Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-14, 10:58   #3121
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loki układamy i o ślubach wciąż gadamy-PM 2012 cz.XII

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
jak chcesz to możesz mnie odwiwedzic nie pogardzę wizytą
będziemy wtedy mogły pogadać też na inne tematy a zrobisz mi kawkę i dasz ciasteczka
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 10:58   #3122
(kicia)
Zakorzenienie

Mi nie chodziło o porównywanie nas tylko zrobił się szum że gadamy nie na temat tak jakby to był taki jedyny wątek. Lubię tu z wami gadać to ale skoro ta to mogę się przymknąć bo aktualnie nie mam nic ślubnego do powiedzenia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 10:59   #3123
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
świeża krew do nas przybyła i tak wyszło a my stare wyjadaczki schodzimy na psy

Fajnie, że tyle nowych PMek mamy chociaż powiem szczerze, że część przybyła w tym samym momencie i troche mi się niektóre mylą
Stary 2011-10-14, 10:59   #3124
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Mi nie chodziło o porównywanie nas tylko zrobił się szum że gadamy nie na temat tak jakby to był taki jedyny wątek. Lubię tu z wami gadać to ale skoro ta to mogę się przymknąć bo aktualnie nie mam nic ślubnego do powiedzenia
pięknie to napisałaś

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Fajnie, że tyle nowych PMek mamy chociaż powiem szczerze, że część przybyła w tym samym momencie i troche mi się niektóre mylą
pamiętaj ja jestem ta od ciąży lub jak wolisz od orzeszka
19.05.2012
Stary 2011-10-14, 11:00   #3125
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
POZDRAWIAMY PODGLĄDACZY NIE GRYZIEMY, POŁYKAMY W CAŁOŚCI
Stary 2011-10-14, 11:01   #3126
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
będziemy wtedy mogły pogadać też na inne tematy a zrobisz mi kawkę i dasz ciasteczka
bardzo chętnie, a ciasteczek mam w domu sporo do wyboru do koloru

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:01   #3127
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętaj ja jestem ta od ciąży lub jak wolisz od orzeszka

ta od dzieci, które będę mogła rozpieszczać jako babcia
Stary 2011-10-14, 11:03   #3128
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo chętnie, a ciasteczek mam w domu sporo do wyboru do koloru
no to przyjadę ale gdzie ??

Cytat:

ta od dzieci, które będę mogła rozpieszczać jako babcia
dokładnia ta sama
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-10-14 o 11:06
Stary 2011-10-14, 11:03   #3129
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedziałam, że na to się zaliczki płaci
ja też nie wiedziałam, ale w sumie było to wytłumaczone że to jest na poczet rezerwacji terminu w sumie logiczne bo akurat takie panie co jeżdżą do domów muszą sie jakoś zabezpieczyć, bo co by zrobiły jakby im PMki co chwila w ostatnim momencie odmawiały a to jest taka dość oblegana wizażystka, w tym roku już na początku roku nie miałam terminów na sezon 2011
Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość

najważniesze - mamy zamówiony samochód już Wam pokazywałam, ale nie zaszkodzi, jak powtórzę www.retrolegion.pl samochód na żywo jest cuuuudny, naprawdę, a właściciel bardzo miły i z pasją do starych samochodów
super
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
no jasne,że będziemy pamiętać trzymaj się cieplitko kochana

malwus20
bahari
patiss89
E87
(kicia)
__Paulinka__
maly_czlowieczek
Oriflame_Rybnik
gratuluję macie już o kolejny miesiąc mniej do ślubu

Cytat:
i jestem mega zadowolona z zakupionej wczoraj gazety twój styl ze świetnym kalendarzykiem na 2012r
oo, już jest?:, to ja też kupię, od kilku lat co roku mam ten kalendarzyk z TS
Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
Dziewczynki, dziś wybieram się na pierwsze zwiedzanie salonów, trzymajcie kciuki, bo ja mam strasznego stresa, aaaaaaaa!

