brat był malutki). Śniło się jej, że była w domu bez drzwi, za to miał okna. I przyszedł do tego domu dziadek i powiedział, że za nią tęskni i żeby poszła za nim, bo tam gdzie pójdą będą już na zawsze razem i szczęśliwi. Babcia się zirytowała i powiedziała mu, że też tęskni ale tu ma dzieci i wnuki i ich nie zostawi, więc może wrócić ale sam. Na to dziadek skinął głową i babcia widziała, jak odchodzi, idzie chodnikiem i znika. Tej nocy babci stan się pogorszył, wczesnym rankiem ciocia przyszła ją odwiedzić ale babcia bardzo źle się czuła, więc karetka zabrała ją do szpitala. Tam doszła do siebie i jak sama babcia tłumaczyła, dziadek wiedział, że ona podupadnie na zdrowiu i chciał ją zabrać by nie cierpiała. Jak się okazało z badań lekarskich, babcia w nocy miała zawał. Lekarz złapał się za głowę, że jak w tym wieku i bez opieki lekarskiej przeżyła noc. Babcia wspominała, że we śnie postawiła się dla dziadka i dlatego pewnie wyzdrowiała.
Żeby było śmieszniej - mój tata i ta babcia (jego teściowa) bardzo się lubili, ale często sobie dokuczali w żartach. Ot, docinki i dowcipy. To był dzień przed pierwszą rocznicą śmierci babci. Tata leżał na kanapie i oglądał tv ale zachciało mu się pić więc wstał by pójść do kuchni. Nad drzwiami wisiał zegar, który spadł! Ojca dosłownie musnął, a gwóźdź był nienaruszony, podobnie jak zawieszka zegarka. Tata zrobił wielkie oczy, spojrzał na kalendarz i powiedział ze śmiechem "Nawet po śmierci robi mi psikusy". Babcia widocznie chciała się przypomnieć. Kaaaari: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-14 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2995370 4]Ja pamiętam[/QUOTE]
![]() ![]() [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2995366 0] Kaaaari: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cześć ![]() Widzę , że temacik o zmarłych się rozwinął ![]() To u mnie w rodzinie była taka historia , że jak mojej babci tata leżał w szpitalu , miał jakieś zakrzepy czy coś takiego , i moja babcia przyjechała Go odwiedzić gdzieś koło godziny 17 , to Jej powiedział , że jeszcze zostało mu 5 godzin życia , i o 22 zmarł . Nie lubię snów ze zmarłymi , zawsze wtedy wiem , że oni nie żyją i chociaż nic mi nie robią w tych snach , ale panicznie się boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
o, kaaarii
![]()
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Konto usunięte
|
Kari gdzieś Ty była jak Cię nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2995453 3]Kari gdzieś Ty była jak Cię nie było
![]() ![]() oczywiście , że tęskniłam ![]() a w domu , gdzieżbym miała być ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2995483 3]W domu i nie zaglądałaś tu? Osz Ty robaczku
![]() ![]() oj , oczywiście , że wchodziłam na internet , ale to tak szybko , szybko , a jak miałam chwilę wolnego czasu , to byłam tak padnięta , że nawet logować mi się nie chciało . lecę dziewczynki coś posprzątać ,a potem do supermarketu, bo tam takie ładne , młode chłopaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
a enamourka to chodzi i sprząta tak ładnie
![]()
![]() |
#3118 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie tak dawno jak Moj poszedl na nocke do pracy , poszlam dosc pozno spac ... zgasilam swiatlo.. no i ladnie sie ulozylam i po chwili poczulam jak ktos usiadl mi na lozku.. tak mnie sparalizowalo ze niemialam jak sie odwrocic ale wiem tylko jedno.. to tata Mojego który już nie żyję 5 lat! nie znałam go ale on też czesto wchodzi do naszego pokoju jak z moim w normalny jasny dzien ogladamy tv to wchodzi do pokoju i nie zamyka za sobą drzwi , zawsze wstaje zamykam i mowie TOMI POWIEDZ SWOJEMU TACIE ZE JAK JUZ CHCE DO NAS ZAGLĄDAĆ TO NIECH DRZWI ZAMYKA ZA SOBĄ oczywiscie usmiecham sie przy tym.. kiedys sie balam i niewierzylam ze to mozliwe ale teraz wiem ze on z nami nadal tam mieszka
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- siedząc sama w domku pisałam przepisy do zeszytu...siedzialam bardzo długo (nawet do 4 godzin) w pokoju u tesciowej co pol godziny otwierała sie skrzypiąca szafka , nikogo w domu nie bylo!! i zawsze tak sie dzieje jak jestem sama .. Na szczęscie mój mi wierzy ![]()
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
Nieźle Angels, ja bym się bała
![]() Ten dziadek o którym pisałam, że obudził mamę, miał działkę razem z moją babcią. Bardzo lubił na niej robić. Kulka dni po śmierci babcia sama chodziła i robiła na działce, ale ciągle słyszała jak w takim schowku łopaty stukały chociaż, że nikogo tam nie było, a wiatr nie mógł się dostać. Albo jakiś czas po śmierci dziadka było mamy wesele. I babcia robiła w takim zakładzie w kuchni jedzenie. I ciągle było słychać kroki, chociaż, że była tam sama, sprawdzała kilka razy. Mówiła, że to dziadek przyszedł jej pomagać. Nawet krzyknęła "Wyjdź i chodź mi pomagać a nie chodzisz i chodzisz!" Albo też dziadek był taki, że zawsze jeśli szedł spać, to musiał wszystko wyłączyć: telewizor, światło, żeby prądu nie żarło. I jak zmarł i babcia była w domu ze swoimi dziećmi to oni siedzieli w pokoju i oglądali tv, a babcia w drugim zasnęła, to ktoś zapukał do drzwi od pokoju i babcia weszła do drugiego i patrzy, że dzieci śpią a tv i światło włączone. Upomniał ją, żeby to wyłączyła ![]() Albo dziadek z taty strony mówił, że po śmierci babci, to w nocy jak się odkrył, to ciągle go ktoś przykrywał, a był przecież sam w domu. Już go to wkurzało, bo chciał być odkryty, to wrzasnął mówiąc babci imię, żeby go nie przykrywała i dała spokojnie spać, to przestała go przykrywać kołdrą. Kurcze, bardzo lubię słuchać i opowiadać o takich sprawach ![]() ![]()
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-10-14 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zadomowienie
|
Ja tez bardzo lubie słuchać takie opowiadania i fakty
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.