stawiam na:
http://www.pakamera.pl/bizuteria-slu...i-nr516753.htm
oraz na:
http://www.pakamera.pl/kolczyki-swar...i-nr497890.htm

z innych jeszcze te mi sie podobają:
http://www.pakamera.pl/bizuteria-kry...i-nr473248.htm

aż sobie je zapisałam
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
postaram się poprawić ostatnio mam ciężki okres w życiu. A tak wogóle miałam straszną wojnę z teściami. Może nie ja ale tżcik się pokłócił z rodzicami. Poszło o to że jego rodzice zapraszają jakąś tam sąsiadkę i ona ma 3 synów. Jego rodzice byli na ślubach dwóch z nich. Trzeci jest dalej kawalerem. Koleś ma ze 28lat ale to menel ćpun pijak itd. I ja powiedziałam tżcikowi że ja sobie nie życzę mieć na swoim ślubie takiego menela. W sumie tż też go nie chce. Ale jak to twierdzą jego rodzice albo zapraszamy wszystkich albo nikogo. A oni zapraszają na pewno tą sąsiadkę z synami więc ten też będzie. Tż się postawił. A jego rodzice taką wojnę zrobili że hej. Powiedzieli że jak nie mają prawa głosu to że nie płacą za wesele. To ok to byśmy przeżyli. Ale dodali że w takim wypadku też nie przyjdą na ślub. no k..................a jak tak można!! Jego ojciec miał niby stan przed zawałowy tak kuźwa przez jednego menela którego nie chcemy mieć mamy teraz takie problemy. I co ja mam teraz zrobić mamy im ustąpić to wtedy będą nam się całe życie wp.i.e.p.r.z.a.ć. Na nasz kościół jego starzy się uparli. Jego starzy musieli zaakceptować salę i zespół. Wszytko muszą wiedzieć decydować itd. A moim rodzice mają to w dupie, powiedzieli dziecko to twój ślub rób jak chcesz, zapraszaj kogo chcesz itd. A jego. eh kiedy te problemy się skończą powiem wam że przez to odechciało mi się tego ślubu tego wszystkiego
o rany współczuję naprawdę nie rozumiem rodziców któzy chcą iść na wojnę z dziećmi przed ich najważniejszym dnie to takie przykre nie wiem jakie jest dobre rozwiązanie tej sytuacji... ja bym pewnie dla uniknięcia wojny ustąpiła, ale to nie jest dobre wyjście tak obiektywnie
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ej no dziewczęta bez kłutni tutaj nie przesadzajmy głupa atmosfera się robić zaczyna.
właśnie, nie kłócić się
uważam ze tematy poboczne same wychodzą, i drętwo by było jakby tylko o ślubie rozmawiać ale powinny być poboczne a nie główne
ja też mam problem z nadrabianiem (mimo ze ostatnio pracuje w domu i mam więcej czasu na kompa) i mam wrażenie, że na bieżąco są w stanie być tylko osoby które siedzą na Wizażu cały dzień no ale jak przychodzi nadrabiać to po prostu omijam tematy mniej mnie interesujące, a odnoszę się do reszty...

Ale miałam dziś koszmar ślubny wszystko było źle, nie miałam butów, welonu, nikt mnie nie uczesał ani nie umalował, później się okazało ze żadni moi goście nie przyszli, tylko jedna ciotka a ksiądz podczas przysięgi sobie robił z nas jaja... po ślubie okazało sie że jest tak mało gości ze nie opłaca się iść na wesele więc poszliśmy do domów, tzn ja do swoich rodziców a TŻ do swoich, a później TŻ mi zadzwonił (a ja taka smutna i wkurzona siedziałam ze tyle planowania i nic nie wyszło, juz nawet chciałam Wam to napisać w wątku ), ze jego rodzina jednak sie zebrała i siedzą w jakiejś knajpie, wiec żebym też przyszła i mogę być w sukni ślubnej, bo wtedy to takie prawie wesele będzie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:04   #3130
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Któraś z was wstawiła ranking udzielających się. Naszła mnie pewna smutna refleksja. Zauważyłam, że od jakiegoś czasu w ogóle nie można się tu wbić z rozmową, wiadomości po prostu giną w natłoku postów. Nie bawi mnie też nadrabianie codzienne po kilkadziesiąt stron, po prostu ich nie czytam i od razu przechodzę do ostatniej. Nie wiem dlaczego tak pędzicie z tymi postami niestety nie umiem za wami nadążyć. Dlatego, mimo iż się oficjalnie nie żegnam, to jednak czuję się już nieco obco w tym wątku i chyba tu nie pasuję
Nenuś
Faktycznie, ostatnio trochę o pierdołach tutaj było, dużo nowych PMek przyszło i zostało przez co wątek się rozrasta, ale to fajnie Zresztą już trochę przystopowały
Zresztą skoro dziewczyny mają czas to nie możemy im zabronić rozmowy Ja też ostatnio wchodzę i nadrabiam raczej po łebkach, nie czytam wszystkiego.
Stary 2011-10-14, 11:06   #3131
paulinka009
Zadomowienie

ja napisałam do was grzecznie a kindzia do mnie z "pyskiem" okej rób ta co chce ta mi też przykro że niektóre z was nei mogą zaakceptować tego ze piszą pierdoły i nie mam tu nikogo na myśli bo od jakiegoś czasu nie czytam wszystkiego tylko ostatnie dwie strony. Nie miło sie tu zrobiło i wcale się nie dziwie ze wiele starszych stażem dziewczyn zagląda tu rzadziej.

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-10-14 o 11:12
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 11:06   #3132
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Nie masz! Jest w zupełnie innym stylu, ozdobna i piękna, tez taka trochę księżniczkowa W każdym razie ja, jako księżniczka, bym się jej nie powstydziła

O dziekuje Ci, bardzo milo mi sie zrobilo

Dziekujemy wszystkim za w sprawie 14-tego
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:08   #3133
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
ja napisałam do was grzecznie a kindzia do mnie z "pyskiem" okej rób ta co chce ta mi też przykro że niektóre z was nei mogą zaakceptować tego ze piszą pierdoły. Nie miło sie tu zrobiło i wcale się nie dziwie ze wiele starszych stażem dziewczyn zagląda tu rzadziej.
skoro wg ciebie piszę pierdoły to ich nie czytaj a po drugie pysk to ma pies nie ja - tak informacyjnie
19.05.2012
Stary 2011-10-14, 11:09   #3134
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dobre spostrzeżenie, mam to samo wrażenie. Nie wiem, może moderatorka powinna bardziej czuwać nad tym, czy rzeczywiście tematy dotyczą ślubu i tematów związkowych? Przetacza się tu tyle innych pierdół i wypowiedzi, które nic nie wnoszą w dyskusję, że jak się przegląda czasem te wszystkie strony, to umyka to, co tak naprawdę jest wartościowe...
ale myślę, że to ciężko podzielić na tematy ślubne i nie ślubne
Bo rozumiem, ze np (pierwszy z brzegu, który mi się nasunął) uważasz, że to że śmiałyśmy się jak nas Kindzia wrobiła w ciąże to powinny za to polecieć punktu karne i wątek powinien być z tych postów wyczyszczony?

Wydaje mi się, że to lekka przesada - są dziewczyny, które są np bezrobotne/studiują zaocznie i spędzają tutaj większość dnia. Nie możemy im zabraniać rozmowy A skoro znamy się już lepiej to nie rozmawiamy tylko i wyłącznie na temat ślubów. A nawet jak rozmawiamy to były tematy, które się przewijały już ze sto razy.

Ja też nie zawsze mam czas nadrobić i rozumiem dziewczyny pracujące, zaglądające do nas np dopiero wieczorami. Ale nie wyobrażam sobie, żeby komuś powiedzieć, że ma się trzymam stricte tematu, a poza tym nic nie pisać bo "ja nie mam czasu tego nadrobić" - trudno, takie jest życie
Stary 2011-10-14, 11:09   #3135
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
no to masz buziaczka lepiej?
jeden to mało

Cytat:
Ale dlaczego? W moim odczuciu jesteś osobą, która nigdy tu nie pisze pierdół, zawsze ma coś konkretnego do powiedzenia i przy okazji ma świetne poczucie humoru Więc nie rozumiem skąd to dziwne uczucie...
słów neny i innych dziewczyn nie wzięłam do siebie, ale atmosfera na wątku od razu zdechła i tak jakoś...
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:09   #3136
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ja napisałam do was grzecznie a kindzia do mnie z "pyskiem" okej rób ta co chce ta mi też przykro że niektóre z was nei mogą zaakceptować tego ze piszą pierdoły. Nie miło sie tu zrobiło i wcale się nie dziwie ze wiele starszych stażem dziewczyn zagląda tu rzadziej.
no to mamy byc zamkniętym kręgiem i zabronic nowym dziewczynom tutaj wstępu? jakby nie bylo ja też jestem jedna z nowszysch bo dopiero od maja z wami jestem, już nie przesadzajmy, nie zabronimy nikomu pisania przecież... i proszę was nie dzielmy się na te nowe i stare bo TO jest dopiero przykre.. swojego rodzaju dyskryminacja...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-14, 11:10   #3137
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

A ja Wam powiem, że nie ma złotego środka, bo są osoby które potrzebują gadać o wszystkim, a są osoby, które są bardziej zamknięte i nie interesuje ich nic innego poza tematami ślubnymi. Już kiedyś, bardzo dawno temu była taka rozmowa. Tez była osoba, której się nie podobało, że gadamy o innych rzeczach nie tylko ślubnych. Wtedy to nie było takiego tempa i wszystko przeszło. I postanowiłyśmy gadać nie tylko o ślubach. Każdy z nas będzie miał odmienne zdanie, ale nie psujmy atmosfery. Ślubne sprawy są najważniejsze, ale drętwo by było gdybyśmy tylko o tym gadały. Której z nas nie przydadzą się np. przepisy kulinarne i to takie sprawdzone. I jeśli ktoś ma problem, czemu tego kogoś nie wysłuchać i nie wesprzeć dobrym słowem.
A jeśli kogoś uraziłam zapytaniem o jakiś dobry film, daniem przepisu na coś pysznego, czy zapytaniem o prezent urodzinowy to bardzo przepraszam. Myślałam, że koleżankami jesteśmy i nie chciałam wykorzystywać tego wątku do zaśmiecania go swoimi głupimi problemami dnia codziennego.
Kończę w tym temacie! Ale chciałabym, żeby atmosfera dalej była miła. Nie przesłodzona, ale by było tutaj po prostu fajnie!

I tak na marginesie, to większość z nas tutaj pisze o pirdołkach. Więc wszystkie ponosimy odpowiedzialność za to co się tu pojawia.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:10   #3138
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Bo rozumiem, ze np (pierwszy z brzegu, który mi się nasunął) uważasz, że to że śmiałyśmy się jak nas Kindzia wrobiła w ciąże to powinny za to polecieć punktu karne i wątek powinien być z tych postów wyczyszczony?

Wydaje mi się, że to lekka przesada - są dziewczyny, które są np bezrobotne/studiują zaocznie i spędzają tutaj większość dnia. Nie możemy im zabraniać rozmowy A skoro znamy się już lepiej to nie rozmawiamy tylko i wyłącznie na temat ślubów. A nawet jak rozmawiamy to były tematy, które się przewijały już ze sto razy.

Ja też nie zawsze mam czas nadrobić i rozumiem dziewczyny pracujące, zaglądające do nas np dopiero wieczorami. Ale nie wyobrażam sobie, żeby komuś powiedzieć, że ma się trzymam stricte tematu, a poza tym nic nie pisać bo "ja nie mam czasu tego nadrobić" - trudno, takie jest życie
no niestety taka prawda...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-14, 11:14   #3139
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

za to powinnam zostać zbanowana jak "nasza paris"
i zgadzam się z Tobą niutko nie można było tego lepiej ująć

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że nie ma złotego środka, bo są osoby które potrzebują gadać o wszystkim, a są osoby, które są bardziej zamknięte i nie interesuje ich nic innego poza tematami ślubnymi. Już kiedyś, bardzo dawno temu była taka rozmowa. Tez była osoba, której się nie podobało, że gadamy o innych rzeczach nie tylko ślubnych. Wtedy to nie było takiego tempa i wszystko przeszło. I postanowiłyśmy gadać nie tylko o ślubach. Każdy z nas będzie miał odmienne zdanie, ale nie psujmy atmosfery. Ślubne sprawy są najważniejsze, ale drętwo by było gdybyśmy tylko o tym gadały. Której z nas nie przydadzą się np. przepisy kulinarne i to takie sprawdzone. I jeśli ktoś ma problem, czemu tego kogoś nie wysłuchać i nie wesprzeć dobrym słowem.
A jeśli kogoś uraziłam zapytaniem o jakiś dobry film, daniem przepisu na coś pysznego, czy zapytaniem o prezent urodzinowy to bardzo przepraszam. Myślałam, że koleżankami jesteśmy i nie chciałam wykorzystywać tego wątku do zaśmiecania go swoimi głupimi problemami dnia codziennego.
Kończę w tym temacie! Ale chciałabym, żeby atmosfera dalej była miła. Nie przesłodzona, ale by było tutaj po prostu fajnie!

I tak na marginesie, to większość z nas tutaj pisze o pirdołkach. Więc wszystkie ponosimy odpowiedzialność za to co się tu pojawia.
jesteś bardzo mądrą kobietą i powiem Ci szczerzę że żałuję, że nie znam Cię osobiście
19.05.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 11:14   #3140
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
skoro wg ciebie piszę pierdoły to ich nie czytaj a po drugie pysk to ma pies nie ja - tak informacyjnie
nie napsiałam że to ty piszesz o pierdołach, i wiem ze pysku tez nie masz dlatego napsiałam w cudzysłowiu ale mam wrażenie ze zawsze podburzasz atmosferę kiedy dyskusja wchodzi na jakiś kontrowersyjny temat tak samo było z pocztą. Daj sobie trochę na luz.

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-10-14 o 11:16
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:15   #3141
jagata
Wtajemniczenie

hej, hej

jagodzia - sytuacja trudna, ale uważam, ze rodzice Twojego TŻ przegięli. Jak można mówić w taki sposób, ze jak nie zaprosicie kogoś tam, to my nie przyjdziemy na ślub? Na ślub własnego dziecka? No żesz... ja bym nie odpuściła takiej sytuacji - powiedziałabym, że takie podejście do sprawy to tylko gwarantuje problemy i nic więcej a Wam po prostu jest bardzo, ale to bardzo przykro.
Gdyby moi rodzice w ten sposób postawili sprawę, to bym odwołała ślub. Powiedziałabym, ze skoro stawiają takie warunki, to ja w tym nie chcę uczestniczyć i ja nie muszę sie tam pojawić.

Co do szaleństwa z postami, to też uważam, że prze ich ilość przegapiam najważniejsze... szczerze, to nie wiem jaką suknie ma każda z dziewczyn, nie wiem komu jakie podobają się zaproszenia, co która już ma załatwione, itd itp. Co powoduje, że coraz mniej wiem o Was i zrażam się do nadrabiania takiej ilości postów, czego konsekwencją jest to co napisałam wyżej.

By nie było, że najpierw się wyżalam a potem nic na temat ślubnych nie piszę, to powiem Wam co się w tych sprawach u mnie ostatnio działo.
Byliśmy na naukach - drugie spotkanie. Było na temat rodzicielstwa i naturalnego planowania rodziny. Ogólnie nie mam zastrzeżeń - nie było żadnych kwiatków i głupot, więc spotkanie przeszło gładko. Chociaż uważam, ze 1,5h wykładu na temat cyklu miesiączkowego i tego co się dzieje jak jest ciąża a jak jej nie ma, to zbyt dużo. Stwierdzam, że naprawdę niczego nowego się nie dowiedziałam a spotkanie wyglądało bardziej jak lekcja biologii niż nauka przedmałżeńska.
Druga sprawa, to rozmawiałam wczoraj ze swoją fryzjerką. Powiedziała mi, ze na fryzurę ślubną trzeba sobie zarezerwować 2 godziny by spokojnie się ze wszystkim wyrobić. Powiedziała mi, że jak już wybiorę suknię, to mam jej podesłać model bo ona ma już upatrzonych kilka fryzur dla mnie i musi zweryfikować czy będą pasować do całości. Dodatkowo porozmawiałam z nią na temat kosmetyczek i powiedziała, że ta do której pisałam wg niej robi bardzo ładne makijaże i nie powinnam być zawiedziona. No ale także stwierdziła, ze pomimo tego ,że ją wychwala, to dobrze by było podejść do niej i z nią porozmawiać i wykonać makijaż ślubny bo mi np. może się nie spodobać.
W związku z tym napisałam do kosmetyczki i poprosiłam o zdjęcia i czy ma wolny termin na 5 maja. Zobaczę co odpisze i się z Wami tym podzielę
Stary 2011-10-14, 11:19   #3142
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
nie napsiałam że to ty piszesz o pierdołach, i wiem ze pysku tez nie masz dlatego napsiałam w cudzysłowiu
wiem kochana ale ciśnienie mi się już podniosło bo było bardzo sympatycznie a wyszło tak

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
nie napsiałam że to ty piszesz o pierdołach, i wiem ze pysku tez nie masz dlatego napsiałam w cudzysłowiu ale mam wrażenie ze zawsze podburzasz atmosferę kiedy dyskusja wchodzi na jakiś kontrowersyjny temat tak samo było z pocztą. Daj sobie trochę na luz.
a czy to ja zaczęłam z pocztą?? zastanów się dobrze
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-10-14 o 11:27
Stary 2011-10-14, 11:19   #3143
E87
Wtajemniczenie

Wszystkie dajemy se po , a wieczorkiem i tak jak po klotniach z Tż bedziemy sie lubic jeszcze bardziej
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 11:20   #3144
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej, hej

jagodzia - sytuacja trudna, ale uważam, ze rodzice Twojego TŻ przegięli. Jak można mówić w taki sposób, ze jak nie zaprosicie kogoś tam, to my nie przyjdziemy na ślub? Na ślub własnego dziecka? No żesz... ja bym nie odpuściła takiej sytuacji - powiedziałabym, że takie podejście do sprawy to tylko gwarantuje problemy i nic więcej a Wam po prostu jest bardzo, ale to bardzo przykro.
Gdyby moi rodzice w ten sposób postawili sprawę, to bym odwołała ślub. Powiedziałabym, ze skoro stawiają takie warunki, to ja w tym nie chcę uczestniczyć i ja nie muszę sie tam pojawić.

Co do szaleństwa z postami, to też uważam, że prze ich ilość przegapiam najważniejsze... szczerze, to nie wiem jaką suknie ma każda z dziewczyn, nie wiem komu jakie podobają się zaproszenia, co która już ma załatwione, itd itp. Co powoduje, że coraz mniej wiem o Was i zrażam się do nadrabiania takiej ilości postów, czego konsekwencją jest to co napisałam wyżej.

By nie było, że najpierw się wyżalam a potem nic na temat ślubnych nie piszę, to powiem Wam co się w tych sprawach u mnie ostatnio działo.
Byliśmy na naukach - drugie spotkanie. Było na temat rodzicielstwa i naturalnego planowania rodziny. Ogólnie nie mam zastrzeżeń - nie było żadnych kwiatków i głupot, więc spotkanie przeszło gładko. Chociaż uważam, ze 1,5h wykładu na temat cyklu miesiączkowego i tego co się dzieje jak jest ciąża a jak jej nie ma, to zbyt dużo. Stwierdzam, że naprawdę niczego nowego się nie dowiedziałam a spotkanie wyglądało bardziej jak lekcja biologii niż nauka przedmałżeńska.
Druga sprawa, to rozmawiałam wczoraj ze swoją fryzjerką. Powiedziała mi, ze na fryzurę ślubną trzeba sobie zarezerwować 2 godziny by spokojnie się ze wszystkim wyrobić. Powiedziała mi, że jak już wybiorę suknię, to mam jej podesłać model bo ona ma już upatrzonych kilka fryzur dla mnie i musi zweryfikować czy będą pasować do całości. Dodatkowo porozmawiałam z nią na temat kosmetyczek i powiedziała, że ta do której pisałam wg niej robi bardzo ładne makijaże i nie powinnam być zawiedziona. No ale także stwierdziła, ze pomimo tego ,że ją wychwala, to dobrze by było podejść do niej i z nią porozmawiać i wykonać makijaż ślubny bo mi np. może się nie spodobać.
W związku z tym napisałam do kosmetyczki i poprosiłam o zdjęcia i czy ma wolny termin na 5 maja. Zobaczę co odpisze i się z Wami tym podzielę
ja ci powiem że te NPR mnie nawet interesowały

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-10-14, 11:22   #3145
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Ale mi się ciężko czytało te ostatnie strony... Bardzo lubię Was wszystkie, lubię czytać o Waszych problemach, bo czuję się z Wami związana w jakimś stopniu, no i czasem owszem ciężko mi nadrobić, ale daję radę, a mało się udzielam, bo nie mam czasu.

Spadam, wracam po weekendzie

P.S.: mój wisiorek do kompletu ślubnego wybrany: http://allegro.pl/wisiorek-kulka-kul...857818195.html
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 11:24   #3146
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
uważam ze tematy poboczne same wychodzą, i drętwo by było jakby tylko o ślubie rozmawiać ale powinny być poboczne a nie główne
ja też mam problem z nadrabianiem (mimo ze ostatnio pracuje w domu i mam więcej czasu na kompa) i mam wrażenie, że na bieżąco są w stanie być tylko osoby które siedzą na Wizażu cały dzień no ale jak przychodzi nadrabiać to po prostu omijam tematy mniej mnie interesujące, a odnoszę się do reszty...
do dokładnie
Ja robię tak samo
Stary 2011-10-14, 11:25   #3147
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
No i masz Ci los, evoonia, zapomniałam o załaczniku. Tu jest nasz rozkład: http://www.osiedleroz.pl/dalanowska-...,1,0,55,pl.htm
czekałam cierpliwie na załączniki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-14, 11:28   #3148
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
ja ci powiem że te NPR mnie nawet interesowały
problem polega na tym, że nie było to NPR, tylko opis fazy przed jajeczkowaniem i fazy po jajeczkowaniu. Nic na temat metody objawowo -jakiejś tam. Tylko o tym wspomnieli.
To, ze jajeczko dojrzewa i cykl można podzielić na fazę przed dojrzewaniem i po dojrzewaniu jajeczka, to ja pamiętam z lekcji biologi i to bardzo dobrze. Dlatego stwierdziłam, ze nic nowego się nie dowiedziałam. A powiem szczerze, ze NRP jako metoda jest wg mnie bardzo ciekawa i chciałabym ją poznać lepiej bo stosując ją można zaobserwować jak działa własny organizm.

no i niechcący zeszłam na temat poboczny
Stary 2011-10-14, 11:29   #3149
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
P.S.: mój wisiorek do kompletu ślubnego wybrany: http://allegro.pl/wisiorek-kulka-kul...857818195.html
zakochałam się w tym niebieskim muszę sobie kupić
Stary 2011-10-14, 11:30   #3150
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
problem polega na tym, że nie było to NPR, tylko opis fazy przed jajeczkowaniem i fazy po jajeczkowaniu. Nic na temat metody objawowo -jakiejś tam. Tylko o tym wspomnieli.
To, ze jajeczko dojrzewa i cykl można podzielić na fazę przed dojrzewaniem i po dojrzewaniu jajeczka, to ja pamiętam z lekcji biologi i to bardzo dobrze. Dlatego stwierdziłam, ze nic nowego się nie dowiedziałam. A powiem szczerze, ze NRP jako metoda jest wg mnie bardzo ciekawa i chciałabym ją poznać lepiej bo stosując ją można zaobserwować jak działa własny organizm.

no i niechcący zeszłam na temat poboczny
nie no nauki są związane z tematem ślubnym wszakże
my mieliśmy dokładnie o NPR i cieszę się bo już wiem jak to wszystko liczyc i jak obserwowac się

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości